• As Strong as a Lion
    As Patience as a Badger
    As Inteligent as an Eagle
    As Shrewd as a Snake




    Eevee Productions
    Soundtrack


    Storyline
    Het verhaal gaat over Draco, wiens oog naar ieders afkeur gevallen is op een leerlinge uit Gryffindor. Hij houdt het stil, maar wanneer het mensen beginnen op te vallen gaat hij er mee spelen. Hij speelt hem het gevoelens met het fragiele meisje bij wie zijn hart ligt. Geheimen & Gevoelens. De grootste woorden waarom het verhaal geschreven is.
    Zij wéét zijn plannetjes, waardoor het hem nog knap lastig gaat worden.


    Standard storyline, I know.
    Maar nu heb ik nog wat leerlingen nodig.
    Ik zoek bij elke afdeling drie/vier mensen die een rol gaan spelen in mijn verhaal. Ze helpen haar, ze zijn haar extra paar ogen. Maar ook de steun die zij nodig heeft, na alle streken die haar betaald gezet gaan worden.

    Graag in te vullen:
    Volledige naam:
    Achternaam:
    Roepnaam/Bijnaam:
    Leeftijd + Geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Afdeling + Jaar:
    Beste & Slechtste vak:
    Patronus:
    Extra:
    (Vb; Toverstok, huisdier, familie, hobby's)


    Ik schrijf éérst vooruit!


    Edit!
    Hoofdspersoon zit in het 6e jr. Gryffindor.



    Gryffindor.
    1. Louis Fernando Emmett Montgomery - Santos
    2. Isaure Serena Cassandra Divine - Galway
    3. Finnigan Nicholas Fletcher - Galway

    Ravenclaw.
    1. Sam Heather Elizabeth Renner - Santos
    2. Mike Roy Johnson - Fierte
    3.

    Slytherin.
    1. Megan Heather Liley - Embraced
    2. Summer Melody Night - SerpentsKiss
    3. Jade Rose Copperfield - Netsky

    [ bericht aangepast op 23 juni 2012 - 17:09 ]


    ' Nyctophilia '

    Ik wil wel invullen, maar mag je ook een jongen maken of moeten het meisjes zijn?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Volledige naam: Lucinda Darcy

    Achternaam: Smith

    Roepnaam/Bijnaam: Lucy is de naam die anderen vaak geven aan Lucinda en hoe ze zelf het liefst genoemd wilt worden.

    Leeftijd + Geboortedatum: 16 jaar, geboren op 6 juni.

    Karakter: Lucy is erg ambitieus, ze bereikt graag het hoogste van het hoogste en is bereid daar alles voor op te geven. Lucy maakt snel nieuwe vrienden, maar laat ze ook zo weer vallen. De enige aan wie Lucy écht trouw is, is haar familie en haar échte vrienden. Lucy helpt mensen graag en is vaak degene die de eerste stap zet bij een ontmoeting. Lucy is heel erg opvliegerig en kan zo nu en dan wat racistisch reageren. Ze wilt graag alles voor haar zelf hebben, maar over het algemeen is Lucy een vriendelijke en behulpzame meid.

    Uiterlijk:


    Lucy heeft lang, witblond haar wat vaak heel krullerig en wild zit. Omdat het voor Lucy vaak in de weg zit, doet ze er vaak een knotje of een paardenstaart van maken. Lucy heeft een blanke huidskleur die in de winter bleker wordt. Ze heeft een hele strenge en gedisciplineerde uitdrukking dat lichtelijk verzacht word door haar zalmroze lippen en lichtgrijze ogen. Lucy heeft een slank tot mager postuur. Haar houding is sterk en ze is niet makkelijk omver te duwen. Ze is iets langer dan de gemiddelde student op Zweinstein maar torent niet meters boven de rest uit.

    Afdeling + Jaar: Lucy zit in Zwadderich, in leerjaar zes.

    Beste & Slechtste vak: Lucy is goed in Verweer tegen de Zwarte Kunsten en slecht in Dreuzelkunde.

