• Al jaren staat LASA, Los Angeles School of Arts, ervoor bekend de beste ballet danseres af te leveren. Meer dan 65% wordt na het afstuderen door een compagnie geworven. Sommigen worden zelfs al een contract aangeboden nog voor ze hun diploma in handen hebben.
    Dat de school zo succesvol is heeft ze te danken aan haar streng beleid. Er geldt een nultolerantie wat alcohol en drugs beseft, en relaties worden afgeraden zodat de leerlingen hun maximale aandacht aan hun studies kunnen schenken.
    Elk jaar worden er strenge audities gehouden om nieuwe leerlingen te werven, maar zelfs wanneer je een plekje hebt gekregen in de school ben je nog niet veilig. Je kan ten alle tijde geschorst of zelfs weggestuurd worden als je je niet voldoende inzet of niet genoeg vooruitgang toont.
    Naast danslessen, voorziet de school ook in geschiedenis- en culturele lessen, ook verschillende talen worden aangeleerd om de kansen van de leerlingen om aangeworven te worden door een buitenlandse compagnie te vergroten. Anatomie is eveneens een belangrijk vak en de leerlingen worden aangemoedigd om een instrument te leren spelen, zodat ze ook voorstellingen muzikaal kunnen begeleiden.

    Dit jaar is er echter een groepje leerlingen dat honger heeft naar iets anders, iets nieuws. Ze vragen het bestuur van de school om Hip-Hop lessen in te voeren, maar dat idee wordt resoluut geweigerd. De teleurstelling is groot, en enkele leerlingen lijken ontmoedigd te raken tot één van hen met een idee komt. Wat als LASA eens een eigen Hip-Hop crew zou hebben, door en voor leerlingen? Zullen de jongeren er in slagen hun geheim geheim te houden, of riskeren ze hun zuurverdiende plekje in de school te verliezen?


    Leerkrachten:
    - Raven Ariana McCalley - Eavan
    - Joel Kian Ranger - Roatan
    - Raphael Crawford - Morticia

    Leerlingen:
    - Chrissie Mariangela Ortiz - Theodora ~crew
    - Ava Chachi Esperanza - Lifeisajoke ~crew
    - Rachelle Maia Anderson - Jaimes ~crew
    - Ryssa Viènne Hartley - Alyssum
    - Hyun Jae Goo - Morticia
    - Tristan Victor Wellington - Theodora
    - Hayaku Hashima - Papaoutai ~crew
    - Luke Oliver Wright - Sempra ~crew
    - Rafaël Mairon Ortiz - Praesidium ~crew
    - Reece Noah Bowen - Roatan

    Regels:
    - Er is een minimum van 12 regels per post
    - Ik wil geen sneltrein, hou een beetje rekening met elkaar ^^
    - Naamsveranderingen graag doorgeven
    - Geen perfect players, iedereen heeft zijn fouten en gebreken.
    - 16+ is volgens mij niet echt aan de orde in dit RPG, dus beperk het tot een minimum.


    Het is woensdag, ergens in de helft van het eerste semester.
    Omdat de klassen volgens niveau, en niet per leeftijd, ingedeeld worden zitten alle studenten bij elkaar in de groep.
    Het idee van de hip-hop lessen is al voorgesteld en afgewezen, maar de crew staat nog niet op poten. Dat idee moet dus nog komen.
    We beginnen 's morgens, bij het opstaan.


    Ik zou graag willen vragen dat je wacht tot iedereen gereageerd heeft voor je zelf weer post, zodra iedereen een stukje geplaatst heeft, telt de regel van 2-3 posts wachten. Indien het RPG goed verloopt en iedereen voldoende rekening met elkaar houdt, kan deze regel later nog wegvallen.

    [ bericht aangepast op 18 aug 2013 - 23:08 ]


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    [ Mijn topics ^^ ]


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    > Mijn topics.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    [Mijn topics]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    [mon topics.]

    (Mijn topics)


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Hayaku Hashima


    Wanneer ik mijn ogen open kom ik tot de conclusie dat het mijn taak was eerder op te staan. Ik schiet overeind en sta binnen een seconde naast mijn bed. Even draait alles om me heen, wanneer het gedraai weg is ren ik naar de badkamer. Nog maar een kwartier en dan in Tristan aan de beurt. Ik grom even kort en weet me nog net vast te houden aan de wasbak om niet om te vallen. Ik schiet uit mijn pyjama en zet de douche aan. Een kort Japanse vloek komt uit mijn mond als ik eronder stap en hij nog koud is. Ik zeep mijn haren in en ook gelijk mijn lichaam. Oh, wat erg om me te moeten haasten. Ik zet de douche uit wanneer ik alles afgespoelt heb en stap eronder vandaan. "Shit..." mompel ik als ik de handdoek om mijn middel heb. Mijn kleren liggen dus nog in de kamer. Met een zucht pak ik mijn pyjama en probeer ik met mijn andere hand de handdoek dicht te houden. Met veel moeite weet ik de badkamerdeur open te maken en schuifel de kamer in. Dit is serieus de eerste keer dat me dit gebeurt. Ik leg mijn slaap kleren op het bed, eerder gooi ik ze. Ik loop met handdoek om mijn middel heen naar de kast en open die, ik kies voor een simpele joggingbroek met daarboven een wit t-shirt. Ik pak een van de boxers en kijk even richting Tristan. Dan laat ik de handdoek afzakken en trek snel de boxer aan. Dan pak ik de joggingbroek en trek die ook aan, als laatst komt het t-shirt. Wanneer ik ook deze aan heb loop ik naar de badkamer en gooi de handdoek in de mand. Ik zucht opgelucht. Net op tijd, het is bijna Tristan zijn beurt.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    (Sorry voor oortheid, maar ik moest gwn even reageren. Kan morgen pas weer namelijk :s)


