• Vijf jaar lang zijn Sam en Dean gestopt met jagen. Ze wonen in Bobby's huis, Bobby is overleden, maar ze weten dat het kwaad nog lang niet is bestreden en het vuur vanbinnen is bij beiden nog niet gedoofd. Dean haalt Sam over om hunters te gaan werven, ervaren en onervaren, om met een sterke groep hunters verder te gaan met jagen. Ze zullen dan de hunters (vooral de onervaren) trainen zodat ze sterk(er) worden voordat ze daadwerkelijk op jacht gaan. Sam denkt wel dat er een probleem zit in het feit dat de meeste mensen gewoon een rustig leven willen leiden en daarom geen zin hebben in hun leven op het spel zetten (dit zou kunnen verklaren dat er weinig hunters zijn, mochten er maar een paar mensen in deze RPG willen deelnemen).
    Sam en Dean vinden een plaats waar iedereen kan verblijven. Mensen die hunters willen worden, of die het al zijn en willen helpen, komen hier bijeen en de Winchesters kunnen hun plan gaan uitvoeren, of in ieder geval; het proberen. Hulp komt uit een onverwachte hoek als Castiel opduikt, aangeeft dat de Winchesters goed bezig zijn en besluit bij hen te blijven.
    Hij is dan wel zelf geen hunter, maar hij kan les geven in alle creatures.


    De rpg'ers zijn dus Winchesters, Castiel en het grootste deel hunters. Of jouw karakter ervaren of onervaren is, mag je zelf weten. We hopen wel een balans te krijgen.
    Men kan zich dus aanmelden in deze lessen/training.
    Dit kan in je eentje zijn, maar je kan ook in duo's komen (als je dat doet is het logisch al een beetje ervaren hunters te hebben). Overleg dan met een andere RPG'er wie bij wie hoort.


    Regels:
    - Alleen ik en Ellie (WillNotLearn) maken topics aan.
    - Posts van minimaal 300 woorden.
    - Reserveringen blijven twee dagen staan, indien je na de twee dagen meer tijd nodig hebt moet je dit even melden in het rollentopic.
    - Wees geduldig, niet iedereen heeft de tijd om elke dag te reageren. Als iemand na een paar dagen nog niet reageert kun je misschien een berichtje sturen om te vragen wanneer hij/zij er wel tijd voor heeft.
    - OOC graag in het praattopic of wanneer het echt nodig is in het speeltopic tussen haakjes.
    - OOC geen ruzie met elkaar maken.
    - 16+ is toegestaan.
    - Relaties realistisch houden.
    - Interacties breed houden. Probeer met meerdere mensen op te schieten.
    - Geen personages van anderen besturen tenzij je toestemming hebt.
    - Have Fun, anders sturen we alle monsters die we kunnen vinden op je af!


    Invullen:
    Naam: voornaam, achternaam en eventuele bijnamen.
    Leeftijd: oudere personages mogen maar een meisje van bijv. 6 jaar oud zal niet snel een hunter worden.
    Ervaring: is je personage een ervaren of onervaren hunter?
    Samenwerking: Werk je personage alleen of samen met andere hunters? Zo ja wie?
    Uiterlijk: foto & beschrijving
    Innerlijk: geen perfecte personage’s, ookal is je personage een ervaren hunter is hij nog niet goed in alles
    Specialiteiten: waar is je personage goed in?
    Extra: waarom heeft je personage besloten bij Dean, Sam en Cas in training te komen?


    Personages
    Leiders:
    - Dean Winchester ~ SiriuslyBlack ~ 1.2
    - Sam Winchester ~ gereserveerd door Lizor ~ 1.2
    - Castiel ~ WillNotLearn ~ 1.5

    Hunters:
    - Beckett “Beck” Alton Fisher ~ Rollins ~ 1.1
    - Connor Sean Vermont ~ Wanderings ~ 1.3
    - Man ~ gereserveerd door Philia

    - Madelyn 'Lynn' Ava Livingstone ~ Philia ~ 1.1
    - Dianna Razia Corleone ~ Zamperini ~ 1.2
    - Jacelyn Alexandra Deveraux ~ Chronos ~ 1.3
    - Vanessa Bhraonáin ~ Serenata ~ 1.3
    - Violet Jove ~ Wanderings ~ 1.5

    Dit kan worden uitgebreid, er mogen meer dan zes hunters zijn!

    Omgeving
    Omgeving

    In Amerika, diep in een groot bos, staat het groepje gebouwen. Een deel daarvan zijn kleine huisjes waarin geslapen, gegeten, enzovoort kan worden. Een van deze cabins wordt gebruikt voor de theorielessen over de creatures. Praktijk wordt gedaan in een ronde loods naast de huisjes. Deze loods is niet reusachtig, maar precies groot genoeg om lessen te geven. Aan een muur hangen alle wapens.

    Om even een beeld te krijgen van hoe de cabins er ongeveer uitzien, maar verwacht geen gezellig ingerichte huisjes met openhaard o.i.d. Stukken kunnen vervallen zijn, huisjes onbruikbaar, er zal rommel zijn, ondanks dat iedereen dit zoveel mogelijk probeert weg te werken om de omgeving leefbaar te maken.

    [ bericht aangepast op 9 maart 2015 - 16:34 ]


    "It's funnier in Enochian." ~ Castiel

    Ìk wil wel een man. c:

    [ bericht aangepast op 27 feb 2015 - 0:01 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Mag ik een vrouw reserveren?


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mijn topics (:


    Don't be like the rest of them, darling

    Nvm

    [ bericht aangepast op 27 feb 2015 - 0:33 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    "I hear voices crying, I see heroes dying —
    I taste blood that's drying, I feel tension rising."



    » Naam. «
          Beckett “Beck” Alton Fisher.

    » Leeftijd. «
          Dertig jaar.

    » Ervaring. «
          Enorm ervaren. Net als de Winchesters is hij er vanaf jongs af aan al aan blootgesteld, maar in tegenstelling tot de normale reacties die mensen zouden geven had Beckett altijd al een voorliefde voor het jagen en het oplossen. Het was dus niet moeilijk dat deze brave man dan ook dit leventje zou overnemen. Hij kickt op de adrenaline die hij opbouwt wanneer hij jaagt, en daar geniet hij van.
          Hij had veel geleerd van zijn vader vroeger, maar ook van de Hunters die hij onderweg tegen was gekomen - of zelfs de vijanden. Hij zal daarom ook eerlijk toegeven dat hij fouten heeft gemaakt in het verleden, maar dat zijn wel de dingen die hem sterker hebben gemaakt en hem de meeste dingen geleerd hebben. Hij heeft er littekens op na gehouden, dus hij weet het wel dergelijk.

    » Samenwerking. «
          Tot een half jaar terug werkte Beckett samen met Lizbeth “Lizzy” Fisher (vijfentwintig jaar), zijn zusje. Nadat ze een normaal leven had gewild en hem alleen achter had gelaten kreeg hij een onderbuik gevoel. Toen hij haar sporen volgde naar waar ze het laatst gezien was trof hij haar dood aan. Tot op de dag van vandaag weet hij nog niet wie of wat het heeft gedaan, en hij heeft wraak beloofd.
          Eigenlijk is hij hier nog niet helemaal honderd procent overheen, al zou hij dat nooit toe durven geven. Zijn zusje was zijn dierbaarste bezig, en ze waren een geweldig team. Dit is iets wat hij wel toe zou geven; zijn zusje had hem dingen geleerd, net als hij haar dingen had geleerd.

    » Uiterlijk. «
          Spierbonk, dat is het eerste dat in je opkomt wanneer je naar de 1.90 grote man kijkt. Zijn spieren zijn opvallend, en er is duidelijk aan op te merken dat hij er echt hard voor werkt die te behouden. Het is daarmee wel een aantrekkelijke man om te zien – en stiekem weet hij dat ook wel. Wanneer hij bij vrouwen in de buurt is zal er dan ook altijd een grijns op zijn gezicht geplant zijn.
          Beckett’s gezicht is ook opvallend. Zijn ogen zijn wat aan de kleine kant, maar die felblauwe kleur is wel dergelijk opvallend te spotten. Hij heeft ook een mooie kaaklijn die zijn gezicht perfect omlijst. Zijn haren zijn bruin – al is het haast altijd gemillimeterd, evenals zijn (altijd getrimde) baard en zijn wenkbrauwen. Aan zijn uiterlijk is duidelijk te merken dat deze man dus in het leger heeft gezeten, mocht dat nog niet duidelijk zijn. Oh en hij heeft redelijk volle lippen voor een man, maar uiteraard gaan ze niet te ver.
          Qua kleding draagt hij haast altijd een v-hals shirt met een opdruk van een van zijn favoriete bandjes met daaronder een spijkerbroek en kistjes. Wanneer het wat frisser is heeft hij er haast altijd een leren jack op aan die zijn spieren enorm goed uit laten komen. Hij weet overduidelijk wat hij kan dragen met dit lichaam en lijkt het dan ook secuur uit te kiezen.
          Beckett staat ook vol met tatoeages, maar ze hebben allemaal een betekenis. Hier zal hij echter nooit over praten, omdat sommige dingen hem te persoonlijk liggen. Hij heeft het er dan ook meer voor zichzelf opstaan dan voor de mensen om hem heen. Zelfs degene die hij niet kan zien, hij weet dat ze er zijn - en dat is genoeg voor Beckett. Ze hebben in elk geval allemaal een betekenis, dat is het enige dat hij er echt over zou zeggen wanneer ernaar gevraagd zou worden.

