• International Dancecamp



    Het bekende danskamp International Dancecamp! Hèt kamp waar diverse dansers van heinden en verre naartoe komen om les te krijgen van de beste choreografen in verschillende stijlen. Het kamp om ervaring op te doen, maar ook om plezier te hebben. De gehele zomer wordt er gedanst en lol getrapt. Worden er nieuwe banden aangelegd of misschien oude verbroken? Om een begin aan je carrière vast te knopen en jezelf te vinden. Ieder jaar weer melden nieuwe leerlingen zich aan voor dit kamp en iedere week krijgt iedere leerling een nieuwe opdracht en wordt je gepaard en wordt er aan het einde van de week een choreografie van je verwacht. Natuurlijk heb je hier de choreografen die je te hulp schieten.

    Wat er van de jongeren wordt verwacht is het volgende, dat ze zich aan de regels van het kamp houden, naar de choreografen luisteren en vooral plezier hebben! Een zomer vol dans en plezier waar van alles kan gebeuren, van de mooiste momenten en beste vriendschappen tot hevige ruzies en concurrentie. Iedere week krijgen ze weer een andere opdracht die ze moeten vervullen, ze worden gepaard en iedere week kan dit wel veranderen!


    Regels:

    1. Geen one-liners
    2. Speel geloofwaardig en realistisch ( Geen relaties na de eerste paar dagen.)
    3. Trek niet maar met één persoon op, speel samen
    4. Maximaal twee personages
    5. 16+ is toegestaan, maar houdt het netjes
    6. Voor vragen: Inamabilis, Vincere, Mono
    7. Have fun!

    Invullijst:

    Choreograaf/Leerling
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Leeftijd (Minimaal 17) :
    Uiterlijk (Foto + beschrijving):
    Innerlijk (Uitgebreid):
    Verleden (Hoe zijn ze in het danswereldje gerold):
    Extra:

    Rollen:

    * Docenten: (Maximaal 4)
    - Mono: Evelina Jelena Tyrsa [22]
    - Inamabilis: Christopher André Ivanov [23]

    * Leerlingen: (Maximaal 14) Vol
    - Inamabilis: Ambrosia Ivy Hernandez
    - Vincere: Maximiliano Guido Gustav
    - Vincere: Felicite Eleanor Caines
    - Mono: Stephen Dann Yorkwill
    - HaIcyon: Kylie Leah Riverdale
    - Wintermagic: Isabella Justine Knight
    - 220912: Daniël Dean Torst
    - 220912: Abbigail Merrys
    - Hayffie: Hayley Cat Thirlwall
    - xMeCrazyMofo: Giovanni Elliot Wakefield
    - xMeCrazyMofo: Mylène Adrianna Whitley
    - Quin98: Jay Thompson
    - Bootin: Nathan River Sutherby
    - Mindoro: Ralph Christian Adams [21]

    * Dit kan eventueel nog veranderen, hangt af van de hoeveelheid mensen die zich aanmelden.
    Reservatie blijft 48 uur staan.


    © Inamabilis, Vincere en Mono

    [ bericht aangepast op 5 dec 2013 - 18:16 ]


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Bonjour.


    † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

    Mag ik een meisje?


    That is a perfect copy of reality.

    @Evolution tuurlijk!


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Oeh, dit lijkt ook al zo'n leuke RPG. Alle leuke RPG'en komen wanneer ik het druk krijg ;(

    Maar, kan ik alvast toch een leerling reserveren? Meisje als het kan en anders wil ik best een jongen.


    16 - 09 - '17

    Choreograaf/Leerling
    Volledige naam:
    Christopher Andrè Ivanov
    Roepnaam:
    Christopher, Chris
    Leeftijd (Minimaal 17) :
    Drieentwintig
    Uiterlijk (Foto + beschrijving):



    Christoper heeft een gespierd lichaam, is rond de 1.87 m en heeft pikzwart haar en heldere blauwe ogen. Zoals vele zeggen zijn ogen de weerspiegeling van je ziel. Je kan alles door deze ogen zien, hoe goed hij zijn emoties onder dwang kan houden je kan altijd een glansje wanhoop, verdriet, liefde of boosheid zijn. Hij heeft een betrouwbare blik in zijn ogen. Door zijn zwarte haar komt zijn huid heel licht naar voren. Hij heeft zachte, vol gevormde lippen en ook donkere wenkbrauwen die zijn gezicht soms iets harder maken.
    Zijn haar is vrijwel altijd met wat gel in model gewerkt en hij heeft negen van de tien keer een beanie op. Zijn kledingstijl is losjes. Sweaters, overhemden, spijkerbroeken, sweatpants en sneakers. Hij heeft in beide oren stretchers van 18 mm en draagt vaak donker bruine.
    Hij heeft een groot kruis op zijn rug getatoeëerd die staat voor het overlijden van zijn jongere zusje Aleksa.
    Doordat hij toch een geschoolde danser is heeft hij een rechte houding. Chris is niet al te breed, maar breed genoeg om dreigend en intimiderend over te kunnen komen.

