• Victoriaans Londen is het slagveld van een geheime oorlog tussen Jagers en het bovennatuurlijke. Weerwolven en vampieren zullen hun oude vete's op zij moeten zetten om te overleven en niet vermoord te worden door de Jagers. Mediums zijn onpartijdig en hoewel ze ingehuurd kunnen worden door beide kanten voor hulp mogen ze geen kant kiezen, maar hoe doe je dat als misschien je vrienden vermoord worden?

    Vampieren: kunnen niet in zonlicht lopen en moeten iedere nacht bloeddrinken. Ze hebben al eeuwen lang vetes en gevechten met weerwolven, maar moeten die op zij zetten om samen met hen te werken tegen hun gezamenlijke vijand.
    Weerwolven: moeten iedere volle maan veranderen en zijn de rest van de maand even sterk als mensen. Ze hebben al eeuwen lang vetes en gevechten met vampieren, maar moeten die op zij zetten om samen met hen te werken tegen hun gezamenlijke vijand.
    Mediums: zijn mensen die contact kunnen maken met geesten (en kunnen op die manier ook verloren mensen, objecten of kennis vinden). Ze zijn verplicht onzijdig te blijven in de gevechten, maar mogen ingehuurd worden om informatie te geven.
    Jagers: zijn allemaal mensen en zijn van jongs af aan getraind. Training is klaar als zij klaar zijn en de verantwoordelijkheid kunnen dragen (boven 18) voor hun acties. Jagers zijn worden vaak door religie gedreven om hun werk te doen. Ze willen de goddelozen wezens naar de hel sturen (mediums worden niet goddeloos beschouwd).

    Invullen:
    Naam:
    Leeftijd (18+):
    Soort:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Geschiedenis:
    Wapens:
    Extra:


    Rollen: (leeftijd - pagina)
    Vampieren: (7 vrij)
    Jeruzalem Ivanec geleninja (49/21-1)
    vrouw fQueenStark
    vrouw LittleNinja
    Weerwolven: (7 vrij)
    vrouw Robind19 7 juli 2015
    man Backbiter 3 juli 2015
    vrouw Balloo 3 juli 2015
    Mediums: (2 vrij)
    Mere Soudaine Fictionalworld (20-2)
    Jagers: (11 vrij)
    Cirilla Faulkner CiriOfRivia (25-1)


    Regels:
    ~ Ik maak de topics
    ~ Hou jongens en meiden aub gelijk
    ~ Naam veranderingen doorgeven aub.
    ~ Na 5 dagen vervalt je reservatie
    ~ Blijf alsjeblieft actief.

    [ bericht aangepast op 13 juli 2015 - 15:51 ]


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    Mag ik een Medium als rol?


    I'm living in dreamworld, where I make my stories and a dream.

    Fictionalworld schreef:
    Mag ik een Medium als rol?


    Is prima, man of vrouw?


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    vrouw


    I'm living in dreamworld, where I make my stories and a dream.

    MT. Ik twijfel nog gezien ik nu aardig wat rpg's heb, maar vind dit wel leuk klinken :3


    "A good book is always good, no matter how many times you've read it."

    zou ik een vrouwelijke hunter kunnen reserveren?
    (miss dat ik er later, als het nodig is, nog een man bij neem)


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    CiriOfRivia schreef:
    zou ik een vrouwelijke hunter kunnen reserveren?
    (miss dat ik er later, als het nodig is, nog een man bij neem)


    Je staat er bij.


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    Hmm, het is jammer dat vampieren hier helemaal niet in de zon kunnen zitten anders had ik een vampier genomen..

    [ bericht aangepast op 1 juli 2015 - 11:21 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Ik twijfel nog even ^^


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Toch maar een mannelijke weerwolf :3


    "A good book is always good, no matter how many times you've read it."

    Mag ik een vrouwelijke weerwolf?


    Spencer Reid - 'I know what it's like to be afraid of your own mind.'

    Balloo schreef:
    Mag ik een vrouwelijke weerwolf?


    AwkwardTurtle schreef:
    Toch maar een mannelijke weerwolf :3


    jullie staan er bij.


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.






