• William McKinley.. Een typische, amerikaanse school in Ohio..
    Veel leerlingen. Cheerleaders, jocks, gleeks. Vele typetjes. Vele relaties. Maar wel een leuke schooltijd, meestal..


    Originele Personages:

    Rachel Berry: MissStoran
    Finn Hudson: Fashionitaa

    Tina Cohen-Chang:
    Mike Chang:
    Mercedes Jones:
    Kurt Hummel: Fashionitaa
    Santana Lopez: Sebtana
    Quinn Fabray: Leannan
    Brittany Pierce: GeorgeWx

    Sam Evans:
    Artie Abrams:
    Noah "Puck" Puckerman: LittleLiar
    Blaine Anderson: KaoruKun

    Rory Flanagan:
    Sugar Motta:
    Dave Karofsky:
    Lauren Zizes:
    Jesse St. James: LittleLiar
    Sebastian Smythe: Sebtana

    Sunshine Corazon:
    Will Schuester: Fashionitaa
    Emma Pillsbury: KaoruKun

    Sue Sylvester:
    Shannon Beiste:

    Verzonnen personages:

    - Damon Tyler Smythe: Sebtana
    - Alexander ''Alex'' Grey: LittleLiar
    - Tyler Jay Delaino: Sebtana
    - Jayden Ian Archibald: Fashionitaa
    - Isabella Elizabeth Espinoza: KaoruKun

    Tijdelijke Rollen:

    Lizz Sanchez: MissStorran
    Julia Smythe: MissStoran


    -Als je een orgineel personage hebt, hoeft hij/zij niet persé dezelfde sexualtiteit te hebben als in de serie!
    -Je hoeft als orgineel personage niet persé een relatie te hebben met degene waarmee je ook in de serie hebt.


    Regels:
    -Liefst meer dan één regel!
    -Schelden mag
    -16+ mag
    -Doe niet perfect!
    -OOC tussen haakjes!
    -Max. 4 personages per account!
    -We sluiten niemand buiten!

    [ bericht aangepast op 2 aug 2012 - 10:28 ]


    One Who Travels A Higher Path.

    Finn

    'Ik weet dat het snel is, maar wat ze gedaan heeft,' ik stopte even met praten en keek haar aan. 'Het had me gewoon heel erg veel pijn gedaan. Ze was weggegaan met haar ex en toen ik haar belde om te vragen waarom ze dat deed maakte ze het uit met mij. Vervolgens hadden we telkens ruzie en zoende ze met hem om mij opzettelijk pijn te doen. En ze had nog meer dingen gedaan. Daardoor knapte ik op haar af.' verklaarde ik aan haar. 'Je zou echt geen tweede keus zijn, Bella. Echt niet, dat zou ik jou nooit aandoen.' zei ik zuchtend en keek haar doordringend aan. 'Rachel beschouwde mij ook maar als een tweede keuze, ze zette mij ook aan de kant voor Jesse. Denk je dat ik iemand anders die pijn wil bezorgen? Ik weet hoe het voelt en doe jou dat nooit aan.' zei ik gemeend. 'Ik hou echt van je, Bella. Jij zult de enige voor mij blijven.' zei ik een beetje wanhopig. Ik hou echt van haar..

    Kurt

    'Ach de meiden tijdschriften.' zei ik lachend tegen Lizz. 'Ik weet wat erin staat, ik lees ze zelf ook. Maar er word ook veel bij overdreven, af en toe.' zei ik knipogend waarna ik knikte naar Blaine. Ik had zo'n zin in deze avond, dit ging echt helemaal geweldig worden. Het was al donker buiten, wat een deel was voor mijn plan. 'Zullen we dan eerst met de limo naar de villa gaan, zodat Lizz ook niet alleen hoeft te rijden en daarna met de auto weggaan?' vroeg ik aan Blaine. Ik voelde even in mijn broekzak of 'het' er nog in zat en toen ik het voelde zitten klopte mijn hart nog harder in mijn borstkas en glimlachte ik.

    Mitchell

    Ik schoot in de lach door Rachel en ging op een mooi plekje zitten op het strand, ik had haar hand nog vast en bloosde daardoor.

    [Ben ik weer! En bedankt :3]


    Don't be pushed by your problems; be led by your dreams.

    Isabella Elizabeth Espinoza:

    'Ik hou ook echt van jou, Finn' zeg ik gemeend en sta op van mijn plek en ga op zijn schoot zitten. Ik sla mijn armen om zijn hals en zoen hem teder. Daarna kijk ik hem aan. 'Ik wil je niet kwijt en ik ben smoorverliefd op jou' zeg ik zachtjes en kijk hem diep aan. Ik streel zachtjes zijn wang en kijk hem lief aan. 'Je bent zo lief' zeg ik dromerig. Ik kon het niet geloven, dat Rachel dat tegen hem deed. Hij was zo lief, alles was hij. Niet te geloven, dat ik dalijk iets met hem krijg.

    Blaine Anderson:

    'Is goed' grijns ik speels en lach even. Ik sta op en trek Kurt mee. Ik had er echt zin in deze avond. Was echt benieuwd wat Kurt van plan was, het zal vast leuk zijn en geweldig. Zoizo zou ik onze telefoons uit doen en niemand gaat ons storen.


    One Who Travels A Higher Path.

    Finn

    Ik sloeg mijn armen stevig om haar heen en hield haar dicht tegen mij aan. Ik drukte een kus op haar voorhoofd en streelde haar rug. 'Jij bent alles,' fluisterde ik zachtjes tegen haar. Ineens had ik helemaal geen honger meer, ik wilde gewoon iets doen met haar. Ik stond vanuit het niets op en trok haar voorzichtig mee. Ik nam haar mee, naar een mooie plek op de boulevard, waar niemand liep en keek naar de sterren. Ik ging op een bankje zitten en trok haar bij me op schoot en kuste haar teder op haar lippen. 'Ik weet dat het vroeg is, en dat het snel gaat. Maar wil jij mijn vriendin zijn?' vroeg ik terwijl ik haar met een verliefde glimlach aankeek.

    Kurt

    We zaten in de limo, en voordat we het wisten werden we thuis afgezet. Ik omhelsde Lizz nog even en trok Blaine daarna mee naar de auto toe en keek hem met pretoogjes aan. 'Wie eerst?' vroeg ik een klein beetje nerveus. Ik wist niet wie als eerste zijn plan uit ging voeren. En glimlachte naar hem. Ik wist zeker, dat hij zich rot ging schrikken van mijn plan.

    [ bericht aangepast op 30 juli 2012 - 17:45 ]


    Don't be pushed by your problems; be led by your dreams.

    Lizz
    .We reden terug en ik wenste ze polezeir ik sms'te Mitch dat ik thuis naar bed ging omdat ik moe was.

    Rachel
    "wat wil je?" vraag ik en pak verschillende dingen uit de mand


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Mitchell

    'Ik lust alles,' zei ik lachend waarna ik snel Lizz terug sms'te. 'Is goed, hopelijk heb je een leuke dag gehad. Mitch.' verstuurde ik terug naar haar. Ik was echt zo blij dat ze vrienden had gemaakt.


    Don't be pushed by your problems; be led by your dreams.

    Isabella Elizabeth Espinoza:

    Ik begon lichtjes te blozen en knikte vol geluk. 'Ja, heel graag Finn' zeg ik gelukkig en zoende hem weer op zijn mond. Ik druk mezelf dichter tegen hem aan en omhels hem stevig. Ik was zo gelukkig. Ik had een lieve, geweldige broer, een beste vriendin om nooit te verliezen. Kurt en Blaine, waren ook onwijs lief en goede vrienden van me en nu heb ik een hele lieve vriendje. Ik was zo gelukkig. Eerst dacht ik dat mijn geluk weg was en dat ik dit nooit zou krijgen, maar na alles wat er in mijn leven is gebeurd. Is er alleen maar geluk nu. 'Ik hou van je, Finn. En ik wil je nooit meer kwijt, je maakt me zo gelukkig' zeg ik naar de waarheid en kijk hem verliefd aan.

    Blaine Anderson:

    'Doe maar de jouwe' zeg ik lachend en leg mijn handen op zijn heupen en trek zijn onderlichaam tegen de mijne. 'Aangezien, mijn plan is dat jij op het bed gaat zitten en niets hoeft de doen' zeg ik speels, natuurlijk was dat niet alles, maar ik zei niets tegen hem. Hij zou het wel zien wat ik van plan was. En hij zal het wel leuk vinden, zoizo zou hij me niet meer van me af kunnen blijven.


    One Who Travels A Higher Path.

    Rachel
    Ik grinnik "dan zeg ik pak maar wat je wilt" ik pak wat sinasappelsap die versgeperst is en vul mijn beker "jij ook?"


