• DE VIERDE QUIZLET GAMES
    de titel is de link naar de story


    Wat zijn de "Quizlet Games"?

    De Quizlet Games is een schrijfwedstrijd in het thema van de Hongerspelen - een wedstrijd met meerdere edities (vorige editie) dat plaatsvindt in een AU (Alternate Universe) waarin de officiele karakters niet bestaan. Iedere deelnemer kiest een tribuut en zal over deze tribuut een fanfictie schrijven. Gemiddeld zijn deze fanficties 60-100K, een enkele keer meer. Om dit te kunnen afronden zullen deelnemers een hoge inzet moeten tonen, aangezien er vaak 15K in twee weken wordt geschreven. Dit valt met school te combineren, mits je snel kan schrijven en een goede planning hebt. Ondanks dat het moeilijk kan worden, is het zeker de moeite waard om mee te doen. We stimuleren elkaar en in de afgelopen edities is het altijd reuze gezellig geweest! De rondes zullen met de verlengde wedstrijdtijd ongeveer 3 weken duren en het aantal rondes ligt aan het aantal deelnemers.
    LET OP: Wij overleggen in een groepschat. Al eerder is gebleken dat het uiterst onhandig is als een deelnemer hier niet in zit, dus je moet het goed vinden om je nummer te geven (via PB, natuurlijk) om mee te doen.

    Stories van de vorige edities zijn onder andere:


    Het Jokersysteem:

    In deze wedstrijd wordt eveneens een jokersysteem gehanteerd. Elke tribuut begint met een uurjoker en een dagjoker. Deze jokers zijn uitstel van een dag en van een uur waard. Wanneer je eerste wordt in één van de opdrachten, krijg je een 12-uursjoker. Met deze joker kan je 12 uur uitstel krijgen. Elke joker dient voor de deadline te worden ingezet.

    Inschrijving

    Inschrijven doe je doormiddel van het opgestelde lijstje onder deze uitleg (onder de spoiler). De lay-out van je inschrijving staat gelijk aan een RPG inschrijving. Probeer dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Wat mij altijd helpt is om eerst de basisinformatie op te schrijven, en die dan uit te bereiden. Je inschrijving plaats je dan hier in het topic, waarna de naam van je personage aan de tributenlijst toe wordt gevoegd. Reserveren kan eveneens.
    De inschrijvingen stoppen 48 uur na het openen van het topic en er is een maximaal aantal deelnemers van 20.

    Lijst om te copy-pasten:
    Uiterlijk
    Geschiedenis
    Gezinsomstandigheden
    Karakter (met een goed en een slecht punt aan je personage)
    Wapens en vaardigheden
    Districtsaandenken
    Eventuele extra info die ik moet weten

    Voorbeeld:
    (afbeelding van Josiah)

    Basisinformatie:

    Standpunt: Ik ga voor 1e persoon verleden tijd.



    Het district: Numero 4

    De naam: Josiah Judas Slatan Rhodès (Betekent: "God is met hem", "wordt geprezen", "van goud" en "waar rozen groeien")

    Uitspraak: [Djo-si-aa] [Dju-das] [Slee-tun] [Roo-des]

    De leeftijd: 15 jaartjes jong/oud, maar wel redelijk volwassen voor zijn leeftijd (niet alleen qua uiterlijk). Jose is geboren op 15 augustus, midden op de dag, en Sarah juist midden in de nacht, waardoor ze vaak "dag en nacht" worden genoemd.

    Het uiterlijk: Josiah Rhodès heeft bruin haar en zeegroene ogen. (Zie: foto, hoewel Jose er iets jonger uitziet)
    Heeft redelijk kort, krullend haar tot iets over zijn oren. Lijkt van buitenaf heel zacht en lief, maar vergis je niet. Hij is te lang met zijn zus om gegaan ^^. Zijn haar zit letterlijk nooit goed, en hij is daarom ook bij zijn stylisten niet bepaald geliefd. Hij doet meestal niet zo veel moeite voor zijn haar, wat Sarah mateloos irriteert. Hij, daar tegenover, vindt het ook vreselijk als ze zijn haar normaal probeert te krijgen - een onbegonnen klus, volgens Josiah (waar hij best wel gelijk in heeft).

    Een paar bijzonderheden:

    ~ Familie, leef situatie: Hij heeft een vader en een moeder, plus een oudere zus (zie: Sarah door Esra22Erbay). Hij is niet erg arm, maar hoort ook niet helemaal bij de Elite van zijn District. Zijn zus Sarah is één jaar ouder dan hij, waardoor ze soms in felle discussies terecht komen. Ook is Sarah best beschermend, wat Josiah niet zo leuk vindt. Josiahs ouders beheren een tweede hands winkeltje waarvoor ze spullen kopen van de armen. Zijn ouders hebben hun "roeping" gevonden en drukken Sarah en hem ook op het hart om te doen wat ze graag willen en niet iets waarvan ze denken dat het van hen verwacht wordt. Om het nog even cliché te maken: Josiah houdt meer van zwemmen dan van chocolade eten, en van de chocolade kan hij niet afblijven.

    ~ Iets wat je personage goed kan: Netten en vallen knopen, bovendien is hij goed met dolk en/of zwaard. Hij is niet echt als Beroeps getraind, maar hij zat in zijn District op zwaardvechten voor de lol. Ookal staat het hierboven al, moet ik nog even vermelden dat Josiah een goed getrainde zwemmer is.

    ~ Een zwak punt van je personage: Hij heeft net iets gekregen met een meisje van thuis.
    Alles wat hij wil is dat zij trots op hem is. Bovendien raakt hij volledig in de knoop met zichzelf als hij verliefd wordt op Claire Lewis (WolfsChild)

    ~ Iets over het karakter van je personage: Zoals al boven vermeldt is hij tot alles in staat om terug te keren naar zijn geliefde. Hoewel hij liever niet mensen zou vermoorden wil hij graag dat de mensen thuis trots zijn en probeert hij zich er overheen te zetten en een echte Beroeps te worden.

    ~ Verleden: Josiah Rhodes is goed bekend en redelijk populair onder de bewoners van District 4, vooral door zijn ouders die al het goede werk doen in zijn District. In het verleden is Josiah met zijn hand in een verwerkingsmachine voor vis gekomen, maar hij is op tijd behandeld waardoor hij er slechts een litteken aan over heeft gehouden. Het litteken loopt van net boven zijn pols tot zijn elleboog.

    ~ Districts Aandenken: Zijn districts-aandenken krijgt Josiah van zijn vriendin in District 4, Rose, die hem op het hart drukt haar niet te vergeten als hij in de arena is. Het armbandje is niet alleen het symbool voor zijn liefde voor Rose, maar ook voor zijn verraad. Hij wil niet aan iemand, noch aan zichzelf toegeven dat hij Claire leuk vindt.