    Innerlijk (Uitgebreid):
    Christopher is een echte jongen, chaotisch, soms wat kort door de bocht en een echte emotie verstopper. Hij is als iedereen wel kan zijn koppig, nieuwsgierig en eigenwijs. Hij is vaak erg sarcastisch en ziet snel de ironie van dingen in. DIt kan vaak genoeg verkeerd overkomen, ook is hij vrij droog qua humor, dit kan niet iedereen even altijd waarderen. Zijn emoties zijn diep verstopt en op slot gezet in een kistje diep in zichzelf. Hij heeft moeite met deze emoties te uiten. Een welbekende uitlaat is het dansen, hierbij laat hij alles gaan en laat hij zich vaak genoeg erg meeslepen. Dansen ziet hij als zijn uitweg, zijn manier van leven verwerkt hij erin en al zijn gedachte en gevoelens zijn te zien door middel van zijn choreografieën. Ondanks zijn chaotische hoofd is hij qua dans een pietje precies. Alles wordt herhaalt tot je het kan. Als het niet gaat, gaat hij ook niet verder. Dit is mede ten dank aan zijn opvoeding, zijn vader is een echte Rus. Een strenge Rus die zijn kinderen leert om je passie en precies zijn in je werk te stoppen. Zijn moeder daarin tegen is van Zuid-Europese afkomst.
    Verder is Christopher een zeer gefocuste en gedreven danser, hij gaat voor zijn doel en niets weerhoud hem daarvan. Hij kan een erge steun zijn voor ieder mens, hij is een luisterend oor en probeert zo min mogelijk te oordelen. Hij is een zorgzaam en trots type waardoor hij niet gauw de hulp van andere aanneemt. Hij is iemand die het zelf moet kunnen doen en alleen dan in zichzelf gelooft.
    Hij is een trouw persoon, zal altijd zijn beloftes nakomen of ze gewoon niet maken als hij weet dat hij die niet na kan komen. Agressief kan Chris zeker zijn en dat gaat vaak niet goed samen met zijn jaloerse eigenschap. Hij is niet jaloers als in dat hij alles wil wat een ander heft, maar meer jaloers als het om de liefde gaat. Wanneer hij iemand op oog heeft gaat hij er voor en stopt hij niet tot hij diegene ook voor zich kan winnen. Hij zal alle charmes in de strijd gooien en alles uit de kast halen om de persoon voor zich te laten vallen.
    Christopher is erg realistisch ingesteld vele zien dit als pessimistisch, maar nee dat is het niet. Het is realistisch. "Je moet dingen niet mooier maken dan dat ze zijn, het is zoals het is en iedereen moet dit kunnen accepteren." Dit is zijn wel bekende quote wanneer iemand hem een "pessimist" noemt. Hij probeert zich ondanks dit wel zo positief mogelijk in te stellen, zolang het de realiteit maar niet schendt.
    Chris is een rustige, kalme jongen. Ondanks dat hij erg agressief kan zijn is hij geen opgefokt persoon, hij is rustig en kalm en probeert tot alle momenten toe zijn koelheid niet te verliezen.

    Verleden (Hoe zijn ze in het danswereldje gerold):
    Christopher wist niet zoals vele dansers van klein af aan dat hij wilde dansen. Totaal niet zelf, hij wilde het leger in. Zijn vader drilde hem ook in orders volgen en uitdelen. Vertelde hem dat hij daarvoor hard moest zijn, iemand die tegen een stootje kon en iemand die niet zou vluchten en zijn problemen in de ogen aan zou kijken. Zijn Italiaanse moeder daar in tegen steunde hem iets minder, ze vond het maar eng. Haar kleine Chris in het leger? Zo meteen gebeurde er wat en was ze hem kwijt! Nee dat wilde ze niet, dus zei ze dat hij iets moest gaan doen wat hem wel leuk zou lijken. Dat hij een hobby moest gaan zoeken. Christopher begon met kickboksen. Zijn passie tot zijn achttiende jaar. Rond zijn zestiende begon hij ook aan dansen, dit mede dankzij zijn zusje die een danspartner nodig had voor een danscompetitie. Hij begon het dansen leuker en leuker te vinden en zijn zusje en hij kregen hierdoor een steeds hechtere dag. Op een dag was Aleksa, zijn zusje, niet thuisgekomen van het trainen. Nadat ze rond etenstijd nog niet terug was begon Christopher zich zorgen te maken, zijn ouders hadden de politie al ingeschakeld en hij ging op pad. Hij ging alle plekken af waar zijn jongere zusje naartoe ging en vond haar uiteindelijk aan de rand van het bos. Tot hun verlies was haar keel doorgesneden. Chris was achttien toen dit gebeurde en stopte met kickboksen, voor Aleksa is hij doorgegaan met dansen en heeft hij zijn droom om het leger in te gaan vaarwel gezegd. Dit doordat zijn zusje hem altijd zei dat hij door moest dansen en ze niet wilde dat hij het leger in ging.
    Extra:
    Hij is een Ballroom geschoolde hip-hopper.