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Finn

    'Ik hou ook van jou, Bella.' zei ik gemeend en streelde liefdevol haar wang. 'Je maakt mij echt gelukkig. Je bent prachtig, lief, aardig, grappig, geweldig.. Je bent mijn alles. En ik laat je echt nooit meer gaan.' zei ik naar waarheid en drukte mijn lippen op de hare.

    Kurt

    'Dat klinkt heel erg verleidelijk,' zei ik flirterig terug, ik voelde nu al vage kriebels in mijn buik en glimlachte. Al wist ik niet precies of dat kwam door wat hij zojuist zei, of door de zenuwen. Ik ging ook bijna dood van de nieuwsgierigheid van wat hij van plan was. 'Ik ga even mijn tas halen.' zei ik waarna ik snel naar onze kamer liep om mijn schoudertas te halen waar alles in zat wat ik nodig zou hebben. Ik liep terug naar Blaine en trok hem mee naar de auto en glimlachte geheimzinnig. Ik kroop achter het stuur en reed naar de plaats die ik een paar dagen geleden al had gezien.

    Ik parkeerde de auto bij een parkeerplaats, en liep met Blaine de auto uit. Ik grinnikte en trok hem mee naar een prachtig meertje. De volle maan weerkaatste in het water wat het een nog mooier plaatje maakte. Ik liep verder naar het bootje dat aan de kant lag. Ik had het vanmiddag stiekem gehuurd, zonder dat iemand dat wist en ze hadden het in het meertje gelegd voor me. Ik ging samen met Blaine in het bootje zitten en glimlachte liefjes naar hem. 'Misschien kun jij peddelen?' vroeg ik een klein beetje beschaamd aan hem. Ik was namelijk niet sterk genoeg daarvoor. We hoefden alleen maar het meertje over te steken voordat we aankwamen op de bestemming. Maar dit varen vond ik al reuze romantisch.

    Mitchell

    'Ja, lekker.' zei ik grijnzend waarna ik wat jellybeans pakte, daar had ik dus echt even zin in en begon te eten.


    Don't be pushed by your problems; be led by your dreams.

    Jesse St James:
    'wat gezellig!' grijns ik en ga bij rachel en mitchell staan
    ik was toevallig in de buurt en zag ze al..


    Music is my life

    Rachel
    Ik schonk voor hem ook wat in en zette de beker voorzichtig neer.
    Ik pakte net een handje Jellly Beans toen ik hellaas een bekende stem hoorde.
    "heel geze4llig tot jij kwam" zeg ik snel en stop er een paar in mijn mond.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    [ik blijf tot 7 uur en daarna ga ik naar de makro morgen om half 8 beni k er]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Mitchell

    'Laat haar gewoon een keer met rust,' gromde ik naar Jesse. Wat een klootzak was hij toch, ik was echt woedend op hem.

    [Haha, daar ga ik altijd eten als ik daar kom. :3]


    Don't be pushed by your problems; be led by your dreams.

    Isabella Elizabeth Espinoza:

    Ik beantwoord zijn zoen en streel zijn nek liefdevol. Ik nestel me dieper op zijn schoot en leg mijn hoofd tussen zijn nek en borst. 'Ik ben zo blij dat ik jou heb ontmoet en dat ik je nu als mijn vriend mag noemen, Finn. Ik heb zo geluk met jou, ik kan niet gevolevn dat jij mijn vriend bent' zeg ik gemeend en liefdevol. 'Je bent mijn prins op het witte paard' zeg ik dromerig.

    Blaine Anderson:

    'Wat ben jij allemaal van plan?' zeg ik verbaast, maar ging toch doen, wat hij zei en ging peddelen. 'Waar moet ik naar toe peddelen?' vraag ik maar, aangezien ik niet wist waar we naar toe moesten varen. Ik vond dit echt romantisch, zo samen in een bootje op een rivier waar de maan op het water kaatst boven ons. Ik kijk lief naar Kurt. Ik was echt benieuwd wat hij allemaal van plan is. Zoizo hoopte ik dat hij het leuk vond, van mijn plan.


    One Who Travels A Higher Path.

    Rachel
    "inderdaad kun je me niet eens met rust laten" sdtem ik met Mitch in.

    lizz
    Ik stuurde terug dat het erg gezellig was geweest.
    Daarna kleedde ik me om en pakte ik even mijn mobieltje en ging op internet. Na een tijdje was ik zom moe dat ik hem weg legde en ik in slaap viel.

    [is het nou midadg of avond]

    [ bericht aangepast op 30 juli 2012 - 18:23 ]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Jesse St James:
    'bhet strand is van iedereen hoor' grijns ik..


    Music is my life