• Verhaallijn: Miranda Benson is een 18-jarig meisje dat ontzettende fan is van One Direction, vooral van Niall Horan. Haar liefde voor hun word langzaamaan een obsessie, ze wordt depressief. Haar beste vriendin en haar ouders proberen haar te overtuigen om hulp te zoeken en Miranda is ervan overtuigd dat de jongens haar honderden, duizenden brieven wel zullen opmerken en haar dan redden. Wanneer blijkt dat ze na maanden schrijven een automatische brief met een handtekening terug krijgt, wilt het wanhopige meisje niet meer leven.

    Het verhaal begint wanneer Miranda haar beste vriendin een brief schrijft naar One Direction met de mededeling dat ze Miranda haar brieven mogen terugsturen, aangezien het meisje er niet meer is. In het verhaal zijn er enkele flashbacks naar Miranda voor en tijdens haar depressie.


    Ik heb enkele rollen nodig voor mijn nieuwste story.
    - Vriendin Miranda (1)
    - Vriendin Miranda (2)
    - Contactpersoon One Direction
    - Vriendin Liam

    Heb je zin om 1 van deze rollen te spelen? Vul even dit lijstje in:

    -Naam+Voornaam:
    -Leeftijd:
    -Uiterlijk:
    -Rol:
    -Achtergrondverhaal: (waar uw karakter vandaan komt, interesses, woonplaatsen, nationaliteit, etc..)

    One day too late



    -Naam+Voornaam: Amy Jasmine Jones
    -Leeftijd: Amy is 19 jaar oud
    -Uiterlijk:
    Barbara Palvin
    -Rol: Vriendin Liam
    -Achtergrondverhaal: (waar uw karakter vandaan komt, interesses, woonplaatsen, nationaliteit, etc..)
    Amy is geboren op 5 september 1995 in Londen, Engeland. Al vanaf kleins af aan is ze een spontaan meisje. Van jongs af aan heeft Amy veel gesport. Ze heeft allerlei sporten uitgeprobeerd maar uiteindelijk is de enige sport die ze heeft doorgezet dansen. Ze doet vooral aan hiphop en danst in vrij veel shows. Verder vindt Amy het erg leuk om te experimenteren met make-up en doet ze een opleiding visagie. Ze hoopt hier in door te kunnen breken en zo de vaste visagist van een bekende artiest te worden.

    [ bericht aangepast op 4 feb 2015 - 21:49 ]


    - God only knows

    Rol: Vriendin Liam


    Volledige Naam : Demy Smit

    Roepnaam : Deem, of Di

    Geboorteplaats : Demy is geboren in Wales, maar is verhuist naar London voor haar art studie.

    Geboortedatum : 15-06-97

    Nationaliteit : Welsh

    Familie : Demy heeft geen contact meer met haar ouders na een fixe ruzie die ze hadden omdat Demy de artestieke kant op wilde gaan, sindsdien kon ze terecht bij haar Oma Julia 68, Samen met haar opa James die 75 jaar is.


    Opleiding/Werk : Demy werkt naast haar studie of in de bibliotheek als ze dr nodig hebben of juist in de tattoo shop, ze probeert aan die manieren aan geld te komen zodat ze een stabiele omgeving heeft.

    Uiterlijk (liefst met foto) : FC: Megan Massacre






    Demy heeft oranje/rood haar wat halflang is en geverfd, en er zit een natuurlijke krul in, ze is niet slank maar ook niet dik ze is een beetje peervormig gebouwd en is trots op haar figuur. Haar kledingstijl is netjes en bijna nooit revealing zegmaar. Ze doet heel af en toe make up op maar is het liefst naturel. Zelf heeft ze meerdere tattoo's op haar lichaam en is 1.68

    Karakter : Ze is een echt familie mens, ze kan niet zonder haar vrienden en grootouders. ze is best verlegen met nieuwe mensen maar ze probeert steeds meer socialer te zijn omdat ze niet altijd wegkruipen. Ze is af en toe wel druk en houd van een grapje op zijn tijd, ze probeert overal het beste van te maken en is optimistisch en is er altijd voor mensen als je haar nodig hebt. Als ze echt op haar gemak is gaat ze meestal helemaal los maar let ze wel op hoe ze doet.

    Hobby's : Demy houd van muziek en kunst, ze verdiept zich meer in ouderwets pottenbakken en schilderen waardoor ze heel vaak wat extra's verdient met haar schilderkunsten zijn ook tattoo's zetten en ofcourse houd ze van volleybal

    Likes: Muziek, dansen, tattoo's schilderen, art etc, en japans snoep

    Dislikes: overused drama

    Kleding: Meestal zoiets als dit: Click

    - Dubbelpost -

    [ bericht aangepast op 4 feb 2015 - 17:32 ]

    -Naam+Voornaam: Stephanie 'Stefke' Evans
    -Leeftijd: 18 jaar
    -Uiterlijk: Klik.
    -Rol: Vriendin Miranda
    -Achtergrondverhaal: (waar uw karakter vandaan komt, interesses, woonplaatsen, nationaliteit, etc..) Stefke is oorspronkelijk afkomstig uit Australië, ze is op haar veertiende verhuisd naar Londen. Ze heeft nog steeds een zwaar australisch accent. Ze houdt van oude boybands zoals Nsync, Backstreet Boys, etc. Ze is verslaafd aan zoete dingen en houdt van haar hondje A.J., vernoemd naar haar favoriete zanger van de Backstreet Boys.


    "Hi, we're Liam, Louis, Niall and Harry. Because without Zayn, we're not One Direction.." - Liam Payne


    -Naam+Voornaam: Audrey Amelia Sarah Jansson.
    Audrey betekent nobele kracht.
    Amelia betekent geliefde.
    Sarah betekent prinses.
    -Leeftijd: 18.
    -Uiterlijk: ^^
    -Rol: vriendin van Miranda.
    -Achtergrondverhaal: (waar uw karakter vandaan komt, interesses, woonplaatsen, nationaliteit, etc..) Audrey is geboren in Manchester. Na zo'n 10 jaar daar gewoond te hebben, verhuizen Audrey, haar moeder en haar oudere zus naar Londen. Haar vader blijft achter in Manchester. Haar vader en moedet scheiden.
    Ze houdt heel erg van dieren en keert dan soms ook naar de rustige landschappen in Engeland om paard te gaan rijden. Ze heeft 1 paard, 2 katten en 1 hamster. Ze is het liefst altijd buiten en doet veel aan sport. Hardlopen, hockeyen en paardrijden.
    Ze houdt niet zoveel van make-up. Meestal een beetje lipgloss en mascara en dan is ze alweer klaar.

    [ bericht aangepast op 9 feb 2015 - 13:04 ]


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    [ bericht aangepast op 21 okt 2017 - 16:47 ]