Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 5

reacties zijn altijd welkom . en leuke ideetjes natuuurlijk ook .

x x x

Mogelijke uitkomsten

i like to party, so i'm there (33 x uitgekomen)

PAP ik ben thuis gil ik als ik binnen in de hal sta. Als ik niks hoor loop ik naar binnen, niemand te zien, maar de achterdeur staat open dus hij zal wel in de tuin zijn, en ja hoor daar zit meneer lekker bij het zwembad. Hij zit met zijn rug naar me toe, ik sluip erop af en als ik bijna bij hem ben begin ik te rennen en geef hem een zet waardoor ie in het water valt. Hoi pap zeg ik vrolijk als ie weer boven water komt. ik krijg jou nog wel mevrouwtje roept hij lachend, hij klimt uit het zwembad, en ik weet dat dat niet veel goeds betekent dus ik zet het op een rennen, daar ren ik dan door de tuin op een hete zomerdag, met een natte vader achter me aan. Neeee genade alsjeblieft, ik smeek het je, jij zit in je zwemkleding en ik in me normale kleding dat is niet eerlijk. nou dat maakt mij niks uit hoor! ik wil het hoekje omrennen, maar ik struikel over mijn eigen benen nee he niet weer. me vader pakt me vast en loopt met mij over z’n schouder naar het zwembad. Neee genade probeer ik nog een keer. nee niks genade, nu krijg je hem terug ook. en voordat ik het weet lig ik in het zwembad. Hoestend en proestend kom ik boven water, ik kloot nog wat met me vader en ga dan naar binnen om te douchen en droge kleren aan te trekken.
Zo ben je weer een beetje droog, lacht me hij als ik weer naar beneden kom. Ja het gaat wel weer lach ik. Wat gaan we eten vanavond? Of moet ik dat aan Olivia vragen? nee ik heb Olivia een dagje vrij gegeven, die vrouw doet zoveel voor ons, en we kunnen best een keer ons eigen eten maken toch, of niet? Ja dat gaat vast wel lukken, dusss wat eten we dan? nou het enige wat ik in huis heb zijn spruitjes, maar ik denk niet dat jij daar zo vrolijk van wordt. ah gadverdamme, geen spruitjes, alsjeblieft niet, heb je echt niks anders? nee, of we eten spruitjes, of jij rijdt nu even naar de supermarkt, en haalt daar een magnetronmaaltijd, of iets anders lekkers, zeg jij het maar. ik rij wel even naar de supermarkt, alles is beter dan die vieze spruiten en ik trek een zuur gezicht. haha oke, nou haal dan maar die magnetronmaaltijden, je weet wel welke ik bedoel he? ja dat komt wel goed hoor lach ik, hij geeft me wat geld en ik loop de deur uit op naar de supermarkt, lopend kan makkelijk want die supermarkt is vlak om de hoek.
IN DE SUPERMARKT .
Ik sta even bij de magnetronmaaltijden te kijken welke ik het lekkerst vind als ik mijn naam hoor. Ik kijk achterom en zie Frank samen met een vriend van hem staan, een of andere Joey. Frankieee roep ik vrolijk terug, wat doe jij nou weer hier vraag ik verbaasd aan hem. ach gezeik met me ouders, ik moest en zal boodschappen doen voor me ouders, anders mocht ik Vrijdagavond niet naar het feestje van Mike en Celeste. geven die een feestje dan? Ja wist je dat nog niet dan? nee niet bepaald lach ik. o nou, als je wilt komen, ik mocht nog wat mensen van hun meenemen, dus als je zin hebt hier heb je celeste’s adres. dankje, ja ik ben wel in voor een feestje, het is te lang geleden dat ik uit ben geweest, is het goed als ik Mandy ook meeneem? Ja is goed, en Davey is er waarschijnlijk ook, dus het wordt een gekke boel daar. nou ik ben van de partij! Maar nu moet ik weer gaan, want me vader zit thuis op het eten te wachten, ik spreek jullie morgen wel! Ik zwaai nog eventjes en loop dan naar de kassa.
TIJDSPRONGETJE
Na het eten loop ik meteen naar boven om me huiswerk te maken, als ik dat af heb zeg ik me vader welterusten, ik duik me bed in, en val rustig in slaap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?