• Danger Zone


    The Danger Zone is een excentrieke, exclusieve club in Manhattan waar vijf danser(essen)s, die koste noch moeite gespaard om dit plekje te veroveren, elke nacht het podium veroveren en zich van hun meest verleidelijke kant laten zien door middel van eigenzinnige en hedendaagse burleske nummers.

    Er gelden slechts drie regels;
    - Respecteer iedereen,
    - avondkledij is verplicht,
    - de dansers worden niet aangeraakt, ook niet na hun werkuren.

    Voor de dansers geldt er nog een bijkomende regel;
    - Er wordt onderling niet gedate.

    Natuurlijk is het opvolgen van deze regels makkelijker gezegd dan gedaan. Lukt het de klanten om in contact te komen met de danser van hun dromen? En lukt het de dansers om de regels strikt na te leven?
    In een ruimte waar de muren ogen en oren hebben kan elke verkeerde beweging de laatste geweest zijn.


    Welkom in The Danger Zone.


    De rollen:

    Dansers:
    - Eavan
    - Mhysa
    - Mebarak
    -
    - Olivier/Olivia Enrique Francoeur - Ranmaru

    Bartender/Uitba(a)t(st)er:
    - Emily “Emma” Brooke - Disaronno
    -

    Security:
    - Medousa
    -

    Klanten:
    onbeperkt
    -
    -
    -


    In te vullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Familie & Geschiedenis:
    Extra:


    Regels
    - Liever ervaren schrijvers, d.w.z.: minimum 350 woorden per post of 10 regels (géén enter na elke zin!)
    - 16+ is toegestaan
    - Hou het reëel, geen relaties na één dag
    - Vol is vol
    - OOC tussen haakjes
    - Geef elkaar tijd om te reageren, wacht minimum twee posts voor je opnieuw post (kan later nog veranderen)
    - Spelling en grammatica zijn niet je vijand (;
    - Geen perfect players!!!

    [ bericht aangepast op 4 maart 2014 - 17:40 ]


    The hardest part of a journey is to choose to make it.

    Lijkt me leuk, ik zal er nog eventjes over nadenken aangezien school begint etc ;c


    Everything is illuminated by the light of our past.

    Even een post zodat ie in mijn topics staat (:


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    eventjes mijn topics..

    Oke, ik wil wel een bartender, vrouwelijk.

    Disaronno schreef:
    Oke, ik wil wel een bartender, vrouwelijk.


    Je staat er bij (:

    Ik wil trouwens nog even algemeen meedelen dat het niet om een stripclub gaat.


    The hardest part of a journey is to choose to make it.

    Ik wil wel graag een danseres (:


    But you don't seem to care. So don't start missing me when I'm done missing you.

    Mhysa schreef:
    Ik wil wel graag een danseres (:


    Is goed.


    The hardest part of a journey is to choose to make it.


    Rol:
    Bartender
    Naam:
    Emily “Emma” Brooke
    Leeftijd:
    22

    Karakter:
    Soms lijkt het net alsof Emily twee verschillende personen is. Zodra je haar in een grotere groep en onbekende omgeving zet waarbij ze niemand kent, is ze vrij stil en rustig en kijkt ze liever eerst de kat uit de boom. Ze wacht dan liever totdat iemand anders het gesprek aangaat, dan dat ze zelf het voortouw neemt hiervoor. Als je eenmaal een gesprek met haar bent begonnen, kan ze best veel praten, mits het onderwerp haar aanspreekt natuurlijk. Als ze je niet zo goed kent, zal je haar niet zo snel horen praten over haar geheimen of problemen en ze zal hier verder ook niet naar vragen bij de andere personen.

    Als Emily je eenmaal kent, lijkt ze wel een heel ander persoon. Ze kan je dan de oren van de kop kletsen en doordat ze soms best onhandig is, kan ze ook heel grappig zijn. Ze kijkt vaak niet waar ze loopt, waardoor ze regelmatig plat op de grond valt of ze valt gewoon over haar eigen voeten heen. Gelukkig moet ze hier vaak zelf ook om lachen. Als je haar hart als vriendin eenmaal gewonnen hebt, zal je die ook niet zo snel kwijtraken.

    Als het op jongens aankomt, komt vaak toch haar wat verlegen kant om de hoek kijken. Zeker als ze een knappe jongen ziet kan ze een beetje verlegen overkomen. Het is niet zo dat ze dan helemaal dicht klapt en helemaal niks meer durft te zeggen. Als de jongen een gesprek begint, gaat ze vaak vrij snel praten en meestal komt er dan vooral onzin uit haar mond. Hierdoor lijkt het net alsof ze heel zenuwachtig is, wat soms ook wel zo is. Met complimentjes kan ze niet zo goed omgaan, meestal klapt ze dan wel wat dicht en weet ze niet zo goed wat ze moet zeggen.

