• Inleiding:
    De beroemde boyband One Direction is terug bij X-Factor. Ze zijn de choach van een van de bands, ze kozen voor een meisjes-band. De jongens moeten de meiden alles leren wat ze weten en meer, ze helpen ze naar de top. In de hoop dat hun wel de eerste worden. Verder is het niet toegestaan contact met elkaar te hebben, maar wat nou als er relaties ontstaan en ze elkaar beginnen te haten?

    Rollen:
    Jongens:
    -Niall James Horan -Nessje
    -Liam James Payne -Mallory
    -Zayn Jawadd Malik -Little
    -Harry Edward Styles -Sikowitz
    -Louis William Tomlinson -Meliourry

    Meisjes:
    - Chayenna Destiny Montoya -Malino
    - Ness Allison Candler -Nessje
    - Sonny Mabel Puckerman -Sikowitz
    - Chasty Rose McFly -xElounor

    Regels:
    -Geen one-liners
    -16+ toegestaan
    -5 dagen niet reageren en je bent eruit
    -Zeggen als je een lange tijd weg bent
    -Niet te veel off-topic, anders gebruik: {} [] ()
    -Ik maak de nieuwe Topic's aan tenzij ik het aan iemand vraag te doen
    -Niet meer dan 3 rollen invullen, niet alle 3 van de jongens ofzo.
    -Hou het gezellig

    Invullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Extra:


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    [Mijn Topics! ^-^]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    [ Mes topics.]


    •*• Lululu •*•

    [ Gaat dit nog door?]


    •*• Lululu •*•

    Zayn Javadd Malik

    Ik schudde mijn hoofd en stond weer recht. 'Niall? We moeten verdomme zowat elke dag naar de studio, we gaan verhuizen en er staat hier een leger van tienermeisjes voor de deur. Dan kom jij aan met een kind?' Ik schudde ongelovig mijn hoofd. 'Je doet maar, weet je. Zo lang hij maar van mijn spullen afblijft. Trouwens, ik ga even naar buiten om wat handtekeningen uit te delen en met ze op de foto te gaan' zei ik en ik stond op. Vertederd keek ik nog even naar de puppy's en liep daarna de deur uit. Gelijk werd ik bijna omvergeduwd. 'Zaaaayn!''Zayn!''Zaahaayn!' Hoorde ik van alle kanten. Een minuut later had ik een stift in mijn handen en signeerde ik alle foto's en zette handtekeningen. Af en toe kletste ik wat met een fan.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Harry Edward Styles
    Het was lekker makkelijk dat Louis een joggingbroek aanhad. Met een simpele beweging trok ik zijn heupen iets omhoog zodat ik het stof van zijn kont af. Om het vooral mezelf makkelijk te maken trok ik meteen zijn boxer mee. Mijn handen gleden over elk stukje huid een wat ze konden aanraken. "Je bent goddelijk, weetje dat." Fluisterde ik in Louis' oor, waarna ok even aan zijn oorlel sabbelde. Ik ging zo hard seks hebben.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Louis Tomlinson.
    De joggingbroek werd van mijn heupen afgetrokken een zijn zucht verliet mijn mond op het moment dat hij mijn boxer ook uit trok. Harry's handen voelde ik werkelijk waar overal, ik opende mijn ogen voor een paar seconde om hem aan te kijken, maar al gauw kneep ik deze weer snel dicht op het moment dat ik hem iets in mijn oor hoorde fluisteren en er daarna zachtjes op sabbelde. 'Hm, Hazza, doe het gewoon...'


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Harry Edward Styles
    Louis wilde veelte graag. Zachtjes bewoog ik mijn erectie tegen die van hem. Mijn lippen kuste zijn nek en langzaam verschoof ik mezelf tussen zijn benen. "Smeek me." Fluisterde ik tegen Louis' huid aan terwijl ik me een weg naar beneden kuste. Zodra ik bij zijn liezen was streek ik met mijn tong over zijn sekslijnte. Zijn heupen trok ik iets op mijn knieën en mijn handen vonden zich een weg naar zijn billen.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Louis Tomlinson.
    Ik had het totaal niet op smeken, maar meestal kreeg ik ook wel mijn zin en hoefde ik dat niet te doen. Maar... Voor Harry had ik alles in prin cipe wel over, en als dat betekende dat hij verder zou gaan... Ik bracht mijn handen naar mijn haren, waar ik ze stevig inklemde en een gefrustreerde kreun verliet mijn mond. Uiteindelijk voelde ik Harry's handen op mijn kont en duurde het me echt te lang. 'Alsjeblieft...'


