• Twee jaar geleden was er een vriendengroep die bij elkaar bleef door maar één persoon, Alice. Ze was bevriend met De sporters, de schoolkrant redactie, de slimme kinderen van de klas, gothics, iedereen. Met zijn allen vormden ze een vriendengroep. Alleen de betere vrienden behoorde tot die vriendengroep van maximaal 15 mensen. Ze waren vrienden, totdat Alice een ongeluk kreeg en om het leven kwam. Sinds die dag is alles veranderd. De ‘vrienden’ gaan niet meer met elkaar om, kijken niet meer naar elkaar om en praten niet. Ze zijn nu vreemden voor elkaar.
    Dit jaar zou het het tweede jaar woorden zonder Alice. Daarom besluiten Alice haar ouders om al haar oude vriendinnen uit te nodigen naar een camping in Spanje. Niemand weet van elkaar dat ze zijn uitgenodigd. Daar komen ze pas achter als ze aankomen op de camping die Alice haar ouders runnen. Zullen ze weer vrienden worden, blijven ze elkaar behandelen als vreemden of worden ze vijanden.


    Een RPG over vergeten vriendschappen.
    Als het je leuk lijkt om mee te doen dan graag! Het liefste jongens en meisjes en het liefst zoveel verschillende typetjes, zoals gothic, sporttype, tutje, bitch enz. Het kan best dat de bitch een bitch is geworden door de dood van Alice. Ook kan het een ex zijn, maar het is beter als er daar maar 1 van is. Dus leef je uit en bedenkt iemand. Alice ging met iedereen om!
    Ze zijn allemaal tussen de zestien en achttien jaar. Ze zitten in het vierde jaar.

    Meisje

    - LaCerise- Veronique Cross
    - Demi1309- Isabella Jennifer Jones
    - Tesly- Mikan Loenen
    - Carrotcurls- Megan Alexys Romano
    - nakito- Claire Woods
    - xkimx124- Jasmine Eberson
    - XJules001- Gwendolyn Springfield

    Jongen

    - TrueKlainer- Danny Sebastiaan Brantston
    - quin98- Austin Trevers
    - Carrotcurls- Tyler Damon Romano
    - Demi1309- Ian Silvas
    - quin98- Jayson Cole
    - LoveLyLonely- Tyler Brandon Drea
    - Dashed- Alex Castro

    Regels
    - Elkaar niet buiten sluiten
    - Maximaal 2 personages
    - OOC: Tussen haakjes: (),[], {} enz.
    - Mensen mogen verliefd op elkaar worden, maar voordat er iets gebeurd misschien handig om te overleggen
    - 16+ mag
    - Elkaar niet uitschrijven, bijv. door te vermoorden, weg te pesten enz.
    - Het liefst zo vaak mogelijk aanwezig, als je toetsweek of iets hebt is het logisch dat je er niet bent, maar het is wel je eigen probleem als je dan dingen mist
    - Goed kijken naar elkaar stukjes, zodat er geen misverstanden ontstaan
    - Minimaal vijf regels schrijven
    - Geen oneliners

    [ bericht aangepast op 3 sep 2012 - 22:26 ]

    (Mag ik laatste reactie?)


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    (sorry zit op school, als ik thuis ben geef ik die reactie wel)

    Danny

    "Is goed." glimlach ik en verstrengel Drew en mijn vingers met elkaar. Ik kijk naar het plafond en glimlach. Ik zucht even en sluit mijn ogen. "We moeten uitkijken." zeg ik dan met een lachje tegen Drew.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    [mijn topics]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Andrew
    Ik zucht en knik. 'Ja inderdaad'zeg ik en grinnik even. Ik hef mijn hoofd op en geef Danny een kusje. Ik glimlach naar hem en ga weer liggen. Ik trek Danny wat meer naar me toe en streel met mijn vrije hand zachtjes door zijn haar.

    [Kan je reageren met Isabella?]

    Isabella

    Ik zucht en hang op. Ian heeft ondertussen de auto sleutels gepakt en is ingestapt. Ik stap achterin en staat naar mijn mobiel. 'Jayson kom,' hoor ik Ian roepen. Ik leun achterover en kijk naar buiten 'weet jij waar dat ziekenhuis is?'


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Jayson
    ik loop gauw naar de auto en stap in. 'jullie hebben wel heel erg haast hey' momprl ik en kijk naar Ian. 'rijden dan, ik ken de weg wel' zeg ik en kijk uit het raam.

    Danny

    Ik glimlach als ik een kusje krijg en dat Drew door mijn haar gaat. Ik heb mijn ogen nog gesloten en zucht. "Ik haat ziekenhuisgeur." mok ik en druk mijn hoofd tegen zijn hand.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Andrew
    Ik begin even te lachen en knik. 'Weetje wat, ik ga wel binnenkort een bus deo voor je halen, kan je deze hele kamer onderspuiten'zeg ik lachend en kijk hem aan. Hij heeft zijn ogen gesloten en glimlach even. Mijn hand haal ik van zijn neus af en geef er een zacht kusje op. Ik kijk even door de kamer en kijk dan weer naar Danny, hij ziet er wel schattig uit zo. Mijn hand leg ik voorzichtig op zijn buik en laat mijn vinger er voorzichtig overheen glijden. Daarna haal ik mijn vinger er weer af en pak de onderkant van zijn shirt vast. Ik doe hem langzaam iets omhoog zodat ik de wond een beetje zie. Het is gewoon gehecht dus eng ziet het er niet uit. Voorzichtig schuif ik zijn shirt er weer overheen. 'Nou nu kan je wel stoere verhalen ophangen hoor, dat je door de vin van een haai bent geraakt bijvoorbeeld'zeg ik lachend en geef hem een knipoog.

    [ bericht aangepast op 28 aug 2012 - 18:37 ]

    (Krijg geen hap door me keel haast. Help!?)


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    (ben je zo verlieft?:P)

    Ian

    'Mooi. ik trap het gaspedaal in en rijd zo snel mogelijk weg. 'Begin maar uit te leggen,' zeg ik als we op de weg rijden. Vol gas scheur ik ons dorpje voorbij. Aangezien het me sterk lijkt dat daar een ziekenhuis is. Ik haal een sloom rijdende auto met luid getoeter in. Een ongeluk zat ik niet op te wachten, dus ik reed snel maar voorzichtig.


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Jayson
    'Volgende straat rechts en dan een heel tuk rechtdoor tot je met de bocht mee moet'zeg ik en kijk even naar Ian. Daarna kijk ik weer uit het raampje.

    [Weet niet of ik nog reageer, ben totaal niet in de stemming:/]

    [Begrijp ik! Kijk maar.]

    Ian

    Ik doe wat hij zegt en zie het ziekenhuis opdoemen. ik gooi het portier open en laat Isabella en Jayson achter in de auto. Ik ren naar de ingang en negeer de opmerking die ik binnen krijg over het niet rennen in het ziekenhuis. Ik heb geen idee waarom ik me zo opfok en zorgen maak. Aan het begin hadden Danny en ik nog hartstikke veel discussies enzo. Zo zie je maar hoe snel dat verandert....


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne