• Een van 's werelds meest beroemde bands, One Direction. Gillende fans lijken uit alle hoeken van de wereld naar hun concerten te komen.
    Nu One Direction in Londen werkt aan een nieuw album, maar voor het grootste deel ook allemaal naar hier verhuisd willen ze allemaal een pauze van het leven wat ze nu lijden. Maar wat gebeurt er als een aantal van de jongens trouwen? Anderen verliefd worden.. op elkaar? Ruzie krijgen? Een nieuwe baan vinden?
    Ze lijken elkaar blijven, maar gaan wel eigen weg. Tot de dag van vandaag, want ze komen terug om door te gaan waar ze gebleven waren en willen weer naar de top van de wereld. Hoe ver zullen ze gaan om hun doel te bereiken? Zal het ten koste gaan van hun familie? De liefde? En hoe zit het met de nieuwe vrienden die ze ontmoeten? Met de fans? Zullen ze nog steeds achter ze staan of is er teveel veranderd?



    Lijstje dat je in moet vullen :
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd (De leeftijd van de jongens liggen rond de 24-29):
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Rollen:
    -Niall James Horan; nessje
    -Louis William Tomlinson; Zianourryx
    -Liam James Payne; Sidestap
    -Harry Edward Styles; Mufinn
    -Zayn Javadd Malik; Mufinn


    De vriendinnen/vrouwen van de jongens
    ( Vergeet niet dat sommige jongens ook op elkaar verliefd worden)

    - Eirwen Morgana Awen CadwaladerSylvesti
    - Serena Melody Woods Rossi
    - Skyler Daffney Thompson Glucio
    - Rosalie Sarah Angels Coockies
    - Mackenzie Lou Arretez Curlies



    De andere mensen ( bijvoorbeeld de kinderen, familie, fans)


    Regels:
    -Géén one-liners. Probeer een stukje te schrijven dat ietsjes langer is. Er is geen minimum, maar one-liners zijn wel héél kort.
    -Maximaal twee personages per persoon
    -Geen perfecte personage's!
    -16+ mag, maar hou het wel netjes.
    -Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    -Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren.
    -Alleen Zianourryx en nessje maken de nieuwe topics.
    -Geen ruzie ( In de RPG mag het natuurlijk wel )
    - Het is geen sneltrein! Zorg dat iedereen het een beetje kan volgen!.



    Eerste krantenartikel;

    One Direction, wie kent ze niet? De vijf getalenteerde jongens die een paar jaar geleden miljoenen harten hebben gestolen. Ze verbraken record na record en de concerten waren ongelooflijk snel uitverkocht. Goed nieuws voor de fans van de band, want door verschillende mensen is bevestigd dat de band weer samen is en terug wilt keren naar de top. Ze starten vanaf waar ze gebleven zijn en zijn regelmatig in de studio om verder te werken aan het lang verwachtte album. Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik en Louis Tomlinson konden het gewone leven blijkbaar niet aan. Ondanks dat hun wegen elkaar scheidde bleef het toch allemaal in One Direction. Wat denken jullie ervan? Is er teveel veranderd of gaat het toch lukken?

    Een van leerlingen die Louis Tomlinson les geeft zegt het volgende; 'De jongens kunnen niet zonder elkaar en het was niet meer dan logisch dat het zo gebeuren. Louis mistte ze echt verschrikkelijk en had het er altijd al over dat er wel een tijd zou komen, want ondanks hij het leuk vind om les te geven bleef One Direction zijn grote droom. Verschillende keren hebben we hem moeten opvrolijken. Sinds de jongens in het lokaal aankwamen was het weer als vroeger. Voor het eerst was er dan ook weer een echte glimlach op zijn gezicht. Het gaat ze lukken en zullen genoeg mensen achter ze staan.

    [ bericht aangepast op 1 maart 2013 - 9:58 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    [mijn topics]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    [Alvast mijn topics]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Coockies schreef:
    [Alvast mijn topics]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    (my topics)


    Bowties were never Cooler

    [Mijn topics]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Sylvesti schreef:
    Eirwen
    Ik hoorde eerst niet dat Liam achter me kwam staan. Ik ging helemaal op in het liedje. Pas toen ik hem hoorde neurien wist ik dat hij achter me stond. Ik bleef wel zingen maar keek toch even om. Ik speelde rustig verder. Ik speelde zingend verder, maar mijn zangvolume ging niet omhoog. Ik had dit liedje mezelf aangeleerd omdat het zo mooi was over eigenlijk iets verschrikkelijks. Dat vond ik er echt prachtig aan. Ik zag hoe Liam naast me kwam staan en keek hoe mijn vingers over de toetsen dansten. Aan het einde van het nummer liet ik het met twee tussen accoorden overlopen in Bruises van Train. Ik hoopte eigenlijk dat hij ook zou zingen, de mannen partij dan. De vrouwenpartij kende ik goed. Ik had de demo ingezongen. Niet dat ik een keus had. Iemand moest het last mjnute doen en ik was de enige vrouw aanwezig op die tijd. Dit was misschien wel het enige nummer waar in mijn stem durfte te verheffen.


    Bowties were never Cooler

    Louis William Tomlinson
    De grijns verdween echt niet meer van mijn gezicht en vooral niet na zijn reactie. 'Een woord en dat woord is; schattig.' Het was geweldig om te zien dat mijn woorden na al die jaren nog steeds hetzelfde effect hadden. Dat Zayn er niet tegen kon maakte het nog leuker om het te zeggen. "Ik hou van je." prevel ik zachtjes tegen zijn lippen. Na al die tijd was ik nog net zo verliefd op Zayn en voelde ik altijd kriebels in mijn buik bij hem in de buurt. 'Jij bent lief. Veel liever dan je denkt en woorden kunnen beschrijven.' Ik bleef dicht tegen Zayn aan staan en keek hem aan. Het was dat mijn vrolijke twinkelende blik waarschijnlijk boekdelen sprak en de woorden van hiervoor hielpen, want wist echt niet wat te zeggen.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Zayn Jawaad Malik
    ik lachte even. Louis bleef gewoon doorgaan en ik drukten mijn neus in zijn wang. 'Ik hou ook van jou.' Ik wikelde een arm om zijn middel en keek genietend weer voor me, naar de dronke mensen die uit de club werden gezet. Ik nam af en toe een hijs van mijn sigaret, terwijl mijn duim langs Louis zij wreef en hem nog iets dichter tegen me aantrok. De jongen die hier vroeger als portier werkten had ooit gezegd dat ik hier nooit weg zou lopen met dezelfde persoon als waarmee ik naar binnen kwam. Maar die dag ging vandaag toch echt aanbreken. want ik ging met niemand anders mee naar huis dan met deze jongen hier.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Harry Edward Styles
    ik schudden langzaam mijn hoofd. 'Ze durft niets. ik zag haar vandaag in de winkel en toen durfde ze niet eens gedag te zeggen.' Mompelde ik en drukte mijn lippen kort in Serena haar haar, waarna ik haar hoofd weer van mijn borst afhaalden. haar gezicht tussen mijn handen nam en met mijn duimen cirkeltjes draaide rond haar slaap. Misschien dat, dat holp. ik boog me iets voorover en wreef met mijn neus langs die van haar. 'Louis en Zayn hebben een relatie.' Ik wist niet waarom ik het zei. Waarschijnlijk omdat ik gewoon even over koetjes en kalfjes wilde praten.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    [Iemand voor Rosalie]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [idk, ze kan lou en zayn tegenkomen in de club. of tneminsten. ze staan nu buiten de club]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Rosalie Sarah Angels

    Na een paar uurtjes begin ik me te vervelen, er is niet meer zoveel aan, zoals vroeger. Nu ik Hailey heb, voel ik me verantwoordelijk. Ik wil geen moeder zijn met een kater en al helemaal geen eentje die met een kater met haar vader gaat praten. Harry.... Ik zucht. Vlug sla ik nog een shotje achterover en loop dan de club uit. Daar loop ik letterlijk tegen Louis aan. Wazig kijk ik ehm even aan. 'O sorry,' breng ik uit. Ik rommel in mijn clutch opzoek naar mijn autoleutel. Ik vloek binnensmond als ik erachter kom dat ik met mijn beste vriendin mee was gereden. Ik kij kde jongens uit en glimlach even naar de twee. 'Fijne avond nog,' zeg ik zacht en loop de goede kant uit. Ik ril in mijn jurkje en de wind waait tegen mijn blote benen. Ik zucht diep en duik weg in mijn jas. Fijn, nu mocht ik nog een twintig minuten lopen ook....


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [Mijn topics.]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Serena Woods.
    Ik murmelde een paar zachte onverstaanbare woordjes en knikte toen. 'Waarom zou je dan met haar gaan praten? Als ze je nu al niets durft te zeggen, waarom dan wel als je met haar gaat praten?' Een grinnik verliet mijn mond en een rilling gleed over mijn rug toen Harry's koude handen mijn gezicht van zijn borstkas afhaalde. Ik slaakte een goedkeurend geluidje toen hij met zijn duimen mijn slapen begon te masseren, ik merkte direct het verschil al. Een kleine glimlach verscheen rond mijn lippen. 'Echt? Awh, wat schattig. Homo's zijn zo leuk.'


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Harry Edward Styles
    ik beet even op mijn lip. 'Ik wil weten wat ze van me wilt. Daarbij.' Ik slikte even en sloeg mijn ogen neer. 'Ze heeft mijn kind.' Ik zuchten even. ik kreeg hier zelf ook hoofdpijn van. 'Wil je anders mee?' Ik wist niet of dat wel verstandig was, maar misschien had ze dat liever. Ik glimlachte even toen ze homo's leuk noemde. Misschien dat ze daarom ooit op me gevallen was.Gelukkig voor haar viel ik ook op vrouwen, dus daar lag het probleem niet.Ik streelde zijgend over Serena haar wang en keek haar aan. Ik wilde haar zoenen, maar ik wist eigenlijk nog niet zo goed of het weer goed was tussen ons.


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''