• Joinen maar geen idee wat RPG's zijn?
    Kijk hier!


    Inspringen altijd mogelijk. Vraag maar een samenvatting aan mij en ik zal je helpen met in het verhaal komen (;
    Het verhaal
    Het gaat over een stel kinderen die om de een of andere reden in een verlaten villa in het bos komen. Denk aan weddenschap, weggelopen, verdwaald etc. De villa is enorm, heeft alles wat je maar wensen kan, ookal is het stoffig en wat oud. Maar wat ze niet weten is dat de villa die zo verlaten lijkt al bewoond is, niet door mensen of dieren. Door vampiers. Twee sorten nog wel, de slechte kennen geen medeleven en drinken van alles en iedereen en houden zich vaak niet in, de 'goede' doen het zo lang mogelijk met dierenbloed, maar moeten af en toe ook dat van een mens. Ze nemen dan zo min mogelijk en doen de mensen verder niks. Die twee soorten vampiers haten elkaar, obviously.
    Dan nu het grootste probleem, als een mens eenmaal binnen de poorten die rond de villa staan stapt, kan die niet meer terug. Enkel vampiers kunnen naar binnen en naar buiten. Overleven ze het?

    Rollen
    Normale tiener: Dewi - Candy - Timothy
    Goede vampier: Elif - Gawyn
    Slechte vampier: Faith - Savoy - Odile

    Weetjes over vampiers
    - Ze kunnen in het daglicht, maar niet de hele dag. Eerst gaat het jeuken als ze te lang zien en dan pijn doen, als ze dan nog te lang blijven is er logisch wat er gebeurt.
    - Als een vampier van een mens drinkt wordt dat mens geen vampier, dat gebeurt pas als een vampier gif 'inspuit'
    - Een vampier die een mens ook tot nachtwezen maakt creëert als het ware een band en is eigenlijk verplicht die persoon te begeleiden in het begin.
    - Vampier worden is een zeer pijnlijk proces.
    - Als vampiers elkaar écht mogen drinken ze elkaars bloed zodat ze een sorot band krijgen ^^
    - Vampiers zijn sneller en sterker dan mensen en al hun zintuigen zijn ook sterk ontwikkeld.
    - Vampiers kunnen sluipen zonder geluid te maken en kunnen haast opgaan in de schaduwen.
    - Vampiers hebben geen eten/drinken nodig, ookal kunnen ze het wel eten.
    - Vampiers hebben bijna geen slaap nodig.
    - En als laatst; Elke vampier heeft een soort kleine gave, geen vuursturen of iets dergelijks maar denk aan gedachten lezen. Hier een lijstje met ideeën.
    Gedachten lezen door op persoon te concentreren of door aanraking
    Iemands hele verleden zien door simpele aanraking
    Persoon pijnigen als je wilt door enkel te kijken
    Dingen verplaatsen zonder aan te raken
    Hypnose
    Iemand in slaap kunnen laten vallen
    Zelf kunenn beslissen hoe je eruit ziet
    Ogen verkleuren naar je emotie
    Gedachten kunnen 'verzenden'
    Als iemand slaapt en je raakt die persoon aan kan je droom meekijken
    Dromen manipuleren
    Genezen
    Emoties aanvoelen
    Weten of iemand de waarheid spreekt
    Visioenen

    En ga zo maar door.

    HAVE FUN :'D


    Lijst met mensen die niet willen dat hun personage door anderen wordt gebruikt.
    (Als je niet wilt dat jouw personages af en toe door anderen worden gebruikt voor kleine dingetjes zoals simpele vragen dan moet je het melden en zet ik je hier neer!)
    - nog niemand

