• Een doodnormale dag slaat ineens om, de jongens van One Direction hebben net een dagje rust als ze ineens met misschien wel ruw geweld van hun plaats worden geplukt, in afgesloten busjes worden ze naar een waar trainingskamp gebracht. Daar aangekomen blijken de jongens niet de enigen te zijn. Ook vijf meisjes zijn naar deze geheime locatie gebracht. Bij hun geboorte zijn deze tien personen geselecteerd om de wereld te helpen. One Direction was niet zomaar toeval, het was een dekmantel. Deze tien jonge mensen hebben de toekomst om Spion te worden, nee, niet alleen Spion. Een ware Superheld. Ze hebben allemaal een speciale bevoegdheid, al gaat deze bevoegdheid te koste van een ander punt, waar ze dus gebrekkig aan zijn.
    Waarom tien jongens en tien meisjes? De meisjes zijn ieder aan een jongen gekoppeld, voor de buitenwereld moeten ze zich voordoen als gelukkige stelletjes en in hun echte leven zullen ze moeten trainen en vechten voor hun leven en die van anderen. Een leven als beroemdheid, je eigen privé leven, het probleem dat je een stelletje moet vormen met iemand die je totaal niet mag, of misschien wel smoorverliefd op bent. En dan óók nog het leven van een superheld? Onmogelijk. Maar toch, ze hebben geen keus. Want het lijkt erop dat zij niet alleen aan het trainen zijn, maar ook de duivelse kant van deze wereld zijn plannen heeft.


    Deze lijst moet je invullen:

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk: (Foto én beschrijving. Ook een idee voor het pak als Spion.)
    Bevoegdheid: (Eén extra, het kan vanalles zijn, maar niet té fantesy. Denk aan onmenselijke kracht, of het vermogen te kunnen zien in het donker, maar géén dingen als handen waar vuur uit komt. Wees origineel!)
    Gebrek: (Hier mee word niet bedoeld qua minpunten in je innerlijk. Het kan wel in verband liggen. Je personage zou bijvoorbeeld heel sterk kunnen zijn, maar ook heel dom.)
    Ervaring: (Traint je personage al zijn of haar hele leven, is het pas iets recents of had je personage helemaal geen weet van het hele gebeuren.)
    Voorkeur koppels: (Eventueel.)
    Extra: (Eventueel.)


    De rollen:
    De jongens:

    - Louis William Tomlinson. +'Vliegen' -Slim en lenig. (Memorias.)
    - Zayn Javadd Malik. (Gereserveerd door: Liked.)
    - Liam James Payne. +Supersterk. -Snelheid (Kendizzzzle.) Leider.
    - Niall James Horan. +Kameleon. -Slim. (1DMEGAFAN.)
    - Harry Edward Styles. +Gehoor en zicht. -Overgevoeligheid. (Dobreva.)

    De meiden:
    - Roselynn "Rose" Nim Garcia. +Supersnelheid. -Zintuigen en overgevoeligheid. (Fabella.) Leider.
    - Jacelyn Evalanté Deveraux. +Hypnotisatie. -Snelheid. (Daddario.)
    - Santana Fedelia Martinez. +Kopiëren van Gaven. -Zicht, stressen. (Phantasie.)
    - Alaska Groeneveld. +Superlenig. -Kracht, epilepsie. (Reign.)
    - Nymilia "Nym" McLean. +Het opwekken van hallucinaties. -Kracht. (Phyre.)

    Overige. (Familieleden, vrienden, vijanden, exen etc.):
    - Ex vriendin Harry. (Gereserveerd door: wentelteef.)
    - Broertje van Louis: Luke Benjamin Tomlinson. +Silveren tong. (KiliOfDuri.) Vijand.
    - (Gereserveerd door Birdo.) Vijand.

    De regels:
    - Geen oneliners. Minimaal 150 woorden, iedereen heeft wel eens een slechte dag, maar gelieve komt dit niet al te vaak voor.
    - Geen perfecte personages!
    - Naamsveranderingen doorgeven.
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het in een andere kleur of tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    - Meld het alsjeblieft als je voor langere tijd niet kunt reageren. Twee weken niet reageren zonder reden is zonder pardon eruit.
    - Alleen Fabella maakt nieuwe topics.
    - Geen ruzie, alleen in het RPG is dat toegestaan.
    - 16+ mag.
    - Hoewel bromance's geweldig zijn liever geen bromance's in deze RPG. Daar heb je andere RPG's voor. Al is het wel mogelijk dat er een (seksueel) verleden is tussen de de jongens (of misschien de meisjes). Of iets wat al heeft gespeeld. Ook een mogelijkheid tussen de jongens-meisjes.


    Het pak:

    Alle superhelden hebben het zelfde pak. (Deze is ook te zien in de beginpost, bij de 'cover'.) Al zitten er wel kleine verschillen in.
    x Alle pakken zijn precies op maat gemaakt.
    x De pakken zijn aangepast op je superkracht. Sommigen krachten hebben nou eenmaal iets extra's nodig, omdat het pak anders in de weg zou zitten / snel kapot zou gaan. Het is juist de bedoeling dat ze je helpen, daarom zijn ze, hoewel ze erg licht zijn, ook niet makkelijk te verwoesten.
    x De kleur van het pak is verschillend per persoon. Het is toepasselijk bij het innerlijk van je karakter.