    » Innerlijk. «
          Beckett is zo’n persoon wiens uiterlijk net geheel bij zin innerlijk past. Vaak staat zijn gezicht op standje nukkig, maar is de man gewoon kalm of zelfs vrolijk. Ondanks dat mankement is Beckett aangenaam in de omgang, al is hij uiteraard ook niet perfect. Hetgeen waar hij zelf een bloedhekel aan heeft bij zichzelf is zijn achterdochtigheid, hij heeft het er moeilijk mee anderen te vertrouwen – wantrouwend.
          Normaal gesproken zou atletisch geen karaktereigenschap zijn, maar in het geval van Beckett toch zeker wel. Hij is er haast altijd mee bezig – en helaas ziet hij daar zelf het probleem niet helemaal van in. Gelukkig gaat dit gespaard met een strijdlustige en dappere kant van hem, waardoor het wat minder erg lijkt. Het is zijn levensstijl, en dat zou niemand hem weg kunnen nemen.
          Beckett staat al als een behulpzame, maar behoedzame man. De mensen die van hem horen weten dan ook gelijk die twee dingen. Hij gaat soms hele einde om een vriend te helpen, gewoon omdat hij zo opgegroeid is. Wat er in zijn familie ook heerste was de felheid, en dat vooral wanneer hij het ergens niet mee eens is, of omdat hij iets niet wil doen.
          Ook is deze man over het algemeen vreselijk gesloten, hij zal niet vaak praten over hoe zijn persoonlijke leven – zowel positief als negatief. Hij vind niet dat iemand hier wat mee te maken heeft. Over zijn talenten zal hij zichzelf wel laten horen, vooral gezien niemand anders het ooit voor hem deed.
          Beckett is tegenover vrouwen een flirt, en komt vaak enorm charmant over. Hij zou eigenlijk geen leven zonder vrouwen kunnen voorstellen. Soms gaat hij wat te ver, maar hij heeft gelukkig wel zelfhumor dus lacht zichzelf dan ook geregeld uit. Het is echter wel zo dat Beckett enorm op één persoon gericht is, en dat als hij een relatie heeft hij echt wel respect en liefde laat zien aan haar. Ook al gaat het soms ten koste van hem. Hij wil die persoon zo geweldig mogelijk laten voelen.

    » Specialiteiten. «
          De specialiteiten van Beckett zijn niet op één hand te tellen, maar de talenten die hem door het Hunter-leven heen weten te slepen zijn er wel op te tellen. Hij is overduidelijk enorm sterk, en hij is niet bang om die kracht te laten zien. Door al het trainen heeft Beckett ook de stamina van een topatleet – of een militair. Schieten hoorde ook bij zijn training, en is daarom ook een geweldig punt van hem. Ondanks dat Beckett niet graag om hulp vraagt, heeft hij wel geweldige contacten gemaakt over de tijd dat hij een Hunter is, en daar maakt hij dan ook gebruik van wanneer nodig – dat zou ook als een specialiteit gezien kunnen worden.

    » Extra: «
          Beckett had vanaf kinds af aan al van de John Winchester gehoord en heeft hem daarom gerespecteerd. Omdat zijn vader en John enkele klussen samen hadden gedaan had de man nog meer respect gehad voor John, aangezien hij zijn vader had gered. Hij verwacht daarom dat Dean en Sam hem wat kunnen leren, en hij hen wat eventueel. Hij heeft echter maar weinig interesse in Castiel, omdat hij een “Engel” ook maar ziet als een bovenmenselijk wezen en is het er niet mee eens dat hij als gelijke behandeld wordt.

    [ bericht aangepast op 27 feb 2015 - 19:21 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Mag ik een vrouw reserveren?


    El Diablo.




