• Het is zomervakantie, een stel vrienden gaan met zijn alle op vakantie. 6 jongens en 6 meisjes. Ze besluiten naar een afgelegen bos te gaan, waar een afgelegen camping is voor jeugd. Ze gaan met zijn alle op vakantie om hun vriendschap te herenigen. Ze merkte namelijk dat hun vriendschap uit elkaar begon te vallen. Ze kregen andere vrienden, andere gewoontes en andere meningen. Dit is een laatste poging, maar of het goed uitpakt? Waaarom ze naar de afgelegen camping gaan heeft een reden. Daar begon hun vriendschap ook. Ze zaten in de eerste en gingen met school op kamp. Het was een kamp van niks en de enige manier om het kamp leuk te maken was gezellig met zijn allen doen. Nu zijn ze drie jaar verder en zitten ze in de 4de. Alles is verandert en hun vriendschap begint te verwateren, toch vinden ze het allemaal een poging waard om hun vriendschap proberen tot stand te houden. Tot overmaat van ramp is ook de camping drastisch verandert. Wat vier jaar geleden nog een vrolijke boel was, is nu allemaal oud en vervallen. De houten huisjes zijn vervallen, om de zoveel tijd is er stroomstoring, er is geen bereik, echt eten is er ook niet. Er is helemaal niks van luxe, ze hebben nog mazzel dat ze een wc hebben en het douche water is altijd ijskoud. Het enige wat ze hebben is elkaar, de slechte vervallen houten huisjes, het bos en de rivier die vlakbij de camping ligt. Hun vakantie lijkt al een hel, maar dat wordt alleen maar erger als er een lijk in het bos wordt gevonden. Leeft de moordenaar nog? Heeft hij het op nog meer mensen gemunt? Wie is de moordenaar? Is het niet één van de 12 of iemand van de andere vakantiegangers? Hoe gaan de vrienden er mee om? Wantrouwen speelt op en ook doodsangst in het bos ontstaat. Bij de vrienden en bij de vakantiegangers, maar ze kunnen niemand bellen, want er is geen bereik. Hun vakantie is een regelrechte hel.

    Zo ziet het er ongeveer uit:
    huisje (alleen dan oud en kapot)

    Meisjes VOL:


    - Lauren Aria Lockwood - Coockies
    -Allison Aurora Gwyneth Swann - DreamWishes
    - Charlotte Emalee Rosaya- Adesso
    - Bryani Allyne Coleman - PopRocket
    - Celeste Annabel Twice - Jaimyhoi
    - Aimee Skye Rosefield- Beat

    Jongens VOL

    - Alex Jack Thomas- BlueHope
    - Jayden Owen Harries - Adores
    - Jacob Jonathan Trevor -Sylvesti
    - Austin Davers - Quin98
    - David Jonathan Williams -Memoria
    - Cameron Alexander Robinson - Pineapples


    Overige campinggangers(Kunnen er zoveel zijn)

    - Denise Melinda Chamberd - BlueHope
    - Joeri Thomas Miller - Wolffire
    - Zoë Valerie Chamberlaine- Lifeisajoke
    -
    -

    Vermoord meisje (leeft in het begin nog)
    -Esmée Sophia Marie Duboix
    - Noyade


    Regels

    - Minimaal 5 regels
    - Maximaal 2 personages en dan liever één van de 6 en een overige campingganger, zodat meer mensen kans hebben op 1 van de 6, tenzij die niet volkomen.
    - Campinggasten mogen in en uit het RPG wanneer ze willen, maar dan moet je wel goed afsluiten dus gedag zeggen enz.
    - de 6 jongens en 6 meisjes zijn vaste rol, tuurlijk kunnen we iets verzinnen als het niet lukt, maar liever gewoon dat je je rol behoudt.
    - 16 + toegestaan, dus schelden enz.
    - Mensen mag je niet te zwaar verwonden zonder toestemming. Niemand gaat verder dood, tenzij je dat zelf wilt.
    - OCC het liefste met {}, [], (), \/, /\, ||, **, ~~, <> etc.

    - Je hebt 2 dagen om je personage in te vullen
    - Ik zorg dat er een samenvatting komt aan het begin van elk nieuw topic, die samenvattingen staan in de story
    - Ik of Jaimyhoi openen het topic


    Story
    Rollentopic

    Het begin:
    De 6 jongens en 6 meisjes zitten in de bus opweg naar het kamp, ze zijn er bijna. Ze zitten al 6 uur in een oude niet al te grote bus. De andere campinggangers zijn er al of komen nog aan. We beginnen dus, dat mensen aankomen en dat de vrienden in de bus zitten en door het bos rijden.


