• There is a battle of two wolves inside us all.
    One is evil. It is anger, jealousy, greed, resentment, lies, inferiority and ego.
    The other is good. It is joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy and truth.

    The wolf that wins? The one you feed.


    27 januari 2013
    Het is overal op het nieuws; twaalf tieners uit Idaho zijn vermist. Ze zijn allemaal voor het laatst gezien in en rondom Idaho Panhandle National Forest. De politie staat voor een raadsel en heeft de hoop om de tieners levend terug te vinden opgegeven. Heel af en toe wordt er nog door nabestaanden gezocht in een klein gedeelte van het bos, maar zonder succes.
    Wat zij niet weten is dat deze tieners er voor gekozen hebben om nooit meer terug te komen. Ze hebben hun veilige thuis achtergelaten om verder te leven in de bossen van Idaho. Niet omdat ze dat per se willen, maar omdat ze zich niet meer thuis voelden tussen de "gewone" mensen. Dit komt doordat zij een gave hebben namelijk dat ze in een wolf kunnen veranderen. De tieners hebben deze verandering nog niet onder controle, wat hen erg kwetsbaar maakt in de gewone wereld. Ze zijn allemaal individueel vertrokken naar het bos maar wel allemaal met dezelfde reden: de verandering onder controle proberen te krijgen.
    Onderlinge ontmoetingen zijn onvermijdbaar, en al snel vormen ze een groep. Maar langzamerhand groeit de groep uit elkaar. Ze vormen dan twee groepen, met twee verschillende ideeën over hun gave. De ene groep wordt arrogant, ze denken alleen maar aan zichzelf en willen hun gave gebruiken om slechte dingen te doen. Terwijl de andere groep hele andere bedoelingen heeft. De twee groepen beginnen elkaar te haten voor hun verschillende manier van doen en laten.

    Bij wie hoor jij? Ben jij geboren om te vechten voor jezelf? Of ben je geboren om te vechten voor anderen?


    ROLLEN
    (In het begin zitten alle wolven nog bij elkaar in één grote groep)

    De Goede Wolven:
    Deze wolven willen elkaar helpen, en ze werken samen om de plannen van de slechte wolven te stoppen
    - Luna Mikarta/Simirka - Combattant
    - Christian (Chris) Whinter/Raff - LyraPhoenix
    - Matthew "Matt" Jason Autumn/Diablo - NCIS
    - Eline McMahon/Helia - CrazyGirlxx
    -
    -

    De Slechte Wolven:
    Een groep die wel samen is, maar alleen voor zijn/haar eigen belangen vecht. Het enige wat ze willen is de andere goede wolven vernederen en het liefst ook uitmoorden. (Ze hebben ook andere plannen, maar die ontwikkelen zich wel in de RPG)
    - Lilith Lorelei Blakely/Kali - Assassin
    - Carolina María Casales/Arlis - Lethe
    - Sion Noah Fisher/Valko - Wilted
    - Melchior Jack Baynes/Hades Hector
    - Isabelle Eliah Cartez/Aurora - Imagines
    -

    Er zijn nu nog 6 plaatsen per "roedel" maar dat aantal kan altijd nog omhoog
    Een reservering blijft 48 uur staan


    Als je nog een andere rol bedenkt (zoals bijvoorbeeld een familielid die nog zoekt), dan mag je altijd vragen of dat ook oké is.

    INVULLEN VOOR EEN ROL:

    Naam:
    Naam als wolf (Om duidelijk te maken dat je in je wolvengedaante bent):
    Leeftijd:
    Uiterlijk + beschrijving als mens:
    Uiterlijk als wolf:
    Goede/slechte wolf:
    Karakter:
    Extra:

    REGELS
    - Minimaal 250 woorden per post
    - Alleen vermoorden en ernstig verwonden als hier toestemming van de user voor is.
    - 16+ mag
    - OOC met [ ], { }, | |, etc.
    - Meld het even als je lang niet aanwezig bent
    - Naamwijziging graag melden
    - Zet de naam van je personage boven je post, en zet de wolvennaam er boven als je in je wolf-gedaante bent
    - 1 personage p.p.


    De RPG begint op het moment dat de tieners net hun huis verlaten of net het bos bereiken. Geen van de tieners kent elkaar en ze ontmoeten elkaar pas wat later. Langzamerhand komen er dan een paar kleine groepjes die uiteindelijk de hele groep gaan vormen!


    Speeltopic 1
    Praattopic

    [ bericht aangepast op 12 jan 2014 - 0:17 ]

    Ik ga er even over nadenken.
    Dus: MT ;)


    “To live will be an awfully big adventure.”