    Patronus: Pauw

    Extra: Lucy heeft een zwarte kat genamad Black Beauty, de kat is erg schuw en vertrouwd alleen Lucy. Lucy komt uit een volbloed tovenaars familie, maar haar familie kan het heel goed vinden met familie die Halfbloed zijn of Dreuzeltelg. Lucy vind het leuk om te lezen maar heeft verder niet echt hobby's, alhoewel ze het kijken naar Zwerkbal wedstrijden ook wel kan waarderen. Haar toverstok is van Iep en 24 cm lang, van Drakenhartenbloed.

    (Het meisje op de foto is Charlize Theron)

    - Ik heb haar maar even 16 gemaakt, in leerjaar 6 want ik wist niet hoe oud de hoofdpersoon was en ik welk jaar die zit (:

    [ bericht aangepast op 10 juni 2012 - 9:51 ]

    Volledige naam:Megan Heather Liley.
    Achternaam: Liley.
    Roepnaam/Bijnaam: Megan wordt meestal gewoon 'Megan' genoemd. Soms wordt ze gewoon snel even 'Meg' genoemd, wat ze niet erg vindt.
    Leeftijd + Geboortedatum: Megan is 16 jaar. 21 Januari 1996.
    Karakter: Megan is iemand die graag het voorwoord wilt hebben. Ze wilt dan weer een eigenwijze opmerking geven tegen de leraar of wilt gewoon even de aandacht hebben. Megan is een erge flapuit en daardoor ook de grootste roddel koningin van de school. Ze zegt het liefst alles wel door. Vaak gaan mensen ook naar Megan toe voor de nieuwe roddels die door vertelt móeten worden.
    Ondanks haar grote mond is Megan er voor je als je haar nodig hebt. Voor een schouder om op te huilen of voor een groot probleem die opgelost moet worden.
    Megan is erg eigenwijs en als iemand haar een bevel geeft, komt ze die toch niet na. Ze wilt het liefst haar eigen pad gaan en luistert dan ook niet naar anderen.
    Soms kan Megan erg bot overkomen omdat ze zegt wat ze denkt, maar daar bedoelt ze verder niks mee. Ze wilt gewoon haar mening kwijt.
    De meeste mensen kunnen goed met Megan opschieten, ondanks haar kleine probleempjes. Als mensen niet met haar kunnen opschieten, maakt Megan hun het leven zuur. Ze zal niet stoppen totdat ze je kapot heeft gemaakt. Dat gebeurt regelmatig. Megan is daarom ook een goede vriend van Draco. Ze gaan samen diegene een lesje leren, waarbij ze zelf veel lol hebben.
    Uiterlijk:


    Ashley benson
    Megan heeft halflang blond haar wat in een slag/krullend zit. Ze heeft lichtblauwe ogen die sterk opvallen. Megan heeft een normaal postuur en let niet veel op wat ze eet. Ze is 1.60 lang en weegt 55 kilo. Vroeger was Megan wat dikker dan de rest, maar omdat ze er als kind erg mee gepest werd, deed ze er alles aan om af te vallen. Nu heeft ze gewoon weer een normaal gewicht en valt niet meer op.
    Megan kleedt zich vooral stoer. Leren jasjes met vette riempjes en leuke gympen. Megan is niet dat soort meisje dat jurkjes aantrekt en gaat veel liever voor een strakke spijkerbroek. Megan houdt van de kleuren roze en zwart. Dat combineert ze goed door een zwart leren jasje met een roze shirt eronder. Waardoor ze er schattig en stoer uitziet.
    Megan trekt altijd haar gympen aan.
    Omdat je in Hogwarts een uniform aanmoet, zie je daar niet veel van. Toch probeert Megan toch op te vallen door haar haar leuk te doen etc.
    Megans moeder wilt dat Megan zich netjes kleedt in plaats van zo stoer en onverzorgd. Daar luistert Megan helemaal niet naar, die gaat gewoon haar eigen weg en luistert niet naar tips.
    Afdeling + Jaar: Megan zit in het 6e jaar. Ze is bij Slytherin geplaatst om velen redenen. Vooral omdat heel haar familie in Slytherin is geplaatst.
    Beste & Slechtste vak: Megan is erg goed in Waarzeggerij. Ze vindt het erg leuk.
    Haar saaiste vak zal het verzorgen van fabeldieren wel zijn. Ze vindt al dat soort dieren maar vies. Hoewel Megan veel weet van het verzorgen van fabeldieren, vindt ze het gewoon niet interessant.
    Patronus: Megans Patronus is een poes. Ze weet ook niet waarom maar vindt haar erg 'schattig'. Ze heet Leanor.
    Extra: Megan komt uit een rijk gezin. Haar gezin wordt in stand gehouden door Megans vader Pedro Liley, die getrouwd is met Leona Liley.
    Ook heeft Megan nog een jonger zusje genaamd Cat Liley. Zij is ook ingedeeld in Slytherin.
    Megans gezin is erg van de oude stempel. Wat Megan zelf verschrikkelijk vindt. Ze gaat daarom ook vaak tegen de regels in.
    Megan is een echte verleidster. Ze heeft elke jongen in Slytherin al gehad, zelfs Draco. Dat was maar voor korte duur. Vaak komen jongens ook naar Megan toe voor een 'date', maar ze wijst vaker af dan dat ze ja zegt.

