• Mijn huid heeft besloten het enige middel dat er voor zorgt dat het niet droog wordt, af te stoten. Ik reageer er in ieder geval niet echt goed meer op. Ik weet dat dat het is, want ik heb het een week of twee niet gebruikt en toen bleef het weg (helaas was mijn huid dan wel krijtwit en droog, dus dat kan ik niet blijven doen).
    Ik gebruikte een vaseline van een of ander vaag merk dat je alleen bij de toko kon kopen, maar ik heb hetzelfde probleem bij andere vaselines. Ik gebruikte deze echter al mijn hele leven, dus ik heb geen idee wat er nog meer voor dingen te koop zijn ;'p

    Dus wat smeren jullie zoal op je huid?
    Van Nivea gaat het soms heel erg trekken, wat ook heel naar aanvoelt. Dus dat is ook geen optie.


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

    Haha, vaseline is volgens mij helemaal niet goed om in je gezicht te smeren.
    Persoonlijk doe ik zelf niks op mijn huid; het is alleen maar zooi, naar mijn mening. En áls je iets gebruikt, raadt ik je aan om iets natuurlijks te gebruiken. In de meeste producten uit drogisterijen zit alleen maar zooi dat mogelijk voor meer huidproblemen zorgt.

    Probeer kokosvet/olie eens.

    [ bericht aangepast op 9 nov 2014 - 23:26 ]


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Ik kreeg eens de suggestie van Koreaanse Ginseng crème. Schijnt echt super te helpen tegen van alles en nog wat. Zelf gebruik ik voornamelijk Bio Oil, mijn huid is ook vaak erg droog, maar kan wel tegen de meeste dingen.


    Your make-up is terrible

    Twisty schreef:
    Haha, vaseline is volgens mij helemaal niet goed om in je gezicht te smeren.
    Persoonlijk doe ik zelf niks op mijn huid; het is alleen maar zooi, naar mijn mening. En áls je iets gebruikt, raadt ik je aan om iets natuurlijks te gebruiken. In de meeste producten uit drogisterijen zit alleen maar zooi dat mogelijk voor meer huidproblemen zorgt.


    Het gaat over de rest van mijn lichaam, hah.


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

    Ik gebruik zelf ook vaseline en voor mij werkt dat prima. Heel soms gebruik ik ook dove, gewoon omdat dat lekker ruikt en het werkt ook best wel goed hoor! :) Misschien dat eens proberen?


    If the compass breaks then follow your heart and I hope it leads you right back into my arms.

    Ik gebruik Ginseng lotion van Goldline Cosmetics. Het is te koop in gewone drogisterijen, dacht ik.


    Product

    Mijn huid kan heel droog zijn, maar dat gebeurt eigenlijk alleen als ik zeep gebruik, of als ik veel in de zon heb gelegen. Verder gebruik voor het meerendeel Neutral-producten, zodat mijn huid niet zo snel uitdroogt. En in de zomer smeer ik me echt heel veel in met zonnebrand en 's avonds gebruik ik After Sun. Liefst allebei van Nivea, want die zijn het liefste voor mijn huid.


    Deep inside, I've never felt alive

    Ik heb een onwijs droge huid en het enige wat op mijn gezicht daar tegen helpt, is deze creme van de tuinen.. Ik ben vreselijk in smeren, ook mijn armen en benen zijn ontzettend droog en daar gebruikte ik een tijdlang de lotion van uit de dezelfde lijn en dat werkte ook geweldig. Alleen ik ben gestopt met het smeren ervan, puur en alleen omdat ik dus echt een hekel er aan x'D Maar het werkt fantastisch en ik kan het echt aanraden!


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Neutral, ik gebruik immer Neutral. Ik gebruik de shampoo, conditioner, shower gel, body cream, deodorant, reinigingsdoekjes, afwasmiddel, handzeep in popvorm en in blokvorm. Ik wil binnenkort overgaan op de andere drie gezichtsverzorgingsproducten. Bij de Voordeelshop hebben ze Neutral vaak goedkoper en soms nog dingen die elkders niet te verkijgen zijn, zoals huidcréme.

    Ik had vorig schooljaar over mijn hele lichaam stresseczeem. Ik heb snel last van stress en ik ben gevoelig voor eczeem, helaas. Afgelopen zomer begon ik met het gebruik van Neutral en het is een verademing: niet alsmaar een droge huid, niet alsmaar eczeem, niet alsmaar kortjses en wondjes, etc. Ik kan weer make-up dragen zonder miserabel te worden van het vooruitzicht het eraf te moeten halen later en dan het gevoel hebben alsof mijn gezicht in brand staat zo geïrriteerd dat het is. Neutral is echt de oplossing voor een zuivere en niet droge huid.


    "A weed is simply a flower that somebody has decided is in the wrong place." Sister Monica Joan, Call the Midwife

    Vaseline gebruik ik alleen op mijn lippen. Verder cleanse ik mijn huid alleen, met een of ander duur merk dat mijn moeder voor me heeft gehaald in de aanbieding.


    "She was fury, she was wrath, she was vengeance."

    Ik gebruik Eucerin (of zo iets) tegen een droge huid, daar reageer ik altijd goed op en er bestaan meerdere producten van. Ik heb dit van mijn moeder, die gebruikt dit ook altijd, maar het is wel duur, geloof ik.
    Maar Dove werkte bij mij ook, al durf ik niets anders te proberen, want dan krijg ik misschien weer iets met jeuk en dat wil ik niet weer. (':
    Succes! (:

    [ bericht aangepast op 10 nov 2014 - 1:15 ]


    Someone you haven’t even met yet is wondering what it’d be like to know someone like you.

    Ik gebruik soms dag- of nachtcrème. Verder niks.


    26 - 02 - '16

    Als de tips van hierboven niet helpen, misschien eens naar de dokter gaan? Zo heb ik jaren geleden ook een creme van de dokter gekregen, omdat ik bultjes had op mijn huid. Okee, ik was zo lui dat ik de creme niet regelmatig gebruikte, maar t gaat om t idee dat de dokter misschien nog met tips kan komen;p


    Inspiration can hit you any time

    Ik zou zeggen Rosenbud, maar dat zijn van die kleine potjes wat je voor je lippen gebruikt. Beetje te duur en te klein voor je hele lichaam.=')


    You were born original, don't die as a copy.

    Toen ik de titel zag, dacht ik dat het zo'n poll was over wat we op ons brood doen :')
    Maar goed, Dove is echt mijn hero. Ik heb zelf ook vaak last van een droge huid (vooral in de winter) en eczeem. Voor eczeem gebruik ik ook vaak vaseline, maar gezien dat bij jou niet werkt zou ik even langs de Body Shop of iets in die geest langslopen. Zij zijn gespecialiseerd in dat soort problemen en hebben vaak natuurlijke producten!

    [ bericht aangepast op 10 nov 2014 - 9:14 ]

    Ik zelf reageer ook best snel maar etos huismerk dagcreme en esence in een klein poje werken bij mij wel


    Change is for weirdos ~ Niall Horan