• Iedereen heeft problemen, maar hoeveel zijn er zo erg dat je naar een inrichting moet? We weten allemaal dat een beroemdheid ook problemen heeft, maar hebben ze problemen die ze hun carrière kan kosten? Je merkt het misschien niet, maar bij sommigen word dit probleem steeds groter. Het word zo erg dat ze de inrichting wel in móeten, voordat het echt mis gaat.. Volg het leven van de beroemdheden in de inrichting, waar ze allemaal proberen van hun grote probleem af te komen.



    Tis echt vaag, maargoed... Je mag alle beroemdheden spelen. Jong en oud! Van muzikanten tot voetbalspelers, van modellen tot acteurs..


    Beroemdheden:
    - Zayn Malik || Ernstige faalangst - Malino
    - Cristiano Ronaldo || Agressiestoornis - Malino
    - Niall James Horan || Depressief en een eetprobleem - IrishNialler
    - Doutzen Kroes || Eet en Slaapstoornis - Xerces
    - Jamie "JJ" Hamblett || Depressie - ChayChay
    - Nathan James Sykes || Bang voor kleine ruimtes en het donker - Nessje
    - Beau Peter Brooks || Faalangst en een alcoholprobleem - Nessje
    - Mackenzie Christine Foy || Angst voor scherpe dingen en de dood - IrishNialler
    - Grant Gustin || Drugsverslaving - Malino
    - Alexander William Gaskarth || Paniekaanvallen - Llamarmy
    - Selena Marie Gomez || Angst voor geesten - Zaynieboo
    - "Lil Twist" Christopher Lynn Moore || Psychise Problemen - Appa
    - Jordan Mark Witzigreuter || Drugsverslaafd en alcholist - Roww
    - Taylor Alison Swift || Paniekaanvallen - Roww
    - Daniel Howell || Xenophobie en Pleinvrees - Llamarmy

    Overig (Psycholoog, begeleider enz.):
    - Nevaja Aurelya Diania Hocking - Xerces
    - Alexia Rosie Romano - Malino
    - Precilla Watson - IrishNialler en Llamarmy


    Regels:
    - Minstens 4 regels!
    - 16+ mag
    - Geen ruzie OOC
    - OOC tussen haakjes [ ] - { } - ( )
    - Geen perfecte personen!
    - Alleen ik start de topics of ik geef toestemming aan iemand!
    - Het is geen sneltrein, zorg dat iedereen het kan volgen!
    - Maximaal 3 personages!
    - Have fun!


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Laatste reacties waarnog op gereageerd moet worden
    Mackenzie

    'Hè, guuuurl!' klonk een gay stem en ik grinnik schor. 'Raad eens wie er in het ziekenhuis ligt?' Ik dacht na, hi jklonk wel heel blij. 'Kom jij ook? Neem gerust wat vrienden mee. 'Taylor Lautner, Robert Pattinson, heel de Twilight cast. Maakt niet uit, hoor' 'Alleen komen mag ook, hoor. Niet iedereen heeft vrienden' Ik glimlach zwakjes. 'Ehm ik kom zo wel, waar ergens? I kheb echt een barstend hoofdpijn, ik ben moe, voel me dood bleght' mompel ik heel onvestaanbaar. 'ma ik komwel




    niall

    Ik zie Alex zuchten. oord. "De eerste week gewoon dwingen. Neus dicht en spul naar binnen stoppen. Toen hij eenmaal uit zichzelf ontbijt begon te eten hebben we het steeds minder hoeven te doen en nu eet hij weer normaal." verteld Zack en met grote ogen kijk ik hem aan. Nu ging ik gewoon heel hard hopen dat ze dat niet bij mij deden. Medelevend kijk ik naar Alex. "mmaar bij jou was het amfers'fluister ik en schichtig houd ik ni iedereen in de gaten zodat ze me niks konden doen. Hij kon gewoon niet eten. Ik kan wel eten maar dam wordt ik dik. Mijn vet moest eraf. Wat ik me toen bedachr is als ze het in je proppen je kunt het er toh uitkoten? Ik besluit dat nuet hardop te zeggen dam vjndem ze me raar..


