• MANHATTAN'S ELITE
    ''no one cares unless you're pretty or you're dead''




    I N T R O D U C T I O N


    "The Upper East Side was like something from Fitzgerald or Thackeray – teenagers acting like adults, adults acting like teenagers, guarding secrets, spreading gossip all with the trappings of truly opulent wealth. And membership into this community was so elite you couldn’t even buy your way in. It was a birthright – a birthright that I didn’t have. And my greatest achievements would never earn it.”

    — Gossip Girl

    P L O T


    The Upper East Side of New York City is like a world stuck in it’s own little bubble - a little bubble filled with wealth, drama, adults acting like children and children acting like adults. To outsiders, the Upper East Side is a fantasy. They know it exists, but they have a hard time believing the things they hear about that are said to go down between the socialites. Some outsiders have managed to break through the bubble and join the life of the elites, whether its attending school on a scholarship, or starting a new job, there are those few who didn’t grow up with money. From a young age, children on the Upper East Side are thrown into the whirlwind life of the rich and famous. They attend lavish parties, exciting balls, even the fundraising events that seem boring, always end with the revealing of an affair, or a relative who you thought was dead showing up and revealing their big elaborate scheme. It sounds like something out of the movies, but for the residents of the Upper East Side this is their everyday reality. This RPG is based on the St. Augustine High School for boys & girls. A school for the brightest and richest students on the Upper East Side. Some children get in on a scholarship, but that's rare. Follow the young adults on their dramatic , exiting and tragic lives.
    C H A R A C T E R S

    Naam - FC - Grade - User - Pagina
    Vrouwen [9/9] FULL
    - Scarlett Rose Lukasiak - Sandrah Hellberg - Junior - Dysthymia - 1.2
    - Athena Averlyn Paparizou - Sophie Turner - Junior - Polovina - 1.1
    - Jaylinn 'Jay' Jessie Harrison - Isabella Cirnski - Senior - Mirin - 1.2
    - Catherine Loraine Daelli - Hannah Beth - Senior - Sempre - 1.2
    - Elin Camari Nystorm - ? - Senior - Amberle - 1.3
    - Caitlin Angelina Archibald - - Senior - Surrexit - 1.3
    - Tamara Elizabeth Chamberlain - Holland Roden - Senior - Ziegler - 1.2
    - Iliona Emily Bayer - Sabrina Carpenter - Junior - Sonder - 1.3
    - Harper Ophelia Regina Bass - Bridget Satterlee - Senior - Xanthopoulos - 1.3

    Mannen [9/9] FULL
    - Callum Rhys Buckley - Jake Cooper - Senior - Dysthymia - 1.1
    - Maximus Ephraim Simeon Kingston - Sam Way - Senior - Sonder - 1.3
    - Caspian Convington - Shia Labeouf - Leraar - Nia - 1.1
    - Christian Sinclaire - Cody Christian - Senior - Vellichor - 1.2
    - Nathaniel Sinclaire - Cody Christian - Senior - Vellichor - 1.2
    - Simon Eddy Fordon - Troye - Junior - Poppys - 1.3
    - Zeshaun De Luca - ? - Senior - Nia - 1.3
    - Elijah “Eli” Kronos Lunair - ? - Senior - Alaza - 1.4
    - Zed Balthazar Fontbona - Nick Lacey - Senior - Sempre - 1.4
    T H E L I N K S

    Rollentopic - 1
    Speeltopic - NOT OPENED.

    Nieuw praattopic! :D Zodra iedereen goed zijn plek in de verhaallijn en genoeg relaties heeft beginnen we. Ik open het speeltopic op vrijdag avond (:

    [ bericht aangepast op 19 jan 2016 - 20:40 ]


    I'd rather be spitting blood, than have the silence fuck me up.

    mt


    When time and life shook hands and said goodbye.

    MT ^^

    Je relatielijstje hoeft toch niet af af te zijn? Sowieso ontwikkelt alles zich nog in het RPG ^^
    Okay, I might be somwhat impatient... Sorry Not Sorry


    Mhm?