    [ bericht aangepast op 26 nov 2013 - 17:35 ]


    Reality's overrated.

    Mag ik Harry?


    Because I love him, do I need another reason?

    Dobreva schreef:
    Mag ik Harry?


    Natuurlijk.


    Reality's overrated.

    Mag ik Niall?


    Spoiler alert: you will save yourself

    Mag ik een meisje?


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Rol: Vrouwelijke superheld.
    Naam: Roselynn "Rose" Nim Garcia.
    Leeftijd: Zeventien. 27 juni.
    Nationaliteit: Half Italiaans, kwart Spaans en kwart Brits.
    Karakter Hoewel helemaalen zachtaardige kant heeft, een kant die ze overigens niet laat zien, ondedrukt, of misschien zelfs niet toegeven wilt - zelfs voor haarzelf - dat ze die heeft, is Rose over het algemeen vrij hard. Ze komt bijna over alsof ze gevoelloos is, ze heeft dan ook moeite met emoties, zowel die van haar zelf als die van anderen. Of dit een deel van haar zwakte is -is niet duidelijk. Waarschijnlijk komt haar geslotenheid en mysterieuze omdat ze het idee alleen al doodeng vind als mensen haar zouden kunnen 'lezen'. Dit is één van haar weinige angsten en ze wilt dat dan ook niet toegeven, precies geteld zijn het er twee. De andere is verliefd worden, liefde en vooral het verlaten maakt heer benauwd. Je zou het verlatingsangst kunnen noemen en dat is het waarschijnlijk ook. Al met al heeft ze verder dus geen angsten - naar weet -, wat vaak leid tot roekeloos gedrag. En, met het feit meegeteld dat ze ook nog eens vrij onhandig is, komt dit vaak erg slecht uit.
    Je kan haar nageven dat ze zich helemaal niet snel laat intimideren, helemaal niet eerder. Rose is absoluut niet op haar mondje gevallen. Ze is juist brutaal. Rose kan soms best bot zijn, best een sneer geven, maar eigenlijk heeft ze ook heel veel humor. Rose is een leider en kan prima serieus met zaken omgaan. Haar concentratie is niet de van het, maar dat is vooral voor zaken die haar niet interesseren. Over dingen die haar wel aanstaan heeft ze een goede, heldere blik. Ze is slim, maar heeft het vooral van weet. Niet van leren uit boeken. Rose is nogal koppig en perfectionistisch tegenover zichzelf. Ze vergt zichzelf tot het uiterste.
    Rose is sportief, zowel op de manier dat ze graag sport als dat ze goed tegen haar verlies kan, al zou je dat laatste nog niet van haar verwachten. Nou is ze erg fanatiek, dus zal ze niet snel verliezen. In van die spelletjes waar je geluk voor nodig hebt is ze toch niet zo vaak in. Maar spellen als cluedo etc. vind ze wel weer leuk. Risk ook, ze heeft dan het idee toch nog iets te doen. Ze houdt namelijk niet van nutteloze activiteiten. Het liefst zou ze de hele dag door trainen. Al is ze ook altijd wel in voor voetbal, basketbal of iets dergelijks. Al is dat eerste toch wel haar favoriet. Vechtsporten vindt ze ook geweldig, ze kan hier haar energie en frustraties in kwijt. Waarbij ze ook nog eens écht nuttig bezig is. Daarbij heeft ze er ook gewoon plezier in. Eigenlijk is Rose iemand die nooit rust heeft. Zelfs in haar slaap niet, ze praat, slaapwandelt en heeft gewoon een erg onrustige nachtrust. Dit zal vast komen omdat ze zich constant druk maakt.
    Hoewel ze ook echt geen verlegen meisje is, is Rose dus niet helemaal haarzelf. Ze kan wel goedmoedig zijn, sterker nog, ze is ib principe erg lief, misschien sociaal wat klunzig, maar met een warm hart. Dit heeft ze enkel helemaal weggedrukt. En doet, ook voor haarzelf, alsof dat niet bestaat, alsof ze echt slechts een machine is, een gevechtsrobot. Ze wilt niet dat mensen doorhebben dat ze veel complexer dan dat is.
    Uiterlijk:


    Het eerste wat aan Rose opvalt is het tintje van haar huid, wat komt door haar roots. Op het eerste gezicht zou je denken dat Rose een vrij onschuldig uiterlijk heeft. Ze heeft lange, dikke, bruine lokken, van nature bijna zwart en enorme krullen - de foto is dus niet haar natuurlijke haarkleur en manier van krul, maar zo draagt ze het meestal wel -, die zacht en vrolijk rond haar gezicht krullen. De kleine sproetjes op haar gezicht zijn nog verradelijker. Haar ogen verbergen een hoop, dat is duidelijk. Van zichzelf zijn deze smaragdgroen, maar haar ogen kleuren regelmatig bruin. Dit kan aan haar humeur liggen. Bruine ogen verspellen meestal niet veel goeds, al is dat ook hun kleur van intentie en warmte, dit is wel erg zeldzaam. Haar ogen zijn gepolijst door lange, volle wimpers. En kunnen hierdoor een bambi-achtige look uitstralen.
    Het zijn haar lengte - 1.78 - en gespierde bouw die haar er bedreigender uit laten zien. Ze heeft lange, slanke, sterke benen en ietwat bredere schouders als de gemiddelde persoon van het vrouwelijk geslacht. Ze heeft gemiddelde vvrouwelijke vormen, niks bijzonders. Toch is Rose wat mager gebouwd.
    Rose heeft een paar ontsierende littekens, waaronder één lange kras over haar rug en dijbeen. Deze komen door ongelukjes met trainen en de grote en nog een paar kleineren komen doordat ze eens midden in de nacht, toen ze stiekem over straat liep, werd aangevallen door iemand met een bivakmuts over zijn of haar hoofd. Rose raakte hier vrij zwaar bij gewond, maar heeft zelf ook de nodige klappen uitgedeeld voor ze onder zeil raakte. Rose was nog vrij jong toen het gebeurde, maar geeft haarzelf hier wel de schuld van.
    Bij haar kledingstijl aangekomen valt daar niet heel veel op te zeggen, ze draagt graag stoere kleren en shorts. Met daarbij stevige laarzen, of juist sportieve gympen. Met jurkjes of rokjes hoef je bij haar absoluut niet aan te komen. Haar haren stijlt ze vaak, wegens haar irritatie aan de krullen. Haar ogen omlijnt ze graag donker en maakt ze af met wat mascara. Al draagt ze niet veel make-up. Eigenlijk is Rose helemaal niet ijdel. Maar als het dan toch moet, doet ze het graag op haar eigen manier.
    Haar 'Superheldinnenoutfit' is automatisch het standaard pak. Al heeft deze extra stevig schoeisel, met name de zolen daarvan, gezien deze anders om de haverklap zouden verslijten. De kleur van haar pak ik nachtblauw, eem tint die bijna richting het metallic nachtblauw gaat. Haar haren draagt ze hierbij in een rommelige visgraatvlecht over haar rechterschouder.
    Bevoegdheid: Rose is extreem snel. Zo snel zelfs dat ze gewoon bijna niet te zien meer is. Slechts een vage waas. Nou zou je denken dat je hier doodmoe van zou worden, maar op de één of andere manier is het voor Rose heel natuurlijk.
    Toch, ieder voordeel heeft zijn nadeel. Haar 'superkracht' kan gevaarlijk zijn, zelfs voor zichzelf. Helemaal voor haarzelf in principe. Haar kracht is iets waar ze erg aan zal moeten wennen. Een begin van onstabiliteite momenten, waarop ze zomaar ineens kan wegschieten en vallen. Nou kan normale val niet zoveel kwaad, maar als die val met zo'n snelheid gaat is het wel een ander verhaal. Soms levensgevaarlijk zelfs. Als ze eenmaal aan haar bevoegdheid gewend is zal dat komen met het doen val álles in een moordend tempo. Simpelweg uit gewenning en omdat haar lichaam bijna automatisch in die stand schiet. Hier zal ze dus mee moeten leren omgaan.
    Gebrek: Haar gebrekken zijn op meerdere punten verdeeld, een speciaal geval, want de meeste Superhelden hebbeb één hardnekkig zwajtepunt. En daarmee word dus een echt dieptepunt bedoeld. Bij Rose werkt dit net iets anders, maar of ze er geluk mee heeft? Dat valt zeker te betwijfelen.
    Rose's zintuigen werken minder goed als die van de normale mens. Ze heeft een amper werkend reukorgaan, haar smaak is niet de van het en ook haar gehoor is maar half. Haar zicht werkt wel goed, al kan ze geen steek zien in het donker. Voelen is een apart verhaal, voor sommige prikkels is ze niet gevoellig, voor anderen wel. Ze zal zich er in ieder geval op moeten concentreren. Rose heeft ook nog de questie dat ze zo slecht kan lezen en schrijven dat het richting analfabetica gaat. Het is altijd verklaart als Dyslexie, maar het probleem is net wat erger. En heeft dus een andere oorsprong. Met haar slechte zintuigen kan ze zichzelf nog erg in de problemen helpen. Meestal word ze nog net gered door haar snelle reflexen. Maar het moet eens mis gaan. Hoewel haar gehoor bijvoorbeeld te betwisten valt is ze wel overgevoelig voor sommige geluiden, dit komt omdat haar zintuigen op een heel andere manier werken, heel hoog bijvoorbeeld. Ze kan deze dan niet horen, maar het zal voor haar voelen alsof haar hoogd uit elkaar knalt en dat is misschien nog een understatement. In ieder geval zal ze in elkaar gekrompen, met haar handen voor haar oren op de grond liggen. Misschien wel stuiptrekkend van de pijn. Met haar zicht is het -het zelfde, te fel licht zal een verschrikkelijk overgevoelige reactie opwekken.
    Ervaring: Levenslang. Haar ouders waren geeomr Spionnen en altijd op weg, ze hebben hun dochter laten opvoeden door haar enige bekende familielid, haar tante. Die haar al van jongs af aan fanatiek getraind heeft. In plaats van te zeuren dat zij daadoor zo goed als geen spelletjes speelde etc. vond ze het geweldig en was ze erg fanatiek. Zo fanatiek dat haar tante haar niet meer bij kon houden. Haar tante is voor haar als een moeder geworden. En toen zij een half jaar geleden stierf om Rose te beschermen deed haar dat echt pijn. Van haar ouders weet ze niet wat er met hen is. Maar eerlijk gezegd boeit het haar ook niet meer.
    Van de krachten wist Rose niet. Ze was altijd snel in vergelijking tot de rest, maar had geen idee dat er zich in de toekomst, nu dus, een superkracht zal ontwikkelen.
    Voorkeur koppels: Liam. en Louis.
    Extra: In werkelijk alles is Rose ingetraind op het Spionnen leven. Ze heeft dan ook thuislessen gehad van haar tante, Laurelle.
    Over het algemeen kan Rose echt niet lang zonder eten en drinken. Vooral vocht is voor haar erg belangrijk. Ze tergt zoveel van haar lichaam dat haar spijsvertering op topsnelheid werkt.
    Erg technisch is Rose niet, rotaal niet zelfs. Koken is misschien nog wel erger, de boel vliegt zo in de hens. Ook komt Rose altijd te laat op afspraken of gezamenlijke trainingen. Nou, eigenlijk bij alles wel, behalve als iemand haar ze echt nodig is.
    Altijd al is Rose moeilijk in omvang geweest, de oorzaak hiervoor is niet duidelijk. Zou het komen omdat haar ouders haar gewoon hebben achtergelaten en nooit meer wat van zich lieten horen? Geen idee, uit haar mond zal je in iedr geval nooit de reden horen. Door haar angst heeft Rose ook haar relatie met Luke verknalt, ze vond het eng. En was bang voor andermans reacties. Daarbij wou ze hem nooit binnen laten. Ze heeft een muur om zichzelf heen gebouwd en zelfs hij kon hier geen deukje in krijgen. Toen hij haar vertelde dat hij vreemd was gegaan gaf ze in eerste instantie zichzelf hier de schuld van, maar daarna kwam de woede. In die korte tijd dat die emotie duurde heeft ze dat ook zeker laten weten, maar daarna gaf ze al snel zichzelf de schuld weer. Nog steeds. Ze denkt dat ze niet goed genoeg was voor hem. En is hierdoor alleen nog maar geslotener geworden.

    Done. I guess.

    [ bericht aangepast op 23 nov 2013 - 23:07 ]


    Reality's overrated.

    Mag ik ook een meisje? : D


    I was raised to be charming, not sincere. -- prince charming

    Meisje?

    Rol: Mannelijke superheld.
    Naam: Harry Edward Styles.
    Leeftijd: Negentien, jarig op 1 februari.
    Nationaliteit: Brits
    Karakter: Harry is een ontzettend lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin te kwetsen. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft.
    Uiterlijk:



    Harry is ongeveer 1.80 lang. Hij heeft ook rond de 45 tatoeages. Hij heeft heldergroene ogen die in een bepaald licht soms blauw lijken en is een ontzettende slungel, afgezien dat hij best wel gespierd is. Hij heeft bruin, krullend haar dat hij achterover kamt aangezien het eigenlijk te lang is. Zijn pak is donkerpaars met rood aan de zijkanten. Het sluit goed aan op zijn lijf en is vrijwel ondoordringbaar, dat betekent niet dat hij geen verwondingen kan oplopen maar dat het pak zelf gewoon niet beschadigt raakt.
    Bevoegdheid: Superscherp gehoor en zicht. De functie van zijn ogen is heel speciaal en doet denken aan een camera, aangezien hij dingen die een paar kilometer uit de buurt zijn nog heel duidelijk en scherp kan zien. Zijn gehoor is zo sterk als dat van een vleermuis.
    Gebrek: Aangezien die twee zintuigen juist zo versterkt zijn kan hij absoluut niet tegen plotseling fel licht of harde geluiden. Het kan zo ontzettend pijnlijk worden dat hij schreeuwend en kronkelend op de grond valt van de pijn en kun je echt niks voor hem doen. Hij is ook ontzettend impulsief, hij denkt amper na voordat hij iets doet en slaat waarschuwingen meestal in de wind. Dat betekent niet dat hij dom is maar achter af gezien heeft hij wel vaak spijt van zijn daden. Ook kan hij niet al te lang zijn aandacht ergens bij houden, dat betekent dat als er iets word uitgelegd hij gewoon op kan staan en weg loopt.
    Ervaring: Een paar maanden, hij wist dat hij anders was sinds de kleuterklas aangezien hij gefascineerd was door het geluid van vlindervleugels maar de andere kinderen konden het niet horen. Hij heeft nog steeds heel veel moeite om niet in elkaar te krimpen door gillende fans of flitsende camera's
    Voorkeur koppels: Komt misschien nog.
    Extra: Hij is biseksueel maar heeft een voorkeur voor vrouwen.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2013 - 19:51 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik Liam? ^^


