• Vijf beste vriendinnen. Eén van hen heeft hun ingeschreven voor een prijsvraag en ze wonnen. Ze mogen mee met de wereldtour van de beroemde band One Direction. De droom van elke fan. Niet elke vriendin is een fan, die gaat dan alleen mee voor haar vriendinnen en de ander is weer de grootste directioner ooit en zou gewoon de gelukkigste persoon op aarde zijn. Zou dit hun vriendschap hechter maken, of juist uit elkaar trekken? Ontstaan er relaties tussen 1D en de meiden, of barst er ruzie uit?

    Jongens: VOL
    - Liam Payne~ Lizor
    - Harry Styles ~ Sempra
    - Niall Horan ~ XxPeetaxX
    - Louis Tomlinson ~ Pardoes
    - Zayn Malik
    ~ Luminoase

    Meisjes: VOL
    - Alice Gabrielle Middleton ~ amy66
    - Anastasia Veronique Darling-Gonzales ~ Phrases
    - AbbeyGail *Abbey* Caitlinn Brown ~ Gillies
    - Elena Lisa Morin ~ Romarin
    - Felicia Abby Lilly Houston ~ IrishNialler


    Regels:
    - Minimaal 4 regels, mag altijd meer, er is geen maximum
    - Minstens 2 x per week schrijven
    - 16+ is toegestaan
    - Off-topic tussen haakjes ({[ ]})
    - Je karakter moet minimaal 18 zijn
    - Niemand buitensluiten
    - Reserveringen blijven 48 uur staan, tenzij je een speciale reden hebt
    - Geen Perfecte personages


    De start:

    De meiden zitten in het vliegtuig naar Londen, waar ze One Direction voor het eerst ontmoeten. De jongens hebben net een concert achter de rug en worden opgehaald om de meiden bij het vliegtuig op te halen.

    [ bericht aangepast op 13 mei 2013 - 16:29 ]


    It just takes one negative comment to kill a dream

    | Mijn topics. x |


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    [Mijn topics.]


    Do what people say you can't.

    [MT dus t vliegtuig gaat landen nu??? wie wilt er naast Felicia zitten?? in t vliegtuig?]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    | Asa wel? :] |


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    [oke typ jij eerst, ik wil niet eerst want dan faal ik]xD




    [ik ga ff eten]

    [ bericht aangepast op 28 april 2013 - 12:43 ]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    {wie wil er naast Alice zitten? moet nu trouwens eten, reageer erna}

    [ bericht aangepast op 28 april 2013 - 13:08 ]


    It just takes one negative comment to kill a dream

    amy66 schreef:
    {wie wil er naast Alice zitten? moet nu trouwens eten, reageer erna}


    [Elena wil wel (:

    Ik ga ook even eten.]

    [ bericht aangepast op 28 april 2013 - 12:53 ]


    Do what people say you can't.

    | Haha, laat het falen lekker aan mij over, joh. :Y) |

    Anastasia Veronique Darling-Gonzales
    Ik was vrij stil geweest gedurende de vlucht. Voornamelijk om het uitzicht vanuit boven te kunnen volgen. Dat mensen vanuit d wolken op mieren leken, was echt totale bullshit geweest: ik kon ze amper onderscheiden van de flarden witte lucht - laat staan dat ik de vorm ervan zou kunnen vergelijken.
    Ik schudde mijn hoofd kort voor ik mijn blik op Felicia richtte. We waren naast elkaar gaan zitten, zoals gewoonlijk. Zo eindigden we meestal: naast of tegenover elkaar. Misschien omdat ik Felicia het langst kende, en misschien omdat het gewoon een gewoonte was geworden.
    Er stond een zak pinda's tussen ons in, hoewel ik op een enkel nootje niet veel had gegeten. Vliegtuigen waren totaal niets voor mij: ik voelde me zo bewegingsbeperkt. Iets dat heel slecht was voor iemand als ik.
    'Dus.. wat ga jij doen als we ze.. nou ja.. ontmoeten?' Hoewel ik hoog en laag sprong om te ontkennen dat ik ze niets vond, bleven ze wereldberoemd en daarnaast zou ieder, ander meisje ons ongetwijfeld willen vermoorden om onze plek in te nemen. Die gedachten liet me grijnzen.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    [Buhh, een heel gesprek gemist van zes minuten. Mijn topics]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Felicia Abby Lilly Houston