    Huaso schreef:
    Ik ga er even over nadenken.
    Dus: MT ;)


    Your make-up is terrible

    Naam: Luna Mikarta
    Naam als wolf (Om duidelijk te maken dat je in je wolvengedaante bent): Simirka
    Leeftijd: 13
    Uiterlijk + beschrijving als mens: Lichtbruin golvend haar, groene ogen, slank en lenig figuur, bleke huid, 1 litteken op haar been doordat ze zichzelf heeft verwond tijdens het wolf zijn.
    Uiterlijk als wolf: erg klein, spierwitte vacht, knalgroene ogen, dunne poten, dikke staart, puntige oren, spitse snuit en kleine klauwen
    Goede/slechte wolf: Goede wolf, probeert de groep nog bij elkaar te houden en twijfelt bij welke groep ze moet blijven maar ze kiest uiteindelijk toch voor de goede kant.
    Karakter: Lief, verlegen, stil, kan niet tegen ruzie, haat uitslovers, haat buitensluiting.
    Extra: Luna word erg gepest op school en thuis voelt ze zich ook niet goed door haar vader die een alcohol probleem heeft. Ze is daarom zo veel mogelijk in het bos of op haar kamer.


    *nog een aanvulling op mijn karakter*
    Trekt zich snel terug, laat problemen van andere altijd voor gaan, is heel klein en schriel, ongeveer 1.56 en als wolf 50 centimeter (van grond tot schouders) en is makelijk te bedreigen

    [ bericht aangepast op 21 dec 2013 - 21:47 ]


    'The best way to predict the future is to create it'.

    Als wolf


    Als meisje


    'The best way to predict the future is to create it'.

    Doe toch maar een slechte, vrouwelijke wolf.


    Your make-up is terrible

    Ik kijk nog even of ik meedoe, aangezien ik aan best veel RPG meedoe.


    Vampire + Servant = Servamp

    Mag ik een goede meisjes wolf reserveren?


    ''Cause I've got a jet black heart and there's a hurricane underneath it.''

    Heb eigenlijk nog een vraagje over die slechte wolven. Wat willen die precies dan?
    Gewoon zoveel mogelijk andere wolven doden?
    Of hebben ze ook plannen mensen te vermoorden?
    Misschien als ik daarover duidelijkheid krijg, het me kan overtuigen. ;)


    “To live will be an awfully big adventure.”

    Ik wil een slechte mannelijke.