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Justin Drew Bieber

    'Gewoon. Het ziekenhuis. Tegenover de kliniek' grinnikte ik. 'En neem niet die pillen in van Twist, daarmee vermoord je jezelf nog. Het zijn drugs' zei ik, terwijl ik uit mijn ooghoeken naar de etende Twist keek. 'Oh, en kan je alsjeblieeeeeeeft een beanie meenemen? Mijn haar ziet er niet uit' smeekte ik haar. Wat zou ik blij zijn als ik zo'n ding over mijn kop kon trekken. 'Je bent mijn beste vriendinnetje!' kirde ik als een klein kind. Verontwaardigd keek Jazzy me aan. 'Sorry Jaz, jij bent mijn allerbeste vriendinnetje' giechelde ik.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Mackenzie

    'Gewoon. Het ziekenhuis. Tegenover de kliniek' 'En neem niet die pillen in van Twist, daarmee vermoord je jezelf nog. Het zijn drugs, je vermoord jezelf nog eens" mijn ogen worden groot, daarom vo ik me dis zo beroerd.. 'Oh, en kan je alsjeblieeeeeeeft een beanie meenemen? Mijn haar ziet er niet uit' smeekt zijn stem en ik grinnik zachtjes.'Je bent mijn beste vriendinnetje!' zegthij blijaan. 'Sorry Jaz, jij bent mijn allerbeste vriendinnetje' hoor ik nog. " oke tot zo" mompel ik en stond langzaam op. Ik trok een jurkje aan met teenslippers en pakte de Justin gevraagde spullen en naam een aspirine in. Daarna wandel ik langzaam naar het ziekenhuis en vraag de kamer nummer en klop aan. " hier is je allerliefstevriendin op nummer twee" ik plof gelijk neer in een stoel.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Justin Drew Bieber

    'Mackenzieee!' zei ik vrolijk. Ik keek nogmaals naar de ziekenhuispyjama en grijnsde bij het idee dat ik kreeg. Aan de bovenkant maakte ik hem los. 'Eindelijk! Ik dacht dat ik het niet meer zou overleven met dat afschuwelijke ding aan. Wacht..' zei ik opeens en ik voelde even om mijn heup. 'Oh gelukkig' zuchtte ik. Wat? Kon toch best dat ik vergeten was een boxer aan te doen? Had ik wel vaker de laatste tijd. Daar lag ik dan. 'Justin heeft vierkantjes!' Jazmyn proestte eerst, maar schaterde het daarna uit. Verbaasd keek ik even naar mijn sixpack. Jazeker, een sixpack, ha. Met veel sporten kreeg je wel resultaat. Jazmyn leek het er niet zo van in te zien. 'Zit jij mij nou gewoon te beledigen?' vroeg ik haar en ze bleef hard lachen. Mijn schouders haalde ik op en ik begon haar te kietelen. 'Twist! Mackenzie! Help!' riep ze uit en ik lachte mee.

    [ bericht aangepast op 21 juli 2013 - 12:14 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Mckenzie
    Justin begroet me vrolijk enik glimlach. Ik zucht en schrik als ik hard gegil hoor. Ik was blijkbaar in slaap gevallen. Ik zie dat Justin zijn zusje aan het kietelen was en dat zij zo aan het schreeuwen was. Ik glimlach even en zie Twist hard lachen. " uhh ik ben zo moe" klaag ik


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Mijn topics


    Bowties were never Cooler

    Justin Drew Bieber

    Nadat ik Jazzy had opgetild en op mijn nek had gezet keek ik Mackenzie aan. 'Je hebt toch niet nog meer van die drugs gepakt?' vroeg ik bezorgd. 'Ik wil ook drugs!' riep Jazmyn enthousiast. 'Ja hoor, tuur-. Wat?' vroeg ik gefronst terwijl ik naar boven keek. 'Jij krijgt nooit van je leven drugs! Ben je gek?' vroeg ik haar. Wat beteuterd keek ze me aan. Natuurlijk, Justin. Dat meisje heeft geen idee wat het doen. 'Oh, sorry Jaz! Dat was gemeen. Krijg ik een knuffel?' vroeg ik gelijk en ik tilde haar weer van mijn schouders. Snel omarmde ik haar. Mijn kleine zusje zou ik niet willen kwetsen of ook maar iets in die richting. 'Mackenzie, misschien dat ze hier ergens iets hebben? Iets sterkers' stelde ik voor.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Alex Gaskarth
    Bij zijn woorden zuchtte ik en ik schudde mijn hoofd. "Dat is het niet, Niall. Het enige andere is dat het mijn vrienden zijn en niet de jouwe." Mijn hand gleed zacht over zijn arm. Ik vond het verschrikkelijk hem zo te zien en in plaats van gewoon een arm te voelen alleen maar botten in mijn handen te hebben. Ik keek even naar Zack en Tony. Die zouden wel helpen, toch? Met een minuscuul knikte lieten ze me merken dat ze achter me stonden. Dat was fijn om te weten. "Ik wil je weer gezond hebben Niall, en als je daarvoor zelf niet wil eten moet het maar op een andere manier." zuchtte ik. Mijn hand gleed nogsteeds half liefkozend over zijn arm.