    (afbeelding districtsaandenken)


    "Maak me trots," fluisterde ze met een zwakke glimlach. "Ik zal je nooit vergeten, Jose. In geen duizend jaar."
    Met die woorden, pakte ze mijn open handpalm, drukte er iets in en vouwde mijn vingers er omheen.
    (...)
    Er stroomden tranen over haar wangen toen de Vredebewakers haar weg riepen. Toen ze weg was durfde ik mijn hand open te vouwen. In mijn handpalm lag een gevlochten armbandje met een anker en een zeemans kompas. Mijn lichaam begon onbeheerst te schudden en het armbandje werd nat van de zoute tranen.


    Regels

          1) Heb respect voor elkaar. Zowel in het topic als in de groepschat. Wie zich hier niet aan houdt wordt per direct uit de wedstrijd gehaald.
          2) Er kan niet halverwege van personage worden gewisseld.
          3) Wanneer een opdracht te laat wordt ingeleverd, ligt de desbetreffende deelnemer er per direct uit.
          4) De verhalen moeten met elkaar en met de voorgaande edities kloppen. Niet alle verhalen staan online, maar andere deelnemers hebben de verhalen nog of kunnen je vragen beantwoorden.
          5) Verhalen dienen te worden geschreven in ABN, ook wanneer er kleine fouten in de opdrachten staan.
          6) Geef het tijdig aan als je niet beschikbaar bent. Hier kunnen we iets op verzinnen.
          7) Als je het niet eens bent met de opdracht of als je vragen hebt, zeg het gerust, maar leg je dan wel neer bij het antwoord. Als het antwoord weer nieuwe vragen of voorstellen oproept mag je die natuurlijk gewoon stellen.
          8) Word niet boos als je een laag cijfer krijgt of als je afvalt. Ik beoordeel het echt eerlijk, ik sta niet open voor discussies in de trant van: 'Maar ik schrijf veel beter dan zij!'
          9) Naamsveranderingen doorgeven in het topic.
          10) Huisregels van Quizlet. Hieronder valt onder andere plagiaat!




    LET OP: Het is ten strengste verboden om bèta-hulp te gebruiken!

    Tributen

    District: 1 (Luxeartikelen)
    Jongen: Jace Steel door FIynn
    Meisje: Clara Oswald door Lucens

    District: 2 (Metselwerk)
    Jongen:
    Meisje: Aurora Elisa Parker door Wolfschild / Sonar

    District: 3 (Technologie)
    Jongen:
    Meisje: Dawn Pond door _Illusion

    District: 4 (Visserij)
    Jongen: Tyler Kevin Tyler door AIex
    Meisje: Rosalie "Rose" Heidy Joseph door Virtues

    District: 5 (Elektriciteit)
    Jongen: Diederick Enyi Benedict door BOOMrocky
    Meisje: Andrea Haley Portmann door Incidium

    District: 6 (Transport)
    Jongen:
    Meisje: Sophie Belle Larouge door Hufflefluff

    District: 7 (Houthakkerij)
    Jongen: Fester Zene Metan door Zwitserland
    Meisje: Alyssandre "Alyss" Naele door xxStella

    District: 8 (Textiel)
    Jongen:
    Meisje: Chrysante "Chrysa" Riverway door OfficialCat

    District: 9 (Graan)
    Jongen:
    Meisje: Gereserveerd door Solvey

    District: 10 (Veeteelt)
    Jongen:
    Meisje: Holly Hilde Wakefield door Darling

    District: 11 (Landbouw)
    Jongen: Revan Collins door Chlorisse
    Meisje: Valerie Angel Crosse door Samanthablaze

    District: 12 (Mijnbouw)
    Jongen: Gereserveerd door Gwenevere113
    Meisje: Gereserveerd door superesmea

    Toestemming
    Beste Esra22Erbay,

    Het ziet er goed uit!
    Je krijgt nu toestemming om je Hunger Games themawedstrijd te starten! We willen je eraan herinneren dat een wedstrijd maximaal vijf maanden mag duren en dat er een slotje op het topic komt als je drie weken niet daar hebt gereageerd.
    Nog veel plezier!

    Groetjes,
    Virtues




    Eerdere Games door AIex, Gilderoy en Virtues
    Eerdere winnaars zijn Eloise (D7), Luna (D11) en FIorian (D9)


    "MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR!"

    [ bericht aangepast op 4 maart 2017 - 12:48 ]

    [ bericht aangepast door een moderator op 7 nov 2016 - 20:04 ]

    Rosalie "Rose" Heidy Joseph
    Zeeblauwappelgroen on purpose :3





    Naam:
    Rosalie “Rose” Heidy

    Achternaam:
    Joseph

    District:
    4 || Visserij || Beroepsdistrict

    Leeftijd:
    Zeventien jaar

    Quote:
    "Het leven is als een roos. Mooi, maar vol pijnlijke, gevaarlijke doorns."
    (Credits to Irenes LB boek)

    Uiterlijk:
    Rose heeft donkerbruin, golvend haar dat reikt tot aan het einde van haar schouderbladen. Het heeft ongeveer deze kleur en is dus donkerder dan op de foto. Haar ogen zijn eveneens bruin, maar iets lichter, en ze kleuren groenig in bepaalde lichten. Ze is rond de 1.68m lang, waardoor ze schattig lijkt - van een afstand. Ze doet haar best om onder dit vooroordeel vandaan te komen, niet beseffend dat ze het wel eens als wapen zou kunnen gebruiken (zie: minpunten).
    Als Rose nerveus is speelt ze vaak met de zoom van haar shirt, of wanneer er iets anders binnen haar bereik is daarmee. Als ze lacht - wat niet vaak voorkomt - kan je zien dat er een kuiltje in haar wang verschijnt. Rose krijgt in de zomer sproeten, maar ze zit vaak binnen waardoor die niet echt op zijn komen spelen. In de Arena zullen die pas verschijnen; als er daar zonlicht is.
    Tijdens de training zal ze haar haren hoogstwaarschijnlijk in een paardenstaart dragen, die iets naar rechts hangt omdat ze hem aan die kant vast maakt en niet erg perfectionistisch is.


    Leefomgeving:
    Rose woont al haar hele leven in een middenstandshuis in District 4, samen met haar ouders en haar broer Luca. Haar andere broer, Connor, is een jaar eerder vermoord.
    Roses huis staat vlakbij de armere wijken van District 4, waar ze vroeger graag heenging om de armeren te helpen. Op de dag van Josiahs boete werd er een meisje geboren dat naar haar is vernoemd - Rose Tyler (verre familie van Tyler - door AIex).
    Gedreven door het verdriet, de pijn en vooral de haat uit haar verleden heeft ze twee jaar lang actief les gehad in de kunst van het vechten met een dolk. Ze leert snel en heeft een talent ontwikkeld. Veel mensen hebben medelijden met de "arme Rose" of zijn bang voor haar sinds Josiahs dood. Enkel haar beste vriendin, May, gaat met haar om. Het deert Rose niet; ze wil niets liever dan alleen zijn. Rose draagt standaard haar dolk, Caedes [kédès], bij zich in haar laars, die net hoog genoeg is om het heft te verbergen.
    Ze gaat graag naar een klein hofje met een fontein, de plek waar ze Josiah voor het laatst heeft gesproken terwijl hij nog vrij was.