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 25 dec 2010 - 21:33 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Picture
    - MENS -
    Naam; Dewi
    Roepnaam/Bijnamen; -
    Geslacht: Vrouwelijk
    Leeftijd: 16
    Kort uiterlijk: Zwart haar, met rode highlights, tot aan der schouders. Fijn gebouwd, smal gezicht & slank.
    Beschreven uiterlijk: Dewi heeft een normale lengte en is erg fijntjes gebouwd, ze heeft een smal gezichtje, smalle handen en is zelf ook slank. Haar haren zijn zoals jullie zien zwart met rode highlights, het is niet langer dan haar schouders en ze heeft een pony. Haar ogen zijn chocolade bruin en als het licht erop valt zie je een paar gouden spikkeltjes. Dewi heeft niet heel lange wimpers en daarom heeft ze altijd wel mascara bij zich 8D Ook zijn haar lippen, net zoals de rest van haar lichaam, smalletjes. Vaak staan de mondhoekjes ervan omhoog gekruld, hoe naar ze zich ook voelt.
    Karaktereigenschappen: Apart, behulpzaam, koppig, ietwat verlegen.
    Karakter: Dewi is een gevalletje apart, ze is behoorlijk aardig en behulpzaam, maar ook ontzettend koppig. Ze laat zich niet zo gauw commanderen en blijft vasthouden aan der eigen ideeën en meningen. In discussies blijft ze ook bij haar eigen standpunt, ookal weet ze dat ze ernaast zit. Behalve dat kan Dewi soms ineens heel verlegen worden, vaak gebeurt dat als ze dicht bij jongens is of als er met haar geflirt wordt :'D En soms heeft ze juist dat ze zich dan utigedaagd voelt en dan krijgt ze zo'n plagerige houding 8D Een geval apart dus.
    Likes: Dewi's leeft muziek, ze speelt gitaar en piano en ze is ook nog eens een strottenspeler. Ofwel, ze zingt. Helaas is ze vreselijk slecht in slag instrumenten xD Ook is ze dol op een heldere nacht waarbij ze alle sterren kan zien.
    Dislikes: Ze haat het om alleen te zijn en ze is als de dood voor onweer.
    Crush: -
    Status: Dewi is single, dat was niet altijd zo, ze is een aantal keren laten vallen. Daarom zou je haar echt moeten laten zien dat je om haar geeft, cadeautjes en romantische verassingen? Ik zou zeggen, probeer het.
    Verleden; Dewi heeft een moeilijk verleden. Ze had een mooi leventje, bijna perfect zou je zeggen. Haar moeder leerde haar al vroeg pianospelen en Dewi had een goede band met haar beiden ouders. Helaas, op een stormachtige avond, sloeg de bliksem in. Het huis stond meteen in lichte laaien, Dewi heeft haar ouders zien opgaan in vlammen. Daarna werd alles zwart en toen ze bijkwam lag ze in het ziekenhuis, ze had blijkbaar 5 weken in coma gelegen. Gelukkig hadden ze haar op tijd weten te vinden, meteen moest ze met mensen praten. Psychologen en ga zo maar door, maar ze zei geen woord. Ze werd in een weeshuis gezet, mensen vonden haar vreemd doordat ze niks zei. Van de een op de andere dag deed ze alsof er niks was, ze glimlachte altijd. Ze heeft het nog steeds niet verwerkt en ze heeft er nooit om gehuild of er met iemand om gepraat, de enige manier waarop ze het uit is muziek. Ookal wordt ze nogsteeds geteisterd met nachtmerries en vreselijke flashbacks. Ze wilt inet huilen, omdat haar moeder haar vertelde dat ze alleen mocht huilen bij mensen om wie ze écht geeft, bij mensen waarvoor ze zou willen sterven. En weet je, die heeft ze niet meer, haar ouders zijn weg.
    Extra; Ze draagt een kettinkje met een klein zilveren hartje eraan, daar binnenin zit een fotootje van haar toen ze klein was, samen met der ouders.