    Naam: Madelyn 'Lynn' Ava Livingstone.
    Leeftijd: Vierentwintig.
    Ervaring
    Ervaren, maar niet skilled.
    -Haar hele familie bestond uit hunters, maar zij wilde een ander leven. Nadat haar vader vermoord werd door iets en zij aangevallen realiseerde ze zich dat als je er eenmaal van weet, je er niet aan ontkomt. Haar vader Had haar wel al geleerd om zichzelf te verdedigen tegen de 'meest voorkomende' bedreigingen. Lynn heeft samen met haar vader gewerkt van haar zestiende tot haar eenentwintigste, maar stopte voor een leven dat ze liever wilde. Nu wil ze wel alles leren en de ervaring die ze al heeft help haar hopelijk.
    Samenwerking: Werk je personage alleen of samen met andere hunters? Zo ja wie?
    Uiterlijk
    [FC: Amber Heard]
    Lynn is een niet al te lange dame, met een slank en mager postuur zonder al te veel vrouwelijke vormen. Met haar 1,69 komt ze net mooi bij de pedalen van haar gerestoreerde '58 Mercury Monterey die zijn van haar opa heeft overgenomen na zijn dood. Lynn heeft lange blonde haren die tot halverwege haar rug vallen. Deze verft ze blond, maar origineel heeft zij lichtbruin haar. Haar haar zit meestal los of in een warrige knot. Een knot vind ze gewoon het handigst, aangezien het niet lang duurt voordat je een knot heb. Ze heeft groen grijze ogen, die niet heel erg opvallen, maar zeker wel een bijzondere kleur hebben.
    Innerlijk:
    Lynn geeft niet meer heel veel om haar eigen leven als zij dat van andere kan redden. Dit maakt haar moedig, maar soms ook vrij roekeloos. Ze heeft een geweldige aanleg om zichzelf in de problemen te brengen, al ka ze zichzelf er meestal prima weer uithalen. Meestal met een beetje hulp natuurlijk, maar dat geeft ze liever niet toe. Lynn is een trots persoon en hecht waarde aan haar eigen kunnen, misschien wel iets te veel. Ze is vrij nauwdenkend en als ze eenmaal haar zinnen op iets gezet heeft laat ze het ook niet meer gaan. Ze kan dan zelfs nog wel is onredelijk worden, gewoon om haar gelijk te krijgen. Ondanks dat ze niet veel om haar eigen leven geeft is ze wel een heel oplettend persoon. Ze houdt haar omgeving en de personen erin goed in de gaten, zodat ze dingen kan zien aankomen, zo goed mogelijk. Het feit dat ze niet erg ruimdenkend is weerhoudt haar daar soms wel van, omdat ze veel opties gewoon niet meeneemt in haar berekening. Ze kan soms een beetje vreemd en afstandelijk zijn, maar dit ligt aan het feit dat ze niet nog een keer een familie wil opbouwen om die te verliezen. Ze kan soms iets te eerlijk en tactloos zijn, maar dit probeert ze zo goed als mogelijk te veranderen. Lynn is positief ingesteld en zelf nooit opgeven. Het is een intelligent meisje, wat maar goed is, want van haar kracht moet ze het niet hebben. Lynn heeft misschien iets te veel enthousiasme voor alles. Vooral als het gaat om het bevechten van Creatures kan ze soms iets te enthousiast ergens mee beginnen en vaak mist ze belangrijke informatie door haar ongeduld. Ze is sarcastisch, maar dat vooral omdat ze gemener over probeert te komen dan dat ze is. als het erop aankomt weigert ze ook maar iemand achter te laten. Ook is een van haar zwaktes dat ze alles wat er ook maar een beetje onschuldig uitziet geen pijn wil doen.
    Specialiteiten: Lynn heeft van haar vader geleerd hoe ze moet boogschieten en een kruisboog moet gebruiken, waar ze in sommige gevallen nog wel iets aan heeft.
    Verder is ze eerder slim dan sterk, wat betekend dat ze het eerder moet hebben van doordachte plannen en vallen dan brute kracht. Onderzoek en plannen maken zou dan ook, als ze eenmaal getraind Is, een specialiteit van haar kunnen worden.
    Extra:  Aangezien Lynn geen familie heeft behalve haar tante, of ten minste ze kent haar familie nauwelijks, had ze iemand nodig. Ze wist dat ze het niet alleen kon en ging op zoek naar hulp.

    [ bericht aangepast op 27 feb 2015 - 14:17 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Ik twijfel... of Sam of zelf een hunter... hm


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.

    Lizor schreef:
    Ik twijfel... of Sam of zelf een hunter... hm


    Aan je rpg-ervaring zal het niet liggen want ik weet hoe goede rpg'er je bent (: Misschien moet Sam iets meer reageren vooral op het begin, maar als je graag Sam wil vinden wij het prima :3


    "It's funnier in Enochian." ~ Castiel

    SiriuslyBlack schreef:
    (...)

    Aan je rpg-ervaring zal het niet liggen want ik weet hoe goede rpg'er je bent (: Misschien moet Sam iets meer reageren vooral op het begin, maar als je graag Sam wil vinden wij het prima :3

    Haha, dank je ^^ doe mij Sam dan maar


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.

    Mag ik een vrouw reserveren?


    Seasons will change, but I shall remain

    Damn it, ik wilde een vrouwelijke hunter :')


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Jammer dat ik altijd te laat ben bij SPN RPG's :c.

    [ bericht aangepast op 27 feb 2015 - 11:00 ]

    Mag ik anders een man? Met Jamie Dornan als FC.

    "Dit kan worden uitgebreid, er mogen meer dan zes hunters zijn!" Volgens mij mogen jullie die rollen gewoon ;3


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.