    Bowties were never Cooler

    Niall

    Dat is het niet, Niall. Het enige andere is dat het mijn vrienden zijn en niet de jouwe." ik slik even en staar naar de grond. Tranen springen in mijn ogen en waarom eigenlijk? Ik wil je weer gezond hebben Niall, en als je daarvoor zelf niet wil eten moet het maar op een andere manier."  ik bijt hard mijnn tranen weg. "k ben gezond Alex ik ben dik. Ik heb venoeg vet om twintig jaar niets te eten. Uk ben ingezond omdat ik te dik ben'


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Nqckenzie

    Je hebt toch niet nog meer van die drugs gepakt?'  ik schud mijn hoofd. 'mackenzie wil je wat sterkers?' ik knik. 'mijn hoofd knalt gewoon uitelkaar em ik.voel me niet goed"piep ik zielig


    Gahaha we zijjn n moordserie aan t kijken speelt mackenzie een rol ahah


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Justin Drew Bieber

    Met plezier drukte ik op de rode knop, en drukte nog wat keren erachteraan. Een chagrijnige vrouw kwam binnen. 'Mijn vriendin hier heeft hoofdpijn, kunt u iets sterkers dan paracetamol halen?' vroeg ik. Ze knikte en kwam even later terug met een tabletje en een glas water. 'Alsjeblieft' gromde de vrouw en ze drukte Mackenzie het in haar handen. Toen ze net een minuut weg was drukte ik met plezier weer op de rode knop. Jazmyn had al eerder gevraagd of ze bij mij mocht blijven slapen. 'Meneer, u mag alleen op die knop drukken als er iets ernstigs is' blafte ze naar me. 'Mijn zusje is erg moe, het is al laat en ze wilt niet terug. Mag ze bij mij blijven slapen?' vroeg ik. 'Natuurlijk' zei de vrouw. Ze liep weer weg en ik keek Jazzy aan. Zij grijnsde en drukte op de rode knop. 'Meneer, nog één keer en ik haal die knop bij u weg' siste ze. 'Dan laat ik u ontslaan' grijnsde ik. 'En hoe wilt u dat doen?' Het amuseerde me. 'Door uw baas over te kopen' grinnikte ik. Dit ging toch wel wat ver dus wuifde ik maar dat ze weg kon gaan. 'Wilt nog iemand wat? We hebben een butler!' zei ik enthousiast.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Mackenzie

    Een vrouw brengt een pilletje en snel neem ik hem in waarna ik begin telachen aangezien Justin de vrouw gek maakt. 'mag uk ook blijben'grijns ik als de vrouw weg is. 'het id zo saai zonder iedereen. Echt iedereen is weg. Niall is weg en Alex ook. Dan is met zn vriemd weg en de rest zie ik.amper'mopper ik en frek een zielig gezichg en kijk met pruiloogen


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Justin Drew Bieber

    Mijn gezicht verstrakte bij de naam Niall. 'Praat niet over die klootzak en zijn naïeve vriendje, alsjeblieft' prevelde ik en ik voelde woede in me opborrelen. 'Niall?' vroeg Jazmyn. 'Is ie hier?' 'Nee, sweety. Niall is hier gelukkig niet. En hij komt ook niet meer terug, wat mij betreft' glimlachte ik. Maar wie zou in het voorprogramma moeten? Ik zou Miley wel vragen. 'Hoe laat is het?' vroeg ik aan niemand in het algemeen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Mackie

    Justim zijn gezicht verstrakt Praat niet over die klootzak en zijn naïeve vriendje, alsjeblieft'  ik feageer niet. 'Niall' Jazzy kijkt vluj naar Justin Is ie hier?' 'Nee, sweety. Niall is hier gelukkig niet. En hij komt ook niet meer terug, wat mij betreft' g' ik kijk naar Justin. "maar mag ik hier slapen Jussie?'


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Justin Drew Bieber

    'Sure! Spring maar in het andere bed' lachte ik vrolijk. 'Twist, jij ook?' vroeg ik hem. Gezellig toch, zo een dagje met vrienden en familie in het ziekenhuis logeren na het flauwvallen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."