    Ook kan Emily niet zo heel goed tegen kritiek. Daar wordt ze onzeker van en ze neemt het vaak zwaarder op dan nodig is. Als iemand haar kritiek geeft, kan ze daar uren, of zelfs dagen, mee in haar hoofd rondlopen. Ze heeft er ook een hekel aan om andere mensen te beoordelen of om zichzelf te beoordelen.

    Uiterlijk:
    Met haar 1.66m is Emily niet de grootste. Ze had soms liever wat langer willen zijn, maar dit lost ze soms op door hakken te dragen. Ze heeft donkerbruin haar met een lichte slag erin, dat tot over haar schouders valt. Ze heeft mooie en opvallende ogen. De buitenkant van haar irissen zijn blauw/grijs, terwijl aan de binnenkant een randje bruin zit. Ze heeft een vrij normale bouw en ze sport drie keer per week. Zo doet ze aan kickboksen, zumba en hardlopen. Qua kleren draagt ze vaak een spijkerbroek met een leuk shirtje of blousje en sneakers. Af en toe draagt ze ook hakken, maar dit doet ze niet al te vaak vanwege haar onhandigheid die soms de kop op komt steken. Qua make-up draagt ze vaak eigenlijk alleen maar mascara en een lipgloss of gewoon labello. Als ze uit gaat wil ze nog wel eens oogpotlood op doen.

    Familie & Geschiedenis:
    Emily is de jongste van drie kinderen. Ze heeft een oudere zus en broer, die een tweeling zijn. Haar broer en zus hebben een andere vader dan dat zij heeft en ook qua leeftijd verschillen ze wat. De vader van haar broer en zus is overleden bij een ongeluk toen ze 5 waren en twee jaar later is hun moeder hertrouwd en is Emily geboren. Ze scheelt 7 jaar met haar broer en zus.

    Als kind had Emily soms wat moeite om bij te blijven op school. Ze had vooral moeite met rekenen en de leraren vonden dat ze wat moeilijk contact legde met de andere kinderen. De leraren raadden haar ouders aan om Emily te laten testen bij een psycholoog, gewoon voor de zekerheid. Emily zelf snapte hier natuurlijk niet zo heel veel van en uit de tests is ook niet zoveel naar voren gekomen, behalve dat ze misschien wat onzeker was. Nadat ze van school is gewisseld en een jaartje heeft overgedaan, ging het gelukkig al wat beter. Op de andere school voelde Emily zich ook wat beter thuis en het duurde niet lang voordat ze een goede vriend(in) had, die ze tot op de dag vandaag nog altijd heeft.

    Op een gegeven moment, een jaar geleden ongeveer, vond Emily dat het tijd was dat ze wat extraverter werd en toen kwam haar vriend(in) met idee om als bartender te werken in de club waar hij/zij ook werkt. De baas was eerst vrij sceptisch, maar ze kreeg toch een kans en ze werkt er tot op de dag vandaag nog steeds.

    Extra: -

    [ bericht aangepast op 3 maart 2014 - 13:21 ]

    Hoeveel rollen mag je? Ik twijfel namelijk tussen een bartender en een security.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Chiroptera schreef:
    Hoeveel rollen mag je? Ik twijfel namelijk tussen een bartender en een security.


    Maximum twee, maar voorlopig liefst beginnen met één (;
    ____

    Ik wil ook aan iedereen vragen om alsjeblieft niet opeens terug uit te schrijven.

    [ bericht aangepast op 3 maart 2014 - 9:21 ]


    The hardest part of a journey is to choose to make it.