    Verleden:
    Rose is als een rustig meisje opgevoed. Haar is geleerd eerst te denken en dan pas te doen. Op haar veertiende kreeg ze iets met de zoon van een bevriende familie: de familie Rhodès. Dit was vijf maanden voor de boete van dat jaar.
    Rose en Josiah hadden een geweldige tijd samen. Ze hielpen hun ouders met het werk met achtergestelde gezinnen waar ze konden en hadden hun leven voor zich uitgestippeld. De Boete had daar geen plaats in. Rose zat dat jaar drie keer in de bol en Josiah vier keer. Ze zaten in een druk geboortejaar, maar net een jaar daarvoor waren heel veel baby's omgekomen door een virus dat heerste dus er was bijna geen jaarlaag van zeventien en achttien jaar.


    Karakter:

    + Doorzetter
    + Leiderstyp
    + Imponerend
    + Beschermend
    + Scherpzinnig




    - Achterdochtig
    - Eigenzinnig
    - Licht ontvlambaar
    - Strijdlustig
    - Intens





    NOG NIET AF

    [ bericht aangepast op 7 nov 2016 - 18:26 ]


    in love with the fictional characters, I'm sorry

    Alvast excuses voor mijn gebrek aan kennis over lay-outs :/

    Andrea Haley Portmann, 17 jaar, District 5


    Standpunt:
    1e persoon, tegenwoordige tijd
    Bijnaam:
    An, Andy (@Valerie), Die armzalige 5, ook wel little Satan (@Rose)

    Uiterlijk:
    Andrea geeft een arme indruk en ziet er erg mager uit, ze heeft mede dankzij ondervoeding een onder gemiddelde lengte van 1.53. Over het algemeen ziet ze er voor de Boete erg onverzorgd uit, maar dat wordt als ze eenmaal in het Capitool is wordt dit veel minder.
    Haar haar is een doffe donkerblonde kleur, en is oneven geknipt tot haar schouders. Door een gebrek aan geld voor hygiëne is het klitterig en vet, maar in het Capitool is dit gauw genoeg niet meer zo. Ze maakt uitgebreid gebruik van de gratis douche.
    Haar ogen zijn een vale kleur bruin-grijs, net zo oninteressant als haar haarkleur, over het algemeen is haar uiterlijk erg vergeetbaar.
    Irene heeft uitgevonden hoe ze foto's op Q zet ^^



    Leefsituatie:
    Andrea woont met haar jongere broertje Beyli, en haar vriend Rob en zijn zusje Elisa in een redelijk huis in het arme deel van District 5. Ondanks het feit dat ze pas 17 is, en Rob pas 18 zorgen ze bijna compleet in haar eentje voor het eten op tafel. Beyli en Eliza gaan overdag naar school, hoewel ze ‘s middags wel wat voedsel binnenbrengt aan noten e.d. Het huis is best ruim en goed gebouwd, met zowaar glas in de ramen, maar er is geen stromend water of verwarming.


    Geschiedenis:
    De eerste twaalf jaren van haar leven woonde Andrea in hetzelfde huis waar ze nu in woont, hoewel het toen met heel andere huisgenoten was. Zij en haar broertje woonden er namelijk met hun ouders. Hun moeder was altijd erg aardig, maar hun vader had nooit veel interesse in haar, en eiste vrij snel dat ze bij ging dragen aan het voedsel. Op de eerste Boete waarin ze mee moest doen, verwachtte hij dat ze zich in zou schrijven voor de voedselbonnen, voor hem. Daarbij impliceerde hij dat ze dat voor anderen vooral niet moest doen, aangezien ze dan eerder getrokken zou worden, en hij dan geen voedsel meer kon krijgen. Dat weigerde ze, waarop hij haar het huis uit wilde zetten. Haar moeder hoorde dit, en was het hier mee oneens, en vond dat er geen enkele reden was om haar weg te sturen. Als argument gebruikte de man dat hij Andrea’s ‘vader’ eigenlijk helemaal niet is. Zonder op het oordeel te wachten of ze uiteindelijk moest vertrekken of niet, deed ze het toen ze dit hoorde zelf.
    De volgende paar jaar overleefde ze door middel van voedselbonnen en alle andere etenswaren die ze kon vinden (lees: stelen). Ze sliep samen met de jongen die haar beste vriend zou worden en zijn zusje in een oud, ongebruikt huis dat meer op een schuur leek dan op een echte woning. Deze jongen, Rob, kwam op dezelfde manier aan voedsel als Andrea. Zijn zusje ging naar school, en raakte daar bevriend met Beyli. Andrea en Rob begonnen zich al snel voor elkaar en voor Eliza voor de voedselbonnen in te schrijven.
    Toen ook Beyli de twaalf jaar oud had bereikt, werd er ook van hem verwacht dat hij zich voor de voedselbonnen in zou schrijven. Naar verwachting was Andrea het hier niet mee eens, en kwam ze hem ophalen. Dit eindigde in een grote ruzie, waarin bleek dat hun moeder niet eens wist van de voedselbon-plannen van haar man. De ruzie veranderde in een ruzie tussen de twee, met Andrea die Beyli er buiten probeerde te houden, die uiteindelijk uitliep op klappen en de dood van de moeder. De man werd de gevangenis in gegooit, en het huis kwam vrij. Een geluk bij een - vele malen groter - ongeluk, de vier trokken in in het huis.


    Karakter:
    Ondanks haar armzalige leven, is Andrea redelijk trots. Ze laat niet over zich heen lopen, al helemaal niet nu ze deel moet nemen aan de Hongerspelen. Ze heeft een intense haat aan het Capitool, en ziet het tonen van gevoelens wanneer heel Panem het kan zien als een zwakte, en heeft absoluut geen respect voor mensen die dat wel doen.
    Als je haar beter kent en het voor elkaar krijgt door de algemene vijandigheid heen te komen, is ze een loyale vriend die er alles voor doet om te overleven, onafhankelijk van hoeveel nadelige gevolgen dit op andere heeft. Ze is een snelle denker, hoewel ze dit voornamelijk uit in eeuwig sarcasme, en zal nooit lang stilstaan bij een probleem, maar een oplossing zoeken.
    Een grote negatieve eigenschap is dat ze mensen die haar onderschatten haar erg snel irriteren, net als mensen die ze niet begrijpt. In de arena grijpt ze met alle liefde in met geweld, maar aangezien dat niet kan daarvoor, is extreem naar sadisme neigend sarcasme ook een optie. Op het moment dat ze het doet, denkt ze niet na over wat ze zegt, en kan ze zichzelf zodoende behoorlijk veel mentale wonden opleveren.
    Als laatste: ze is nogal defensief over haar broertje, nog erger dan over haarzelf (trots). Wie iets negatiefs over hem zegt, kan een langzame, pijnlijke dood verwachten.