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Luke Oliver Wright

    Geïrriteerd kreun ik als de wekker afgaat. Ik ben de oudste, wat betekend dat ik nu als eerste moet op te staan om te douchen. Ik pak wat kleding uit de kast. Ik kies voor een zwarte baggy-broek, een van mijn lievelings en een blauw hemd. Daarover trek ik weer een zwart vest zodat ik gekleed ben in het zwart-blauw. Ik leg de kleding ergens neer in de badkamer en stap dan in de douche. De warme douche zorgt ervoor dat ik wakker word. Ik was mijn lichaam en haar om daarna doelloos nog onder de douche te staan. Peinzend denk ik na over de afwijzing van het voorstel om Hip-Hop lessen in te voeren. Om eerlijk te zijn ben ik goed in klassieke dans maar Hip-Hop ligt me meer. Zuchtend draai ik de kraan uit en droog ik me af. Ik trek mijn kleding aan om daarna mijn haar in model te brengen. Mijn zwarte krullen dansen vrolijk rond mijn hoofd en ik besluit dat het er zo wel goed genoeg uitziet. Ik maak de badkamer schoon en loop dan terug naar de kamer waar Rafaël nog ligt te slapen. In mijn kast zoek ik naar bijpassende sneakers die ik niet kan vinden. Hopeloos haal ik meerdere schoenen uit de kast. Ik heb een kleine, ahum, schoenverslaving. Na een paar minuten heb ik ze uiteindelijk gevonden. Ik trek ze aan. Ze zijn nieuw en de schoen is dus nog niet gevormt. Ik pak nog een andere paar schoenen maar uiteindelijk kies ik voor de nieuwe, aangezien het tweede paar erg versleten is en het eerste paar toch beter staat.
    Zo vlug als ik kan ruim ik alle schoenen weer op. En nu maar hopen dat Rafaël niet wakker is geworden door de geluiden. Ik ga op mijn bed liggen en staar doelloos naar het plafond.

    -> Mon Topic's.

    - Mon topics -


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

    [Mainos]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.


    Ava Chachi Esperanza.
    Outfit.

    Langzaam opende ik mijn ogen nadat ik doorkreeg dat de wekker ging en dat het niet gewoon een geluidje was in mijn droom. Hopende dat het vanzelf wel zou overgaan bleef ik nog even liggen, maar ik wist zelf ook wel dat het alleen luider ging gaan en niet vanzelf ging stoppen. Ik drukte de wekker uit en zette mijn voeten op de grond. Een zucht rolde als vanzelf over mijn lippen toen mijn voeten koud werden. Het liefst bleef ik natuurlijk in mijn bed, waar het lekker warm was. Mijn humeur was serieus gedaald toen ons idee om hip-hoplessen in te voeren werd afgewezen. Wat was er nu mis met dat idee ? Was het niet goed dat je verschillende stijlen kon, kwam je daar niet veel verder mee later ? Ik zuchtte en nam wat kleren uit mijn kast waarna ik naar de badkamer slofte om me te douchen. Toen ik na een kleine tien minuten klaar was droogde ik me af en deed ik de kleren aan. Het kon me niet schelen wat ze zeiden over mijn kledij, die paste ik toch aan voor de les en ik kleedde me gewoon weer om na de les. Het kostte tijd, maar dat kon me niet schelen. Ik haalde een hand door mijn gekrulde haren toen ik deze had gedroogd en slofte terug naar mijn kamer. Zo stil mogelijk natuurlijk want ik wou niet dat mij kamergenote wakker werd. Grappig eigenlijk. We waren al in de helft van het eerste semester en ik kende haar amper. Zo sociaal was ik dus tegen nieuwe mensen.

    [ bericht aangepast op 13 mei 2013 - 20:47 ]

    [@Lifeisajoke.
    Iedereen woont gewoon bij de school zelf....]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    [Ik dacht dat school nog niet begonnen was, kpas et wel aan]

    [Er staat in de beginpost dat ze ergens halverwege het eerste semester zitten... Maar goed]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered