Ronaldo's daughter a perfect live or not? 9

deeeel 9 .
heel misschien komt er vanavond nog eentje, en anders morgen wel.
van Dinsdag t/m Zaterdag zijn er geen nieuwe delen, want dan ben ik weg. Dus jullie moeten zondag/maandag maar weer even kijken
nou veel plezier met dit deel!

x x x

Mogelijke uitkomsten

France here we come! (23 x uitgekomen)

Vanaf dit deel t/m het deel dat ze terug zijn van vakantie gaat Chanel een soort van vakantiedagboek bijhouden, daarin zet ze al haar gedachtes en gevoelens, en de dingen die ze meemaken op de camping en daar buiten. Je noemt je dagboek Elize.
~~
De volgende ochtend wordt ik met een vrolijk gevoel wakker, eindelijk is het vakantie en eindelijk naar frankrijk, even ertussen uit, helemaal aan niks denken. Ik kijk op me klokje en zie dat het 6 uur is. Zacht wordt er op me deur geklopt het is me vader. hey lieverd hoor ik hem zeggen en hij geeft me een kus op me wang. Hee pap. kom je eruit, want we gaan hier om 7 uur weg. ja ik was al bezig, alleen het gaat niet erg vlot. nou als jij je alvast gaat aankleden en douchen, dan maak ik een broodje voor je, en daarna ga ik douchen, oke? ja is goed hoor, en ik stap me bed uit, ik loop naar de kast en trek er een joggingbroek uit met een makkelijk shirtje en ik doe voor de zekerheid een vest in me tas die ik op de achterbank zet, je weet maar nooit. Ik loop naar de douche en als ik klaar ben met douchen loop ik naar beneden zie ik dat me broodje klaar staan, en me vader gaat naar boven toe om zich ook aan te kleden. Als het kwart voor 7 is, check ik even of ik alles bij me heb, en help ik me vader om de tassen en koffers in de auto te zetten. we hebben wel heel erg veel mee he. ik hoor hem lachen. Ja wat wil je als je 3 weken naar een camping gaat, gelukkig hoeven we niet onze eigen tent mee te nemen, anders hadden we nog meer. ja, je hebt gelijk. Maar heb je alles bij je? ja ik geloof het van wel, en als ik iets vergeten ben, tsja dan heb ik pech. ja dan heb je zeker pech, nou ik ga ff kijken of alle deuren en ramen op slot zitten en het gas enzo uit is, ga maar alvast in de auto zitten, ik kom er zo aan. oke. Ik open de autodeur en ga zitten, ik plant me kussen alvast tegen het raam aan, zodat ik lekker kan gaan liggen. 5 minuten later gaat de deur open en ook me vader stapt in de auto. oke, klaar om te vertrekken? ja echt wel! eindelijk even weg hier, weg van al dat gedoe met Davey, gewoon helemaal geen zorgen om me heen. ik zet me Ipod aan, het eerste liedje is net afgelopen, als we stilstaan, ik kijk naar buiten en zie Mandy’s huis. We stappen de auto uit en lopen naar de deur, die wordt geopend door Mandy’s moeder. Ze begroet ons vriendelijk en Mandy’s vader helpt nog even met de koffer en tassen, daarna nemen we afscheid en zijn we echt klaar om te gaan, we zwaaien nog even naar haar ouders, tot we de hoek om zijn en ze niet meer kunnen zien. aaa ik heb er toch zo’n ongelofelijke zin in! roept Mandy vrolijk. Ja ik heb er ook zo’n zin in, het wordt gewoon helemaal gek! ja we zetten die camping is even goed op z’n kop. ik hoor me vader voorin lachen. Na nog een tijdje met Mandy gepraat te hebben over de camping en over onze planning van wat we allemaal gaan doen, vallen we allebei in slaap, zo moe zijn we.
De heenreis verloopt goed en aardig snel, en uiteindelijk komen we dan ook aan op de camping. Wauw wat ziet het er hier moooi uit! Roep ik, als we naar de tent rijden. Ja zeker, reken maar dat wij ons hier gaan vermaken. Kijk daar heb je het zwembad! En daar heb je tafeltennistafels! en een tennisbaan! kijk dames, ik denk dat jullie dat ook wel heel erg leuk zullen vinden! en me vader wijst naaar links . AAAA omg, een spa! ah wat gewelig, daar gaan we sowieso nog heen hoor! ja zeker wel! oke meiden, we zijn bij de tent, helpen jullie ff met de spullen uitpakken en alles een plaats geven, dan kunnen we daarna naar het restaurant om een hapje te gaan eten. ja is goed, we komen eraan. Na alle spullen te hebben ingeruimd lopen we naar het restaurant om wat te eten, als we daarmee klaar zijn en weer in de tent aangekomen zijn, besluiten we om maar naar bed te gaan, het was tenslotte en lange en vermoeiende dag, snel pak ik nog even mijn dagboek en schrijf er nog wat in.

Lieve Elize.

Eindelijk zijn we aangekomen in Frankrijk. Het was een lange en vermoeiende reis, maar ik heb het er voor over gehad, als je nu ziet wat voor’n geweldige camping het is. Ik weet zeker dat Mandy en ik ons hier gaan vermaken. En ik kan hier gewoon even alles vergeten wat er thuis allemaal aan de hand is. We hebben net de tent ingeruimd en heerlijk gegeten in het restaurant. En weetje er is zelfs een SPA op deze camping! Nou wat wil een meisje nog meer. Nou nu ga ik maar slapen, aangezien het half 1 ‘s nachts is, en anders ben ik morgen te moe om de camping te gaan verkennen. Nou ik hou je op de hoogte van wat er deze komende weken allemaal gaat gebeuren. Vast en zeker veel!

Xoxo

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Madrid

    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • XsweetdreamX

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • VETTEL_5

    leuk =]
    snel verder hoor =]
    xoxo,

    1 decennium geleden
  • Dreamability

    Snel verder!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?