Hoe snel word jij verliefd?

Hoe gedraag jij je op de snelweg van de liefde: geef je volledig plankgas, of sta je constant op de rem? Doe dan de test...

Mogelijke uitkomsten

Crashgevaar! (5 x uitgekomen)

Je houdt van snelheid als je verliefd bent. Die passionele houding is bijzonder opwindend, maar... kan ook ontzettend gevaarlijk zijn. Probeerin het vervolg in je achterhoofd te houden dat je jezelf niet zomaar in het avontuur kan storten gewoonweg omdat je graag verliefd bent. Vermijd het zoveelste gebroken hart door het wat trager te doen.

Cruiscontrol! (28 x uitgekomen)

In plaats van et gaspedaal volledig in te duwen, doe jij het liever wat rustiger aan als het op relaties aankomt. Je bent allesbehalve wanhopig op zoek naar een nieuw lief. Veel liever laat je jezelfovervallen door de verliefdheid. Je neemt de dingenmet andere woorden zoals ze komen. Een gezonde houding, zeker op een weg met gevaarlijke bochten, zoals die van de liefde!

Trage slak! (10 x uitgekomen)

Hellep! Jij gaat meteen op de remmen staan, nog voor je relatie is begonnen. Hoogstwaarschijnlijk ben je bang om gekwetst te worden, maar... hou er rekening mee dat je jezelf af en toe moet durven blootgeven om iets terug t krijgen. Probeer je sceptische kant even opzij te schuiven en geef de liefde gewoon een kans. Voor je 't weet, zit je heerlijk te cruisen met een fantastische jongen naast je passagierszetel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Warg

    Cruiscontrol

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?