    "Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” - Vladimir Nabokov

    Een mannelijke goede graag.:Y) - Awesome rpg trouwens.^^-


    It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki

    Naam: Lilith Lorelei Blakely
    Naam als wolf: Kali
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk + beschrijving als mens: Lilith komt soms echt over als een frivool ding, ze is een smalle jongedame van 1,67. Ze heeft subtiele vormen bij haar heupen en borsten die haar jeugdigheid tonen. Ze heeft lange, slanke benen waarmee ze op een elegante manier loopt, haar smalle schouders vaak naar achteren en haar kin iets omhoog met een zelfverzekerde tred. Ze heeft een hele lichte huid, een porseleinkleur. Toch past het goed bij haar en maakt het haar niet ziekelijk. Ze wordt helemaal niet snel bruin. Soms komt ze echter wel een tikkeltje te mager over.
    Lilith heeft een voorkeur voor lichte kleding die bijna dezelfde kleur hebben als haar huid. Soms komt ze over als een spookachtige verschijning. De kleding die ze draagt is vaak erg meisjesachtig en zwierig. Meestal jurken, kort of lang, ze zorgt er altijd voor dat bepaalde delen van haar lichte, gave huid zichtbaar blijven, of per ongeluk zichtbaar kunnen worden. Haar favoriete keuzes zijn altijd pastelkleuren. Hierdoor krijgt ze ook een bepaalde onschuldig over zich heen.
    Verder heeft Lilith een fijn gezichtje, ze heeft volle, maar lichte lippen en een klein neusje. Ze heeft hogere jukbeenderen en meestal wel een licht blosje op haar wangen. Haar ogen zijn een ijzig blauw, waarin je kan zien hoe koel ze eigenlijk is. Haar lange haar, dat tot ongeveer halverwege haar rug komt heeft een hele lichtbruine kleur dat sommige het blond zullen noemen. Het heeft dezelfde kleur als haar wenkbrauwen en er zit een lichte slag in. Ze vlecht het vaak en besteed er veel aandacht aan.
    Uiterlijk als wolf: Kali is een sneeuwwitte wolf, zonder ook maar een vlekje op haar vacht. Ze heeft een lange snuit en lijkt zo nog altijd een tikkeltje hooghartig te kijken. Ze is geen bizar grote wolf, maar loopt nog altijd met de elegante, zelfverzekerde tred die ze als mens ook heeft.
    Goede/slechte wolf: Slecht, ze wilt de roedel naar haar hand zetten en deze leiden voor haar eigen doeleinde, voor hoe zij ziet dat een roedel zich moet gedragen. Dat betekend dat ze niks van buitenstaanders moeten pikken, er een duidelijke rangorde moet zijn waarbij zij helemaal bovenaan staat en de rest ver onder haar.
    Karakter: Lilith heeft een duister karakter, ze is goed in manipuleren en gebruikt daarvoor bepaalde trucjes. Ze heeft dit al op jonge leeftijd geleerd door haar vader te manipuleren om alles te krijgen wat haar hartje begeerde. Eerst deed ze het onbewust, maar ze werd zich er al snel bewust van dat ze mensen naar haar hand kon zetten door haar onschuldig ogende uiterlijk ervoor te gebruiken, of als het moest zichzelf juist sensueel en mysterieus op te stellen. Ze kan erg goed toneel spelen hierdoor. Ze kan goed sympathie tonen voor dingen, maar die voelt ze niet.
    Ze heeft echt een koud karakter, heel erg egoïstisch. Ze doet dingen die haar uitkomen en niet die anderen uitkomen. Ze wilt je niet helpen en als het lijkt alsof ze het wel wilt, zit er altijd iets in voor haarzelf. Ze is niet te vertrouwen, want ze gebruikt je geheimen voor zichzelf om dingen beter uit te laten komen. Ze is ook erg materialistisch ingesteld en krijgt graag wat ze wilt hebben. Gebeurd dit niet, kan kan ze zich behoorlijk aanstellen. Ze kan er erg kinderlijk op reageren, of juist heel boos worden.
    Ze is wel intelligent, maar door haar egoïsme mist ze vaak wel dingen. Lilith is een dominant type dat graag overal de leiding heeft en de touwtjes in haar handen probeert te krijgen. Ze doet zich vaak voor als eenling om plannetjes te smeden, of ze zorgt ervoor dat ze in de schijnwerper staat bij anderen. Door dat laatste komt ze vaak enorm oppervlakkig over. Ze kan soms ook enorm humeurig zijn en iedereen om haar heen afsnauwen, maar als degene gekwetst hierdoor wordt kan het haar weinig schelen. Soms kan ze wel ineens poeslief doen als ze dan wat van je moet.
    Ze kan heel charmant zijn als ze er zin in heeft en flirterig doen. Ze weet vaak de juiste woorden te zeggen, ze is goed met woorden en kan ook behoorlijk wat praten als het moet. Van huis uit heeft ze bepaalde manieren geleerd, maar veel ervan heeft ze ook weer verworpen. Haar ouders waren namelijk erg preuts in hun opvoeding en dat is zij absoluut niet. Ze is seksueel erg open tegen iedereen, jongens en meisjes.
    Extra: Lilith is in een redelijk rijk en welvarend gezin opgevoed. Haar vader winde ze snel om haar vinger, maar haar moeder ook, op een andere manier. Haar vader leek meer op Lilith, slim en berekend. Hij is een koele zakenman, dat koele heeft Lilith van hem overgenomen. Hij had weinig liefde te geven, enkel aan haar. Haar moeder was een verbitterde vrouw hierdoor, maar had een groot talent om allerlei plannetjes te maken om het voor zichzelf aangenamer te maken en minder voor haar man, dit heeft zij van haar moeder.

    [ bericht aangepast op 21 dec 2013 - 21:26 ]


    Your make-up is terrible

    Mag ik een vrouwelijke slechte wolf reserveren?


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    *nog een aanvulling op mijn karakter*
    Trekt zich snel terug, laat problemen van andere altijd voor gaan, is heel klein en schriel, ongeveer 1.56 en als wolf 50 centimeter (van grond tot schouders) en is makelijk te bedreigen


    'The best way to predict the future is to create it'.

    Oke voor mij een mannelijke goede wolf


    Vampire + Servant = Servamp

    Combattant schreef:
    *nog een aanvulling op mijn karakter*
    Trekt zich snel terug, laat problemen van andere altijd voor gaan, is heel klein en schriel, ongeveer 1.56 en als wolf 50 centimeter (van grond tot schouders) en is makelijk te bedreigen


    Je kan het best gewoon je eerste post aanpassen, anders moeten mensen het hele topic doorzoeken naar je aanvullingen.


    Your make-up is terrible