    Wapens en vaardigheden:
    Andrea heeft een redelijke conditie, en moet het vooral van haar snelheid hebben. Erg sterk is ze niet, maar ze zal zo mogelijk gebruik maken van het element van verrassing, en zaken op een efficiënte wijze afhandelen. Ze kan best goed sluipen en zich stil voortbewegen als dat nodig is.
    Qua wapens heeft ze niet veel ervaring met welk wapen dan ook. Ze zal deze dus ook alleen gebruiken als ze er echt iets mee denkt te kunnen, en niet de fout maken om het toch te proberen met als enige resultaat dat ze zichzelf verwondt.
    Omdat ze, naast stelen, ook wel wat voedsel heeft gezocht in eetbare planten, weet ze hier redelijk veel van af. Een district 11 kan haar veel vertellen, maar dat bosbessen eetbaar zijn en… bepaalde andere bessen niet, weet ze echt wel.


    Districtsaandenken:
    Als districtaandenken heeft Andrea een gedroogd blad van een nachtschotstruik. Uitleg volgt in het verhaal, omdat ik nog niet precies weet hoe ik dat wil doen.


    Eventuele info:
    Ik neem dit kopje alles behalve serieus. Eliza is niet gelijk aan Eliza Pancakes. Ze heeft een hekel aan haar districtsgenoot en als ze al een relatie hebben, is dat een haatrelatie (TYLER!) Verder ontbreekt welk respect aan wie dan ook haar compleet. En ten slotte, murenfluisteraar.

    [ bericht aangepast op 11 nov 2016 - 21:27 ]

    TYLER KEVIN TYLER — DISTRICT 4




          Naam & District
    >> Tyler Kevin Tyler, District 4
    Bij zijn geboorte leken zijn ouders niet door te hebben dat hun achternaam Tyler was, en ze waren vol van hun originaliteit. Niemand anders in de familie had ooit eerder die naam genomen! Pas nadat ze zijn naam officieel hadden ingeschreven beseften ze hun fout.
    "Hoe zullen we hem noemen?"
    "Hmm, geen idee."
    "Iets met een T?"
    "Klinkt goed. Wel iets wat origineel is."
    "Wat denk je van Tyler?"
    "Klinkt bekend... Ach ja, het is een leuke naam."



          Leeftijd
    >> Tyler is net zestien jaar. Echt nét. Als in, één dag.


          Uiterlijk
    >> Tyler heeft paars haar (want ik heb geen zin in een normale haarkleur). Dit komt doordat hij jaren geleden - in zijn "emo fase" - zijn haar wilde verven, maar niet genoeg zakgeld had om het terug te veranderen. Hij heeft donkerbruine ogen die bijna zwart lijken. Dit maakt niet dat hij er angstaanjagend uitziet, aangezien hij paars haar heeft. Tyler is zeer bleek omdat hij amper buiten komt, en omdat hij altijd een zwart vest met capuchon op draagt (om zijn paarse haar te verbergen). Tyler heeft sproeten op zijn wangen, godzijdank dat ze niet overal zitten. Misschien zit het leven Tyler Tyler met het paarse haar toch een béétje mee.
    Hij is niet zeer lang, maar ook niet zeer kort. Gewoon een normale lengte voor een net zestien-jarige jongeman, die misschien toch iets naar de kortere kant neigt.


          Geslacht
    >> Mannelijk, de laatste keer dat hij het checkte.


          Geschiedenis
    >> Toen Tyler net was geboren, maakten zijn ouders een grote fout: zijn naam. Gelukkig heeft hij daar later geen last van gehad. Verder is hij vaak alleen door het leven gegaan. In de eerste klas kwam hij in zijn emo fase, waarin hij een dure behandeling onderging om zijn haar paars te laten maken. Toen hij ouder was, had hij er spijt van, alleen had hij niet genoeg geld om het teug te draaien. Nu heeft hij paars haar, met een bruinige kleur bij de wortels (zijn natuurlijke haarkleur).
    Als kind al besteedde hij veel tijd buiten. Bij de rivier kon hij uren besteden aan het zoeken naar kikkers en ze bestuderen. De andere kinderen ontweken hem liever en af en toe ving hij eens een "kikkergast" ergens op als hij langsliep. Niet dat hij gepest werd - mensen accepteerden zijn... bijzonderheden. En ontweken hem, maar dat ter zijde.
    Door zijn liefde voor kikkers, werd hij heel beschermend over hen. Toen hij ooit iemand een kikker zag eten besloot hij vegetariër te worden. (Het was nog erger doordat er tomaat bij zat, maar dat ter zijde.)
    Er bestonden ook mensen die hielden van honden. Tyler is hetzelfde, maar dan met kikker. Geloof me, als je zijn kleine obsessie met kikkers negeert is hij best een normaal persoon.



    Dit is een kikker. Tyler luv kikkers.


    Kikker = smol. Kikker = precious.
          Leefomgeving
    >> Hoewel zijn ouders niet al te snugger waren (Serieus, je kind Tyler Tyler noemen?), gaven ze Tyler een goede jeugd. Vroeger hadden ze iets meer geld dan dat ze op het moment dat Tyler de Spelen in moest hadden. Vroeger konden ze bijvoorbeeld ook haarverf betalen, maar omdat dat geld nu op is moet Tyler maar leren leven met paars haar.
    Voor nu dan. Wacht maar tot de parade.




    Alex zou lasagne van deze kikker kunnen maken. Tyler haat lasagne.
    POSITIEVE EIGENSCHAPPEN:


    + Slim (als het over organismen gaat dan, voor de rest is hij niet uitmuntend slim of iets dergelijks)
    + Aardig
    + Hij probeert vrienden te worden
    + Het arme kind
    + Hij ruikt lekker
    + Kan zijn voet in zijn nek leggen
    + Kan vechten (niet dat hij dat gaat doen het arme kind heeft daar een te grote obsessie met biologie voor)
    NEGATIEVE EIGENSCHAPPEN:


    - Vegetarisch
    - Kieskeurig qua voedsel
    - Serieus deze gast eet echt bijna niks
    - Steekt geen mensen neer
    - Steekt geen dieren neer
    - In paniek zegt hij soms willekeurige dierenfeiten omdat hij anders niks weet om te zeggen
    - Vredig en heeft een groot hart (Ja dat is een slecht punt in de arena)
    - GROOTSTE SHIPPER OOIT
    - Laat snel mensen toe/vertrouwt ze snel (I see you there, Andrea)
    - Nee maar no kidding deze gast heeft een ship-probleem
    - Stopt nooit met neuriën zelfs als iedereen hem smeekt om te stoppen omdat het verschrikkelijk vals is. Het gaat onbewust, oké?


