• ALFEA COLLEGE
  "Discomfort Is Where Growth Lies."

  STORYLINE

  Alfea College is een school die zich richt op het verder ontwikkelen van fairies en specialists. Sinds het ontstaan van de school zijn er twee verschillende meningen over de manier van lesgeven. Voor zover bijna iedereen zich kan heugen is dit de afgelopen tientallen jaren voornamelijke op de moderne manier gebeurd. De traditionele manier was de doofpot ingestopt, dacht men.
        Halverwege het vorige schooljaar was er de eerste waarneming van een Burned One sinds tientallen jaren. Hoewel hier eerst over gedacht werd als een unieke verschijning, namen de hoeveel waarnemingen toe naarmate de maanden vorderden. Voor een kleine groep nog bestaande traditionalists werd het steeds duidelijker dat de moderne manier van werken een te klein effect had op het terug dringen van de grote aantallen Burned Ones en andere dreigingen. Een week geleden heeft deze groep het regime op Alfea onder dwang overgenomen. Per direct zijn er nieuwe regels ingevoerd.


  HUIDIGE SKIP

  SKIP INFORMATIE

  Zaterdag 10 oktober • 19.43
  Aan het begin van de avond is een Burned One gespot, net buiten de barriere van Alfea. Om het zekere voor het onzekere te nemen gaat de school preventief in lockdown. De specialist docenten gaan naar buiten. Alle studenten worden geacht om binnen te blijven, anders volgt een schorsing. De enige studenten die naar buiten mogen zijn de specialisten die patrouille rondes moeten lopen. Tevens worden er dubbele patrouille rondes ingevoerd.

  Lockdown
  • De studenten worden geacht de rest van de avond in hun eigen kamer te blijven.

  Zondag 11 oktober en maandag 12 oktober
  Er is nog steeds een lockdown in plaats. Op maandag gaan alle lessen door zoals gepland.

  Lockdown
  • De studenten mogen zich door het gehele gebouw door bewegen, naar buiten mag alleen met toestemming van een docent.
  • De avond curfew is van 23.00 uur vervroegd naar 21.00.
  • Samenkomsten van groepjes studenten zijn, buiten de lessen om, verboden.
  • Het gebruik drugs, alcohol of sigaretten is ten strengste verboden gedurende de lockdown.

  Bij overtreden van één of meer van deze regels zal de betreffende student een gepaste straf ondergaan, zoals community service doen voor Alfea.

  Dinsdag 13 oktober
  Alles lijkt veilig. De lockdown wordt opgeheven.

  Vrijdag 16 oktober
  – Het schoolbestuur heeft vernomen van het geplande feest van afgenomen zaterdag, die door de omstandigheden niet door kon gaan. Om de studenten tegemoet te komen mogen ze gebruiken maken van een van Alfea’s grote zalen voor een feestje.

  Vrijdagavond 16 oktober • 21.38
  – Kort na aanvang van het feest wordt er buiten een grote groep burned ones gespot, te veel voor de specialistdocenten om alleen aan te kunnen. De specialiststudenten zijn gevraagd (aka bevolen) om onmiddelijk om te kleden en te verzamelen in de entreehal, bij een van de docenten.
  – De fairies mogen zich in geen enkel geval met het gevechten bemoeien. Elke fairy die betrapt wordt op naar buiten gaan wordt per direct geschorst.
  – Naast de docenten hebben enkele ouderejaars specialisten extra verantwoordelijkheden gekregen. Communicatie tussen de docenten en studenten zal voornamelijk tussen deze studenten verlopen. Deze ouderejaars specialisten zijn Dorian en Isla
  – Binnen hebben enkele ouderejaars fairies, uit Donaghue’s nieuwe groep, de verantwoordelijkheid gekregen om een oogje in het zeil te houden. Deze studenten zijn Reilly en Rainn. Om een overzicht te houden op alle fairies zullen zij zich in de algemene ruimtes bevinden (aankomsthal, eetzaal, bibliotheek, etc.)

  Huidige situatie • Vrijdagavond 16 oktober • 23.44
  Het loopt tegen het einde van de aanval. Enkele specialists zijn al teruggekeerd naar het schoolgebouw, anderen lopen nog buiten rond. Alles is niet even vlekkenloos gelopen, met de nieuwe duo’s die niet op elkaar ingespeeld zijn. Meerdere duo’s zijn elkaar kwijt geraakt.

  Small notes
  1. Please geen fairies die alsnog weg sneaken en zich in het conflict met de Burned Ones mengen.
  2. Ook liever geen specialists die levensbedreigend gewond zijn (en, de skip hierna wordt wel echt een feestje (I promise), can’t join the festivities when laying in the infirmary).
  3. Aanvullend op bovenstaande, handig om te onthouden hoe de traditionalist met infected mensen omgaan! Iemand raakt infected na gebeten te zijn door een Burned One.

  Samengevat
  – Een week geleden was er een Burned One gespot, het geplande feestje was gecancelled
  – De lessen zijn gewoon door gegaan als altijd
  – Dinsdag was alles terug naar normaal
  – Het is nu 23.44 op vrijdagavond.
  – Fairies zullen in het schoolgebouw zijn. De specialisten zullen voornamelijk buiten zijn, maar als je wilt mag je specialist ook al terug in het gebouw zijn vanwege verwondingen oid. Het conflict met de Burned Ones verloopt enigszins in een chaos en meerdere duo’s zijn van elkaar gescheiden. Je mag zelf bepalen of je specialist nog bij hun partner is of dat ze elkaar zijn kwijtgeraakt.

  Het is een load aan informatie dus mochten er nog vragen zijn of als er iets nog onduidelijk is, let me know!

  [ bericht aangepast op 6 feb 2022 - 12:20 ]


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  🦈


  Tommi, ich glaub, ich hab' Heimweh. Ich will mal wieder am Rhein stehen.

  MT.


  That is a perfect copy of reality.  And in response to what you whispered in my ear I must admit, sometimes, I fantasize about you too

  Mt.


  'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

  MT. ✨


  Nothing is impossible in my own powerful mind.

  MT.


  Small and white, clean and bright. You look happy to meet me.

  mt


  I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

  mt!


  no regrets only memories

  calice schreef:

  Mt


  "this world is cruel, but i still love you."

  Normandy schreef:
  (...)  Mt  And in response to what you whispered in my ear I must admit, sometimes, I fantasize about you too

  MT ✨

  calice schreef:
  (...)


  Is dit foreshadowing?😏


  "this world is cruel, but i still love you."

  Normandy schreef:
  (...)
  Is dit foreshadowing?😏


  Nee, dit is Honey Boo Boo


  And in response to what you whispered in my ear I must admit, sometimes, I fantasize about you too

  Mt!


  Stenenlikker

  MT


  -growth is a process