    Rol: Danser
    Volledige naam: Olivier/Olivia Enrique Francoeur
    Bijnaam: Oli
    Leeftijd: 23, geboren op 13 juli 1990
    Karakter:
    Olivier is een zeer eigenaardig kereltje. Vanwege zijn androgyne uiterlijk is hij al van jongs af aan zeer extravert. Schaamte is een woord dat niet in Oli’s woordenboek staat. Hij schept plezier in alles wat hij doet, en heeft daar zelden spijt van achteraf.
    Hij kiest er bewust voor om zich niet aan een gender te binden en zal bijgevolg de ene avond als man (Olivier) en de andere avond als vrouw (Olivia) optreden. Ook overdag hangt het geheel van zijn bui af hoe hij erbij loopt.
    Het is overigens niet zo dat hij twee verschillende persoonlijkheden of uitsluitend geslachtsgebonden persoonlijkheidstrekjes heeft. Olivier is wie hij is, met zowel mannelijke als vrouwelijke kantjes, net als iedere andere man, alleen zijn beiden bij hem een beetje uitvergroot. Zo is Olivier gek op mode, maar is hij absoluut niet het type dat uren in een winkelstraat kan lopen en daar plezier in kan scheppen. Tijdens het winkelen is hij net als altijd doelgericht; hij weet wat hij wil en daar gaat hij zonder omwegen voor. Bijgevolg is hij dus ook erg recht door zee en hij zal zich niet inhouden om je te vertellen wat hij van je vindt, gezien eerlijkheid in zijn ogen, hoe kwetsend die soms ook kan zijn, beter is dan een paar mooie leugens.
    Vanwege zijn verleden is Olivier een vrij achterdochtig persoon. Hij maakt er geen probleem van met jan en alleman te praten, maar het zal altijd een tijdje duren voor iemand zijn volledige vertrouwen heeft. Hoewel hij zich niet schaamt om zich fysiek bloot te geven, is dat mentaal een geheel ander geval. Hij loopt niet te koop met de weinige geheimen die hij heeft en ook wat zijn verleden betreft is hij een gesloten boek.
    Als je toch weet zijn vertrouwen te winnen, dan is Olivier iemand waar je altijd op kunt rekenen. Hij zal steeds proberen er te zijn voor zijn vrienden en ze te steunen waar nodig. Dat is echter niet onvoorwaardelijk. Eén foute move kan je in zijn ogen een heel eind terug zetten en wat je dan doet is niet langer zijn probleem.
    Zo heeft Olivier wel meer egoïstische trekjes. Je kunt er prat op gaan dat hij nooit iets voor niets doet. Alles moet een tegenprestatie hebben of Olivier haakt simpelweg af. Zo is hij bijvoorbeeld zeer promiscue en niet vies van een avontuurtje (of twee) elke avond, telkens met een andere persoon, maar in plaats van geld aan te nemen voor zijn “diensten” staat hij er op dat diegene bij hem in het krijt staat en hem een wederdienst bewijst. Dat kan vanalles zijn; een belangrijke boodschap, belangrijke informatie doorspelen of een schouder om eens even flink op uit te huilen wanneer hij dat nodig heeft.
    Ook in zijn relatie, die al vier jaar duurt, met Rico is hij een zeer vrij persoon. Seks en liefde horen nu eenmaal niet bij elkaar in Olivier’s ogen. Rico weet dat en heeft zich daar al een tijdje bij neergelegd. Toch heeft Olivier, uit respect en liefde voor zijn vriendje zichzelf een aantal regels opgelegd hieromtrent. Zo zal hij met een ander altijd veilig vrijen, nooit de nacht bij een ander doorbrengen en nooit zijn nummer geven.
    Over respect gesproken, het is toch iets waar Olivier niet altijd goed van weet hoe ermee om te gaan. Zo zal hij met alle goede bedoelingen proberen de regels van de club op te volgen, maar als ze hem niet goed uitkomen dan lapt hij ze even goed aan zijn laars. Hij zal dit echter nooit in de club zelf doen en nooit in het zicht.
    Het is dus duidelijk dat vrijheid erg belangrijk is voor Olivier, en hij heeft inmiddels ook geleerd om wat anderen daarvan zeggen of denken naast zich te leggen. “Laissez faire” is zijn motto, en hij zal dus ook zelden een ander zomaar beoordelen.

    Uiterlijk:



    Olivier is niet zo bijster groot, met zijn 1m76. Voor Olivia is dit dan weer een eerder grote lengte, en hoeft ze geen hakken op het podium te dragen, wat het dansen dan weer makkelijk maakt.
    Hij heeft een slank figuur, met eerder mannelijke schouders maar vrouwelijke heupen en billen. Complexen heeft Olivier hier echter niet over. Hij doet elke avond wat BBB om in vorm te blijven, maar met een half uurtje oefeningen heeft hij genoeg.
    De reden dat hij voornamelijk als Olivier wordt aangesproken is omdat hij mannelijke geslachtskenmerken heeft; hij heeft een functionerende penis, ballen en ontbreekt een vagina of borsten.
    Qua kledij kiest Olivier liever voor dingen met een vrouwelijke toets. Voor zijn optredens als Olivia heeft hij een paar speciale jurkjes die hem van wat vulling voorzien ter hoogte van de borst. Dan draagt hij ook een pruik en vrij uitdagende make-up. Olivier is echter géén Drag Queen. Olivia is geen type dat hij speelt, ze is een deel van zijn persoonlijkheid.
    Zijn grijze ogen en zwarte haren zorgen voor een interessante, sprekende combinatie. Van zijn gezicht kan je bij Olivier alles aflezen. Hij kan zijn emoties niet verstoppen, zelfs al zou hij dat willen.
    Qua kapsel is Olivier erg kieskeurig. Zijn haren moeten steeds netjes liggen, of hij nu krullen draagt of het met de stijltang te lijf gegaan is.