    How far is far

    Rol:
    Één van de meisjes.
    Naam:
    Nymilia ‘Nym’ McLean.
    Leeftijd:
    Nymilia is achttien winters jong.
    Nationaliteit:
    Ze is half Australisch, half Brits.
    Karakter:
    Nymilia is een lief, gek meisje met een hart van goud. Ze is erg intelligent, vooral boekenwijsheid, maar ze onthoud alles. Ze heeft namelijk een fotografisch geheugen, eerder een vloek dan een gift vind ze zelf. Ze onthoud alles wat ze ooit heeft gezien of gelezen. Nymilia is fantasierijk en heeft een goed inlevingsvermogen. Het liefst dagdroomt ze. Nymilia houdt er erg van om te lezen. Als ze een boek heel goed vind kan ze zich wel concentreren en dan gaat ze hyperfocussen. Toch heeft Nymilia ook minpunten, zo kan ze heel chaotisch zijn, en ze kan totaal niet plannen waardoor ze vaak domme acties maakt. Vaak word ze ook beschreven als vaag en geheimzinnig. Bijna al haar voorvaderen zijn in de winter geboren, dit is voor de Mclean’s dan ook hun lievelingseizoen. Nymilia haar ouders zijn gescheiden, waardoor ze geen contact meer heeft met haar moeder. Ze heeft nu een stief-moeder genaamd Alexandra, maar Nymilia mag haar niet. Nymilia maakt deel uit van een tweeling en heeft één broer, Alfie, waar ze een goede band mee heeft. Hij is precies hetzelfde als Nymilia, karakter, uiterlijk, alles.
    Uiterlijk: (Foto én beschrijving. Ook een idee voor het pak als Spion.)


    Nymilia heeft ravenzwart haar en mosgroene ogen. Als er licht op valt kan je de amberkleurige tinten ontdekken, maar zodra het licht verdwijnt neemt het de tinten met zich mee. Als ze naar iemand kijkt van wie ze houd zal je de liefde meteen zien. Nymilia kan haar gevoelens goed verbergen maar haar ogen laten alles zien wat ze voelt. Het is een zwakheid, kijk één keer in haar ogen en je weet alles wat in haar omgaat. Veel mensen schrikken van de kracht in haar ogen, als ze hen bijvoorbeeld met haat aankijkt. Ze heeft een egale huid en is niet groot maar ook niet klein. Nymilia is nooit echt dun geweest, eerder vol. Ze is trots op haar lichaam en heeft verscheidene tattoos.
    Haar pak is zwart, met ambergekleurde lijnen erop. Het zijn net tattoos, maar dat is het niet. Het zijn namelijk vormem van hallucinaties. Elke vorm staat voor een andere hallucinatie, hierdoor kan Nymilia ze beter onthouden.

    Bevoegdheid: (Eén extra, het kan vanalles zijn, maar niet té fantesy. Denk aan onmenselijke kracht, of het vermogen te kunnen zien in het donker, maar géén dingen als handen waar vuur uit komt. Wees origineel!)
    Nymilia kan hallucinaties oproepen. Hallucinaties zijn waanbeelden; beelden die er in de werkelijkheid niet zijn. Toen ze klein was is ze erachter gekomen dat ze anders is. Zo heeft ze bijvoorbeeld een keertje ruzie gehad met een meisje en Nymilia was zo boos dat ze haar hallucinaties had gegeven -zonder dat ze dit zelf doorhad-. Het arme meisje zag duizenden speren op haar afkomen en heeft zichzelf toen vermoord. Nymilia was zó klein dat ze het niet besefte, maar nu past ze wel op. Ze is niet meer zo gevoelig als vroeger en ze word steeds vaker koelbloedig genoemd.
    Gebrek: (Hier mee word niet bedoeld qua minpunten in je innerlijk. Het kan wel in verband liggen. Je personage zou bijvoorbeeld heel sterk kunnen zijn, maar ook heel dom.)
    Nymilia is totaal niet snel, daarom leeft ze op haar bevoegdheid, zodat als ze achtervolgt word haar hallucinaties kan oproepen. Er valt niet veel over te zeggen, ze heeft het gewoon nooit in haar gehad.
    Ervaring: (Traint je personage al zijn of haar hele leven, is het pas iets recents of had je personage helemaal geen weet van het hele gebeuren.)
    Nymilia heeft al vanaf kleins af aan op kickboksen gezeten, maar wist nooit iets van het gebeuren. Pas sinds haar tiende weet ze het, haar vader heeft het haar verteld, en toen is ze pas echt gaan trainen.
    Voorkeur koppels:
    I have a weak for Harry/Louis.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 25 nov 2013 - 21:13 ]

    Rol: Superheldin
    Naam: Alaska Groeneveld
    Leeftijd: 20
    Nationaliteit: Belg, Gent.


