• Inleiding:
    De beroemde boyband One Direction is terug bij X-Factor. Ze zijn de choach van een van de bands, ze kozen voor een meisjes-band. De jongens moeten de meiden alles leren wat ze weten en meer, ze helpen ze naar de top. In de hoop dat hun wel de eerste worden. Verder is het niet toegestaan contact met elkaar te hebben, maar wat nou als er relaties ontstaan en ze elkaar beginnen te haten?

    Rollen:
    Jongens:
    -Niall James Horan -Nessje
    -Liam James Payne -Mallory
    -Zayn Jawadd Malik -Brookie
    -Harry Edward Styles -Styles
    -Louis William Tomlinson -DeGeneres

    Meisjes:
    - Chayenna Destiny Montoya -Malino
    - Ness Allison Candler -Nessje
    - Sonny Mabel Puckerman -Styles
    - Chasty Rose McFly -xElounor

    Overige:
    -Simon Cowell
    -Cheryl Cole
    -Louis Walsh


    Regels:
    -Geen one-liners
    -16+ toegestaan
    -5 dagen niet reageren en je bent eruit
    -Zeggen als je een lange tijd weg bent
    -Niet te veel off-topic, anders gebruik: {} [] ()
    -Ik maak de nieuwe Topic's aan tenzij ik het aan iemand vraag te doen
    -Niet meer dan 3 rollen invullen, niet alle 3 van de jongens ofzo.
    -Hou het gezellig


    Invullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Extra:.

    [ bericht aangepast op 5 jan 2013 - 19:31 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    [Mijn topics, en waar kan ik inspringen?]


    El Diablo.

    Sonny Mabel Puckerman.
    Ik grinnikte even en sloeg mijn armen om Zayn zijn schouders terwijl mijn lichaam nog steeds meebewoog op de muziek. "Oke, als je dansen echt zo haat gaan we na dit nummer wel weg." Ik bewoog mijn hoofd zo dat mijn haar achter mijn schouder viel en keek Zayn glimlachend aan. Ik wilde natuurlijk niet dat hij het niet naar zijn zin had.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    {mijn topics, thanks!}


    'I've got the scars from tomorrow, and I wish you could see, you're the antidote to everything except for me.'

    Liam Payne
    Ik weet niet hoe lang ik al op het bankje zat, maar intussen was de nacht al bijna voorbij, tenminste dat leek zo. Zuchtend stond ik op en rekre mij eens uit. Het was aardig koud buiten, ik verlangde naar iets kouds. De afgelopen uren had ik eens goed nagedacht over alles. Ik had nog geen enkele traan gelaten, het zou vast niet lang duren. Ik had zin in iemand die mij trooste, mij omhelste maar dat kon niemand op dit moment. Mijn benen bewogen ergens naartoe, door de straten van Londen. Na een half uur te hebben gelopen keek ik op en zag dat ik dicht bij Niall's huis was. Ik merkte nu pas hoe hard ik trilde, ik had het ijskoud. Ik liep zijn pad op en drukte op de deurbel en hoopte dat hij thuis zou zijn. Ik hield dit niet meer.
    [ Ik ben vanaf morgen een week niet online door de vakantie. Doe maar alsof hij ziek is ofzo, of bestuur hem maar :Y)]


    •*• Lululu •*•

    Zayn Javadd Malik

    'Klinkt goed' grinnikte ik. Een zucht verliet mijn mond toen na drie minuten, je de laatste noten van het liedje hoorde. Een blije zucht. Al snel trok ik Sonny mee naar buiten en vloekte zachtjes omdat ik geen pakje sigaretten mee had. Dan maar even zonder. Ik pakte Sonny's hand, grinnikte even en begon al snel te lopen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Sonny Mabel Puckerman
    Ik grinnikte en kon net nog mijn tas achter Jayy vandaan trekken en naar hem zwaaien toen Zayn me mee trok. "Iemand heeft er zin in." Lachte ik en haalde twee sigaretten te voorschijn. Ik stak ze beide, tegelijk aan en overhandigde er een van aan Zayn. "Is het ver lopen?" Vroeg ik en kneep even in zijn hand. Ik mocht dan getraind zijn om op hakken te lopen. Ze begonnen nu toch wel pijn te doen.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Niall james Horan
    Ik open de deur en zie Liam. "Gek! Het is hartstikke laat!" Ik trek hem naar binnen en zet hem op een van de banken. "Sorry, trouwens." Ik zet een glas cola voor hem neer en haal eeb zak chips. "Maar waarom ben je hier?" Ik pak wat chips en eet het op. Liam is de persoon die allang ligt te slapen om ons morgen te melden dat we eerder naar bed hadden moeten gaan! Niet de persoon die je uit bed haalt...


    'I've got the scars from tomorrow, and I wish you could see, you're the antidote to everything except for me.'

    Liam Payne
    " Gek! het is al hartstikke laat!" verwelkomde Niall mij. Hij trok mij mee naar binnen zette mij neer op de bank en snelde naar de keuken om dar vervolgens uit te lopen met cola en chips." Sorry trouwens, maar waarom ben je hier?" vroeg Nialler nieuwsgierig. " Ik.. Weet het niet," zei ik zachtjes." Het spijt mij," fluisterde ik schor. Ik voelde hoe een simpele traan mijn oog verliet en hoe hard ik trilde. Ik keek mijn beste vriend aan." Ik weet het gewoon niet meer."


    •*• Lululu •*•

    Zayn Javadd Malik

    'Oh dankje, echt waar' grijnsde ik, waarna ik een trekje nam van de sigaret. 'Nee, het is nog geen vijf minuten lopen' grinnikte ik en na een paar minuten zag ik het appartementencomplex en zag nog net Niall's deur dicht gaan. Bij het appartementencomplex aangekomen, gooide ik de peuk op de grond en trapte er een keer op. In mijn zak zocht ik mijn sleutels, en maakte de deur open. 'Kom binnen' glimlachte ik.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    [Mijn topics.]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Louis Tomlinson.
    Harry ging voor mij uit bad en ik trok de stop eruit zodat het water weg kon lopen, waarna ik ook uit het bad stapte en de handdoek om me heen sloeg. Na een paar minuten kwam Harry weer met wat kleding naar binnen gelopen, direct liep ik op hem af. 'Wat is er?' Ik beet op mijn lip en keek hem aan, hij reageerde anders dan normaal. Meestal was hij zo vrolijk, nu niet.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Sonny Mabel Puckerman
    Ik grinnik even en trap net als Zayn mijn sigaret uit. "Dank u." Glimlach ik en loop de hal in. Ik draai me om naar Zayn en laat mijn tas van mijn schouder vallen. "En nu?" Grijns ik en trek wat aan de zoom van mijn rokje.

    [zit bij een voorstelling, is nu pauze maar ben straks weer weg]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    [ heb algereageerd met Hazza. Maar kan het nu even niet kopiëren ;c]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    [Oh echt? Ik zie hem niet, namelijk. Omg ik ben blind. :x]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Zayn Javadd Malik

    'Ik zou het niet weten' lachte ik zachtjes. Ik trok Sonny weer tegen me aan en drukte mijn lippen op die van haar. Zacht gleden mijn handen onder haar shirtje en kropen naar boven. Een grijns kwam er op mijn gezicht.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."