    [ bericht aangepast op 10 juni 2012 - 10:56 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Volledige naam: Louis Fernando Emmett Montgomery.
    Achternaam: Montgomery.
    Roepnaam/Bijnaam: Louis. Hier wordt hij eigenlijk altijd mee aangesproken, omdat hij niet echt een bijnaam heeft.
    Leeftijd + Geboortedatum: Louis is nu zestien en verjaart op 2 Juni, wat betekent dat hij net jarig is geweest.
    Karakter: Louis is een leuke jongen in omgang en is ook erg sociaal aangelegd. Waarschijnlijk komt dit omdat hij uit een vrij groot gezin komt en het dus gewend is om veel mensen om zich heen te hebben. Louis praat graag en maakt veel grapjes. Je zult hem vaak met een lach op zijn gezicht zien. Hij probeert mensen zoveel mogelijk op te vrolijken als hij daar de kans voor krijgt.
          Louis lijkt op het eerste gezicht een perfecte jongen te zijn, maar dit is echt niet waar. Louis irriteert zich snel aandingen en uit dit altijd op een overdreven manier. Louis is best wel verslaafd aan aandacht en doet er veel aan om het ook te krijgen. Hij let er wel op dat het niet perse op een negatieve manier is, maar ook dat zit niet altijd mee.
          Louis heeft ontzettend veel last van een ochtendhumeur en dan kun je beter gewoon niet tegen hem praten bij het ontbijt. Dit duurt nooit zo heel lang en als hij eenmaal goed wakker is geworden, zal hij zijn vrolijke zelf weer zijn. Louis staat bekend om het feit dat hij erg lief is en erg altijd is voor mensen. Hij zegt soms de verkeerde dingen en is meestal ietwat arrogant aangelegd, maar is er wel echt voor zijn vrienden. Dit was waarschijnlijk ook de voornaamste reden dat hij is ingedeeld bij Gryffindor, want hij kwam met zijn gedrag en arrogantie ook in aanmerking voor Slytherin.
    Uiterlijk:


    Louis is een vrij normale jongen om te zien. Niet super knap, niet super lelijk. Hij is ongeveer 1.65M lang en daarmee erg klein voor zijn leeftijd. Hij zal waarschijnlijk niet veel wegen, want hij is erg dun en fragiel om te zien. En dit terwijl hij echt ontzettend veel eet, maar hij komt gewoon niet aan.
          Louis heeft lichtblonde haren die vaak alle kanten om staan. Hij heeft namelijk een net-uit-bed look als het aankomt op zijn kapsel. Hij heeft een vrij bleke huid die moeilijk bruin kleurt in de zomer, waar hij echt een hekel aan heeft. In zijn gezicht vallen twee lichtblauwe ogen die omringd zijn door licht blonde wimpers. Louis staat bekend om zijn gebit, dat echt het verre weg is van perfect. Zijn tanden staan erg scheef, maar hij heeft er nooit wat aan laten doen, omdat hij dat niet echt nodig vindt. Soms werkt het als hij het combineerd met wat charmes, de andere keren lopen mensen er juist meteen door weg.
    Niall Horan.
    Afdeling + Jaar: Louis zit in het zesde leerjaar en is ingedeeld bij Gryffindor. Hij is ingedeeld bij Gryffindor voor verschillende redenen. Hij is een grappenmaker en ziet vaak het positieve in van het leven. Hij is een vriend voor veel mensen, maar kan net zo goed een vijand voor je zijn - wat vaak voorkomt bij mensen uit Slytherin. Louis is vrij dapper, maar ook ietwat egoïstisch. Louis is niet het perfecte voorbeeld voor een Gryffindor, maar bezit wel de trots en humor om erbij te horen.
    Beste & Slechtste vak: Er is eigenlijk maar één vak dat Louis goed kan en dat is Verzorging van fabeldieren. Louis vindt die wezens ontzettend interessant en kan echt genieten van die lessen. Hij is opvallend slecht in toverdranken en voorspellend rekenen.
    Patronus: De patronus van Louis is een labrador.
    Extra: Louis is een volbloeds tovenaar en is hier extreem trots op. Zijn familie staat er echter wel om bekend dat ze ook omgaan met dreuzels of halfbloedjes. Het kan hen vrij weinig schelen, terwijl Louis stiekem toch volbloed over alles verkiezen - maar dit houdt hij een beetje voor zichzelf. De familie is best wel groot en bestaat in het totaal uit zeven.
          De moeder van Louis, Michelle, werkt samen met haar man, Oliver, in een toverdrankwinkeltje dat Michelle heeft geërfd van haar ouders. Samen hebben ze vijf kinderen.
          De oudste is Neil van tweeëntwintig, wie ook op Hogwarts heeft gezeten en ingedeeld was bij Ravenclaw. Neil is ten opzichte van de rest erg oud, want op hem volgt de zestienjarige Louis. Er zit dus zes jaar tussen. Na Louis komt Heather van veertien. Ze zit op Hogwarts en is ingedeeld bij Ravenclaw. Een jaar na Heather komt Leslie, die nu dertien is en is ingedeeld bij Huffelpuff. De jongste van de familie is de elfjarige Charlie. Ze is nu begonnen aan haar eerste jaar op Hogwarts en wordt ingedeeld bij Gryffindor.
    Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr, Fernando Torres, Dakota Fanning, Asa Butterfield en Dani Cimorelli.
          Drizzle is een hele bekende kat op Hogwarts. Dit komt omdat je Drizzle overal ziet, behalve bij Louis. Louis raakt hem namelijk áltijd kwijt en raakt iedere keer weer in paniek. Drizzle is een kat die erg lui is en eigenlijk allemaal slapen en eten.
          Louis zit bij Quidditch team van Gryffindor, als drijver. Hij zit er nu al drie jaar bij, gezien hij pas in de derde ervoor durfde te proberen. Hij vindt het erg leuk en heeft er veel vrienden gemaakt, die hij anders misschien nooit had gezien.

    [ bericht aangepast op 10 juni 2012 - 10:22 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik vul wel wat in (:


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Ik maak ook een rol! (:


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    .

    [ bericht aangepast op 2 juli 2012 - 9:31 ]


    Great minds think alike.