    Sonder schreef:
    MT ^^

    Je relatielijstje hoeft toch niet af af te zijn? Sowieso ontwikkelt alles zich nog in het RPG ^^
    Okay, I might be somwhat impatient... Sorry Not Sorry


    Truee, hij hoeft natuurlijk niet helemaal af maar gewoon dat iedereen een beetje zijn plekje in de verhaallijn heeft en we goed kunnen beginnen. Ik open het speeltopic op vrijdag avond!


    I'd rather be spitting blood, than have the silence fuck me up.

    MT


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Sonder schreef:
    Relaties Maximus
    - Scarlett Rose Lukasiak ~ Friends with Benefits
    Hoewel hij ze misschien niet de beste vrienden zijn, kan hij het best wel vinden met Scarlett. Als ze contact hebben, is het best wel gezellig en vaak ook aan de flirterige kant, soms zelfs meer. Toch weet Max maar al te goed dat hun vriendschap niet al te veel waarde heeft. Veel problemen heeft hij hier niet mee.

    - Athena Averlyn Paparizou ~ ?
    ?

    - Jaylinn 'Jay' Jessie Harrison ~ Flirting friends
    Dat Jay Max wel ziet zitten, heeft hij wel door, maar hij heeft geen idee van de echte grootte van haar crush. Hij vindt het leuk om met haar te flirten, maar maakt wel duidelijk dat hij niets serieus zoekt en tot nu toe handelt ze daar ook naar. Verder kan hij het prima met haar vinden.

    - Catherine Loraine Daelli ~ Goede vrienden
    Cath is zeker één van de mensen die Max wat beter kennen en dus ook meer genieten van zijn goede kwaliteiten. De twee lachen heel wat af en hoewel ze constant speels flirten, zal er niet snel iets ontstaan tussen de twee - juist omdat de vriendschap zo goed is. De tatoeages zijn daar een mooi voorbeeld van.

    - Elin Camari Nystorm ~ Bijles/Vrienden
    Er is nooit een probleem geweest tussen de twee, waardoor Max het ook niet zo erg vindt om haar af en toe te helpen met haar wiskunde. Hij ziet Elin daarbij ook nog eens zitten en doet dan ook best wel wat moeite om de vriendschap wat te verdiepen, al zal hij er ook niet in overdrijven.

    - Tamara Elizabeth Chamberlain ~ Friends
    Buiten de lessen vindt Max haar een aangenaam persoon waar hij geregeld wel eens mee praat, maar in de lessen is dat wat anders. Het valt hem op dat ze zich compleet anders gedraagt op sommige momenten en vindt het vreselijk irritant wanneer ze zich zo dom opstelt.

    - Iliona Emily Bayer ~ Geen interesse
    Max heeft niet veel aandacht voor de nieuwe middenklasser en kent waarschijnlijk haar naam niet eens, moest iemand het hem vragen.

    - Callum Rhys Buckley ~ Frenemies
    Hoewel de twee af en toe wel eens in de clinch liggen - zeker omdat Callum wel weg kan komen met hetzelfde gedrag tijdens muziek, en Max niet - kunnen ze over het algemeen wel met elkaar overweg. Af en toe werken ze wel eens samen als ze problemen veroorzaken, maar ze zouden elkaar even gemakkelijk weer verraden. Hun relatie verandert elke dag.

    - Caspian Convington ~ Vijanden
    Max heeft een bloedhekel aan deze leerkracht gekregen, aangezien hij niet overweg kan met de lichte onrechtvaardigheid. Hij is vaak de dupe in de klas - al valt het niet zo hard op - en dat kan er nu eenmaal niet in bij Max. Verder lijkt het ook gewoon iets natuurlijk tussen de twee.

    - Christian Sinclaire ~ Kennissen
    De twee jongens kennen elkaar niet echt goed.

    - Nathaniel Sinclaire ~ Enemies
    ?

    - Simon Eddy Fordon ~ ?
    ?

