• SUMMER CAMP
    Rollentopic • Praattopic • Speeltopic




    STORY
    In de zomer wordt er vijf weken lang een zomerkamp georganiseerd voor jongeren van de 16 tot 18 jaar. Tijdens dit kamp leren jongeren nieuwe mensen kennen uit het hele land. Er worden dagelijks leuke activiteiten geregeld waarbij je hopelijk nieuwe vrienden kunt maken. Degenen die meegaan op kamp, worden begeleid door studenten van verschillende hogescholen door het hele land. Zij doen dit als hobby, wellicht ook omdat het goed staat op hun CV voor later. Kortom: iedereen doet hard hun best om het voor iedereen naar zijn zin te maken. Dus pak je rugzak in en ga mee op kamp!


    LOCATION
    Het kamp is gelegen in een bos in de staat California in Amerika. Alle jongeren slapen in kleine hutjes waar maximaal vier personen in kunnen, ze slapen hier in stapelbedden. Er zijn gedeelde douches en toiletten die dagelijks schoongemaakt worden. Verder is er eetzaal in het algemene kampgebouw. Het verschilt per dag of er binnen of buiten gegeten wordt, er staan buiten ook veel banken en tafels om aan te eten. Verder is er een groot meer waar in gezwommen kan worden. Ook is er een grote open plek voor een kampvuur waar je op boomstronken omheen kunt zitten.


    DOELGROEP
    — Het kamp is bedoeld voor jongeren van 16 tot 18 jaar, voornamelijk high school leerlingen. Zij komen uit heel Amerika. Veel van hen komen er ook naartoe om nieuwe mensen te leren kennen.
    — De rol van begeleidster wordt voornamelijk gevuld door studenten. Hier zit in principe geen leeftijd aan gebonden, maar de meesten zijn tussen de 20 en 25 jaar. Zij moeten op sollicitatie komen voordat zij mee kunnen, omdat de organisatie wil weten wat ze in huis halen. Het is in principe vrijwilligerswerk, maar ze krijgen wel een kleine vergoeding.
    — Er zijn ook altijd drie organisatoren aanwezig. Zij zorgen voor de technische aspecten zoals verzekeringen. De activiteiten worden namelijk georganiseerd en bedacht door de begeleiders.


    KAMPREGELS
    — Het is verboden om alcohol, sigaretten of drugs mee te nemen en/of te gebruiken
    — Als de jongeren naar bed moeten, dienen zij terug te gaan naar hun eigen hut
    — Jongens en meisjes mogen niet samen slapen
    — Geweld en agressie wordt niet toegestaan
    — Bij het overtreden van één regel volgt er een waarschuwing, bij een tweede overtreding wordt er contact opgenomen met je ouders en word je naar huis gestuurd
    — Er wordt altijd geluisterd naar de begeleiders
    — Heb respect voor elkaar!


    ROLLEN
    Naam • User • Faceclaim • Pagina
    Naam:
    Leeftijd:
    Rol: begeleider of jongeren die meegaat op kamp?
    Reden voor het kamp: Houd het realistisch. Dit hoeft geen spannende reden te zijn, nieuwe mensen leren kennen volstaat al.
    Woonplaats: Dit mag overal in Amerika zijn, het buitenland mag niet.
    Innerlijk: Wees origineel
    Uiterlijk:
    Geschiedenis: Ook niet iedereen heeft een heftig verleden, wees hierin ook origineel
    Extra:

    *Maar huh waar is het puntje "relaties"? Die staat er niet bij, omdat iedereen elkaar pas op kamp leert kennen, dus je hebt nog geen relaties.

    Jongeren
    Jongens
    — Deymon "Dey" Cáelán Hart • Bathsheba • Dylan Rieder • 1.2
    — Axel Sebestian Spilsburry • Greenlight • 1.4
    –– Aidan Durant • Mouli • 1.3
    Meisjes ook even tijdelijke stop
    — Posey Scarlett Montana • Sobral • ? • 1.1
    — Sasha Aveyah Hale • Campeon • 1.3
    –– Tubbietoost
    –– Charlotte Page • Gareth • 1.3
    –– Aurora Gallagher • Gadot • 1.3
    Begeleiders
    Jongens tijdelijke stop
    — Felix Elvis Thompson • Goosebumps • Matt Corby • 1.2
    — Jackson Nathaniel Cooper • Sobral • 1.3
    –– Donovan Ives West • Soca • 1.2
    Meisjes
    — Madison Kate Clark • JudithSuzann • 1.3

    ––


    REGELS
    — De huisregels van Quizlet gelden hier
    — Alleen Goosebumps en Sobral maken nieuwe topics aan
    — Je schrijft een post van minimaal 300 woorden
    — Geen perfecte personages
    — Maximaal drie personages per persoon, verschillende rollen en geslachten
    — Wees origineel, maar houd het wel realistisch
    — Heb je vragen? Stel ze gerust!