    ________________________________________________________________________
    Picture
    - SLECHTE VAMPIER -
    Naam; Faith
    Gave; Als ze wil kan ze door enkel naar iemand te kijken die persoon een helse pijn bezorgen door het gehele lichaam.
    Roepnaam/Bijnamen; Lil' Devil
    Geslacht: Vrouwelijk
    Leeftijd: 18
    Kort uiterlijk: Lang, golvend blond haar tot halverwege haar rug. Bruine fonkelende ogen.
    Beschreven uiterlijk: Faith is een bleek meisje van normale lengte met een normaal postuur. Ze heeft lange, volle wimpers en haar nagels houdt ze op moooie niet té lange lengte. Ze draagt vaak gewoon girly kleding en doet veel aan haar uiterlijk. Ze ziet er misschien schattig uit, maar he, uiterlijk kan bedriegen.
    Karaktereigenschappen: bekoorlijk (liefelijk en aantrekkelijk xD), charmant, dominant, doorzetter, sluw.
    Karakter: Faith is op het eerste gezicht een schattig en lief meisje, zo zal ze zich ook eerst voordoen, maar dat is alleen maar om je te strikken. Vooral bij mensen, het enige wat ze namelijk wil is bloed. Ze is erg sluw en best wel dominant, haar kamer is dan ook echt háár kamer en ze tolereerd het niet dat andere op haar domein zouden komen. Niemand weet precies waarom ze zo is, maar ze is ook nog niet van plan om het te vertellen. Althans, nóg niet (;
    Likes: Bloed :3
    Dislikes: Mensen die zich te veel met haar gaan bemoeien of mensen die niet doen wat ze zegt.
    Crush: -
    Status: Single. Altijd al geweest, wie zal het lukken om haar hart te veroveren? (A)
    Verleden; TopSecret :x
    ________________________________________________________________________
    Pictures
    - GOEDE VAMPIER -
    Naam; Elif
    Bijnaam; Elfje xD
    Gave; Ze kan mensen genezen/wonden helen, hoe meer er te genezen valt hoe meer energie het van haarzelf vergt.
    Geslacht: Vrouwelijk
    Leeftijd: 17
    Kort uiterlijk: Kort, bruin haar en ogen.
    Beschreven uiterlijk: Elif is een meisje dat korter is dan andere meiden van leeftijd, ze is slank gebouwd en is licht getint. Haar kleding past ze vaak aan aan der humeur, is ze chaggi dan pakt ze maar simpele kleding en naja.. Ze heeft vanalles in haar kast hangen dus. Van street stuff tot girly 8D Verder heeft ze bruine ogen en lange, volle wimpers. Haar haren hebben slag en zijn bruin en in een pony geknipt, het komt tot ongeveer haar BH-bandje.
    Karaktereigenschappen: Beweeglijk, plagerig, trouw, behulpzaam.
    Karakter: Elif is vreselijk beweeglijk en kan haast nooit stilzitten, waar veel mensen zich aan irriteren. Ze vind het leuk om andere mensen een beetje te plagen en pesten en vind het niet erg als dat ook bij haar gebeurt, ookal doet ze dan alsof ze het wel erg vind ^^ Elif is trouw als een hond en hecht zich snel aan mensen, verder is ze best sociaal en behulpzaam maar ook erg gevoelig en dus snel gekwetst. Als ze boos is dan herken je haar soms haast niet meer terug.
    Likes: Zwemmen, nieuwe mensen ontmoeten, tekenen.
    Dislikes: De slechte bloedzuigers en arrogante mensen.
    Crush: -
    Status: Single. Ze heeft wel eens een vriendje gehad maar die moest ze achterlaten toen ze in een vampier veranderde.
    Verleden; Elif leidde een normaal leventje als enigskind met 2 liefhebbende ouders, helaas werd ze op een nacht gebeten. Ze vervloekte de vampier en besloot dat ze niet zo wilde worden, Elif teert haast alleen maar op dierenbloed en is daarom wat zwakker dan de andere vampiers, maar das dan ook alles (:

    [ bericht aangepast op 21 dec 2010 - 18:50 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Awesome
    Hier komen mijn dingetjes. Ik neem sowieso wel Savoy, want dat vind ik echt wel een slecht gastje. -mysterieus deuntje- En die kan dromen manipuleren, want dat idee had ik ook. Jij leest gedachten 'Moon.
    & dan doe ik nog wel een dingetje die verdwaald is :3

    Bwaah
    Hello hello
    Through the looking glass
    Naam: Catherine Layla Silver
    Roepnaam/Bijnamen; Candy ^^ Zo wordt ze eigenlijk door iedereen behalve d'r ouders genoemd, d'r ouders noemen haar voor het gemak Cath.
    Betekenis: Catherine; gezegend, Layla; donkere schoonheid, Silver; Zilver, Candy; SNOEP 8D
    Geslacht: Vrouwelijk
    Leeftijd: 16
    Kort uiterlijk: Halflang bruin haar, bruine ogen. Ietwat getint. Kort. Slank, neigend naar te dun.
    Beschreven uiterlijk: Zoals je op het plaatje al kunt zien, heeft Candy piekerig bruin haar, dat ze op het moment langer laat groeien, zodat ze er meer mee kan. Haar ogen zijn zo bruin als d'r haar, en ze doet er graag de gekste dingen mee. Met make-up dan, met ogen kan je moeilijk iets doen. Haar huid is ietwat getint, in de zomer wordt ze ook meestal wel flink bruin, in de winter is dat nooit helemaal weg. Candy is erg slank, en het neigt eigenlijk best wel naar dun. Niet dat ze daar wat aan kan doen, ze eet veel, er is een reden voor dat haar bijnaam Candy is weet je. Ze komt gewoon nauwelijks aan, en als ze dan ook nog veel sport helpt dat al helemaal niet. Candy is ook heel kort voor d'r leeftijd, en alles bij elkaar lijkt ze wel een popje :3
    Karaktereigenschappen: Opgewekt, lief, schattig, droog, onwetend
    Karakter: Candy kan op het eerste gezicht behoorlijk kinderlijk lijken - en als je haar beter kent merk je wel dat ze dat blijft. Ze heeft geen flauw benul van de echte wereld, en blijft in haar eigen droomwereldje, waar alles perfect en lief en schattig, en eh.. roze is. In haar onwetendheid snapt ze vaak grappen niet, en dat is iets waar ze echt niet tegen kan; iets niet snappen. Dat vindt ze vreselijk. Ze blijft dan ook doorzeuren tot ze het wél te weten komt.
    Candy is heel erg schattig en lief, enenen nja, je snapt het ^^
    Likes: Roze, Hello Kitty, roze, Prinses Lillifee cakejes, roze, strikjes, roze, roosjes, roze.. had ik al gezegd dat ze van roze houdt?
    Dislikes: Zwart ö als mensen dingen voor haar achterhouden, dingen niet snappen.
    Crush: -
    Status: She's allll single ^^
    Familie: Candy heeft nog een mama en een papa :3 & een oudere broer, die Timothy heet.
    Verleden: Er was al vroeg bij Candy geconstateerd dat ze een geestelijke achterstand had, dat is haar echter nooit verteld. Ze is altijd binnengehouden en kreeg thuis les, ze is nooit buiten geweest, tot ze een week geleden uit het raam klom en verdwaalde in het bos =^w^=
    Extra: x