    - Zeshaun De Luca ~ Nemesis
    Max" haat voor Zeshaun is nog een heel stuk groter dan voor Cas. De twee hebben in het verleden al enkele keren overhoop gelegen - al zaten daar ook enkele misverstanden tussen aangezien Maximus geen enkel vermoeden heeft dat Zeshaun homo is - en je kan de twee best niet in dezelfde ruimte zetten. Als Max hem ook maar in het minste kan irriteren, zal hij dat zeker doen. Hij heeft er ook geen problemen mee om zijn hockeykunsten wat te oefenen door de jongen omver te gooien wanneer hij geen zin meer heeft om met woorden te vechten.

    - Caitlin ~ Friends
    Ze flirten regelmatig.

    - Elijah ~ Friends
    Ze zijn goede vrienden.

    - Harper ~ Fake enemies
    Het schijnt dat de twee elkaar niet kunnen uitstaan en constant tegen elkaar opbotsen door hun dominante karakters, maar eigenlijk heeft Max helemaal geen hekel aan haar. Hij kan zich nooit echt opfokken als hij weer eens een discussie heeft met Harper, en vindt het zelfs leuk om met haar te 'ruziën'. Dit komt ook omdat hij nooit iets meent van wat hij zegt en hij gewoonweg weet dat het omgekeerd ook zo is.


    Relaties Iliona
    - Scarlett Rose Lukasiak ~ Enemies
    Io weet niet goed waarom het meisje zo gemeen doet tegen haar, maar fijn vindt ze het niet. Ze probeert niets uit te lokken en Scarlett wat te ontwijken, maar laat ook niet over zich heen lopen wanneer het toch tot een confrontatie komt. Ze zal eerder haar argumenten afbreken dan echt iets terug te kaatsen, alleeen al omdat ze in dat laatste heel slecht is.

    - Athena Averlyn Paparizou ~ ?
    ?

    - Jaylinn 'Jay' Jessie Harrison ~ Enemies
    Ze kan het niet goed vinden met Jay, zelfs als ze het probeert, en vermijdt haar dan ook liever. Ze zal echter nooit zomaar gemeen doen tegen haar.

    - Catherine Loraine Daelli ~ Kennissen
    De twee konden het goed vinden in het begin van het schooljaar, maar na een tijdje begon Cath wat meer afstand te houden. Io vraagt zich af of ze iets verkeerd heeft gedaan, maar wil het andere meisje ook niet lastigvallen waardoor ze het maar gelaten heeft.

    - Elin Camari Nystorm ~ ?
    ?

    - Tamara Elizabeth Chamberlain ~ Not on good terms
    Tamara is nogal jaloers op Io, en dan vooral haar manier van leven. Io heeft hier echter geen weet van, maar voelt wel aan dat ze beter uit haar buurt kan blijven.

    - Callum Rhys Buckley ~ Partners
    Io dacht niet dat ze ooit veel contact zou hebben met deze jongen, maar onlangs zijn ze samen gezet voor een opdracht. Ze weet niet zo goed wat ze van hem moet verwachten, maar bekijkt het positief en hoopt op het beste.

    - Maximus Ephraim Simeon Kingston ~ Neutraal
    Io kent zijn naam wel, maar de persoon erachter niet echt. Ze heeft er ook niet meteen behoefte aan.

    - Caspian Convington ~ Vrienden
    Ze is dol op haar muziekleraar, ook al kan hij haar niet echt iets nieuws leren na 11 jaar muziekschool. Ze vindt het fijn dat hij zo achter haar staat en vindt de aandacht ook wel fijn, hoewel ze niet goed weet hoe ze ermee om moet gaan.

    - Christian Sinclaire ~ ?
    ?

    - Nathaniel Sinclaire ~ ?
    ?

    - Simon Eddy Fordon ~ ?
    ?

    - Zeshaun De Luca ~ Goede vrienden
    Sinds Zeshaun haar 'betrapt' heeft toen ze aan het oefenen was in het muzieklokaal, zijn ze erg goede vrienden geworden. Ze zijn samen veel met muziek bezig, maar praten ook regelmatig over andere dingen. Ze geeft heel veel om hem en zal hem al gemakkelijker haar eventuele problemen toevertrouwen.

    - Caitlin ~ Friends
    Io gaat graag met haar om, al ervaart ze soms wel eens lichte irritaties als het meisje in de verdediging schiet. Io kan best voor zichzelf opkomen en vindt het ook fijner om dit zelf te doen, maar ze laat het er maar bij omdat ze het gebaar wel hartverwarmend vindt.