    Karakter:
    Alaska houdt er van om zich af en toe terug te trekken en zich in zichzelf te keren. Dit wil echter niet zeggen dat ze asociaal is. In de omgeving van mensen stelt Alaska zich relatief makkelijk open en heeft geen moeite om een conversatie aan te gaan. De reden dat Alaska meer introvert dan extrovert is, komt doordat ze vroeger erg gepest werd omwille van haar uiterlijk. Hierdoor heeft ze lange tijd bijna elk sociaal contact uit de weg proberen te gaan. Pas toen haar lichaam zich steeds beter begon te ontwikkelen, werd ze niet meer zo hard gepest. Dat heeft haar laten inzien hoe achterbaks en oppervlakkig mensen wel niet kunnen zijn, iets waar ze absoluut niet aan mee doet. Achterbakse mensen en hypocrieten beschouwt zij als het laagste van het laagste. Veel liever gaat ze een discussie met iemand aan dan achteraf tegen iedereen over die persoon in kwestie te roddelen. Als ze dan ook hoort dat iemand over haar geruchten e.d. verspreidt, gaat ze meteen in de tegenaanval. Alaska is niet de persoon die op zijn kop laat zitten. You strike, she strikes back. Haar verleden heeft ervoor gezorgd dat ze mensen niet snel vertrouwt. De weg naar vriendschap is er één die ze niet snel zal bewandelen. Alaska is nooit degene die toenadering zal zoeken, dus als je iets van haar wil zal je naar haar toe moeten komen. Het is een negatief trekje van haar dat ze eerder de slechte dingen van iemand inziet dan de positieve kanten. Dit doet ze voornamelijk om zichzelf te beschermen. Het gepest van vroeger heeft haar harder gemaakt. Harde woorden en verwijten kunnen haar nu nog amper raken. Ze heeft zichzelf volledig geaccepteerd als persoon en de vele onzekerheden die ze had naar het uiterste punt van haar gedachten geband. Soms kan een bepaalde opmerking die gedachten wel eens terug brengen, maar dat zou ze nooit naar buiten toe tonen. Haar verdedigingsmuren zijn redelijk sterk, maar ze heeft dan ook vele jaren de tijd gehad om ze langzaamaan op te bouwen. Dankzij die muren is dit Belgisch meisje niet echt een open boek. Ze is redelijk ondoorgrondelijk en laat niet in haar kaarten kijken, wat haar een mysterieus kantje geeft. Daarnaast heeft Alaska een redelijke carefree attitude en luchtige houding, wat je niet van haar zou verwachten. Ze gaat waar het leven haar brengt en is iemand die vaak een impulsieve beslissing kan maken. Dit brengt haar ook vaak in de problemen, maar door haar heldere geest weet ze zich daar meestal wel uit te redden. Alaska is ook niet snel bang van iets. Ochtenden zijn niet haar favoriete tijdstip dus ’s ochtends is ze meestal niet te genieten. Dan val je haar best niet lastig of je staat de rest van de dag op haar zwarte lijst. Als Alaska humeurig is kan ze echt een bitch zijn. Ze bedoelt het niet zo, maar kan het echt niet helpen. Te weinig slaap maakt een rasecht kreng van haar.

    Uiterlijk:
    Alaska heeft lang, licht krullend donkerbruin haar dat ze meestal over haar rug laat hangen. Ze heeft een afgetraind lichaam met een mooi zandloperfiguur. Spieren genoeg, maar ze vindt het lelijk als de contouren van je spieren zich duidelijk aftekenen, dus zorgt ze ervoor dat dat niet gebeurd. Het meisje heeft een redelijk uitgesproken gezichtsstructuur met een stel volle lippen en een klein neusje. Haar wangen en haar neus zijn bezaaid met lichte sproetjes die niet zo prominent zijn. Enkel in de zomer komen ze sterker uit. Alaska heeft helderblauwe ogen, die een beetje aan de kleine kant zijn, maar omlijst zijn door donkere wimpers. Haar huid is van een heel licht type, waardoor ze moeite heeft om echt een kleurtje te kunnen krijgen. Insmeren bij zonnig weer is voldoende om niet als een kreeft te eindigen al moet ze voor bruine benen echt liggen bakken in de zon. Qua kledingstijl is ze geen poppemietje. Ze draagt liefst iets wat casual valt en een tikje stoerder is. Ze is niet schuw om haar benen te showen en trekt vaak korte rokjes aan. Aangezien ze niet gelooft in het hele superheldengedoe draagt ze niet zo graag het pak dat haar gegeven werd. Wanneer ze traint, kleedt ze zich dus meestal gewoon een kort zwart elastisch shortje en een rood sporttopje. Tijdens gevechttrainingen bindt ze haar haren in een hoge paardenstaart. De kleuren van haar pak zijn ‘eminence’ paars en zilver met een aantal gouden accenten.