          Districtsaandenken
    >> Tylers Districtsaandenken is een oranje polaroid camera aan een koordje. Zo kan hij foto’s maken van alles wat hij tegenkomt, wat thuis vaak kikkers waren. In de arena… Ja, eigenlijk geen idee. Kom naar Tyler voor gratis selfies! En misschien een mes in je buik aangezien hij met de Beroeps omgaat.

          Extra info
    >> Geef deze jongen alsjeblieft wat dieren in de arena, de arme schat.
    >> In deze prachtige layout door Melissa (cheeky spon) is geen ruimte voor wapens en vaardigheden dus dan maar hier.
    Tyler kan goed met een speer omgaan. Op dummy's, dan. Levende en ademende dingen gaat hij dus mooi niet aanvallen. Wat denk je zelf?
    Veel succes in de Beroeps, Tyler.
    >> Dingen die niet in de layout passen 2.0: Ik schrijf in de ik-vorm verleden tijd.

    [ bericht aangepast op 6 nov 2016 - 14:59 ]


    "Ik vind Sanne erg aardig, maar er mag wel 80 decibel af."

    Ik claim meisje uit 7 :)


    we tripped on the urge to feel alive

    I am the Angel of Darkness



    Naam: Valerie Angel Crosse

    Leeftijd: 17

    District: District 11

    Bijnaam: Engel van de duisternis

    Uiterlijk:
    Valerie lijkt wat uiterlijk betreft erg op haar broer Marten, hoewel ze het nooit toe zou geven - “Ik lijk niet op die loser!”. Ze heeft een heel erg bleke huid, grijsblauwe ogen -die meestal pure kilte en haat uitstralen, tenzij ze doet alsof ze lief en aardig is- en inktzwart, krullend haar dat tot iets meer dan tien centimeter over haar schouders reikt. Ze draagt haar haar meestal los, ook tijdens de Spelen.
    Ze is niet heel erg klein, 1,71 m., en vrij atletisch gebouwd, waardoor ze erg behendig, lenig en snel is. Ze is ook vrij gespierd. Als ze haar best doet, ziet ze er uit alsof ze geen vlieg kwaad zou doen, maar niets is minder waar. Wie heel, heel, heel goed kijkt ziet achter de schattige glimlach een blik van puur sadisme en haat.
    Al voor de Spelen begonnen zat ze onder de littekens op haar armen en benen. Ze zijn op haar lichte huid niet heel goed te zien, wat ze best jammer vindt. Het meest opvallende littekens loopt vanaf haar rechterschouder helemaal over haar rug totaan haar linkerheup. Ze heeft dit litteken overgehouden aan het eerste gevecht wat ze van haar broer won, toen ze tien jaar oud was. Het is een deel van haar trots en ze laat het dan ook graag aan mensen zien. Voor haar is het het bewijs dat zij beter is dan haar “achterlijke broer die toen puntje bij paaltje kwam niet eens een klein meisje kon vermoorden en zelfs door dat kleine meisje vermoord werd”.
    Het liefste draagt ze donkere of bloedrode kleding, maar ze is wel bereid om een schattig jurkje -of dat nou zonsondergangoranjebloedrood met glitters is of biggetjesrozebloemetjespaars met edelstenen is maakt niet uit, zolang het maar werkt- te dragen om de act van onschuldigheid levend te houden.

    Leefsituatie:
    Valerie's familie behoort tot de elite van District 11. Haar vader bezit de enige smidse uit het District, en als Valerie niet aan het trainen is, is ze meestal daar te vinden. Ze heeft het allemaal prima voor elkaar en is behoorlijk gelukkig. Ze krijgt altijd haar zin. Altijd. Zonder uitzondering.
    Vrienden heeft ze niet echt. Maar wie heeft vrienden nodig, als je wapens hebt?
    En als ze wél aardig tegen je doet, is de kans dat ze je gebruikt om haar doel te behalen vrijwel 100%.
    In haar eigen District werd Valerie altijd óf als het perfecte meisje gezien, óf als een psychopaat. Dat laatste werd vooral beweert door haar slachtoffers - waaronder Elesa Marywether (zie: Aandenken)- en deze mensen werden vrijwel nooit geloofd. Valerie wist de waarheid namelijk altijd zo te verdraaien dat zij onschuldig leek.

    Karakter:
    Op het eerste gezicht lijkt Valerie een lief en onschuldig meisje, maar dat is ze nooit geweest en zal ze ook nooit zijn. Ze is kil, sarcastisch, cynisch en vooral heel, heel erg sadistisch, nog meer dan haar broer. Ze is heel erg slim en was op school altijd de beste. Ze wilde ook niets minder dan de beste zijn. Het is óf de eerste plek, óf de eerste plek, en als ze de eerste plek niet kan krijgen heeft ze wel wat trucjes om het toch voor elkaar te krijgen. Ze heeft heel veel mensenkennis -vooral als het om iemands zwakke plekken gaat- en is heel goed in het manipuleren van iemands gedachten, door middel van een een vriendelijke glimlach en eventueel een knipoog.
    Ze is vastberaden, tactisch en zal angst niet snel tonen. Ze zal niet aarzelen om iemands zwakke plek tegen hem te gebruiken, en desnoods zal ze spelen met iemands gevoelens van liefde en vriendschap, als ze maar krijgt wat ze wil.
    Ze kan behoorlijk goed omgaan met messen, omdat die bij haar thuis in overvloed aanwezig waren en ze dus rustig kon oefenen.
    Ze heeft alle voorgaande spelen grondig bestudeert en zichzelf zoveel mogelijk overlevingstechnieken aangeleerd. Ze kan ook redelijk goed zelf wapens maken.
    Ze is een hele goede actrice, iets wat handig is om sponsoren te werven. Ze is goed -heel erg goed- in liegen, lichaamstaal neppen en haar echte emoties verbergen. Je hebt bijna een zesde zintuig nodig wil je haar leugens kunnen ontdekken (hoewel ze tegen haar districtsgenoot de moeite niet doet om overtuigend te zijn, hij weet heel goed dat ze duivels is).