    Familie & Geschiedenis:
    Olivier, zoals zijn naam al doet vermoeden, is oorspronkelijk een fransman. Hij is afkomstig uit Languedoc-Roussillon, een streek in het uiterste zuiden. Hoewel hij altijd naar hartenlust kon zwerven in de zonovergoten weides en velden, voelde hij zich er nooit echt thuis. Hij miste altijd iets, deels omdat hij al sinds zijn kleutertijd wist dat er iets anders aan hem was.
    Hij deed niks liever dan spelen met zijn oudere zus Virginie (25), en was stiekem maar wat graag haar paspop en proefkonijn voor make-up. Zo dachten vrienden van hun ouders die over de vloer kwamen maar vaak genoeg dat er een vriendinnetje van Virginie op bezoek was, als Olivier in een jurkje rond liep.
    Pas toen Virginie hem op zijn zesde lachend als “Olivia” aansprak toen hij op de hakken van zijn Catalaanse moeder, Maria (46) liep te paraderen leken voor hem de puzzelstukjes op hun plaats te vallen. Hij eiste vaker en vaker dat ze hem als Olivia aanspraken, voornamelijk toen hij met zijn zus speelde, tot grote ergernis van zijn vader.
    Gérard Francoeur (52) was een man die namelijk wel hield van sterke drank, waarbij hij niet keek op een glaasje meer of minder. Het gebeurde maar al te vaak dat hij om drie uur ’s nachts ladderzat thuis kwam en heel het huis bijeen schreeuwde.
    Hij kon het maar moeilijk verkroppen dat zijn zoon niet de man was die hij wilde dat hij zou zijn, maar enkel in zijn dronken buien liet hij deze emoties naar boven komen. Vele nachten wist Gérard zich echter ook stil te houden als hij gedronken was, en als een dief naar binnen te sluipen. Dat was echter geen opluchting voor Olivier, gezien Gérard last had van losse handjes als hij gedronken had. Het gebeurde wekelijks, soms zelfs twee dagen na elkaar, dat Gérard zijn zoon uit bed sleepte en hem een fikse rammeling gaf zonder duidelijke aanleiding.
    Olivier deed altijd zijn best om de blauwe plekken en occasionele wonden te verbergen voor zijn moeder, en als ze het op de één of andere manier toch zag verzon hij altijd een excuus.
    Toch leek Maria meer en meer in de gaten te krijgen dat er iets gaande was, zeker omdat Olivier een eerder elegant persoon was en ze hem nooit tegen de deur zag lopen of van de trap zag vallen zoals hij dikwijls beweerde.
    Op Olivier’s dertiende betrapte Maria haar man op heterdaad terwijl hij Olivier aan het afranselen was en nam het meteen op voor haar zoon. Ze werkte Gérard in een angstaanjagende vlaag van woede buiten, met de mededeling dat hij maar terug kwam als hij nuchter was en nuchter kon blijven. Gedurende een klein jaar ging het goed, hoewel de sfeer tussen Oli en zijn vader vrij gespannen bleef. Olivier sloot zich af voor de man en bleef zo vaak en zo ver mogelijk uit zijn buurt.
    Juist door het feit dat hij zo vaak buitenshuis was, leerde Olivier zichzelf beter en beter kennen. Hij kwam er kort na zijn verjaardag achter dat hij niet uitsluitend op meisjes viel en bracht veel van zijn tijd door met Armand, een zestienjarige jongen uit de buurt die openlijk homoseksueel was. Een maand of twee voor zijn veertiende verjaardag kregen Armand een relatie, maar gezond was deze niet te noemen. Armand maakte gebruik van het feit dat Olivier nog vrij onschuldig was om zijn zin te krijgen op seksueel vlak en als Olivier aangaf geen zin te hebben zocht Armand plezier bij een ander. Het gebeurde ook vaak dat hij Olivier aan zijn vrienden uitbesteedde.
