Wat zegt ZIJN ONDERGOED over hem?

Boxerboy of tangatijger?
Draagt jouw crush boxershorts met stripfiguren erop of strakke witte slips met gulp (stiekem kijken tijdens de les L.O. mag!)? Zijn ondergoed vertelt jou een hoop over hem...

Mogelijke uitkomsten

DURE BOXERSHORT (25 x uitgekomen)

Zie je duidelijk het merk van zijn boxershort -Calvin Klein of Björn Borg bijvoorbeeld- boven zijn broek uitsteken, dan heb je te maken met een jongen die erg met zijn uiterlijk bezig is. Deze gast vind het belangrijk om er goed uit te zien en de aandacht van meisjes te trekken. Een tikkeltje gevaarlijk is hij wel, want hij heeft altijd wel een hoop aanbidsters om zich heen hangen.

WITTE SLIP MET GULP (8 x uitgekomen)

Het is duidelijk dat je crush zijn eigen onderbroeken nog niet koopt, maar dat zijn moeder ze al voor hem meeneemt sindshij een klein jongetje was. Echt volwassen is hij nog niet en op het gebied van meisjes heeft hij ook nog maar weinig ervaring. Je kunt beter eerst vrienden met deze jongen worden en hem stapje voor stapje aan het idee van verwerking laten wennen.

STRAKKE BOXERSHORT (26 x uitgekomen)

Dit exemplaar is zelfverzekerd en weet wat hij wil in zijn leven. Als hij een vriendin heeft, gaat hij daar helemaal voor. Hij houdt er niet van om elk weekend met een ander meisje te kussen. Liever gaat hij voor de real deal. Let wel op, deze hottie is extreem kritisch, hij neemt geen genoegen met het eerste het beste meisje. Maar als hij jou eenmaal heeft uitverkoren, dan maakt hij echt werk van je.

BOXERSHORT MET STRIPFIGUREN (7 x uitgekomen)

Jouw crush is een speels type, een jongen die altijd in is voor een geintje en het leven nog niet echt serieus neemt. In de klas is hij waarschijnlijk de clown en hij heeft altijd een hoop andere jongens om zich heen hangen die om zijn grappen lachen. Verkering betekent voor hem vooral lol hebben met een meisje. Het moet hem allemaal niet te serieus worden, want dan rent hij hard weg.

GERUITE BOXERSHORT (13 x uitgekomen)

Deze jongen is superbetrouwbaar, maar ook wel een tikkeltje saai. Hij neemt zichzelf behoorlijk serieus en jullie relatie dus ook. Als hij jou eenmaal gestrikt heeft, draag je binnen een maand zijn ketting om je nek. Jij mag deze jongen wel eens laten merken dat het leven ook uit lol maken bestaat. Hij is toch zeker veel te jong om zich nu al te gedragen als een vader.

GééN ONDERBROEK (4 x uitgekomen)

Het motto van deze jongen is 'vrijheid blijheid'. Hij heeft een hekel aan rageltjes en doet dan ook precies waar hij zin in heeft. Ook wanneer hij een vriendin heeft. Afspraken neemt hij niet zo nauw, en trouw zijn is iets waarvan hij nog nooit heeft gehoord. Wat wel heel leuk is aan deze jongen, is dat hij vreselijk creatief is en altijd in is voor gekke en spontane acties.

Tanga (6 x uitgekomen)

Iiieeeeekkks! Blijf uit de buurt van een jongen die een tanga draagt. Deze gast vind zichzelf ontzettend sexy, terwijl hij eigenlijk behoorlijk creepy is. Bovendien behandelt hij meisjes niet altijd met evenveel respect. Met zijn gladde praatjes probeert hij jou en je vriendinnen in te pakken, maar zo gauw de buit binnen is, dumpt hij je weer en gaat hij op zoek naar een volgende prooi.

STRAKKE SLIP (11 x uitgekomen)

Deze jongen houdt niet van gedoe, zijn ondergoed moet zijn zoals zijn leven: lekker simpel en comfortabel. Hij wil een vriendin die relaxed is en niet te veel zeurt. Hang bij hem vooral niet de dramaqueen uit, want daar is hij zwaar allergisch voor. Voordeel van deze jongen is wel dat hij niet snel jaloers is en jou altijd neemt zoals je werkelijk bent. Hij ziet jouw ware ik!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?