    Verleden:
    Valerie had een fantastische jeugd, helemaal sinds haar vader haar en haar broer Marten zijn vak leerde: smid. Ze bleken hier allebei aanleg voor te hebben. Al snel ontdekte Valerie dat ze hoe ze messen en werpsterren moest maken, waarna ze met Marten begon te trainen. Lief of voorzichtig ging het niet, integendeel: regelmatig kwamen beide kinderen gewond thuis.
    Al snel werd duidelijk dat Valerie hier meer talent voor had dan haar broer. Een jaar later, toen ze tien was -en Marten dertien- versloeg ze hem voor het eerst. Ze hield een groot litteken over aan dit gevecht, dat ze als een aandenken aan haar overwinning koesterde. Telkens als ze de kans kreeg, liet ze het Marten zien, puur en alleen om hem te pesten en hem eraan te helpen herinneren dat zij sterker was dan hij.
    De boete van de 57e Hongerspelen zette alles op zijn kop: Marten werd getrokken. Hij sloot zich aan bij de Beroeps en hield het redelijk lang vol, maar werd vervolgens door zijn districtsgenote vermoord; wat volgens Valerie het ultieme bewijs was dat haar broer een zwakke idioot was, een schande voor de familie, en dat zij vele malen beter was dan hij. Vanaf dat moment wist ze het echt zeker: zij zou tribuut worden en de Beroeps eraan helpen herinneren wat ze ook alweer behoorden te doen tijdens de Spelen: moorden, en niet continu flikflooien met elke willekeurige andere tribuut.
    De afgelopen drie jaar bestonden voor Valerie bijna alleen nog maar uit trainen en oude Spelen terugkijken, zeker in het laatste jaar.

    Skills (en het gebrek daaraan):
    Zoals eerder genoemd, is Valerie behoorlijk snel en sterk. Ze heeft een redelijk uithoudingsvermogen, is lenig en kan net als elke andere 11 fantastisch kimmen en heeft een enorme plantenkennis. Met de juiste materialen kan ze haar eigen wapens maken, maar tegen kant en klare Capitoolwapens heeft ze ook geen bezwaar - minder moeite. Ze is echter wel heel erg kieskeurig en is dol op moeilijk doen, dus geen standaard wapens voor haar. Het liefste gebruikt ze wapens voor op een wat grotere afstand, maar geen boog of katapult, nee: Valerie gebruikt het liefste haar werpsterren. Werpmessen en blaaspijpjes met gif zijn ook wel leuk, maar ze verkiest haar werpsterren boven deze dingen omdat ze haar slachtoffers liever een langzame, bloedige ook laat sterven. En oké, werpsterren zie je bijna nooit in de Hongerspelen, en Valerie doet heel graag moeilijk.
    Als ze dan toch van dichtbij moet vechten, dan het liefste met een mes of een zwaard, waar ze redelijk handig mee is. Wat, een gewoon zwaard? Geloof je het zelf? Nee, Valerie gebruikt liever geen gewone zwaarden, ze is een stuk beter met dao zwaarden. Opnieuw: moeilijk doen.
    Speren, dolken, bogen en dat soort alledaagse dingen, messen uitgezonderd, gebruikt ze liever niet.
    Ze zou wel eventueel een zeis kunnen werken, als je wil dat mensen echt als de dood voor haar zijn (vergeef me die verschrikkelijke woordgrap alstjeblieft).
    Ongewapende man-tot-man gevechten vermijdt ze liever, omdat ze er niet heel goed in is en ze het gewoon niet leuk vindt.
    Ze kan zwemmen. Soort van. Goed genoeg om niet te verdrinken. Meer niet.


    Aandenken:
    Haar aandenken is een zilveren ketting met een glimmende zwarte parel eraan, die ze door middel van leugens en bedrog heeft weten te krijgen. Toen ze 13 was, en ze de ketting zag, besloot ze dat ze die wilde hebben. Het probleem was echter dat die ketting van een ander meisje was, Elesa Marywether, een onzeker en vriendloos kind. Valerie en zij werden ‘beste vriendinnen voor altijd’, totdat Elesa haar ketting aan Valerie gaf. Kort daarna besloot Valerie dat ze wel lang genoeg aardig was geweest en vertelde ze Elesa hoe ze werkelijk over haar dacht, waarna ze het gebroken meisje grijnzend achterliet - mét haar ketting.
    Bij het afscheid wilden haar ouders haar het aandenken van Marten geven, maar Valerie wees het bot af met de woorden dat ze niets hoefde wat van Marten was geweest, dat hij voor haar niet haar broer was en dat soort dingen.

    Extra:
    Valerie heeft Photoaugliafobie, angst voor fel (meestal wit) licht, en Selafobie, angst voor felle lichtflitsen niet stroboscopische effecten. Omdat ze is opgegroeid tussen het vuur van haar vaders werkplaats, kan ze het licht van vuur wel hebben. Zonlicht ziet ze liever niet, maar ze weer dat ze niet zoveel keus heeft. Andere vormen van fel licht gaat ze met alle geweld uit de weg.


    Fancy lay-out komt later wel

    [ bericht aangepast op 6 nov 2016 - 18:26 ]


    Mati en sheva yelu. This action will have no echo.

    Naam: Clara Oswald
    Standpunt: Ik-vorm, tegenwoordige tijd
    Leeftijd: 15, alhoewel ze in de arena 16 wordt
    Uiterlijk: Clara heeft lange blonde haren met slag, haar oogkleur is verborgen achter rode lenzen en ze is 1.75 lang. Ze is slank en heeft altijd een mysterieuze grijns op haar gezicht. De meeste mensen vinden haar ogen nog niet het meest merkwaardige aan haar uiterlijk, maar haar ‘aparte’ kledingstijl, waarin ze bijna altijd de buitenwereld betreedt: een zwarte broek en een zwart shirt, met een riem om haar middel met merkwaardig uitziende potjes en flesjes. Ook is het bekend dat ze altijd gewapend is, maar waar ze die wapens dan laat weet men niet. De potjes en flesjes aan haar riem zijn al meerdere keren onderzocht door het Capitool, maar iets schadelijks kan de inhoud van de potjes en fles niet aanrichten. Een van de redenen waarom de meeste mensen haar wantrouwen, wie draagt immers al die dingen als ze er toch niks mee kan?
    Omdat ze - zoals ze het zelf het liefste verwoord- wat hoger staat dan iedereen, is haar houding neerbuigend.
    Karakter: Clara heeft onwaarschijnlijk veel haat aan oneerlijkheid, houdt er van om uitbundig kritiek te leveren op alles en iedereen en niets weerhoud haar ervan alles wat ze denkt hart op te zeggen. Ze is uiterst wraaklustig en alles wat je haar aan doet zal je betaald komen te staan. Haar behendigheid met wapens is meestal beangstigend. Ze kan heel ‘vriendelijk’ (of eigenlijk haar definitie van vriendelijk, ze vermoord je niet half maar helemaal) zijn tegen de gene die ze mag. Haar uitgebreide kritiek op iedereen levert nogal wat vijanden op, maar ze heeft niets te vrezen. Je hoeft niet bang te zijn zolang je haar maar niet irriteert. Zowel, dan word je een deel van haar slachtoffers, ‘de half vermoorden’ oftewel de mensen die ze heeft vermoordt, maar wel zo dat ze nog door kunnen leven! Dit is ook haar favoriete ‘moord niet-moord’ techniek.
    Een andere zeer typerende eigenschap van haar is, haar sluwheid. Ze is slim. Je kunt het een minpunt noemen dat ze het woord ‘vrienden’ niet echt kent, behalve als mensen hetzelfde denken als zij doet over dingen, maar zelf denkt ze daar heel anders over…
    Leefsituatie: Clara heeft woont bij haar moeder en is enig kind. Er wordt gezegd dat haar vader een vredebewaker is, maar ook dit is niet zeker, aangezien ze nooit is gezien met haar vader.
    Verleden: Een oersaai oninteressant leven, is hoe ze haar verleden zou beschrijven. Al vermoed men dat ze in haar jeugdjaren door haar vader verplicht is de ‘rebellen’ in District 1 te vermoorden, al heeft ze dit nooit bevestigd of ontkent.
    De grootste reden om zich op te geven voor de Spelen waren wraakgevoelens en de manier om haar leven zo wat minder saai te kunnen maken.
    Aandenken: De (gestolen) helm van een vredebewaker. Al komt dit waarschijnlijk (spijtig genoeg) niet door de keuring en mag het de arena niet mee in.
    Wapens en vaardigheden: Ze is uitzonderlijk goed in mensen halfvermoorden. Dit is dan ook haar vaardigheid.
    Haar beste wapen is de satéprikker.