    [ bericht aangepast op 15 juni 2017 - 16:27 ]


    Everything is illuminated by the light of our past.

    Mag ik een meisje (jongere)? c:


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    Kan ik een vrouwelijke begeleidster reserveren?


    Good people are like candles, they burn themselves up to give others light

    Mag ik een mannelijke begeleider?


    Some people in your life come as blessings, others come in your life as lessons.

    MT


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Mag ik een jongere meisje reserveren c:?


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Mag ik een mannelijke begeleider? ^^ Oh en als die vol zijn is een kampdeelnemer ook prima.

    En als fc dylan rieder c:

    [ bericht aangepast op 12 juni 2017 - 17:53 ]


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.

    Even een vraagje, zou je twee kampgangers mogen?


    That is a perfect copy of reality.

    Marlow schreef:
    Even een vraagje, zou je twee kampgangers mogen?


    Dat mag, we gaan die regel er even uithalen! c:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Girl for me? C:


    El Diablo.

    Ik wil wel n meisje


    The thing you do mean something to people -Ncis

    POSEY SCARLETT MONTANA


    NAAM
    Posey: Variant of Posie. Otherwise, it could be from the English word for a bouquet of flowers.
    Scarlett: Either a variant of SCARLETT or else from the English word for the red colour. The word is derived (via Old French and medieval Latin) from Persian سقرلاط (saghrilat), the name of a type of cloth.
    Montana: Variant of MONTAGNA.


    Posey kent eigenlijk geen bijnamen en dat vindt ze wel prima. Ze heeft er een hekel aan als iemand haar alleen bij haar achternaam aanspreekt.


    LEEFTIJD
    Posey is zeventien jaar oud. Ze is geboren op 30 december, wat betekent dat ze net voor nieuwjaar jarig is.


    WOONPLAATS
    Posey is geboren in Haysville in Kansas. Hier heeft ze heel haar leven gewoond, ondanks dat ze een keer verhuisd is. Zowel haar vaders als moeder woont ook in deze stad. Ze heeft het er prima naar haar zin.


    SHE WAS A RAINBOW, BUT HE WAS COLOR BLIND


    REDEN VOOR HET KAMP
    Posey heeft eigenlijk meerdere redenen voor het kamp. Ten eerste: ze heeft geen bijbaantje, dus vrij weinig te doen aangezien veel van haar vrienden bijna full-time werken in de zomer. Ten tweede: ze verveelt zich snel, zeker nu ze zoveel tijd heeft en zo weinig mensen om ook maar iets mee te gaan doen. Ten derde: ze wilt graag écht de deur uit, omdat ze het niet trek om weken lang binnen te zitten - want ze wel zou doen als ze geen bezigheden heeft met vrienden. Tevens hoopt ze nieuwe mensen te leren kennen.

    LIFE HAPPENS. COFFEE HELPS

    INNERLIJK
    Posey is niet bepaald een makkelijk mens. Ze is soms zelfs wat moeilijk in de omgang, omdat veel mensen niet echt hoogte van haar kunnen krijgen. Ze is erg moeilijk te peilen. Dit komt ten eerste omdat ze zeer afstandelijk is. Ze laat mensen niet graag toe in haar leven en zal ook zeker niet de eerste zijn die op iemand afstapt. Ten tweede is ze behoorlijk gesloten. Ze praat absoluut niet over haar gevoelens, tenminste niet als ze ook maar een beetje negatief zijn, en wuift dat soort gesprekken altijd weg. Ten derde heeft ze een behoorlijke air om zich heen hangen, die vaak opgevat wordt als arrogant of gemeen. Dit is eigenlijk niet haar bedoeling, dat is namelijk helemaal niet hoe ze wilt zijn. Ze heeft een ietwat stil karakter, daarnaast is ze soms wat pessimistisch ingesteld. Dit zorgt er samen voor dat Posey niet automatisch gezien wordt als een vrolijke, toegankelijke jongedame.
          Natuurlijk heeft ze ook haar goede kanten. Ze is slim en gevat, iemand die altijd met de perfecte comebacks aan komt zetten. Ze laat absoluut niet met zich sollen en laat niemand over haar heen lopen. Ze neemt geen blad voor haar mond en heeft altijd haar mening wel klaarstaan. Posey is behoorlijk nuchter. Ze laat zich niet graag in met opwinding en gevoelens, maar draagt daardoor ook een bepaalde soort humor met zich mee. Ze weet op veel dingen droog te reageren. Daarnaast leeft ze echt op sarcasme. Bijna geen één uitspraak uit haar mond is echt geheel serieus te nemen.
          Verder is Posey behoorlijk stug als het aankomt op dingen doen waar ze geen zin in heeft. Vaak is ze liever lui dan moe en kunnen bepaalde dingen te veel gevraagd zijn voor haar. Posey kampt met een pittig ochtendhumeur, dus je laat haar dan liever het eerste halfuur met rust, anders is ze de rest van de dag niet te genieten. Posey geniet van de kleine dingen en doet dit vaak op een subtiele manier. Ze staat niet graag in de schijnwerpers en wordt juist ongemakkelijk als alle aandacht op haar gevestigd is. Ze is heel onhandig in het dagelijkse leven. Ze stoot regelmatig tegen dingen aan of laat iets uit haar handen vallen. Ze kan snel geïrriteerd raken en is ook het typte dat altijd hapt als er een grap met haar uitgehaald wordt.
          Posey is iemand die overal goed bij nadenkt, ze is absoluut niet roekeloos. Ze is zo iemand die niet tegen de regels ingaat, omdat ze geen zin heeft in gezeik. Verder heeft Posey toch wel iets wat haar voor sommige mensen zeer aangenaam maakt. Als ze iets leuk vindt, zal ze dat met veel passie doen. Ze is een goede vriendin, iemand die nooit een geheim door zal vertellen. Tenslotte is Posey veeleisend. Ze is niet zomaar tevreden, maar als ze dat wel is, weet ze hetgeen ook echt te waarderen. Aan Posey moet je waarschijnlijk wennen, maar zodra je haar handleiding begrijpt, is ze echt wel een goed mens.