    Cirilla Tala Dianne Faulkner

    Cirilla • Lord, Mistress (Griekse origine)
    Tala • Wolf (Native American)
    Dianne • Celestial Huntress (Grieks)
    Faulkner • Falconer (Engels)

    Leeftijd (18+): 25
    Soort: Hunter

    Innerlijk:
    Doorzetter • Ciri is niet iemand die snel opgeeft. Ze heeft altijd gevochten om te komen waar ze nu is en ze is niet van plan om dat door iemand te laten afnemen. Ze gaan blijven vechten, ook al kost het haar haar leven. Op dit punt is ze dan ook behoorlijk koppig. Een nee kent ze soms echt niet en hulp aanvaard ze ook niet echt makkelijk. Ze is misschien een beetje een eenzaat wat dat betreft, maar het heeft haar nooit gestopt van iets te bereiken. Ze weet prima wat ze wel en niet aankan en handelt ook naar die grenzen.
    Berekend • Het is niet omdat Ciri iemand is die altijd voor haar doel gaat, dat ze zich head first in de problemen stort. Ze heeft een behoorlijk berekende geest en weet als geen ander hoe ze moet plannen om te slagen. Ze is soms tot op het randje af koelbloedig als het op het doden van haar prooien aankomt zelf, wat je misschien niet zou verwachten van een meid. Ze heeft er geen enkel probleem mee om vampiers of weerwolven naar de andere wereld te helpen en toont ze gewoonlijk ook geen genade.
    Zelfstandig • Ciri heeft geleerd om vooral op zichzelf te vertrouwen. Ze vraagt zelden hulp aan iemand anders en als ze het wel zou doen, dan moet ze zo ongeveer al half dood zijn. Ze heeft geleerd om altijd en in de eerste plaats op jezelf te vertrouwen, gezien niet alles wat menselijk lijkt ook menselijk is en voor je het weet sta je aan de verkeerde hulp te vragen, met alle bijhorende problemen achteraf. Ze heeft er een hekel aan als mannen denken dat ze haar moeten helpen omdat ze een vrouw is.
    Eenzaam • Misschien ligt het aan het werk, maar ze is iemand die behoorlijk eenzaam is, ook al laat ze het niet merken. Het liefst van al zou ze iemand hebben waarmee ze de rest van haar dagen door kan brengen, maar het is alsof ze jaren geleden al besloten heeft dat dat nooit gaat gebeuren door wat ze doet voor werk. Toch is het nog altijd stiekem een wens dat ze toch een paar vrienden zou kunnen maken of iemand zou leren kennen die haar werk begrijpt en met wie ze samen kan zijn.

    Uiterlijk:
    Ogen • Ciri heeft opvallend groene ogen. Dit probeert ze een beetje te maskeren met donkere make-up, maar dat lijkt het enkel erger te maken. Door de make-up ziet ze er ook niet bepaald uit als een braaf meisje, iets wat ze helemaal niet erg vind.
    Haar • Ondanks haar jonge leeftijd, heeft Ciri opvallend zilvergrijs haar. Hoe ze eraan komt weet ze zelf niet eigenlijk. Je hoort haar echter niet klagen over de kleur. Ze vindt het eigenlijk prima op deze manier.
    Gehavend • Ciri beschikt over meer dan de nodige littekens. Een van de meest opvallende loopt over haar linker wang. Het is echter niet het enige litteken dat ze heeft. Over haar hele lichaam zitten er, de een meer opvallend dan de ander. Elk heeft z’n eigen verhaal.
    Klein en slank • Ciri is met 1m58 niet bepaald heel groot te noemen. Daarnaast heeft ze ook nog eens een behoorlijk slank uiterlijk en een lieflijk gezichtje, wat al snel de indruk wekt dat ze vast zwak is en zo in twee zou breken. Echter, haar figuur heeft ervoor gezorgd dat ze snel is op haar voeten en vreselijk behendig. Wat ze mist in brute kracht, maat ze daarmee meer dan goed.
    Makkelijke kleren • Meestal kiest ze voor kleren die haar makkelijk zitten of waarvan ze weet dat ze niet in de weg gaan zitten als het eropaan komt. Ze kan gekleed gaan als een dame als het echt moet, maar meestal kiest ze voor een broek en een paar laarzen met iets erboven dat ze uit de kast trekt zonder kijken. Ze heeft ook een langere outfit, met een kap die ze wel eens durft aan te doen. Meestal naar de koudere maanden toe.