    Bevoegdheid:
    Alaska is superlenig en flexibel. Ze kan praktisch alles met haar lichaam. Iets wat tijdens een gevecht heel erg van pas komt. Ze draait rond haar tegenstanders heen alsof het niets is. Salto's, handenstands, rad, high-kicks… Ze heeft alles perfect onder controle. Tijdens een eerlijk gevecht is ze praktisch onverslaanbaar. Ze traint deze bevoegdheid ook elke dag en heeft meerdere gevechtsporten tot in de puntjes gemastered. Eigenlijk is Alaska een beetje van een slangenmens, maar ze haat het als iemand haar met die term aanspreekt. Haar immens flexibele lichaam zorgt ervoor dat ze zich makkelijk door allerlei openingen kan wurmen. Ze weet dat haar ‘superkracht’ vaak als minderwaardig wordt beschouwd, omdat het volgens anderen niet veel om het lijf heeft. Maar Alaska is blij met de gave die ze heeft. Liever een elastisch lichaam, dan een gave die veel nadelen met zich meebrengt. Wat Alaska echter nog niet beseft is dat ze mits genoeg beheersing en wil ook haar ledematen zou kunnen uitrekken. Aangezien ze nooit echt een training heeft gehad die haar tot het uiterste drijft en ze de ware aard van haar gave niet volledig begrijpt, heeft ze dus nog nooit tot die conclusie gekomen.

    Gebrek:
    Alaska doodsbang voor vuur. Dit heeft ze overgehouden aan een jeugdtrauma, waarbij ze kokend water over haar heen heeft gekregen. Hierdoor is een deel van haar linkerheup lelijk verbrand. De Australische is niet erg sterk. Ze heeft een fit afgetraind lichaam, maar ze moet het niet van haar vuisten of brute kracht hebben in een gevecht. Mensen zien haar door haar tengere lichaam vaak als een makkelijk doelwit, ware het niet van haar gave dan zou ze ook zo uitgeschakeld zijn tegen iemand die 2 koppen groter is. Hiernaast heeft ze ook last van epilepsie. De aanvallen zijn meestal partieel alhoewel ze al 3 keer in haar leven een gegeneraliseerde epilepsieaanval heeft ondergaan. Voor deze aandoening moet ze veel medicatie slikken.

    Ervaring:
    Ze heeft nooit echt een echte training gehad. Haar ouders waren doodnormale mensen. Al hebben deze altijd al geweten dat Alaska’s lichaam net iets abnormaler was dan anderen. Haar ouders stuurden haar op ballet en op turnen. In beide sporten blonk het meisje immens uit. Aangezien ze voor de puberteit toeslag hard gepest werd omwille van haar magere, knokige lichaam ging ze naast haar ballet en turnen ook zelfverdediging volgen. Zoals eerder gezegd is Alaska niet zo sterk dus moest ze het van haar strategie hebben om tegenstanders te verslaan. Tot op de dag van vandaag is Alaska haar lichaam blijven ‘normaal’ trainen, aangezien ze nooit meer gepest wil worden.

    Voorkeur koppels: atm Hazza

    Extra:
    Ze gelooft niet in superhelden en denkt ook dat haar ‘gave’ één of andere genetische afwijking is. Wanneer ze ontvoerd wordt en naar het kamp gebracht, gelooft ze dan ook niets van alles wat haar verteld wordt. Er is niet zoveel dat haar interesseert behalve auto’s en sport. Ze kan echt de nerd afhangen over dat onderwerp en weet veel te veel termen op dat vakgebied dan goed voor haar is. Als haar auto het zou begeven dan zou ze meteen in staat zijn op het probleem op te lossen. Op vlak van relaties is ze redelijk nuchter. Ze heeft nog nooit een vriendje gehad en is ook niet op zoek naar eentje. Aangezien ze niet echt één van de populaire kinderen was op school, heeft ze nooit echt kans gekregen om mee te doen met de leukere dingen. Ze ging niet naar feestjes, had nooit dates en werd nergens uitgenodigd op sleepovers. Om die leegte op te vullen keek ze in haar tienerjaren vaak romantische komedies en er is één ding haar bijgebleven uit die films. Stiekem – en ze sterft nog liever van schaamte dan het toe te geven – hoopt ze dat er voor haar ook ergens een ‘prince charming’ bestaat.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2013 - 2:13 ]


