Wat zal een leuk verhaal worden

ff hier zijn 3 voorbeelden van verhalen zet ff bij reacties welke het leukst is <3

Mogelijke uitkomsten

1 (5 x uitgekomen)

dit stukje gaat over 3 meiden die samen op vakantie gaan naar Spanje. Maar als ze 's avonds naar een club gaan wordt alles anders

hier komt een stukje uit het begin




Als Elise zachtjes uit de tent kruipt is het nog vaag een beetje donker vlug zoekt ze rond in haar tasje waar haar mobiel is.Tot haar opluchting vindt ze hem in haar schoen. Ze kijkt even hoelaat het is en zucht godsamme het is nog maar 6:00 veel te vroeg voor mij. ze kruipt weer de tent in en gaat liggen lezen. Tot er beweging komt in de slaapzak lager. de ogen van Anniek knipperen open en ze kreunt wat en zucht hoelaat is het. Elise moppelt wat en pakt haar mobiel. daarna zegt ze zuchtend het is 8:10. Anniek kreunt en zegt hoelaat was jij wakker. 6:00 uur zei elise moppelend. Anniek gaat rechtop zitten en zegt ik heb wel honger zullen we Kim wakker maken en gaan ontbijten.


's middags slenterden ze wat door Madrid. Elise gniffelde misschien komen we sinterklaas wel tegen. de drie meiden vallen midden op de straat met de slappe lach op de grond neer. Kim zei plotseling heel luidt moet je daar es kijken. elise kijkt verwarrend rond en zegt huh waarr kim roept helemaal hyperactief daar een club zullen we er vanavond heen pleasse. Elise mompelde wat tegen anniek die ook helemaal enthousiast was en zuchte oke is goed.


wil je weten hoe het verder gaat reageer dan bij reacties verhaal 1




lees trouwensook de andere verhalen

2 (1 x uitgekomen)

dit is stukje 2 hier is een kleine inleiding
het was al laat toen Kelly bij Rosa aan kwam toen ze aanbelde deed er niemand open. Kelly liep naar achteren en liep naar binnen wat ze toen zag was vershcrikkelijk.


heeyy Kelss hoorde ze van achter Kelly draaide zich arrogant om en dacht wie de fuck moet wat van me maar toen zag ze rosa gillend rende Kelly naar haar toe en sloeg haar armen om elkaar heen. Rosa zegt fluisterend ik mag vanavond iemand meenemen naar huis om te blijven slapen enzo maar mijn vraag is wil jij.Jaa gilt Kelly hoelaat kan ik komen? 9 uur fluistert Rosa en het wordt echt heel Spannend.

vindt je deze leukk reageer dan 2

lees ook voor de moeite verhaal 1 en 3

3 (31 x uitgekomen)

dit is het laatste verhaal reageer als je deze chill vindt
je bent gek je bent gek gierde nog steeds door Tes haar hoofd

er was een nieuwe jongen op school. scott heette hij hij was mysterieus en knapp tes keek helemaal verliefd naar hem. Scott liep naar haar toe en zei hey schoonheid clubje pakken vanavond? Tes werdt rood en ging giechelen hihih hoelaat kom je me halen? zo snel als nodig is wees voor 8 uur klaar het wordt de spannendste avond van je leven


reageer 3 voor dit verhaal :)
en lees die andere 2 ook ff

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?