Wat is jouw interne weerbericht?

In jouw lichaam is het natuurlijk niet altijd zon en vrolijkheid. In wat voor weerberichtstemming bevindt jij je?

Mogelijke uitkomsten

Grijze lucht met donderwolken (20 x uitgekomen)

Wanneer er een klein probleempje zich voordoet denk jij al gelijk dat de hele wereld instort. Het is goed dat je over deze dingen nadenkt, maar soms moet je ook genieten van de heldere hemel momenten. De tijden zonder problemen! Van binnen ben je meestal nogal down, de donkere wolken waaien maar niet over. Misschien zou je ze wat lichter kunnen maken door de wereld vanuit een positiever inzicht te bekijken, of een positieve kanten lijst te kunnen maken! Dan is het in jouw lichaam vast snel weer zonnig in plaats van de donkere wolken! (cool)

Lichte bewolking, met af en toe zon (128 x uitgekomen)

Af en toe een buitje. Zo ziet het er bij jou van binnen uit. Jij weet altijd een oplossing te vinden en maakt er geen groot probleem van. Een regenbui net terwijl je in de stad loopt? Jij steekt gewoon je paraplu op. Een slecht cijfer? Voor de volgende repetitie doe je gewoon iets beter je best! Altijd weet jij de problemen op te lossen. Vandaar dat de donkere wolken wegblijven, en de zon (bijna) altijd schijnt! Na regen komt zonneschijn!

Stralend blauwe lucht (27 x uitgekomen)

Geen vuiltje aan de lucht! Kans op regen of wolken? Nee, denk maar niet dat jij dat laat gebeuren. Problemen probeer je te voorkomen, en als dat mislukt los je ze direct weer op. Met jouw positieve instelling zullen die donderwolken nog wel even wegblijven. Blijf er wel aan denken dat andere soms meer last van bewolking hebben. Maar blijf van de heldere lucht genieten zolang als het kan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • Juillet

    Lichte bewolking, met af en toe zon.

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    Stralend blauwe lucht, klopt ^^

    1 decennium geleden
  • Alette

    Wauw het klopt gewoon precies :$
    Licht bewolkt met af en toe zon

    1 decennium geleden
  • Attina

    Lichte bewolking, met af en toe zon.

    1 decennium geleden
  • Indie

    Jeej, ik heb een stralend blauwe lucht. Nu voel ik me cool

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?