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [O daar ben je Perry]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Trev
    Ik zie haar de fles leegzuipen en leg dan mijn hoofd achterover over de bankleuning heen. Mijn benen bungelen er nu aan de ene kant naast, terwijl mijn hoofd al op het randje van de leuning aan de andere kant ligt. Ik voel haar nagels over mijn huid gaan als ik de alcohol in voel zetten. Langzaam wordt ik steeds lichter in mijn hoofd. Ik sla mijn armen stevig, zo stevig mogelijk dan, om Ally heen en laat mijn oogleden langzaam zaken. Alcohol dromen waren bij mij er nooit. het was altijd een rustige droomloze slaap. Ook als ik dus totaal uitgeput was had ik wel eens de neiging mezlf onder de tafel te zuipen, gewoon om lekker te kunnen slapen. Mijn ogen zakken nu helemaal dicht en ik heb ook de puf niet meer om ze open te doen. Langzaam voel ik mijn lichaam en geest wegdrijven naar rustige zwarte leegte waarin ik zo heerlijk kan slapen. Als ik wakker zou worden zou ik veel spijt hiervan hebben, niet alleen door de gigantisch kater die op komst was, maar ook door de kans die er was dat ik door deze leuke stunt vader zou kunnen worden. Normaal vergat ik zelfs stom dronken de condoom niet, maar nu had ik die natuurlijk niet in mijn kontzak zitten voor het geval dat. Wat was ik nou weer stom bezig geweest. Toch viel ik rustig en vredig in slaap, morgen tegemoet slapend.


    Bowties were never Cooler

    (Mijn topics^^)


    We've lived in the shadows for far too long.

    ( OMG HET IS WERNER DE WALVIS )


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    [Mijn topics.]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Pineapples schreef:
    ( OMG HET IS WERNER DE WALVIS )


    [DE WALVIS MET WATERVREES!*O*]


    everything, in time

    ( OMG YESSH :Y) AFLEVERING 1 )


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    Charlotte Rosaya.
    Ik grijns vrolijk. 'Oke, ik kan kijken wie er allemaal mee willen, natuurlijk gaan Bryani en ik, niet waar?' Ik porde even in Bryani's zij, voordat Joeri me aan m'n hand richting het water trok. Ik slaakte een klein gilletje toen ik met mijn voeten het water aanraakte. Uiteindelijk was ik er helemaal doorheen en was het best nog lekker. Ik zwemde richting Joeri, terwijl die me aan kijkt. Ik bloos licht als ik merk dat hij al een langer tijdje naar me kijkt. 'Heb je eehh, heb je een vriend ofzo?' Vraagt hij, terwijl hij ook begint te blozen. Awh, wat schattig. 'Nee, erm, nou ja, ik heb nog nooit echt een serieuze relatie gehad...' Beschamend keek ik het water in, alsof er iets heel intressants te zien was. Waarom moest ik dat nou zeggen tegen een jongen die ik net pas kende?!


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    [Mijn]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Allison "Ally" Aurora Gwyneth Swann
    Ik lig nog een tijdje tegen Trev aan en streel nog seeds met mijn nagels zijn borst en begin al langzaam nog lichter in mijn hoofd te worden en merk dan dat Trev zijn ademhaling regelmatiger is geworden en zijn ogen gesloten zijn, die zal wel in slaap zijn gevallen ik grijns en leg mijn hoofd weer op zijn borst en sluit ook mijn ogen. Veel kan ik nu ook niet doen aangezien hij zijn armen stevig om me heen geslagen heeft. Ik probeer zo comfortabel mogelijk tegen hem aan te gaan liggen en mijn handen rusten nu op zijn borstkas, ik merk dan hoe mijn admehaling ook regelmatiger wordt en ik langzaam ook wegzak en in een droomloze inslaap val. Nog steeds zijn we beide naakt, maar dat maakt me niks uit nu. Morgen zal dat allemaal wel anders zijn, maar daar kijk ik nu niet naar. Inmiddels lig ik al diep te slapen en een glimlach zit op mijn gezicht.

    [Je kan Trev laten wakker worden!]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    IK LEEF WEER! WAAR MOET IK OP ANTWOORDEN? 8D


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    [mijn topics,
    is er iemand voor Austin en Esmée?]

    ( HEHHE EINDELIJK >< MAAR IK WEET NIET MIJN LAATSTE POST I GUESS )


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    [Trev?]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Pineapples schreef:
    ( HEHHE EINDELIJK >< MAAR IK WEET NIET MIJN LAATSTE POST I GUESS )


    [niet zo ongeduldig :Y) en dan zoek je m lekker op :P ga ik ondertussen mijn tanden poetsen :p]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.