    [ bericht aangepast op 5 nov 2016 - 18:49 ]


    i wanna die with you once or twice.

    ^ Hoe kom je aan die naam?


    in love with the fictional characters, I'm sorry

    IK CLAIM JONGEN DISTRICT NUMMER 5

    Naam:
    Diederick Enyi Benedict, mannelijke tribuut District 5
    Leeftijd:
    15 jaar
    Uiterlijk:
    Diederick Enyi Benedict is een hele lelijke jongen die kaal is. Hij is een bovengemiddelde lengte voor zijn leeftijd en zijn ogen zijn bruin met een groenige glans. Daarboven zit een onverzorgde, dikke zwarte unibrauw. Zijn neus is heel erg misvormd, doordat zijn oma hem heel vaak met een krant op zijn neus sloeg. Hij is een oor kwijtgeraakt omdat hij een beetje uitschoot met insecten snijden, maar zijn andere oor heeft hij niks speciaals. Aan zijn lippen is niks speciaals op aan te merken, maar zijn tanden houdt hij overdreven veel en vaak bij. Zijn nek is in tegenstelling tot zijn gezicht wel redelijk normaal. Datzelfde geldt voor zijn schouders. Zijn armen zijn heel erg gespierd want insecten zijn heel erg zwaar. Hij is in de breedte heel erg dun, maar in de dikte is hij ook heel erg dun.
    Leefsituatie:
    Diederick woont in een schuur samen met zijn insectenverzameling. Die schuur staat in een verlaten deel van het bos in District 5 aan een meer, bij een elektriciteitspaal en hij bedelt bij de vrouw van de burgemeester, die hem stiekem toch wel heel schattig vind. Heeft hij ouders? Tuurlijk, anders zou hij niet geboren zijn. Wie zijn ouders zijn? Nobody knows!
    Hij heeft geen huisdieren, maar wel 23 huisinsecten, genaamd insect 1, insect 2, enz.
    Karakter:
    Diederick is eigenlijk best een aardige jongen, wat je waarschijnlijk niet had verwacht. Maar helaas is hij dat alleen als het op insecten aankomt.
    Jammer genoeg kan Diederick geen gesprek beginnen, aangezien hij door zijn eenzame levensstijl geen goede sociale vaardigheden heeft, en dus moet iemand anders het voor hem doen. Ook heeft hij een enorme obsessie met insecten. Je moet niet tegen hem beginnen met praten over dit onderwerp, want dan blijft hij úrenlang doorpraten.
    Pluspunt:
    Hij is goed in het vinden van voedsel door te kijken naar insecten.
    Minpunt:
    Diederick geeft heel veel om zijn insecten, en is daarom bang voor veel insectenetende dieren. Vooral voor vogels heeft hij een complete fobie ontwikkelt.
    Verleden:
    Diederick weet niks van zijn leven voordat hij twaalf was: geheugenverlies. Het enige wat hij nog wist waren basis levensbehoeften en de boete. Sindsdien woont hij in zijn eentje aan het meer en houdt hij zichzelf in leven met de eetbare planten die hij in het bos vindt.
    Districtsaandenken:
    Toen zijn allereerste insect was gestorven, had hij hem ingepakt met bijenwas en er een draadje aangemaakt als ketting. Sindsdien draagt hij hem altijd, ook als hij slaapt.

    [ bericht aangepast op 5 nov 2016 - 17:23 ]

    Oké Zwisterland is aangekomen met veel stress en ongeduldigheid en dat soort dingen.

    Naam: Fester Zene Metan
    Fester-bos
    Zene- muziek
    Metan- methaan (een stof gemaakt van dode plantenwortels)
    'Muziek van het (dode) bos

    District: 7, van hout en papier

    Leeftijd: 17 jaar en verjaart op 27 november wat hem als sterrenbeeld Boogschutter geeft.

    Standpunt: ik vorm verleden tijd

    Uiterlijk:
    Fester is een lange en dunne jongen die vaak er wat verlegen bijloopt. Zijn donkerbruine haren die vaak vergeleken worden met de staan van de dennenbomen in het district zijn zo lang dat ze over zijn oren vallen en krullen in het rond. Zijn pogingen om het in model te houden heeft die al lang geleden opgegeven en al zou die dat doen, zijn geklim in bomen zou niet meehelpen.
    Zijn ogen zijn donkergroen als de kleur van dennenboomnaalden en kijken met een vrolijke glinstering de wereld in. Verder is Fester huis licht gebruind door het vele buiten zijn en heeft hij een opvallende moedervlek boven zijn smalle lippen. Zijn handen en benen zitten vaak onder de schrammen door de takken of onder de blauwe plekken door het vallen.
    Zijn rug is er erger aan toe. Na een brand zijn er brandwonden op achter gebleven waardoor zijn hele rug rood gekleurd is.
    Over kleding doet de jongen niet moeilijk, alleen gaat zijn voorkeur vooral niet uit naar schoenen[a]. Hij vindt ze niks en loopt dan ook zoveel het kan zonder, zelfs op straat en tijdens het klimmen. Er zijn kleuren die hij nooit zal dragen zoals geel en oranje, iets dat fel is en in zijn nadeel zal werken als het gaat om goede camouflage.