    - Elijah ~ Flirting friends
    Ze weet niet helemaal wat ze van hem moet vinden. Hoewel ze zichzelf niet lelijk vindt, heeft ze wel het gevoel dat hij mijlenver uit haar league ligt en ze snapt dan ook niet zo goed waarom hij bij haar blijft flirten. Dit betekent niet dat ze de aandacht niet leuk vindt, ze weet gewoon niet goed hoe ze er mee moet omgaan.

    - Harper ~ Friends
    Io is heel blij dat dit meisje zo vriendelijk is tegen haar en gaat dan ook graag met haar om.


    Mhm?

    MT


    The Clock Is An Illusion And We Are All Trapped In It. Fye • Onism • Astrophe • Alazia

    MT


    lowkey just wanna make sure you’re happy as fuck

    MT


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Relatie lijstje van Callum:

    - Scarlett Rose Lukasiak: Callum vindt Scarlett oninteressant en wil geen vriendschap met haar opbouwen. Hij kan totaal niet tegen het feit dat ze zo oppervlakkig is en ontwijkt haar liever.
    - Athena Averlyn Paparizou: Callum vindt Athena best wel interessant en vermoed al een tijdje dat ze depressief is, maar hij heeft haar er nog nooit mee geconfronteerd en is dat ook niet van plan. Hij observeert haar liever van een afstandje.
    - Jaylinn 'Jay' Jessie Harrison: Jay en Callum kenden elkaar eerst niet en hadden beiden geen behoefte aan een vriendschap, totdat vorig jaar Jaylinn's vader overleed. Callum's moeder is overleden en vlak na de dood van Jay's vader steunde hij haar omdat hij als een van de enige weet hoe het voelt om een ouder te verliezen. Ondertussen hebben ze een goede vriendschap opgebouwd en vertrouwen ze elkaar erg goed.
    - Catherine Loraine Daelli: Cath en Callum kennen elkaar niet heel goed maar zijn beiden best geïnteresseerd in elkaar. Ze zijn in hun eerste fase van een vriendschap of eventueel zelf meer. Hij vindt haar een best leuk meisje en ook wel aantrekkelijk.
    - Elin Camari Nystorm: Elin en Callum hebben een relatie die erg moeilijk te beschrijven is. Ze kunnen erg goed met elkaar omgaan en voelen zich extreem comfortabel bij elkaar. Ze weten beiden dat ze altijd voor elkaar klaar staan en als Callum zijn hart bij iemand moet luchten weet hij dat Elin altijd voor hem klaar staat. Hun band is sterker dan een vriendschap, maar ook geen liefdes relatie.
    - Tamara Elizabeth Chamberlain: Callum mag Tamara totaal niet en vindt haar maar irritant. Ze gaan liever niet met elkaar om maar als ze elkaar toch ooit eens tegenkomen is het enige wat ze doen bekvechten.
    - Maximus Ephraim Simeon Kingston: Cal en Max zijn frenemies, ze lijken qua persoonlijkheid op elkaar alhoewel Maximus er toch meer van houdt om in de spotlight te staan en Callum liever mensen van een afstandje observeert. Omdat ze beiden populair zijn hebben ze een shallow friendship die niet veel betekent voor beiden.
