• Dit topic gebruiken we nog niet, alleen als de eerste niet meer kan.


    Never grow up, it's a trap.

    MT.


    Up with the sun. Gone with the wind.

    Mt

    Camhanaich schreef:
    MT.


    kip is lekker daarom heet ik drumstick

    Abo

    Lisadragonrider schreef:
    Mt


    "A good book is always good, no matter how many times you've read it."

    mt

    † Odette Beatrix Noordhof †



    Ugg, hij loopt gewoon weg. Wat een stomme leraren zitten hier op school en ik ben hier pas
    tien minuten. Ik ga weer normaal lopen en richt me op het meisje met een bloedneus die blijkbaar
    net gevallen is, nee Odette ze is niet slecht. Ik heb nou eenmaal geen ''hulp meisje'' in me zitten.
    Ik staar alleen maar, en zie hoe ze leid. Dan zie ik een ander meisje die er best verdacht uitziet.
    'Niet slecht genoeg.' Ik vraag me af waar ik Cat heb zitten en loop weer terug naar Jo&Cat.
    'Hallo dames, en heer.' Ik ga naast Cat staan en bedenk me dat ik hier niks mee te maken
    heb. Heerlijk z'n eerste schooldag. Dan zie ik Levi lopen naar zijn kamer, waar ik natuurlijk
    geen nee op kan zeggen. Snel schat ik ik waar hij heengaat en ga zitten op zijn open raam.
    Nu geduldig wachten hier.

    [ bericht aangepast op 15 juli 2016 - 10:34 ]


    ~

    Mt


    ''Bad Girls Are The Best Girls.''

    LEVI ACKERMAN
    × Teacher × Swordsman × Shingeki no Kyojin ×


          Het meisje laat me verder met rust. Toch fijn dat ze zich zo makkelijk af laat schepen. Ik had meer weerstand verwacht. Vooral omdat ik toch niets in kan brengen als ze besluit mij te besturen. Toch vind ik het alles behalve fijn dat een enkel iemand zoveel macht over me heeft. Hetzelfde geldt voor die "mind readers". Mijn gedachten zijn privé. Ze hoeven niet te weten wat er in mijn hoofd omgaat.
          Niet veel later sta ik voor de deur van mijn appartement, eindelijk. Ik graaf in mijn tas, op zoek naar de sleutel waarvan ik toch echt dacht dat ik hem in het zijvak had gestopt. Blijkbaar niet dus. Of heeft iemand soms in mijn tas lopen graven? Het zou me niet eens verbazen. Gelukkig vind ik hem na even zoeken. Ik stop de sleutel in het gat en open de deur. Vervolgens stap ik naar binnen. Aah, rust. Eindelijk. Die snotapen bezorgen me nog eens hoofdpijn. Ik leg mijn tas op het kastje dat in de hal staat en loop vervolgens door, naar de woonkamer. Ik duw de deur open en stap naar binnen, waar ik vervolgens niet één, maar zelfs twee mensen zie staan. WAT?! Ik ken hen beiden niet. De ene is een jong, blond meisje en de ander een oudere man. Waarschijnlijk een leraar.
          'Wat moet dat hier?' zeg ik, terwijl mijn blik op de twee gericht blijft.
    Mijn armen sla ik over elkaar heen. Zelfs in mijn eigen huis heb ik geen rust. Wat is dit voor school?!



    "A good book is always good, no matter how many times you've read it."

    Vale Skia Nihil
    "I am a Shadow of a Girl"



    Nooit gedacht dat ik een willekeurige kamer in zou lopen. Opeens gaat de deur open, ik voel mijn hart kloppen in mijn lichaam, straks is het het persoon dat hier woont... "Euhm... Excuseer me, weet u waar de directeur/directrice is?" ik keek de man aan, hij leek een beetje op een docent, verlegen schudde ik mijn hoofd, ik zit hier niet eens op school... Hij speelt even met een wereldbol, ik kijk er naar, reizen, dat lijkt me wel wat. Nieuwe culturen leren kennen, mensen ontmoeten, vrij zijn.... "Ik ben een nieuwe leraar, trouwens." ik knik langzaam, ik had het goed. Ik keek hem nog een keer onderzoekend aan, nee, deze kamer is niet van hem... "Weet je van wie deze kamer is? Ze is nogal... Netjes." ik kijk hem aan, in mijn hoofd spring ik een gat in de lucht, deze kamer is echt niet van hem, "Nee sorry..." fluister ik schor, als je even niet praat is praten best lastig, "Ik ben Vale..." zeg ik maar om het niet alleen maar 'negatief' te houden, maar voordat ik verder nog iets kon zeggen ging de deur open, daar staat een man, waarschijnlijk ook een leraar en hij ziet er niet bepaald, vrolijk, uit. Ik denk dat hij de bewoner van deze kamer is. 'Wat moet dat hier?' ik wou onzichtbaar zijn, wacht, dat kan! Ik ga in het ligt staan, ik vervaag maar word niet helemaal onzichtbaar. Na ongeveer 1 minuut heb ik door dat het niet werkt en loop er weer uit. Hij slaat zijn handen over elkaar,
    "Het spijt me, het was niet de bedoeling om uw kamer in te gaan, ofja, niet zijn bedoeling..." ik wees naar de docent, hij mag niet deze problemen krijgen op zijn eerste dag, "Ik heb gezegd dat hij hier naar binnen moest, hij is onschuldig...." ik wist niet hoe deze man was maar hij zag er kil uit, net zoals ik eigenlijk, geen gevoel meer. Net zoals ik eigenlijk. Ik bleef hem koelbloedig aankijken en wachtte op zijn reactie....


    het is Schoonheid zelf op zichzelf eeuwig eenvormig met zichzelf [Plato, Symposium, 211b]

    Joey Tribianni --> Leraar

    "Nee sorry..." fluistert het meisje schor "Ik ben Vale..." Voordat ik kon antwoorden ging de deur open, daar staat een man, waarschijnlijk een medeleraar en hij ziet er niet bepaald, vrolijk, uit. Ik denk dat hij de bewoner van deze kamer is. 'Wat moet dat hier?' Het meisje antwoordt na een tijdje. "Het spijt me, het was niet de bedoeling om uw kamer in te gaan, ofja, niet zijn bedoeling..." Ze wees naar mij. "Ik heb gezegd dat hij hier naar binnen moest, hij is onschuldig...." Ik keek haar verbaasd aan en liet mijn hersenen op volle toeren draaien om het te begrijpen. Na zo'n 15 seconden zeg ik. "U moet dit meisje ook niet volledig de schuld geven. Ze wilde gewoon even verwarmd in een kamer zitten. Heeft u daar dan problemen mee?" Vraag ik op de ernstigste toon die ooit uit mijn mond is gekomen. Ik draai nogmaals aan de wereldbol. Mongolië. Een kleine glimlach verscheen op mijn gezicht. En daarna keek in weer ernstig naar mijn collega. "Weet u soms waar de directeur of directrice van deze school is? Ik kom mij opgeven als nieuwe leraar, en ik geef toe dat het niet zo'n prachtige start is. Maar laten we dit voorval gewoon vergeten." Daarna keek ik richting het meisje. "En jij, ik verwacht van jou dat jij niet meer in andermans kamer komt rondneuzen. Begrepen?"

    -> Titel aangepast ivm hoofdletters.


    I am an idiot, I move.

    Jupiter Stephanie Demeter


    ||Jupiter||Daughter Of Persephone||God Of Hell||
    Ineens val ik op de grond en begint mijn neus te bloeden, snel pak ik een zakdoekje om mijn neus af te dempen
    en sta op. 'Waar kwam dat vandaan?' Zeg ik tegen mezelf en per ongeluk ook nog een beetje hard. Ik loop weer
    terug en zie weer dezelfde ene jongen. Ik zie dat hij dicht bij mijn kluisje is en ik wel langs hem MOET lopen dus
    geef ik het op en loop langs hem, maar niet zonder over mijn eigen voet te struikelen... het zakdoekje te verliezen
    en weer een neus bloed uitbarsting te krijgen, ik ben gewoon een kluns. Snel pak ik een nieuw doekje en sta op,
    die andere pak ik ook op en word dan rood... Ik ben gewoon een kluns.






    Avan is die ene jongen :P

    [ bericht aangepast op 15 juli 2016 - 15:34 ]


    ''Bad Girls Are The Best Girls.''

    Rumplestiltskin
    'Moet je altijd alles bederven? Net als ik het een keer leuk heb kom jij er weer tussen door!' schreeuwde ze, ik lachte. 'Jij verdient het niet om gelukkig te zijn, jij verdient het niet om te leven, je bent waardeloos.' zei ik tegen haar.
    'Ja joh, je eet helemaal geen kinderen! Mij krijg ej niet bang, ik ken je langer als vandaag.' ze stopte even. 'Jammergenoeg..' zei ze er snel achteraan. 'Ja heel jammer dat jij levend ter wereld bent gekomen, ik had je gelijk moeten doden toen ik de kans had.' ik grijnsde.
    "En waarom zou je ons laten nablijven? We blijven al na vandaag!" Ze sloeg haar armen over elkaar.
    'Ik denk niet dat een ouwe zak zoals jij mij kan dwingen om je te helpen met je eigen vieze klusjes..' siste ze, ik grijnsde ze moet eens weten wat ik kon, met een beweging trok ik haar hart eruit en kneep ik er in. '20:00 nablijven.' siste ik en ik verdween.

    mt