    Naam: Savoy Yukito Amate Tsuchikage
    Roepnaam/Bijnamen; Savoy wordt voor het gemak wel Soy genoemd, maar alleen door mensen die hij écht goed kent - en dat zijn er niet veel. Achter zijn rug om zijn populaire bijnamen ook Shadow en Sasa. Als je echt durft noem je hem konijn - maar dat overleef je niet.
    Betekenis: Savoy; Luxe, Yukito; Sneeuwkonijn, Amate; gods liefde, Tsuchikage; schaduw van de aarde
    Geslacht: Mannelijk
    Leeftijd: 19
    Kort uiterlijk: Lang, zwart haar. Koele, grijze ogen. Bleke huid. Lang. Middelmatig gespierd. Scherpe gelaatstrekken.
    Beschreven uiterlijk: Savoy's haar is lang - het reikt tot een centimeter over zijn schouders - en is zwart als de nacht. Het is niet vettig, zoals je misschien zou denken als je dat hoort, maar hij verzorgt het goed, en al glanst het niet, het is niet dof. Er zit geen enkele krul in. Een aantal lokken heeft hij donkerrood geverfd, de meeste daarvan hangen over zijn, koele, grijze ogen die je doen denken aan mist, of de vacht van een grijze wolf. Zijn ogen hebben dikke wimpers, die zijn ogen wat vrouwelijk maken, maar ze maken het er niet minder mooi op. Alles aan zijn uiterlijk is scherp - scherpe neus, scherpe jukbeenderen, smalle, lange vingers, zelfs zijn manier van staan doet je denken aan een leeuw op jacht. Zijn huid is bleek door het gebrek aan zonlicht. Hij is aardig gespierd, maar is niet heel breed, zijn spieren zijn juist lang en geven hem net dat gevaarlijke in zijn uiterlijk. Hij heeft een lange, smalle bouw.
    Savoy wordt vaak achterna gezeten door meisjes, maar hij geeft er niet om. Hij weet dat hij knap is, en dat hij dat kan gebruiken, maar dat doet hij niet.
    Karaktereigenschappen: Kil, genadeloos, wreed, stil, intelligent, koud.
    Karakter: Savoy is een ongevoelig mens. Hij geeft om niets en niemand, en hijzelf is zijn eerste prioriteit. Misschien dat het door zijn verleden komt dat hij zo kil en genadeloos, soms zelfs wreed is, maar ook vroeger was het geen lieverdje. Het laat Savoy koud wat anderen over hem denken, hij weet wat hij wil en doet wat hij kan om zijn doel te bereiken. Savoy is zeer intelligent, en weet dus ook wel dat anderen achter zijn rug om over hem praten, maar hij houdt zich op een afstand en blijft stil. Het kan hem echt niet veel schelen. Dat heeft hij altijd gehad, dat ongevoelige, hij geeft eigenlijk helemaal nergens om, zelfs niet om zichzelf. Al plaatst hij zich wel boven anderen, hij weet dat hij zelf ook niet veel waard is, en dat boeit hem ook niet.
    Likes: Savoy heeft niet echt dingen die hij leuk vindt. Mensen afkatten, of commanderen, het lijken hobby's van hem maar dat zijn ze niet. Wel is een ding waar hij plezier in kan hebben mensen bestuderen.
    Dislikes: Al zou je het niet verwachten, er zijn ook niet veel dingen die Savoy níet leuk vindt. Hij heeft geen mening over de meeste dingen. Al zijn er wel een paar dingen die hem mateloos irriteren. Meisjes bevoorbeeld. Vooral meisjes die blijven giechelen en blozen als hij in de buurt is. En kleine kinderen, vooral omdat ze hem doen denken aan zijn verleden.
    Crush: -
    Status: Savoy is single en not interested. Zijn geaardheid kan hem geen bal schelen, voor zijn part is hij a-sexueel - hij valt toch op niemand. Maar misschien is er toch iemand die de muren om zijn hart kan breken... Die is hij alleen nog niet tegengekomen, en dat hoeft hij ook niet. Liefde vindt hij zinloos, zwak.
    Familie: Savoy heeft alleen nog een jonger broertje, Kenji. Zijn broertje is de enige die hem wat zachter kan maken dan normaal.
    Verleden: Prepare yourselves. Savoy werd geboren in een klein dorp in het jaar 1991. Zijn gezin was niet één van de rijkste, en hij moest alles delen met zijn 3 jongere broertjes, en zijn tweelingbroer. Om het af te maken verliet zijn vader hen toen hij 5 was, na de geboorte van zijn jongste broertje, Kenji. Sinds toen bemoeide Savoy zich helemaal nergens meer mee, hij werd steeds afstandelijker tot zelfs zijn moeder vergeten was hoe zijn stem klonk. Toen hij 10 was heeft hij zijn gezin verlaten, zijn tweelingbroertje en 1 van zijn jongere broertjes waren toen al dood, vermoord. Hij kwam terecht bij een jongeman 3 jaar ouder dan hijzelf, die hem onder zijn hoede nam. Hij is daar tot zijn 17e gebleven, toen moest hij weg en bleef Savoy achter. In die tijd heeft hij zelf met een mes de naam van de jongen - Hyu - op zijn enkel 'getattoeerd', als aandenken. Savoy is in een kraakpand gaan wonen en leeft daar nu nog steeds. In die tijd vond hij ook Kenji terug, die toen net 11 was. Op zijn 18e kreeg hij een baan aangeboden als bezorger van... spullen, en Savoy greep die kans met beide handen. Dat is waarmee hij alles wat hij nodig heeft betaalt, inclusief het schoolgeld van zijn jongere broertje.
    Extra: Ja, ik ben te lui om z'n halve bio te wijzigen. Hij is een vampier. Guess what? Hij is slecht. En hij kan dromen manipuleren ^^

    [ bericht aangepast op 22 dec 2010 - 10:00 ]


    I sit here and smile, dear // I smile because I think of you and blush <'3

    Marjan gaat ook doen ;D
    Alleen nog even kijken met wie//
    Hmpf.

    awesome ;D


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    BOEM. Candy en Savoy staan er. &waarom doet img code het niet? ö


    I sit here and smile, dear // I smile because I think of you and blush <'3

    Geen idee,e vne by suggesties droppen.