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Harry Edward Styles
    Eigenlijk wilde ik hem nog veel veder aanzetten tot smeken, maar dan moest ik zelf ook langer wachten. Mijn lippen begonnen zachtjes Louis' eikel te kussen en af en toe likte ik eroverheen. Ik keek tussen mijn wimpers door naar Louis zijn gezicht en grijnsde. Ik begon zachtjes aan zijn eikel te zuigen, terwijl mijn tong er rondjes omdraaide. Maar dat was niet alles. Mijn vingers vonden zich een weg tussen zijn billen en zachtjes drukte ik tegen zijn anus aan. Om hem af te leiden nam ik zijn lid hellemaal in mijn mond en toen ik weer omhoog trok liet ik mijn tanden zachtjes langs zijn huid schrapen.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Louis Tomlinson.
    Het gevoel in mijn buik, op het moment dat Harry zijn lippen rond mijn eikel sloot, waren overweldigend. Ik kon het mezelf niet meer tegenhouden en harde, genietende kreunen verlieten mijn mond. Mijn handen liet ik afgaan naar zijn krullen, waar ik hem een zacht duwtje geef en vervolgens mijn handen in zijn krullen verstrengel en er af en toe zacht aan trek. 'Oh, fuck, Harry...' Mijn ogen kneep ik stevig dicht en ik had het gevoel dat het nu al bijna weer over zijn.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Harry Edward Styles
    Louis zijn worden waren voor mij de doorslag. Ik duwde langzaam mijn vinger bij hem naar binnen terwijl ik Louis nu toch echt begon te pijpen. Mijn vinger liet ik gewoon voor wat die was, en liet Louis nog even wennen. Louis zijn gezicht was goud waard en ondertussen klopte mijn eigen erectie ook al aardig. Zonder waarschuwing duwde ik een tweede vinger naar binnen. Ik bleef ondertussen netjes aan Louis' erectie zuigen en speelde met mijn tong langs zijn lengte.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Louis Tomlinson.
    Ik slaakte een klein gilletje toen hij zijn vinger nogal onverwachts ineens bij me naar binen duwde, niet dat het me minder opgewonden maakte. Mijn mond hing iets open en zachte geluidjes verlieten af en toe mijn mond, Harry was echt een van de beste in het geven van blowjobs. Op het moment dat hij een tweede vinger bij me naar binnen duwde vlogen mijn ogen voor een seconde open en keek ik toe hoe hij bezig was met mij, wat me alleen maar meer liet kreunen. Gefrustreerd klemde ik wat van zijn krullen tussen mijn vingers en trok er aan.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    {Mijn topics... Sorry, echt alles gaat fout! Ik zie het gewoon even niet zitten. Moet voor vannacht een wedstrijd-ding inleveren, heb strafwerk gekregen wat niet zo'n klein beetje is ook en hoor van mijn mentor dat ik waarschijnlijk ga blijven zitten terwijl ik goede cijfers heb... Zucht, life goes on...}


    'I've got the scars from tomorrow, and I wish you could see, you're the antidote to everything except for me.'

    Harry Edward Styles
    Louis zijn gekreun klonk me als muziek in mijn oren. Mijn tanden krasten af en toe zachtjes over zijn lid en ik zoog nog een keer hard aan zijn eikel voordat ik zijn erectie los liet. Mijn vingers haalde ik uit zijn anus. Ik boog me voorover en kust Louis hebberig. Alles om hem af te lijden. "Ik hou van kindjes maken." Hijgde ik in zijn oor, waarna ik zachtjes aan zijn oorlel zoog. Ik trok hem nog iets meer mijn heupen op en ik trok zijn billen uit elkaar. Mijn eikel drukte al tegen zijn anus terwijl mijn handen naar zijn heupen grepen. Mijn tong likte over zijn lippen en zachtjes zoog ik op zijn onderlip.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Louis Tomlinson.
    Een zacht protesterend geluidje verlaat mijn mond op het moment dat Harry mijn erectie los laat en niet veel later voel ik ook zijn vingers niet meer. Ik open mijn ogen kort en probeer iets omhoog te komen, maar veel kracht heb ik niet. Ik kus hem gretig terug en slaak een kreun. 'Dat weet ik maar al te goed...' Ik was vroeger altijd zo jaloers als hij weer eens met een meisje was, dan wilde ik altijd dat meisje zijn. Wat klinkt dat zielig eigenlijk. Ik kreunde zacht zijn naam op het moment dat ik zijn eikel tegen mijn anus aanvoel, ik opende mijn mond direct toen ik voelde hoe hij aan mijn onderlip zoog en met mijn tong verkende ik zijn mond.


    stay safe because I like being alive at the same time as you