    Met een klein glimlachje keek ik rond, dit was de eerste keer in heel mijn leven dat ik met een vliegtuig vloog en zo ver in het buitenland kwam. Mijn broertje was ontzettend jaloers geweest, toen hij hoorde dat ik mee mocht. Ik kon het zelf eerst niet geloven. Ik kijk even naar Asa en pak nog een nootje. 'Dus.. wat ga jij doen als we ze.. nou ja.. ontmoeten?' vraagt ze en ik glimlach weer 'Ik weet niet, misschien mogen ze me wel helemaal niet' zeg ik zacht en bijt zacht op mijn lip. Ik had sowieso besloten om niet te gaan gillen dan zou ik mezelf helemaal voor schut zetten en daarbij kende ik ze helemaal niet goed, tenmise niet persoonlijk 'Ik weet niet hoe ze zijn dus dat zie ik dan wel'


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Anastasia Veronique Darling-Gonzales
    Ik knikte instemmend bij haar woorden: als wij onszelf waren daar, mochten zij dat ook best doen. Iets dat kon betekenen dat ze ons misschien helemaal niet mochten. Uit de tas die ik tussen mijn benen had gestopt, haalde ik een kleine kaart van het centrum van Londen: ik wilde immers niet verdwalen, en daarnaast ook niet afhankelijk zijn van de jongens. Ik schudde mijn hoofd kort. Het was vreemd om te bedenken dat ik ze zou ontmoeten alsof het niets was. En toch leek ik er aardig kalm onder te blijven. Mijn zusje had alleen maar vrolijk gegild bij het horen van mijn trip naar Londen: als ik haar maar beloofde dat ik iets voor haar zou meenemen. 'Over jou kunnen ze in ieder geval niet heen kijken,' murmelde ik zachtjes, doelend op haar lengte. Met mijn 158cm was ik veruit de kleinste, hoewel Elena ook vrij klein was. Felicia en ik waren totaal geen combinatie: zij was de lange sierlijke, terwijl ik overal onderdoor paste. Gelukkig had ik mijn mond om me tegen het kleineren te beschermen. Een zachte zucht rolde over mijn lippen toen ik mijn blik nogmaals over de kaart had laten glijden.
    'Denk je dat ik Harry zo ver kan krijgen in mijn koffer te stappen? Odelia wilde me alleen laten gaan als ik hem en zijn krullen mee naar huis zou nemen.' Een zachte grinnik rolde over mijn lippen toen ik mijn hand in de zak pinda's stopte.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Romarin schreef:
    (...)

    [Elena wil wel (:

    Ik ga ook even eten.]


    {okee ik begin wel}


    It just takes one negative comment to kill a dream

    | Ik ga even eten, ben binnen twintig minuutjes terug. x |


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Alice Gabrielle Middleton

    Ik heb de hele vlucht al een glimlach op mijn gezicht gehad. Oke, ik ben niet zo'n echte gilfan, maar ik vind hun muziek wel erg leuk. Ik vind het ook geweldig om met mijn vriendinnen naar het buitenland te gaan. Ik kijk even naar buiten en dan valt me iets op. Ik richt me weer tot Elena. 'Kijk! We landen!' zeg ik tegen haar. Oepsie, volgens mij zij ik het zo hard dat ook iedereen in het vliegtuig het zou horen. 'Oeps,' zeg ik dan maar om te laten zien dat ik het door had. 'Hoe ga jij je gedragen tegenover ze? Ik bedoel, ze zijn wereldberoemd!' ga ik dan maar verder.
    Ik denk zomaar dat het heel erg leuk kan gaan worden.


    It just takes one negative comment to kill a dream

    || mijn topics. ||