    Ongeveer een half jaar in de relatie besloot Olivier Armand aan zijn ouders voor te stellen en toen brak de hel los. Het feit dat zijn zoon met een jongen naar huis kwam deed de druppel van Gérards emmer overlopen en de man viel Armand aan. De jongen werd zodanig in elkaar geslagen dat hij twee dagen later aan zijn verwondingen overleed. Oli was op dat moment nog te verliefd om in te zien hoe ongezond zijn relatie was, en was er het hart van in. Hij liep meerdere keren weg van huis, en verkocht zijn lichaam in ruil voor onderdak of voedsel. Toch werd hij telkens gevonden en terug naar huis gebracht, waar Gérard klaar stond met een pak rammel zodra de politie verdwenen was.
    Zo ging het twee jaar door, en Virginie was inmiddels op internaat gestuurd omdat Maria haar dochter niet bij de mannen wilde hebben. Ze wilde haar dochter het leed sparen. Op zijn zestiende, na een bijzonder venijnige ruzie met zijn zoon ging Gérard te ver; hij wilde Olivier te lijf gaan met een mes, waarop de jongen ter zelfverdediging een koekenpan nam en zijn vader het hoofd in sloeg. Dit bekoelde meteen ook de band tussen hem en zijn moeder.
    Het was dan ook zonder enige wroeging dat hij op zijn achttiende naar Amerika vertrok, waar hij een geheel nieuw leven wilde beginnen. Hij werkte als stripper om wat spaargeld te verdienen, en volgde overdag een dansopleiding in een buurtcentrum. Hij deed verscheidene audities voor dansscholen, maar raakte nergens binnen. Op een dag zag hij echter dat The Danger Zone een nieuwe danseres zocht en ging hij auditie doen, als Olivia. Pas toen hij aangenomen werd, onthulde hij zijn werkelijke geslacht, waarvan de eigenaar tot zijn grote verbazing geen probleem maakte en hem spontaan een dubbelact aanbood, op voorwaarde dat hij zou stoppen met strippen. Olivier nam de deal met beide handen aan. Voor het eerst in zijn leven voelde Olivier zich aanvaard, en in zekere zin thuis.
    Op zijn negentiende leerde Olivier Rico kennen. Hij kwam de jongeman tegen in een supermarkt, waar beiden naar de laatste bokaal augurken van een bepaald merk grepen en vervolgens in ruzie uitbarstten. Na een kwartier van gekibbel besloot Olivier het over een andere boeg te gooien en zijn charmes in de strijd te gooien. Hij wist Rico te overtuigen hem de pot te geven in ruil voor een stevig potje seks. Pas de volgende ochtend, toen Olivier weg wilde sluipen en Rico hem mopperend terug in bed trok, wist Olivier de koppigheid van zijn huidige vriendje te waarderen en besloot de jonge man een kans te geven toen hij Oli op date vroeg. Langzaam maar zeker wist hij zichzelf open te stellen tegenover Rico, en werd de jongen zijn steun en toeverlaat. Het duurde een jaar voor Olivier besefte dat hij met hart en ziel van Rico houdt, en sindsdien speelt hij altijd open kaart met hem.
    Twee jaar geleden huurden ze samen een kleine loft, waar ze nu nog steeds samen wonen met hun twee katten Fred Astaire en Audrey Hepburn, die ze liefkozend ook wel eens hun baby's noemen.

    Extra:
    Olivier is linkshandig, rookt exact drie sigaretten per dag en is nog steeds dol op augurken. Hij heeft de gewoonte iedereen aan te spreken met "schat" of "liefje", maar kan er niet tegen als iemand anders dan Rico dat tegen hem zegt.

    [ bericht aangepast op 3 maart 2014 - 12:22 ]


    The hardest part of a journey is to choose to make it.

    Dan neem ik iemand van de security, mannelijk. Aangezien die even gelijk moeten komen xd hehe.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Voor mijn personage zoek ik iemand die haar vriend(in) zou willen spelen. Deze vriend(in) kent ze als sinds de basisschool en via hem/haar heeft ze dit baantje ook. (ook te lezen bij geschiedenis). So.. iemand die dat wel wil doen??

    Ja, dit is in overleg gebeurd met Ranmaru =)

    ^ Ik zou je mijn personage willen aanbieden, maar die is security en geen danser :')


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Dat is ook goed.. als het maar iemand is die er werkt.