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Ik probeer vandaag mijn perosnages af te krijgen,
    maar ben ze allemaal aan het restylen, ook op mijn
    charrie site :x Dus naja.. En donderdag tot vrijdag
    ben ik er niet ^o)


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    I'm in! Misschien kennen jullie mij: Masked-, van DD. :)


    Gawyn

    Naam: Odar Gawyn Peadar MacAndrew
    Roepnaam/Bijnamen; Hoewel zijn echte voornaam Odar luidt, stelt hij zich aan iedereen die hem niet langer dan twee eeuwen kent voor als Gawyn. Hij vindt Odar gewoon raar klinken en Gawyn heeft een sterkere betekenis.
    Betekenis: Odar: Onbekende, Gawyn: Witte havik, Peadar: steen, MacAndrew: zoon van Andrew
    Geslacht: Mannelijk
    Leeftijd: Lichamelijk ziet hij er uit als 17, maar hij loopt sinds de 17e eeuw op deze wereld.
    Kort uiterlijk: Halflang, zwart haar. Felblauwe ogen. Ovaalvormig gezicht. Breed gebouwd, zijn spieren zijn goed zichtbaar. Vrij klein.
    Beschreven uiterlijk: Zijn haar heeft hij halflang laten groeien. Er hangt altijd één vaste lok van zijn zwarte haren voor zijn felblauwe, amandelvormige ogen. Er zit een beetje slag in zijn haar, dat hij soms nog wat aanzet met gel. Zijn gezicht is ovaalvormig.
    Tot zijn ongenoegen is hij best klein: 1 meter 67. Dat wordt wel weer gecompenseerd met zijn brede bouw: hij heeft aardig wat spieren, en zijn schouders zijn breed. Tegenover zijn kleine lichaam heeft hij wel weer grote voeten. Zijn handen verzorgd hij goed: er zit nooit een randje vuil rond zijn nagels.
    Karaktereigenschappen: Vriendelijk, charmant, eerlijk, soms naïef, recht voor de raap.
    Karakter: Gawyn is, zoals je het ’t beste kan noemen, een echte gentelman. Deuren openhouden voor meisjes lijkt dan ook wel zijn favoriete bezigheid te zijn, maar dat valt in principe wel mee, hoor. Soms kan hij behoorlijk bot zijn omdat hij altijd meteen zegt wat hem aan iets of iemand opvalt. Maar omdat hij zo eerlijk is, heeft hij wel vele vrienden die altijd aan zijn zijde zullen staan. Hij is een meester in sarcastische opmerkingen maken. Ook vertelt hij soms wel eens wat Schotse mythen, die hem in zijn jeugd zijn verteld.
    Likes: Hij houdt van verhalen vertellen. Mythen, verhalen over zijn jeugd, sprookjes, het maakt hem niets uit: als hij het verhaal maar oppervlakkig kent. Dan kan hij er wel iets leuks om heen verzinnen, en voila, weer een nieuw verhaal voor rond het kampvuur.
    Dislikes: Meisjes die om hem heen kleven omdat ze zijn ogen zo mooi vinden. Hij is er zelf nu ook wel al achter dat zijn ogen blauwer zijn dan een doorsnee blauwogige, en bovendien, hij is nog niet klaar voor een relatie, ook al flirt hij wel eens per ongeluk met een meisje. Hij heeft gewoon nog niemand ontmoet waarmee hij de rest van zijn bestaan mee wilt doorbrengen. Voor de rest past hij zich erg snel aan waardoor er niet veel dingen zijn die hij niet leuk vindt.
    Crush: -
    Status: Gawyn wel al een paar keer verliefd geweest, maar die meisjes hebben hem op een brute wijze verlaten. Nu is hij single en niet van plan in de komende paar eeuwen serieus op zoek te gaan naar een nieuw meisje.
    Familie: Zijn familie is in de afgelopen paar eeuwen helemaal uitgestorven. Zelfs de aangetrouwde takken van de familie leven niet meer, dus hij staat er helemaal alleen voor – op zijn vrienden na dan.
    Verleden: Gawyn – toen nog Odar genoemd – woonde vroeger in een gigantisch kasteel. Zijn vader was landheer van een groot stuk van Schotland, en zijn zus was al getrouwd toen hij geboren was. Zijn jeugd was doodnormaal: hij werd voorbereid om de titel van zijn vader over te nemen als hij eenmaal dood zou zijn, en ondertussen was hij druk bezig met zijn toekomstige vrouw te vinden. Op een dag liep hij door het bos, en werd hij verleid door een beeldschone jonge dame – die toevallig een vampier bleek te zijn. Onder het mom om voor altijd bij elkaar te blijven beet zij hem, waarna ze hem in het proces van mens tot vampier verliet om ergens anders een nieuw slachtoffer te vinden.
    Gawyn was diep gekwetst toen hij besefte dat hij zijn sterfelijke leven had opgegeven voor een oneindig bestaan, in zijn eentje. Hij besloot om zijn dood te faken waarna hij over de wereld ging dolen. Hij leerde over verschillende culturen, kwam soortgenoten tegen, je kent het verhaal: tot hij terecht kwam in een oude villa. Daar besloot hij om te blijven, tussen zijn soortgenoten.
    Extra: Hij heeft aan een kettinkje om zijn hals een klein zwaardje. Dat heeft hij bij zijn geboorte gekregen van zijn moeder. Hij heeft geen flauw idee waarom hij het nog heeft, maar hij is er gewoon gehecht aan. Hij is een goede vampier, met de gave dat hij iemands hele verleden kan zien, door hem of haar enkel aan te raken. Hij kan dat trouwens alleen maar als de ander het toelaat.