    [ bericht aangepast op 1 dec 2013 - 12:38 ]


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Gylani schreef:
    Oeh, dit lijkt ook al zo'n leuke RPG. Alle leuke RPG'en komen wanneer ik het druk krijg ;(

    Maar, kan ik alvast toch een leerling reserveren? Meisje als het kan en anders wil ik best een jongen.


    We doen een even aantal meisje als jongens, dus voor nu kan je gewoon een meisje reserveren ^^


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Nou, was het maar een story. Dan had ik vast en zeker een abo genomen. (no_chears)


    -

    Inamabilis schreef:
    (...)

    We doen een even aantal meisje als jongens, dus voor nu kan je gewoon een meisje reserveren ^^


    Oki (:


    16 - 09 - '17

    Ik ga zo een jongetje en een meisje aanmaken ((:


    "Ignite, my love. Ignite."

    Gemela schreef:
    Nou, was het maar een story. Dan had ik vast en zeker een abo genomen. (no_chears)


    Hahahaha sawrry


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Ollaaa (:


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

    Choreograaf/Leerling
    Volledige naam: Abbigail Merrys
    Roepnaam: Abby
    Leeftijd (Minimaal 17) : 18
    Uiterlijk (Foto + beschrijving):


    Abbigail is redelijk klein. Ze heeft groene/grijze ogen. Haar haar heeft ze in haar vrije tijd meestal los of in een lange vlecht. Haar haar was oorspronkelijk blond maar ze verft het best veel. Nu ziet het er zo uit:


    Innerlijk (Uitgebreid): Abbigail is geen onaardig meisje alleen ze heeft er moeite mee om contacten te behouden met mensen. Ze is ook een beetje antisociaal want ze vindt het ook niet erg om alleen te zijn. Abbigail is een heel eerlijk meisje maar zou nooit iets zeggen om iemand opzettelijk te kwetsen. Ook is ze heel nieuwsgierig en heel koppig. Abby kan heel snel boos worden om de kleinste dingen.
    Verleden (Hoe zijn ze in het danswereldje gerold): Een vriendinnetje van haar danste altijd waardoor Abby zelf ook op dansen wilde.
    Extra: Ze komt uit Australië


    "Ignite, my love. Ignite."

    Kan ik een meisje reserveren?


    Il aimait la mort, elle aimait la vie, il vivait pour elle, elle est morte pour lui. -William Shakespeare

    Choreograaf/Leerling
    Volledige naam: Daniël Dean Torst
    Roepnaam: Danny
    Leeftijd (Minimaal 17) : 19
    Uiterlijk (Foto + beschrijving):


    Danny is groot. Hij heeft een vriendelijk uitstraling waardoor hij net een knuffel beer lijkt. Danny heeft bruin haar en bruine ogen. Zijn haar zit meestal zoals op de foto. Danny heeft meestal simpele kleding aan die gewoon lekker zitten.
    Innerlijk (Uitgebreid): Danny houdt van reizen, of het nu naar het buitenland is of met de trein naar een andere stad, Danny houdt van nieuwe plaatsen zien. Danny probeert altijd iedereen te helpen tegen zijn eigen nadeel in. Ook kan hij soms best wel betweterig overkomen omdat hij feitjes over dingen, vooral het menselijk lichaam, heel interessant vindt.
    Verleden (Hoe zijn ze in het danswereldje gerold): Zijn ouders runde een dansstudio.
    Extra: Alleen mensen die hem goed kennen noemen hem Dean. Als een soort bijnaam.


    "Ignite, my love. Ignite."

    Hayffie schreef:
    Kan ik een meisje reserveren?


    Tuurlijk (:


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'