In welke factie bij Divergent hoor jij?

Als je wilt weten in welke factie van de beroemde boekenserie Divergent je zit doe dan deze quiz.
(hoera)

Mogelijke uitkomsten

Abnegation (Zelfverloochening) (1 x uitgekomen)

Jij hoort duidelijk in de Factie Abnegation (Zelfverloochening). Je denkt eerst aan de andere voordat je voor jezelf zorgt. Je helpt de Factionless (Factielozen), en geeft ze kleren en eten. Je draagt de grijze kleren die horen bij je factie.

Dauntless (Onverschrokkenheid) (5 x uitgekomen)

Jij hoort duidelijk bij de factie Dauntless (Onverschrokkenheid). Jij bent de stoerste van de ander facties. JIj bent niet snel ergens bang voor. Je kan schieten met pistolen, werpen met messen en helpt bij de verdedeging van de muur. Jij komt elke dag met de trein naar school, niet normaal, maar springt er in als hij langs rijdt en springt er weer uit bij school. Jij draagt alleen zwarte kleren.

Candor (Oprechtheid) (0 x uitgekomen)

Jij hoort duidelijk thuis in Candor (Oprechtheid). In jou factie draait alles om eerlijkheid. niemand liegt. Jij draagt voornamelijk witte kleren, soms met grijs of zwart tinten. Jou factie gelooft dat eerlijkheid er voor zal zorgen dat er niet nog een oorlog komt.

Erudite (Eruditie) (0 x uitgekomen)

Jij hoort in de factie Erudite (Eruditie). Alles draait in jouw factie om slimheid. Je draagt blauwe kleren. Iedereen zit de hele dag met zijn neus in de boeken. Volgens jouw factie is inteligentie de enige logische oplossing voor een gevecht of ruzie.

Amity (Vriendschap) (2 x uitgekomen)

JIj hoort bij de factie Amity (Vriendschap). Je draagt alleen vrolijke kleren. Je bent aardig tegen iedereen, je bent vrolijk en lacht veel. Je haat wapens en vind dat je niks oplost met vechten. Je werkt op het land en helpt daar met eten oogsten voor alle facties.

Factionless (Factieloos) (0 x uitgekomen)

Je past in geen enkele factie, oftewel je bent Factionless (Factieloos). Je hebt geen thuis en hebt geen of weinig eigendommen. Het is erger dan dood zijn, omdat je dan niet hoeft te lijden. Je draagt kapotte kleren, en hebt veel te weinig eten. De mensen van de andere facties behandelen je als vuil.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Grizzlestorm

    Ik ben dauntlesssss leuwke quizzzz

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?