    I was raised to be charming, not sincere. -- prince charming

    Mijn topics ^^


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol:
    Superheldin
    Naam:
    Santana Fedelia Martinez
    Leeftijd:
    19 jaar, 5 December
    Nationaliteit:
    Spaans
    Ze heeft dan ook tot haar twaalfde in Spanje gewoond waarna ze met haar ouders is verhuisd naar Engeland.
    Karakter:
    Santana is iemand die je niet over het hoofd kunt zien. Een klein hyperactief kleutertje van haarzelf, die met suiker op nog drukker word. Dan is zij nog sneller dan een stuiterbal. Ze zal altijd door de ruimtes heen vliegen, maar de ene keer iets sneller dan andere.
    Toch is Santana niet iemand die je heel snel hoort praten, want het enige geluid dat je over zijn lippen zal horen rollen is haar zang. De zang is voor het veel vertrouwder dan haar eigen woorden. Het verteld ook meer over haar en zeker omdat zij liedjes zingt die precies vertellen hoe zij zich voelt. De mensen die zij echt vertrouwd, dat zijn de mensen waar het meisje haar mond niet tegen zal houden en bij hen de oren van het hoofd af zal praten. Voor deze mensen zal zij ook alles op alles zetten, om deze gelukkig te zien en zij zal zichzelf dan wegcijferen, want het draait allemaal niet om haar. Je zult het meisje dan ook niet vaak over zichzelf horen praten, maar altijd over hoe het met jou gaat, of iets random, om zo niet over haarzelf te hoeven praten, of haar problemen.
    Santana kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, dan schuift haar kinderlijke gedrag even opzij, en meestal weet zij ook wanneer het nodig is. Je ziet dan een hele andere kant van haar. Een kant die je niet heel vaak voor ziet komen, maar zij wel heeft.
    Dit karakter zorgt er ook voor dat Santana in een geel pak rondloopt met een heel klein beetje groen erin rond loopt.
    Uiterlijk:



    Bevoegdheid:
    Santana heeft de bevoegdheid, om krachten of vaardigheden van iemand anders voor een korte tijd te kopiëren. Dit allemaal zonder enige moeite en in een simpele seconde. Ze hoeft er niet keihard voor te trainen. Dit kan heel handig zijn in bijvoorbeeld een gevecht, maar er zit ook een nadeel aan. Santana kan de krachten namelijk niet voor de volle honderd procent hetzelfde uitvoeren waardoor deze niet altijd even perfect uitkomen. Dat is wel de reden dat ze terugkeert naar het trainen, want dat zou natuurlijk wel handig zijn. Ze moet haar lichaam, maar ook de krachten, onder controle krijgen, ook al weet ze niet wat ze op het moment zelf uit moet voeren.
    Gebrek:
    Behalve wat hierboven al genoemd is, is Santana ook niet een van de handigste, Misschien is dat de reden dat haar kracht nog niet helemaal voor de volle honderd procent perfectie is en deze dat ook nooit kan worden. Zeker, omdat het meisje haar eigen kracht niet goed kent, kan het nog wel eens wat problemen met zich meedragen. Haar lengte zouden veel mensen ook zien als een obstakel, want het meisje is maar 160 cm, maar dit ziet zij juist als een voordeel. Haar porseleinen uiterlijk is voor haar dan ook mooi meegenomen, dus eigenlijk valt alleen haar onhandigheid en koppigheid op te vatten als gebreken. Tenminste dat is alleen in het algemeen, want als we gaan kijken naar de gebreken bij haar bevoegdheid dan kunnen we nog wel een lijstje eraan toevoegen. Het meisje haar zicht is namelijk niet al te best en is ze nu ook niet degene die het beste presteert onder (tijds)druk. Dan gaat ze juist alles verpesten, omdat ze hem dan lichtelijk gaat stressen. Net als dat je haar in donkere, en/of kleine, ruimtes plaats.
    Ervaring:
    Ze heeft altijd wel doorgehad dat ze sommige dingen van andere heel makkelijk over kon nemen en er niet voor hoefde te oefenen. Dat vond ze niet heel vreemd, maar toen de mensen haar vreemd aankeken, had ze door dat het niet normaal was. Vanaf toen is ze wel gaan trainen, wat nu ruim 3 of 4 jaar is. Nog gelooft ze niet dat het speciaal is, maar ze wilde dit gewoon onder controle hebben.
    Voorkeur koppels:
    x
    Extra:
    Santana is claustrofobisch. Dit komt omdat toen Santana nog een kind was, werd verwaarloosd door haar ouders. Haar ouders hadden haar nooit gewild en sloten het meisje daarom dag in, dag uit op in een kleine kamer, waardoor haar claustrofobie is ontstaan. Enkel haar vader kwam regelmatig de kamer binnen om zijn dochter een pak slaag te geven. Het ging zover dat haar vader haar bijna dagelijks martelde. Hierdoor is zij nu heel goed een badass zijn, maar is ze ook gaan trainen, want dan kon ze zich verzetten. Santana kan op elk moment van de dag een flashback krijgen naar haar jeugd in de kamer en herbeleefd zij een van zijn vaders mishandeling. Hierdoor keert ze helemaal in zichzelf en kan ze bijna niet meer functioneren. In deze periode kan je goed zien dat zij gewoon een doodsbang meisje is dat snakt naar wat vriendelijkheid, maar niet goed weet hoe zij dit moet toelaten.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2013 - 19:49 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    MAG IK DE EX VAN HARRY STYLES RESERVEREN?? XX


    He cannot pass by without touching and moving and shaping and changing every thing, every boy-city, in his path.

    en ik heb nog een vraag....
    UHM moet elke persoon (zoals wat ik wil) een superkracht hebben??
    xx


    He cannot pass by without touching and moving and shaping and changing every thing, every boy-city, in his path.