    - Caspian Convington: Vreemd genoeg zijn Cas en Cal vrienden. Callum waardeert Caspian omdat hij altijd precies weet waar hij aan toe is en respecteert de gozer. Ze kunnen goed met elkaar omgaan en het feit dat Callum mag spijbelen in zijn lokaal is altijd een pluspunt c:
    - Christian Sinclaire: Callum en Chris zijn vrienden. Callum ziet Chris een beetje als een klein broertje en kan lachen om zijn lompe acties en grappen. Het duurde lang voordat Cal Christian aardig begon te vinden maar hij vindt hem nu ook echt aardig en waardeert hun vriendschap.
    - Nathaniel Sinclaire: Nathaniel mag Callum niet, en hij heeft geen idee waar dit vandaan komt. Callum heeft de jongen nooit iets aangedaan maar altijd als ze elkaar tegen komen maakt Nathe het duidelijk dat hij Callum haat. Wat Callum niet weet is dat dit komt doordat Nathe een crush op hem heeft.
    - Simon Eddy Fordon: Callum vindt Simon saai en een mietje. Hij gaat liever niet met de jongen om en vindt dat hij een backbone moet krijgen. Hij kan er niet tegen als mensen worden gebruikt en ziet dat maar al te vaak gebeuren bij Simon. Callum zegt heel snel dat hij jongens zoals Simon saai vindt, maar hij is stiekem toch ook wel een beetje jaloers op de naïviteit en de innocence die Simon bezit. Aangezien Cal's moeder al op zijn negende is overleden en zijn vader daarna helemaal stopte met voor hem zorgen moest hij erg snel opgroeien en heeft hij nooit van zijn jeugd kunnen genieten.
    - Zeshaun De Luca: Zeshaun's vader werd verdacht van de moord op Cal's moeder en sinds dien haten Zeshaun en Callum elkaar. Cal denkt ondertussen echt niet meer dat Zeshaun's vader zijn moeder heeft vermoord maar gaat nog steeds liever niet met hem om en ontwijkt hem. Zeshaun herinnert zich aan de periode vlak na zijn moeder's dood en daar wil hij liever niet meer aan denken.
    - Ilona Emily Bayer: Callum kan niet geloven dat Ilona oprecht zo aardig tegen iedereen is en denkt dat er een motief achter haar gedrag zit. Ze zijn recentelijk samen gezet om aan een geschiedenis project te werken en Callum is van plan om haar beter te leren kennen en er achter te komen wat haar bedoelingen zijn.
    - Harper Ophelia Regina Bass: wordt besproken!
    - Elijah “Eli” Kronos Lunair: Callum en Eli hebben een hechte vriendschap door hun jeugd. Hun moeders zijn allebei overleden en ze hebben beide vaders die zich gedragen als klootzakken. Ze kunnen samen met elkaar praten en alhoewel ze liever niet hun tijd doorbrengen om over hun fucked-up jeugd te praten is je hart luchten af en toe wel eens nodig en dat kunnen ze bij elkaar doen.
    - Caitlin Angelina Archibald: wordt besproken!