    Volledige naam: Summer Melody
    Achternaam: Night
    Roepnaam/Bijnaam: Summer, Sum
    Leeftijd + Geboortedatum: Summer is 15 jaar en verjaart op 15 juni wat betekent dat ze bijna jarig is
    Karakter: Ze is een mix tussen Slytherin en Gryffindor. Ze is arrogant, onafhankelijk, sterk en onvoorspelbaar maar ook lief, vriendelijk en een trouwe vriendin. Ondanks ze in Slytherin zit kan ze het goed vinden met de Gryffindors. Mensen vragen zich alijd af om ze wel goed geplaatst. Laten we het houden op 51% Slytherin en 49% Gryffindor
    Uiterlijk:



    Afdeling + Jaar: Summer zit in het 6de leerjaar en is ingedeeld bij Slytherin
    Beste & Slechtste vak: Ze is goed in Verweer tegen Zwarte Kunsten en slecht in de geschiedenis van de toverkunsten
    Patronus: Hond
    Extra: Summer heeft een puppy genaamd Senna die iedereen vertrouwd en dan ook vaak bij de vrienden van Summer te zien is. Wat ook handig is is dat Senna altijd zo klein zal blijven.
    Summer zelf zit bij Quidditch team van Slytherin, als drijver. Quidditch vond ze altijd al leuk, maar had nooit behoefte om bij het team te komen. Uiteindelijk is ze in het tweede leerjaar door haar vrienden opgegeven en kon ze meedoen met de tryouts en sinds die tijd zit ze in het team.
    Over haar ouders valt niet veel te vertellen aangezien ze sinds ze op Hogwarts zit ze geeen contact meer met ze heeft

    [ bericht aangepast op 10 juni 2012 - 19:22 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Santos schreef:
    Ik wil wel invullen, maar mag je ook een jongen maken of moeten het meisjes zijn?


    Het liefst ook jongens, haha :)


    ' Nyctophilia '

    Megan Heather Liley & Louis Fernando Emmett Montgomery
    Embraced & Santos
    Krijgen de rol!


    ' Nyctophilia '

    Yeaaah thanks voor de rol, mag ik er nog eentje maken? Zo ja, meisje of een jongen en welke afdeling? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Santos schreef:
    Yeaaah thanks voor de rol, mag ik er nog eentje maken? Zo ja, meisje of een jongen en welke afdeling? (:


    Tuuuurlijk! Graag zelfs! Maakt allemaal niet uit, kies maar gewoon (:
    Ik heb er nu twee voor Slytherin & één voor Gryffindor


    ' Nyctophilia '

    Serpentskiss - Summer Melody Night Heeft ook de rol :)


    ' Nyctophilia '

    Volledige naam: Josephine Noa Middleton. Ze is vernoemd naar de oma van haar vaders kant. Zelf vind ze haar naam echt enorm ouderwets en word ze liever bij haar tweede naam genoemd.
    Achternaam: Middleton.
    Roepnaam/Bijnaam: Josephine word nooit bij haar hele voornaam genoemd, ze noemen haar allemaal Noa. Dat vind ze zelf fijner. Ze houd ook niet echt van andere bijnamen. Heel af en toe word ze 'No' genoemd maar veel korter dan dat word het niet.
    Leeftijd + Geboortedatum: Ze is nu 16 jaar oud en geboren op 14 maart.
    Karakter: Noa is een erg slim meisje met een logische redenering. Als het moet, kan ze heel rustig en serieus zijn. In tijden van paniek zal zij zich zo altijd staande weten te houden. Ze denkt altijd logisch na en hoopt zo op een oplossing te komen.Vanwege haar intelligentie kan ze soms met bepaalde opmerkingen komen die voor sommige mensen irritant kunnen zijn. Het boeit haar niet echt dat mensen haar irritant kunnen vinden, het stoort haar niet. Het is niet zo dat ze een echte nerd word. Dat is ze namelijk helemaal niet. Noa is juist een heel spontaan meisje en erg 'outgoing'. Ze zal ten alle tijden ook zeggen wat ze denkt, positief of negatief. Ze praat serieus met iedereen en houd zich niet op de achtergrond met gesprekken. Soms zou ze andere mensen meer moeten laten praten, want ze kan niet te houden zijn.
    Uiterlijk:

