Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 3

nu is er even een klein tijdsprongetje van ongeveer 2 / 2,5 weken .
~~~~~~
reacties zijn welkom '
x x x

Mogelijke uitkomsten

going to the town with my dad (47 x uitgekomen)

Er zijn een paar weken voorbij gegaan, en het contact tussen me vader en mij, is afentoe nog steeds wat stroef, maar wel stukken beter, we doen allebei ons best om een vader+dochter relatie op te bouwen, vandaag gaan we de stad in en leuke dingen doen.
~~~
Chanel! Ben je klaar, ik wil zo namelijk vertrekken anders kunnen we geen parkeerplaats meer krijgen. Jahaaaa ik kom al roep ik naar beneden. Snel doe ik mijn haar nog even in model, pak me schoenen en ren de trap af, wat niet helemaal goed gaat, omdat ik over me eigen benen struikel, daar lig ik dan op de grond onderaan de trap. gaat het wel? hoor ik mijn vader overbezorgd zeggen, wat geeft dat een goed gevoel, een gevoel dat er weer iemand is die om je geeft. Lachend kijk ik omhoog, ja het gaat prima hoor roep ik proestend. Ik sta op en trek me vader mee naar de auto. zo en wat heeft mevrouw hier allemaal nodig? nou is even nadenken hoor, deze mevrouw hier heeft heel veel dingen nodig, schoenen, een broek, topjes, een bikini, een rokje, een tas en - haha stop maar, ik weet alweer genoeg. eenmaal in de stad aangekomen, parkeert hij de auto en lopen we de eerste beste winkel binnen.
(tijdsprongetje)
Zozo dat was me nog eens een dag! hoor ik me vader zuchtend zeggen, ik kijk hem aan en zie dat hij helemaal bekaf met tassen in zijn handen tegen een muurtje aan staat. Nou ik kan zo nog even 2 uurtjes doorgaan hoor roep ik lachend. nee laten we dat maar niet doen, kom we gaan naar dat restaurantje daar, want ik begin honger te krijgen. ja is goed, en ik loop hem achterna. Eenmaal aan tafel begint gelukkig een goed en normaal gesprek tussen ons. en vertel, hoe gaat het nou eigenlijk met Mandy, ik heb haar al een tijdje niet meer gezien bij ons thuis. nee, dat komt ook omdat je er nooit bent, en voordat ik het weet is dat zinnetje me mond uit. Sorry pap zo bedoelde ik het niet zeg ik zachtjes. geeft niet hoor meisie, je hebt gewoon gelijk, ik was er bijna nooit en dat is gewoon waar. maar met Mandy gaat het goed hoor, we kunnen het gelukkig nog steeds goed met elkaar vinden. oke mooizo, en hoe gaat het met Frank, die heb ik ook al lang niet meer gezien zeg. nou ik weet eigenlijk niet hoe het met Frank gaat, ik heb hem ook al een tijd niet meer gesproken, in deze 2 weken misschien 3 keer, en dan heel kort aan de telefoon of op msn. Maar dat komt wel weer. We praten nog even door over school en alles, als hij over een ander onderwerp begint . weet je Chan, ik heb besloten dat we op vakantie gaan, naar een camping in Frankrijk. wat echt waar? Wil je kamperen? En ik kijk me vader met grote ogen aan, ja het schijnt best leuk te zijn en wel mee te vallen, en omdat jij het al zo lang een keertje wilt doen, gaan we volgende maand naar Frankrijk. aaaaaaa o dat ljikt me zoooo leuk! ennnn je mag ook iemand meenemen als je dat wilt, Mandy bijvoorbeeld. echt waar? Ik kijk hem met een bigsmile aan, o dat zou zo leuk zijn, mag het echt? ja tuurlijk, anders stel ik het niet voor he. na nog even een tijdje gepraat te hebben over de camping, besluiten we om maar naar huis te gaan, want het is al laat. Thuis aangekomen, ben ik doodmoe, ik geef me vader een kus en loop naar boven om alles te doen, en duik mijn warme bedje in.

~~~~~~~~~~~~

sorry als deze iets minder leuk is, maar ik had niet heel veel inspiratie.

x x x

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?