    Relatie lijstje van Scarlett:
    - Athena Averlyn Paparizou: Scarlett kent Athena niet heel goed en heeft daar ook geen behoefte aan. Hun persoonlijkheden passen totaal niet bij elkaar en Scarlett loopt snel over iemand als Athena heen, ook al is dit niet perse haar bedoeling.
    - Jaylinn 'Jay' Jessie Harrison: Scarlett en Jay kunnen niet zo goed met elkaar omgaan. Scarlett is bang om haar it-girl status te verliezen aan Jay.
    - Catherine Loraine Daelli: Scarlett en Catherine zijn goede vriendinnen en Scarlett waardeert hun vriendschap. Hun persoonlijkheden vullen elkaar goed aan en als Scarlett door draait en de populariteit naar haar hoofd laat stijgen is Cat daar altijd om haar weer helder te laten denken en te herinneren dat niet alles om populariteit gaat.
    - Elin Camari Nystorm: Scarlett lette eerst niet echt op Elin en vond haar vrij irritant, totdat Elin uit het niets haar aansprak over haar arrogante gedrag. Scarlett was diep verontwaardigd en zorgt ervoor dat Elin altijd een vieze blik ontvangt als ze bij elkaar in de buurt komen.
    - Tamara Elizabeth Chamberlain: Scarlett en Tamara zijn vriendinnen alhoewel hun vriendschap niet heel oprecht is. Scarlett vermoed dat Tamara alleen vrienden met haar is voor populariteit en haar niet echt aardig vindt, maar ze heeft haar hiermee nog nooit geconfronteerd.
    - Callum Rhys Buckley: Scarlett vindt Callum maar een oninteressant mannetje die alleen maar bezig is met zichzelf en totaal niet past in haar beeld van de perfecte school.
    - Maximus Ephraim Simeon Kingston: Scarlett vindt Max qua persoonlijkheid niet heel interessant, maar ze vindt hem erg aantrekkelijk en kan wel met hem lachen. Ze hebben een soort van friends met benefits relatie.
    - Caspian Convington: Cas heeft met de vader van Scarlett afgesproken dat hij op haar zou letten en haar zou pushen om op het rechte pad te blijven. Scarlett irriteert zich hier mateloos aan en ontwijkt hem het liefts.
    - Christian Sinclaire: Scarlett vond Chris best leuk toen ze hem voor het eerst ontmoette, maar hij liet al snel merken dat hij Scarlett en haar arrogante persoonlijkheid niet waardeert. Hierdoor is haar mening over Chris totaal verandert en vind ze hem nu gewoon een irritant ventje. She doesn't chase men.
    - Nathaniel Sinclaire: Scarlett heeft Nathaniel al eens betrapt en weet nu dus dat hij gay is. Ze had hem ermee kunnen chanteren, maar ze kwam er al snel achter dat Nathe geen interesse had in het meespelen van haar spelletjes en ze vindt hem toch best aardig, dus zijn ze nu vrienden.
    - Simon Eddy Fordon: De persoonlijkheden van Simon en Scarlett passen totaal niet bij elkaar, maar ze leerden elkaar al in de 1e schoolweek kennen en na drie jaar hebben ze elkaar nog niet laten stikken. Ze helpt hem vaak met voor zichzelf opkomen en beschermt hem voor mensen die hem willen gebruiken. Ze vindt hem oprecht een aardige jongen en wil soms wat meer op hem lijken, omdat ze al snel een beetje gemeen en manipulerend kan overkomen ook al wil ze niet zo zijn.
    - Zeshaun De Luca: Scarlett had voor bijna een jaar een relatie met Zeshaun en was oprecht verliefd op hem, totdat ze erachter kwam dat hij gay was. Ze was woedend en gekwetst dat hij haar een jaar lang voor de gek had gehouden. Uit haar woede dreigde ze om zijn geheim aan iedereen te vertellen, maar in reactie daarop dreigde Zeshaun ermee om haar geheim over haar moeder die vreemd is gegaan aan iedereen te vertellen, wat er voor zorgde dat ze haar mond hield. Ze is er na al deze tijd nog steeds niet echt over heen en heeft na haar relatie met Zeshaun alleen maar sex partners gehad, maar geen echte relatie.
    - Ilona Emily Bayer: Scarlett doet alsof ze Ilona totaal niet mag, maar stiekem is ze best wel jaloers op haar goede aard en vriendelijkheid. Scarlett komt op de meeste af als een arrogante, materialistische en manipulerende dame wat ze toch niet erg leuk vindt. Haar drang naar populariteit komt meer uit onzekerheid dan uit oprecht een oppervlakkig en gemeen persoon zijn.
    - Harper Ophelia Regina Bass: Scarlett en Harper hebben een soort van Blair/Serena relatie. Ze zijn vrienden maar er zit tussen de twee wel een rivaliteit. Ze lijken op elkaar en zijn op dezelfde manier opgebracht, daardoor is er tussen te twee een soort van competitie ontstaan waarin ze elkaar altijd willen overtreffen.
    - Elijah “Eli” Kronos Lunair: Elijah ziet door Scarlett's ''popular girl'' masker heen en wil er achter komen wat ze verbergt. Hij is geïnteresseerd in haar en wil erachter komen wat er mis is. Scarlett zelf probeert er voor te zorgen dat hij niet achter haar onzekerheden en geheim komt maar dat gaat niet zo makkelijk.
    - Caitlin Angelina Archibald: Scarlett en Caitlin zijn beste vriendinnen en Caitlin is waarschijnlijk de enige persoon die Scarlett echt vertrouwd. Caitlin kijkt door Scarlett ''mean girl'' reputatie heen en weet dat ze niet alleen maar arrogant en materialistisch is.