    Katelyn Tarver.
    Noa heeft van nature blonde krullen. In de zomer word haar haar nog lichter dan het de rest van het jaar is. Ze heeft het heel lang laten groeien en laat de kapper nog niet eens in de buurt komen van haar lange haren. Meestal heeft ze het gewoon loshangen. Alleen heel af en toe doet ze het toch in een knot, vlecht of een staart. Bij speciale gelegenheden, of gewoon als ze er tijd voor heeft, wilt ze haar haren nog wel eens krullen. Haar haren zijn van nature erg dik, wat zomers erg warm is en soms voor irritaties bij haarzelf kan zorgen. Het ligt er aan wat ze die dag het fijnste vind. Noa's ogen hebben een mooie, diepblauwe kleur, waar niet echt veel bijzonders aan is. Het fijne van haar ogen is, vind ze zelf, dat ze geen boekdelen spreken en dat je het niet snel aan haar ziet als er iets is. Haar amandel-vormige ogen worden omlijst door gitzwarte wimpers, die ze nog eens extra laat uitkomen met mascara en war eyeliner. Mascara en eyeliner zijn voor haar echt basismake-up, maar als ze geen zin heeft gebruikt ze alleen mascara. Soms gebruikt ze ook wat oogschaduw, maar dat is maar heel zelden. Daarbij gebruikt ze ook lipgloss of lippenstift. Meestal rood of roze in allerlei tinten, dat zijn haar favoriete kleuren. Verdere make-up dan dat gebruikt ze niet.
    Haar huid heeft van nature een heel lichtgetint kleurtje. Rouge of foundation gebruikt ze daarom niet echt. Bij haar zie je het ook niet zo snel als ze bloost of rood word, dat vind ze eigenlijk niet zo fijn. Hetzelfde geldt voor blosjes. Noa's neus heeft een vrij normale vorm, die een beetje aan de kleine kant is, dit zie je niet met het blote oog. Eigenlijk zie je het helemaal niet, dus Noa zelf heeft er verder geen problemen mee. Ook haar mond heeft een normale vorm. Haar lippen zijn niet te vol, maar ook niet te dun. Als je verder kijkt dan dat zie je alleen wel dat hij bovenlip iets voller is.
    Noa is ongeveer 1.71 meter lang, niet te lang en ook niet te klein. Daarbij weegt ze ongeveer 56 kg. Ze heeft een slank postuur, alleen haar heupen zijn iets aan de bredere kant.
    Noa's kledingstijl bestaat voornamelijk uit strakke broeken en gewoon shirtjes of topjes. Dat combineerd ze dan met een zwart, leren jasje en hoge hakken. Ze loopt niet altijd op hakken -merendeel van de tijd wel, maar soms loopt ze ook op haar ballerina's, afgetrapte vans of op uggs. Die ze geweldig vind zitten. Het liefste draagt ze de meest meisjesachtige kleding. Vooral rokjes en bloesjes, met veel pastelkleuren. Bij haar zitten er ook veel rouches, kant en dat soort dingen op haar kleding. Alleen op een luie dag trekt ze een spijkerbroek aan, bij voorkeur met uggs. Op normale, andere dagen kleed ze zich erg netjes en loopt ze het liefste op ballerina's of hakken.
    Afdeling + Jaar: Noa is ingedeeld op de afdeling Ravenclaw, want al haar kwaliteiten zijn daarop afgestemd. Ze is best wel intelligent en zit nu in haar zesde jaar.
    Beste & Slechtste vak: Haar slechtste vakken zijn toch wel waarzeggerij en voorspellend rekenen. Beide vakken kan ze maar niet onder te knie krijgen. Noa's beste vak is echter bezweringen, maar ook verweer tegen de zwarte kunsten. Daar haalt ze altijd wel voldoendes voor. 
    Patronus: Haar patronus is een tijger.
    Extra: Noa's toverstok is gemaakt van kersenhout, hij is ongeveer 24 cm lang en elegant gesneden. De kleur is erg donker. De kern is een veer van een 'Thunderbird'.
    Net als vele studenten heeft Noa ook een dier meegenomen naar Hogwarts. Een kat genaamd Kamari. De kat is vrijwel altijd bij Noa te vinden, behalve tijdens de lessen.
    Noa is geboren in een klein stadje net buiten Londen. Ze is niet geboren in een tovenaarsdorpje. De familie Middleton is ook niet heel erg groot. Ze zijn namelijk maar met zijn vijven. Het gezin begint met de 47-jarige Hugo Middleton, een volbloed tovenaar die bij een kleine pub in de Diagon Alley werkt. Hugo heeft een tijdje voor het ministerie gewerkt, maar dat vond hij maar niks. Zijn vrouw is Helena Stark van 39 jaar oud. Zij is een halfbloed, wat hun kinderen dus ook halfbloed maakt. Helena heeft een baan als journaliste bij de 'The Daily Prophet'. Het eerste kind van Hugo en Helena was Perceval. Hij is nu 18 jaar oud en word bijna nooit bij zijn eigenlijke voornaam genoemd. Dat vind hij niet zo leuk. Daarom noemen ze hem Perce. Perce zit nu in het laatste jaar (het 8ste), op de afdeling Ravenclaw. De jongste van de familie is de 15-jarige Jeanine die nu in haar 5de jaar op Hogwarts zit. Ook zij zit bij Ravenclaw. [face=arial][/face]