    Geschiedenis:
    Festers verleden is een gelukkig verleden zonder veel problemen afgezien van het feit dat hij gedwongen moest verhuizen op zijn dertiende omdat het huis afbrandde. Dit is ook de reden waarom hij een angst heeft ontwikkelt tegen vuur en alles wat kan branden en de huid kan aantasten. In het vuur zijn onder andere vele herinneringen verbrand, maar gelukkig niemand anders. Wel heeft hij, omdat het rond midden nacht gebeurde en hij zijn broertje eerder maar buiten hielp dan zichzelf, een rug vol brandwonden. Vandaar dat knuffelen of direct contact in het algemeen hem niet aanstaat.
    Zijn ouders hebben geprobeerd het trauma weg te werken wat deels lukte. Ze zorgen voor een therapie, eentje die het trauma zal moeten wegwerken. Daar is die nu nog steeds mee bezig. Er zijn nachten waarin die moet verblijven bij diegene om te kijken hoe erg de nachtmerries zijn die hij zo vaak krijgt. Daar leert hij ook zijn angst te vergeten door wat anders te doen. Dit is voor hem door te zingen en harp te spelen. Het laat hem alles vergeten.
    Hierdoor is ook een deel van hun geld weg, door de hoge prijs omdat de meeste inwoners het niet ruik hebben en dit zagen als een buitenkansje. Hierdoor moest zowel Fester als Karif gaan werken, bomen omhakken met bijlen, iets waar Fester het ook niet op heeft, want ze zijn zwaar. Sindsdien werkt hij nog steeds, alleen nu sorteert hij papier in bakken die hij rondbrengt in de buurt met zijn broertje.
    Zijn oom kwam bij hen wonen toen hij twaalf was. In de eerste instantie wist hij niet dat hij er eentje had waardoor het hem moeilijk lag. Zijn oom is aardig, dat wel, maar ook sluw en neemt het merendeel van het eten en het warme water in beslag. Fester heeft hierdoor een soort afkeer ontwikkelt tegen omen en mensen die alles in beslag nemen. Dit laat die echter niet erg blijken uit zijn manier van doen en spreken aangezien die geleerd heeft aardig te blijven. Het is zwijgen of de waarheid vertellen.

    Gezinsomstandigheden:
    Festers familie lijkt op het eerste moment erg normaal. Hij heeft een aardige vader die ijverig werkt, een moeder die geduldig is, een oom die onderdak bij hem heeft gezocht na het overlijden van zijn vrouw. Alleen zijn dertienjarige broertje is het grote, stille probleem. Karif (arriverend in de herfst, omdat die toen werd geboren) is slechthorend. Daarom moet iedereen met hem in gebarentaal communiceren of een boekje en potlood bij zich hebben om alles op te schrijven. Dit heeft er echter niet voor gezorgd dat Karif de muziek die zijn broer maakt mooi vind. Nog steeds kan hij lezen wat hij zingt en liplezen. Zijn stem heeft hij nooit gehoord, iets wat Fester zou willen veranderen. Hij wil, dat is zijn grootste wens, dat zijn broertje kan horen hoe mooi alles klinkt.
    Het huis waarin ze wonen is niet de grootste, maar wel gezellig. Samen met Karif slaapt hij op zolder, hij onder het raam. De zorg van zijn broertje ligt vooral in zijn handen en hij heeft plechtig, en voor de gein, gezworen hem te beschermen.


    Karakter:
    +eerlijk
    + avontuurlijk
    - sarcastisch
    +muzikaal
    +observeren
    - impulsief
    +open
    - fragiel
    - vuur-angst
    - grenzen opzoeken
    +aardig
    - woedend
    +dromerig
    Fester is op zich een aardig en open persoon die graag contact neemt met anderen. Aan de andere kant kan die erg pissig zijn en sarcastisch op het moment dat je hem boos heb gemaakt door bijvoorbeeld wat te zeggen over zijn vrienden en familie of zijn liefde voor muziek en buiten zijn. Hij zal observeren en op het moment dat hij boos is, alles zeggen wat hij heeft gehoord en denkt, puur door blinde woede. Het zijn niet echt woedeproblemen, toch heeft die zichzelf aangeleerd dat als hij dit merkt, hij zijn kubus erbij pakt en die probeert op te lossen zodat hij zich focust op wat anders.
    Te verwachten aan Fester is hij erg muzikaal aangelegd. Doordat hij dagelijks in contact komt met hout en papier, heeft hij ook zijn eigen harp gemaakt en zichzelf aangeleerd erop te spelen, naast het schrijven van zijn eigen liedjes. Dit zingen doet hij vaak in een boom.
    Als je vrienden wilt worden met Fester zal je hem voorzichtig moeten benaderen. Niet dat hij snel bang is, hij heeft amper angsten behalve vuur, maar omdat hij niet gelijk iedereen vertrouwt. Je moet wat aardigs hebben gedaan voordat hij je als echte vriend aanschouwt.
    Daarnaast is Fester een avontuurlijk type die impulsief nadenkt en doet, wat hem vaak in de problemen brengt. Hij is erg enthousiast, zorgzaam en geduldig, mede dankzij het feit dat zijn broertje daarvoor heeft gezorgd. Vaak zit hij met zijn gedachte heel ergens anders waardoor die verwarrend kan overkomen. Hij is een jongen die niet zijn gevoelens verbergt, hij vertoont ze eerder en het maakt hem niet uit wat je dan van hem denkt.

    Aandenken:
    Zijn aandenken is de kubus met gekleurde vakjes die hij oplost als hij te boos is of niet in staat is te zingen of te spelen zodat hij alles vergeet.

    Eventuele informatie:
    Dubbele melding dat Fester een trauma heeft aan vuur.


    you said "plese don't ever change" but you don't like me they way i am

    Mag ik een meisje van district 11?


    falling doesn't feel this bad when i know you've fallen this way too.

    Ik claim jongen 11 :Y)


    "It doesn't matter who you are or what you look like, so long as somebody loves you."

    Hufflefluff schreef:
    Mag ik een meisje van district 11?



    Deze is helaas al geclaimed door Samanthablaze, ze staat alleen nog niet in het topic.

    Ik ik! Kan ik het meisje van district 10 reserveren?


    obsessive rage

    DarIing schreef:
    Ik ik! Kan ik het meisje van district 10 reserveren?


    Ava!!!! Je bent terug!!!! Ik heb je gemist!!!


    Mati en sheva yelu. This action will have no echo.

    Samanthablaze schreef:
    (...)

    Ava!!!! Je bent terug!!!! Ik heb je gemist!!!


    Haha ja ik ben terug ;D Missed you too
    Nu wil ik jou stiekem al als bondgenoot claimen maar laat ik eerst maar eens in het topic komen haha


    obsessive rage