    Picture

    Naam: Anthony van der Laan
    Roepnaam/Bijnamen; Anton of Tony. Soms wordt hij voor de grap door zijn oudere zus Annie genoemd.
    Betekenis: Anthony: de onschatbare
    Geslacht: Mannelijk
    Leeftijd: 19 jaar
    Kort uiterlijk: Halflang, donkerbruin haar. Bruin-groene ogen. Normale lengte. Alternatieve kledingstijl.
    Beschreven uiterlijk: Anthony heeft halflang haar, dat hem de laatste tijd alleen nog maar aan Justin Bieber doet herinneren, waardoor hij steeds meer de neiging krijgt om het af te laten knippen. Zijn haar is stijl. Hoeveel goedjes hij er ook insmeert, het is en blijft stijl. Zijn ogen zijn bruin, maar als je goed kijkt zie je rond zijn pupillen een groen kransje. Hij heeft een wipneus; dat irriteert hem mateloos, want daardoor wordt hij meestal door de meisjes beschouwd als ‘schattig’. Anthony heeft een normale lengte: 1 meter 83. Hij is slank gebouwd, maar de laatste tijd doet hij aan fitness en met een beetje fantasie zie je langzaam aan een sixpack verschijnen. Hij heeft een alternatieve kleding stijl, iets wat hijzelf niet graag ‘emo’ zou noemen, maar wat er toch bijna in de buurt komt.
    Karaktereigenschappen: Droogjes, stil, in zich zelf gekeerd, onzeker.
    Karakter: Anthony is een jongen die op het eerste gezicht er vrij zelfverzekerd uitziet. Vooral door zijn kleding stijl. Maar verdiep je je meer in hem, zie je dat het een erg onzekere jongen is, die zonder zijn uiterlijk totaal niet op zou vallen in de groep. Hij denkt veel over dingen na. Als hij al iets zegt, is het meestal een vreselijk droge opmerking, waarvan je je nog even moet bedenken of hij nu grappig of beledigend bedoeld is.
    Likes: Hij houdt van zijn computer. Hij zou geen dag zonder kunnen… Ook vindt hij het geweldig om te tekenen, wat hij ook kan, ook al zal hij dat nooit van zichzelf toegeven. Het liefste portretten, trouwens, al vindt hij het ook wel leuk om cartoons te maken.
    Dislikes: Mensen die hem vragen waarom hij zo stil is, of vooroordelen over hem hebben. Of mensen die vinden dat hij zich anders moeten gedragen. Of mensen die zijn werk bekritiseren. Of mensen die zijn haar met Justin Bieber vergelijken. Gewoon, hij houdt niet van mensen die iets op hem aan te merken hebben.
    Crush: -
    Status: Single, en dat zal volgens hem ook nog wel even zo blijven.
    Familie: Hij heeft ouders, maar hij woont sinds zijn vijftiende bij een vriend van hem. Hij heeft sinds toen ook geen contact met zijn ouders gehad. Wel met zijn oudere zus; soms belt hij haar nog op om zijn hart te luchten.
    Verleden: Anthony heeft een vrij normale jeugd gehad – tot hij 12 jaar werd. Toen begon het thuis te verslechteren. Zijn ouders maakten plots veel meer ruzie, en zijn zus ging studeren, waardoor hij er helemaal alleen voor stond. Hij begon zich in zijn eigen wereld terug te trekken, en ging andere kleding dragen, gewoon om zijn gevoelens te uiten. De dag dat zijn ouders aan hem vertelden dat ze gingen scheiden, was de druppel die de emmer deed overlopen, waarna hij met een bleek gezicht het huis uit liep en bij een vriend in een kraakpant ging wonen. Daar woont hij nu nog steeds, al is die vriend er steeds minder vaak. Hij is van plan om een nieuw huis te zoeken. Want daar stinkt het. En er zitten ratten.
    Extra: Mensfiguurtje. ;D