    [ bericht aangepast op 12 juni 2012 - 19:14 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Volledige naam: Venus Chloë Flora
    Achternaam: White
    Roepnaam/Bijnaam: -
    Leeftijd + Geboortedatum: 16 jaar, geboren op 1 december.
    Karakter: Venus is een slimme meid die weet wat ze wilt. Ze denkt goed na voordat ze iets doet en is moeilijk van haar plan af te halen. Ze kan goed discussiëren en daarom gaan mensen niet snel in discussie met haar; ze verliezen het toch wel. Venus kan soms nogal betweterig overkomen maar bedoelt dit zeker niet negatief, ze wilt iedereen alleen maar helpen. Venus is iemand die niet snel actie onderneemt, ze observeert liever vanaf een afstandje. Venus kan haar emoties moeilijk verbergen, haar gezicht spreekt op dat vlak echt boekdelen. Ze is erg leergierig en pakt dingen snel op om ze daarna zelfstandig te kunnen uitvoeren. Ze is een lijdinggevend type en zeer ambitieus.
    Uiterlijk:


    Venus heeft lang, stijl blond haar tot ongeveer borsthoogte. Ze heeft zeeblauwe ogen die nog eens extra opvallen door haar blanke en egale huid. Haar zalmroze lippen zijn vol en vaak in een ondeugende glimlach gevormd. Venus heeft een normaal tot slanke postuur en ze krijgt vaak te horen dat ze een wespentaille heeft, wat haar vaak tot blozen krijgt. Venus heeft de gemiddelde lengte die bij haar leeftijd hoort, ze lijkt echter wel langer omdat haar benen zo lang en slank zijn. Ze draagt op school keurig haar Ravenclaw uniform maar buiten school draagt ze vaak jurkjes met een bloemenmotief.
    Afdeling + Jaar: Venus zit in het zesde leerjaar van Ravenclaw.
    Beste & Slechtste vak: Venus is goed in Waarzeggerij, dat is dan ook haar favoriete vak. Maar Venus' slechtste vak, en daarbij ook minst leuke is Kruidenkunde.
    Patronus: Zwaan
    Extra: Venus heeft een toverstok van wijnstok als houtsoort, haar van een eenhoorn als kern en met een lengte van 23 cm. Venus heeft een wit katje genaamd Mau, deze heeft ze echter nog niet zo lang maar ze is er helemaal gek op. Venus' moeder is Kate en Venus' vader is Richard. Allebei haar ouders hebben in Ravenclaw gezeten, alleen haar broer Mike heeft een lange tijd geleden in Slytherin gezeten. Kate komt uit een volbloed tovenaarsfamilie en is zeker niet onbemiddeld. Naast hun optrekje in Engeland heeft het gezin ook nog een landgoed in Frankrijk.

    [ bericht aangepast op 10 juni 2012 - 21:21 ]