    [ bericht aangepast op 21 jan 2016 - 13:01 ]


    I'd rather be spitting blood, than have the silence fuck me up.

    Dit zijn de relaties van Catherine tot zover, ik heb alleen nog niks bij Simon staan. (:

    Scarlett Rose Lukasiak:
    Catherine is al een lange tijd goede vriendinnen met Scarlett. De twee balanceren elkaar goed uit. Omdat Scarlett soms wat arrogant is, vertelt Cath haar vaak wanneer het allemaal even too much is. Catherine hecht veel waarde aan deze vriendschap omdat Scarlett de enige is aan wie ze haar geheimen vertelt.

    Athena Averlyn Paparizou:
    Athena en Catherine kennen elkaar al vrij lang omdat Athena's vader degene was die Catherina's moeder castte voor haar eerste broadway show. De twee hebben altijd goed contact gehouden waardoor de twee jongedames elkaar dus al een poos kennen. Catherina heeft even gedacht dat Athena's vader de minnaar van haar moeder was, maar had al snel door dat dit niet klopte. Cath helpt Athena ook vaak en ze is bijna als een zusje voor haar.

    Jaylinn 'Jay' Jessie Harrison:
    Catherine heeft het nooit heel erg op Jaylinn gehad, maar is hier wat milder in geworden sinds Jay's vader is overleden. Cath heeft sindsdien respect gekregen voor het meisje omdat Jay zich groot weet te houden ondanks dit verlies. Dit laat ze alleen niet altijd zien, want soms blijven er momenten waarop de twee botsen en dan is Cath niet iemand die zich anders voor gaat doen uit medelijden.

    Christian Sinclaire:
    Wanneer blijkt dat Catherine's moeder een relatie heeft met de moeder van de Sinclaire tweeling is het duidelijk dat Christian dit deels op Catherine afreageert. Cath vind de situatie zelf vooral heel lastig en probeert - voornamelijk voor Nathe - om niet te erg naar Chris uit te vallen wanneer hij zijn ongenoegen uit. Dit is wel moeilijk voor haar, want zo zit ze normaal niet echt in elkaar.

    Nathaniel Sinclaire:
    Catherine heeft altijd een erg goede band gehad met Nathaniel en dit is onveranderd gebleven toen uitkwam dat hun moeders een relatie hadden. Nathe neemt het wel wat beter op dan Catherine, maar dit zorgt er ook voor dat Cath het makkelijker accepteert. Nathe en Cath spreken vaak af en gaan dan gewoon chillen en films kijken.

    Elín Camari Nyström:
    Elín is een achternichtje van Cath en tevens Catherine's beste vriendin, de twee zijn namelijk al sinds hun geboorte super close. De meisjes vullen elkaar goed aan en zijn ook veel samen te vinden. Vooral wat betreft kleding zitten Elín en Cath op een lijn en ze kunnen elkaar altijd vinden om hun ongenoegen te uiten over het schooluniform. Catherine vind Elín ook een heel getalenteerd kleding ontwerpster en ze hebben het er al vaker over gehad om samen een kledingmerk op te zetten.

    Caspian Convington:
    Omdat Cath's vader als advocaat bij het advocatenbureau van Caspians vader werkt kennen de twee elkaar al heel lang. Caspian heeft zelfs een tijd opgepast op Catherine toen zij twaalf was en destijds had ze nogal een crush op hem. Achteraf gezien vond ze zichzelf destijds nogal kinderachtig, maar wanneer ze erachter komt dat hij haar nieuwe leraar is merkt ze dat ze nog steeds wel iets voelt. Ze is echter niet iemand die hier veel mee zal doen.

    Tamara Elizabeth Chamberlain:
    Catherine heeft helemaal niks met dit meisje en zal dit haar ook wel laten merken. Ze heeft echt een godsgruwelijke hekel aan mensen die een act opvoeren en heeft liever dat het meisje gewoon normaal doet. Cath is namelijk wel iemand die weet dat er een reden is voor dit soort gedrag, maar vind geen excuus.

    Simon Eddy Fordon:
    Heb jij toevallig een idee voor een relatie tussen Simon en Cath?

    Maximus Ephraim Simeon Kingston:
    De twee zijn goede vrienden, zijn ook vaak samen te vinden. Catherine en Max flirtten vaak, maar er is nooit meer van gekomen en Cath ziet dat ook niet echt gebeuren in de toekomst. De twee hebben samen in een impulsieve bui tegelijkertijd hun eerste tatoeage laten zetten en Catherine vindt dit nog steeds de beste keuze die ze ooit heeft gemaakt.