    Geschiedenis:
    Ciri komt een beetje van een vreemde achtergrond. Haar vader was een Hunter, maar haar moeder niet, wat voor de nodige spanningen gezorgd heeft binnen het gezin. Haar vader heeft altijd gewild dat ze zelf ook een Hunter zou worden, maar haar moeder was radicaal tegen. Ciri’s vader kwam uit het zuiden van Europa, terwijl haar moeder een Engels/Amerikaanse achtergrond had. Thuis hadden ze meer dan voldoende vermogen, ook al waren ze misschien niet steenrijk.
    Ciri leerde wat een Hunter moest weten, en tegen de zin van haar moeder, van zodra ze 5 jaar werd. Haar vader was haar grootste leermeester, al kwamen er wel eens andere mensen langs om een handje te helpen. Zelf had ze er helemaal geen problemen mee met wat haar vader van haar verlangde, ze wilde het zelf ook leren, ook al was het een hoop extra werk naast gewone school.
    Het was toen Ciri een jaar of dertien was, dat het noodlot toesloeg. Toen ze op een avond uit was met haar vader in de stad, werden ze overvallen door een weerwolf. Zelf kwam ze er vanaf met een paar flinke krassen, onder andere die op haar gezicht, maar haar vader werd vermoord. Voor haar moeder was het de druppel en ze pakte de hele boel, inclusief haar dochter, en vertrok naar Amerika om daar bij haar familie te gaan wonen en weg van de banden met haar vaders familie.
    Het leven als Hunter liet Ciri echter niet los. Ze leerde in Amerika andere mensen kennen en leerde er ook andere manieren van jagen. Door een oudere vrouw uit een van de tribes werd ze Tala genoemd en de naam is altijd blijven plakken.
    Ciri heeft lange tijd geleerd en gejaagd in Amerika, maar is sinds een paar jaar terug in Europa. Ze is teruggekeerd naar haar roots, deels op zoek naar de familie van haar vader, deels omdat ze weg wilde van het gezeur van haar moeder om haar eigen leven te leiden. Dit heeft haar nu naar London en alle bijhorende problemen gebracht.

    Wapens:
    Ciri beschikt over een klein arsenaal aan wapens, afhankelijk van waarvoor ze nodig zijn of waar ze heen moet. Ondanks de verbeterende techniek, heeft ze echter geen vuurwapens.
    Hidden Blade vambrace • Eigenlijk haar meest gebruikte wapen, als het erop aan komt. Deze vambrace heeft aan de binnenzijde van de arm een uitschuifbaar mes verborgen. Eveneens is het de plek waar ze een kleine kruisboog op vast kan maken. De vambrace zelf ziet er leer uit, maar is vanbinnen versterkt met metaal ter bescherming en kan zowel aanvallend als verdedigend gebruikt worden.
    Werpmessen • Klein en handig weg te steken overal waar ze ze kwijt kan. De meeste hebben een punt die gecoat is met zilver, omwille van redenen. Ze heeft ook gewone.
    Cane-sword • Gezien openlijk wapens dragen niet bepaald is toegestaan, heeft Ciri haar toevlucht gezocht tot een redelijk elegante oplossing. Deze wandelstok is eigenlijk niets anders dan de vermomming voor een fijn en vlijmscherp zwaard. De knop is gemaakt van zilver, om redenen.
    Zwaard • Naast de minder opvallende wapens die ze heeft, beschikt ze ook over een zwaard. Groot en behoorlijk zwaar, maar ze kan er prima mee omgaan. Dit heeft ze echter zelden bij zich en dient meer voor training en versiering dan echt gebruik tegenwoordig (vanwege de restrictie op wapens enzo).

    Extra:
    • Ciri spreekt vlot een aantal talen. Engels, Spaans en Frans zijn daaronder de belangrijkste. Daarnaast kent ze ook Latijn, ook al word het niet meer gesproken. Ze kent ook een aantal woordjes Italiaans en Grieks en zou zich bij een paar Native American Tribes ook uit de brand kunnen helpen.
    • Ze haat het dragen van jurken, ook als het soms eens echt nodig is. De kans dat je haar in zo’n ding ziet is dan ook heel klein.
    • Ook al is haar ervaring op het vlak van relaties beperkt, Ciri weet van zichzelf dat ze hetero is, maar ze heeft niets tegen mensen die dat niet zijn.

    [ bericht aangepast op 5 juli 2015 - 19:02 ]


    "Nothing is True. Everything is Permitted"



    Volle naam: Jeruzalem Ivanec
    Roepnaam: Jeruzalem
    Leeftijd: 49 (gestorven op 21 jarige leeftijd)
    Soort: Vampier
    Karakter: Jeruzalem is iemand met veel geduld. Hij is kalm en beheerst. Hoewel hij bloed natuurlijk nodig heeft gaat hij met zijn dorst om zoals wij met honger om gaan. Hij gaat rustig uit eten. Hij heeft net zoveel problemen met een mens doden voor bloed als dat wij hebben met een appel van een boom plukken om te eten. Jeruzalem is behoorlijk droog over het vampier zijn: Heb je dorst dan ga je drinken, is het dag dan blijf je binnen. Hij houd ook graag drinken en plezier gescheiden. Eerst moet hij zijn dorst stillen, daarna kan hij gaan doden/drinken/martelen/stalken voor plezier. Jeruzalem kan soms heer erg geobsedeerd raken door iemand. Vaak eindigt dit met de dood van de andere persoon als hij/zij toch niet zo interessant als gedacht blijkt te zijn. Jeruzalem kan heel geduldig en ambitieus zijn. Als hij aan iets begint wilt hij het graag afmaken en het zo goed mogelijk doen. Het is niet dat hij perfectionistisch is. Hij kent zijn grenzen en wilt wat hij kan binnen zijn grenzen goed uitvoeren. Jeruzalem kan behoorlijk droog zijn naar mensen. Als je hem irriteert is de kans groot dat hij je hart uit rukt. Jeruzalem is iemand is die wel van flirten houd. Soms heeft hij een korte vlam die hij niet serieus neemt, maar als hij een relatie begint is hij heel gepassioneerd en romantisch. Verder is Jeruzalem dol op kunst en muziek en een deel van hem verlangt om te kunnen lopen in het zonlicht.
    Uiterlijk: Jeruzalem is lang en licht gespierd. Hij heeft zwart haar en ogen die vaak zwart zijn, maar rood worden tijdens het jagen bijvoorbeeld als hij zijn prooi voor die avond gevonden heeft. De manier waarop hij zich voortbeweegt doet vaak denken aan een grote katachtige. Hij beweegt geruisloos en loopt heel gracieus, maar net als een tijger heeft iedere beweging ook een dreiging in zich. Jeruzalem straalt vaak kalmte en rust uit, maar als hij kwaad word heb je het idee dat er een tornado in hem los breekt. Het is misschien niet op jou gericht, maar dat maakt het niet minder gevaarlijk of angstaanjagend.
    Geschiedenis: Jeruzalem werd geboren op een boot onderweg naar Engeland. Zijn moeder was een Chinese weduwe en overleed tijdens zijn geboorte. De dokter die hem hielp ter wereld te brengen, en die zelf ook maar een passagier was, besloot hem te adopteren. Hij kwam in Londen te wonen en kreeg vaak rare blikken door zijn huidskleur en Aziatische trekken, maar aangezien zijn vader een rijke man van status was durfde niemand er iets over te zeggen. Jeruzalem was als kind een doodnormale jongen. Hij was een goede leerling en studeerde naast zijn dokters opleiding filosofie. Tijdens die studie ontmoete in zijn studie tijd July. Ze was beeldschoon, slim en vriendelijk, maar hij was niet verliefd op haar. Hoewel zij dat wel was. Hij had haar al geen 2 jaar gezien toen ze op een nacht hem ineens van achter besprong en hem vermoorde. Toen hij wakker werd als vampier was zij in de zevende hemel, hoewel hij totaal niet blij was met het idee om voor altijd samen te zijn met haar. Hij dode July nadat hij er achter kwam dat ze zijn vader had vermoord. Hij heeft daarna Londen voor een tijd verlaten en is gaan reizen. De eerste jager die hij tegen kwam was vijf jaar na zijn wedergeboorte in New York. Hij werd gered door een andere, veel oudere, vampier (Adam) die iets in hem zag. Jeruzalem leerde van hem zich te concentreren op zijn eigen krachten en leerde zo van hem vechten en een hele goede beheersing rond bloed. Na vijf jaar samen te zijn geweest met Adam, als leraar en leerling, maar ook als geliefden, was Jeruzalem hem zat en dode hij Adam. Jeruzalem verliet New York daarna en na nog zo’n jaar gereisd te hebben keerde hij terug naar Londen. Waar hij nog steeds woont.
    Wapens: Gjeruzalem kan met een degen, staak en pistol omgaan, maar gebruikt het liefst zijn handen in een gevecht. Iemands hart uit zijn/haar ribbenkast trekken is zijn favoriete trukje in een gevecht (maar ook als hij zich verveelt of iemand probeert te intimideren).
    Extra: Jeruzalem is biseksueel en heeft ongelofelijk goede beheersing. Hij verliest geen controle als hij bloed ruikt en kan zelfs stoppen met drinken als dat nodig mocht zijn (dat heeft hij van Adam geleerd).

    [ bericht aangepast op 5 juli 2015 - 17:44 ]


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    ik vermoed dat ciri zo ong af is. ;)


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Zou ik een vrouwelijke vampier mogen? (;
    [Bedankt om me te waarschuwen btw (:]


    Jump, and you will find out how to unfold your wings as you fall