    I'M SUFFERING AN EXTREME CASE OF NOT BEING BEYONCÉ


    GESCHIEDENIS
    Father: Desmond Richard Montana | 49
    Stepmother: Jennifer Michelle Montana (Née Renner) | 47
    Mother: Veronica Wendy Chambers (Née Fields) | 49
    Stepfather: William Christian Chambers | 51
    Sister: Sasha Patricia Montana | 20
    Stepbrother: Fitzgerald "Fitz" Jones | 19
    Stepbrother: Tristan William Chambers | 17


    Posey groeide op als de jongste dochter van Desmond en Jennifer Montana. Ze had slechts één oudere zus, met wie ze het redelijk goed kon vinden. Toen Posey negen was, besloten Desmond en Jennifer uit elkaar te gaan. De liefde was over, maar ze gingen als vrienden uit elkaar waardoor het voor de twee meiden nooit echt moeilijk was om te schipperen tussen beide huizen. Ze woonden alle twee in dezelfde stad en hadden evenveel "recht" om hun dochters te zien. Posey was dertien toen haar vader hertrouwde en veertien toen haar moeder hertrouwde. Gratis en voor niets kreeg ze er twee stiefbroers bij. Met beide jongens heeft ze geen bijzondere band, ze mag hen wel maar zal nooit echt vrienden met hen worden.

    NOT ALL GIRLS ARE MADE OF SUGAR AND SPICE AND EVERYTHING NICE
    SOME GIRLS ARE MADE OF SARCASM AND WINE AND EVERYTHING FINE


    EXTRA
    Allergieën: Hooikoorts
    Angsten: Hoogtevrees
    Talenten: Posey kan best goed zingen. Ze is zeer zeker geen Whitney Houston of Adele, maar kan best prima zingen.
    Mistalenten: Alles wat creatief is, maar voornamelijk tekenen
    Talen: Engels
    Hobby's: Zingen
    Likes: Zon, aardbeien, de geur van gemaaid gras, chocolade, truth or dare, koffie
    Dislikes: Problemen, hoogtes, aardappels
    Tics: Nagels bijten
    Fun fact: Ze is linkshandig
    Geaardheid: Heteroseksueel, maar ze vindt het leuk om te experimenteren met meisjes.
                                                                                                                                                                                                   

    [ bericht aangepast op 12 juni 2017 - 20:54 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    We need boys too D:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Iedereen staat erbij!

    @ Demi, wil je meisje of jongen?
    @ Lisa, ik heb je even jongen gegeven en geen begeleider cuz we need them boys!


    Everything is illuminated by the light of our past.

    goosebumps schreef:
    Iedereen staat erbij!

    @ Demi, wil je meisje of jongen?
    @ Lisa, ik heb je even jongen gegeven en geen begeleider cuz we need them boys!


    Ik moet er nog even over nadenken.


    That is a perfect copy of reality.

    goosebumps schreef:
    Iedereen staat erbij!

    @ Demi, wil je meisje of jongen?
    @ Lisa, ik heb je even jongen gegeven en geen begeleider cuz we need them boys!

    Primaa c: maar idk of de fc dan te oud is ;o


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.