    Zeshaun De Luca:
    De getinte jongen is al jaren Cath's beste vriend, hoewel het lastiger is geworden sinds Zeshaun en Scarlett uit elkaar zijn gegaan. Cath heeft soms een beetje het idee dat ze er tussenin zit, maar zal zeker niet gaan kiezen. Cath doet vaak alsof ze Zeshaun's vriendin is om zijn vader gerust te stellen, maar probeert de jongen er wel over te halen om uit de kast gekomen gezien ze ziet hoe moeilijk hij het ermee heeft.

    Iliona Emily Bayer:
    Wanneer Catherine merkt dat ze zich wel aangetrokken voelt tot het nieuwe meisje is haar eerste gedachten om eens te kijken hoe ver ze kan gaan. Maar gezien al snel blijkt dat Ío geen interesse heeft besluit Cath wat afstand te houden.

    Callum Rhys Buckley:
    Callum en Catherine kennen elkaar niet heel goed, ondanks dat ze al jaren op dezelfde school zitten. De laatste tijd komen de twee elkaar echter steeds vaker tegen op evenementen waar ze allebei niet willen zijn. Catherine vindt de jongen erg interessant en probeert uit te zoeken wat precies haar gevoelens voor hem zijn.

    Caitlin Angelina Yolin:
    Catherine en Caitlin waren vroeger beste vriendinnen, maar daar is nu niets meer van te merken. Catherine had namelijk twee jaar geleden een vriend waar ze al een hele poos mee samen was. Na een tijdje kwam het eruit dat Caitling met hem naar bed was geweest terwijl Catherine nog een relatie met hem had.. Wat Catherine niet weet, omdat ze Caitlin nooit de kans heeft gegeven om verder te praten, is dat de jongen Caitlin had verteld dat ze uit elkaar waren. Waar Catherine nog grenzen heeft als het gaat om anderen waarmee ze ruzie heeft, zijn die bij Caitlin totaal weggevallen.

    Harper Ophelia Regina Bass:
    Harper en Catherine hebben elkaar eigenlijk nooit heel erg gemogen, maar hebben in het vorige leerjaar een project samen moeten doen en zijn erachter gekomen dat ze zich een beetje in elkaar vergist hebben. De meisjes trekken sindsdien steeds vaker met elkaar op en zijn een vriendschap aan het ontwikkelen.

    Elijah “Eli” Kronos Lunair:
    Elijah en Catherine mogen elkaar niet en dit komt eigenlijk door een groot misverstand. Cath heeft namelijk ooit een gesprek opgevangen dat Elijah had met de guidance councelor over zijn studie. Waar Cath alleen wat hoorde over gemiste lessen, dacht Elijah dat ze meer had gehoord en sindsdien maakt hij ruzie met haar. Gezien Catherine niet een persoon is om zich in te houden gaat ze er vaak vol tegenin en bovendien begrijpt ze ook helemaal niet wat ze verkeerd heeft gedaan, waardoor ze hem nog minder mag. Ze zal ook haar best komen om erachter te komen wat ze verkeerd heeft gedaan.

    [ bericht aangepast op 19 jan 2016 - 17:30 ]


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Sonder schreef:
    (...)


    Heb jij enig idee voor een relatie tussen Athena en Maximus/Ilona


    ‘You must go on’. thrishanakru —> Gashina

    Mt


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mt.


    ~ I have found that if you love life, life will love you back.

    Polovina schreef:
    (...)

    Heb jij enig idee voor een relatie tussen Athena en Maximus/Ilona


    Athena en Io kunnen een relatie hebben gebaseerd op hun creativiteit?
    Voor Max heb ik niet meteen iets...


    Mhm?

    Sonder schreef:
    (...)

    Athena en Io kunnen een relatie hebben gebaseerd op hun creativiteit?
    Voor Max heb ik niet meteen iets...



    I agree met Athena en lo,

    Voor Max en Athena moet ik ook even nadenken.


    ‘You must go on’. thrishanakru —> Gashina