    [ bericht aangepast op 22 dec 2010 - 13:24 ]


    When I'm good, I'm really good. When I'm bad, I'm even better :]

    Oooewh, vet awesome 8D En haaii masked, ja ik ken jou ^_^
    Weet alleen niet of jij mij nog kent ^o)
    Nevermind. Ik drop je even in mijn vriendenlijst :'D


    EN WEET JE WAT VET AWESOME IS :33 Q is niet zo streng als DD
    dus we kunenng ewoon vechten enzo xD (Er zijn zelfs stories
    met 18+ shit en dingen over drugsverslaving dus dat is zeg maar
    zo'n beetje tegenover gestelde van DD? :P)


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Oh, geweldig ;D En volgens mij is deze site wel wat... ja, beter, ofzo dan DD xD ook qua spelers. Ik denk wel dat ik hier nog even aan moet wennen, want ik ben normaal niet echt geweldig in zo'n megalange stukken te maken (over dat personagegeval heb ik ook echt té lang gedaan xD)


    When I'm good, I'm really good. When I'm bad, I'm even better :]

    Ja ik vond deze site ook beter dan DD dus besloot ik het te gaan terroriseren met RPG's x3 (die zijn er niet o-o) En lily hielp met mensen roepen xD En nu naja, zijn er al 3 RPG's xDD Haha. Maar heb geen inspi en ben druk bezig met personages maken en weet je, lange stukken zijn niet heel moeilijk ^o)

    Beschrijf omgeving, beschrijf goed hoe je je persoon zich voelt, wat hij van andere personen vind of van het moment of iets ^^ Of verwachtingen enzo en whoeshja, lang stuk.


    (Ben btw Simone 8D Weet niet of je me nog kent ^^)

    [ bericht aangepast op 21 dec 2010 - 16:41 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Haha xD Ik ben benieuwd of het hier ook zo'n grote hit wordt als op DD. Doen er ook al niet-DDmensjes aan mee? ^^
    &volgens mij ken ik je wel, je heet/heette toch ook als gebruikersnaam Simone op DD?


    When I'm good, I'm really good. When I'm bad, I'm even better :]

    Ja vroeg ik me ook af, maar ze moeten maar gewoon joinen :x
    En bij mijn andere RPG wel xD EN er zijn zat mensen die hier komen
    vragen van; WAAR ZIJN DE RPG'S?!
    Ook bij het suggestie dingetje :x En ja dat ben/was/watdanook ik (:


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Omg, ik ben nu met mijn personages bezig en tis veeeeel werk :l


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    HOI PIET 8D
    Je bent eeeeer ^^


    I sit here and smile, dear // I smile because I think of you and blush <'3