• One direction is hier nog onbekend. De jongens gaan allemaal apart naar zomerkamp, daar komen ze elkaar tegen. Ook komen ze een aantal meisjes tegen. Ze slapen allemaal in tentjes. De leiders organiseren de activiteiten, en kiezen wie er corvee hebben. Natuurlijk hebben de jongens ook vrije tijd. Dat is het volgens mij wel.
    Is iets onduidelijk? Vraag maar!
    De leraren doe ik tussendoor.

    Het is gewoon in NL

    Jongens:
    Harry Styles - Sempra
    Louis Tomlinson - MYxLoubear
    Niall Horan - IrishNialler
    Zayn Malik - Malino
    Liam Payne - MYxLoubear


    Meisjes:
    Marlotte Kathelijne Zoé Juliénne Elin Dominique Van Zwarige-Dannisten - 19 - Lynn1D
    Skyler Isadora Thompson - 18 - MinnieMouseX
    Emily Coco Golden - 18 - Pezz
    Savannah Adriana Montoya - 18 - Malino
    Violet Ambre Sparks - 19 - AppleBottom


    Begin:
    Iedereen is net aangekomen en de leraren hebben iedereen een schema geven voor de 1e dag.

    Er zijn 2 mannelijke begeleiders en 1 vrouwlijke.

    Schema:
    14:00 uur (nu) : Kennismaking
    15:00 uur: Spullen uitpakken, dan vrije tijd
    18:00 uur: Gezamelijk eten
    18:30/18:45 uur: Vrije tijd
    21:00 uur: Kampvuur
    Wij zeggen het als jullie moeten gaan slapen.


    Regels(v/d begeleiders):
    - Geen jongens in de tenten bij meisjes en andersom
    - Iedereen moet verplicht aan de activiteiten meedoen, behalve als wij het zeggen. Ook moeten jullie allemaal op tijd zijn bij het eten etc.
    - 's nachts in de tent blijven
    - Als je ergens heengaat, meld het dan even(behalve naar je tent natuurlijk).
    - Als het nodig is komer er meer regels


    Regels(RPG):
    - Het liefst wat meer dan 3 regels schrijven
    - Geen andere personages besturen
    - Zo nodig pas ik wat toe :)


    VEEL PLEZIER!!!

    [ bericht aangepast op 3 juni 2013 - 18:59 ]


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Niall Horan


    ' 'Als begeleider moet dat ook wel.' zegt hij lachend en ik grinnik. Hij loopt steeds verder het bos in en ik volg hem maar gewoon op een afstand.. Steeds meer pijlen maakt hij om de weg aan te geven.. . 'Ehh..' zegt hij en kijkt op zijn horloge. '1 over 9, wauw.' ik knik en volg hem verder. 'We zijn er bijna, kijk!' zegt hij en ik zie een plekje met de spullen. Weer zet hij een pijl en ik versneld zijn pas. Als hij aankomt zet hij er 'finish' neer en gooit de spuitbus bij de spullen neer en kijkt tevreden met zijn handen in zijn zij naar het resultaat. Ik glimlach en zie dat het kampvuur al klaar is om aan te steken. Boomstammen lagen om het plekje als banken en ik plof er op een neer. Ik trek voorzichtig mijn broek omhoog en zie hier en daar wat verse bloed zitten van de val. Naja het zal wel, het bloed niet hard en het is niet ernstig.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Erik:

    Ik zie dat Niall gaat zitten. Ik merk dat zijn been nog wat bloed. Ik zoek even in mijn zakken en haal er dan een zakdoekje uit. 'Hier, vangen!' zeg ik tegen hem en ik gooi het doekje naar hem toe. 'Voor je bloed' wel logish, maar toch. Ik ga naast Niall zitten en kijk op mijn horloge. 'Hopelijk komen ze nog...' mompel ik. Ik pak een doosje lucifers en haal er een uit. Ik steek hem aan en probeer het vuurtje aan te steken. Het mislukt, en bovendien brand ik mijn vingers ook nog. 'Aiii' zeg ik en ik gooi hem weg. Ik geef het niet op en probeer het nog een keer. Er ontstaat een klein vuurtje en meteen blaas ik. Gelukkig gaat hij niet uit. Ik ga zitten en wacht tot het vuur wat groter word. 'Bob's your uncle' fluister ik wat lachend in mezelf.


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Niall Horan.

    'Hier vangen' roept Erik en net optijd weet ik iets wits te vangen. Ik zie dat het zakdoekjes zijn 'voor je bloed' zegt hij uitleggend. 'ow, dankje' bedankt ik hem en dep voorzichtig het bloed wat weg. 'hopelijk komen ze nog...' mompelt hij en steek het vuur aan na een mislukte poging. Hij fluisterd lachend iets in zichzelf en ik begin random wat te spelen op mijn gitaar om de tijd te verdoen


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    i]Mijn topics, oh hey geuss what I'm back.[/i


    The artist is the kid that survived.

    Erik:

    hij begint op zijn gitaar te spelen. Logish, wat anders? Ik zoek een pook(?) uit de tas met spullen en por wat in het vuurtje. Het begint al aardig te branden. 'Dat gaat al goed.' zeg ik. Ik kijk verder in de tas en haal er stokken en marshmellows uit. Ik twijfel even of ik het nu al moet laten zien. Ach, er komen toch geen kinderen meer. Ik haal de zak tevoorschijn en geef Niall een stok. Zelf pak ik ook een stok en ik prik er een op. 'Jij ook?' vraag ik aan hem terwijl ik de zak voor zijn neus houd. Vast wel, nu weet ik dat hij een eter is. Net als mijn broer.


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    AppleBottom schreef:
    i]Mijn topics, oh hey geuss what I'm back.[/i

    {YAY! Perfecte timing ik kan ook net weer reageren xD Moet ik Louis' Laatste stukje even laten zien?}


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Niall Horan
    'Dat gaat al goed' zegt Erik die in het vuur steekt met een stok. Hij kijkt in zijn tas en haalt stokken en marshmellows eruit waardoor ik begin te grijnzen. 'Jijook?' grijnzend knik ik en pak er een die ik aan de stok prik en boven het as houd. 'Ik hou ervan' grinnik ik. 'lekkere warme spekjes' ik schiet even in de lach. 'Wat jamemrdat niemand hier is, nu kunnen wij de zqk mooi leeg maken' ik knipoog even lachend naar Erik


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Erik:

    Al snel heeft hij een spekje op zijn stok. 'Ik hou ervan' grinnikt hij. 'lekkere warme spekjes' en ik knik. Ook ik prik een spekje op het stokje en houd het boven het vuur. 'Wat jamemrdat niemand hier is, nu kunnen wij de zqk mooi leeg maken' zegt Niall. IK grinnik en knik instemmend. Ik kijk even op. 'De zon gaat zo ook onder, dat moeten ze ook missen. pech voor hun' zeg ik. Dat laatste zeg ik iets in mezelf. Ik kijk weer terug en zie dat mijn marshmellow in de fik staat. Ik pak rustig een fles en schenk het over het vuur van het spekje.


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Niall Horan

    'De zon gaat zo ook onder, dat moeten ze ook missen. pech voor hun' hoor ik hem mompelen en ik schiet hard in de lach als zijn spekje in de fik staat.
    'Oh my god ahahhahahaah' ik lach door terwijl ik de mijne er af pulk en in mijn mond stop voor ik verder ga met lachen. '' En dit moeten ze ook misen' grinnikend knabbel ik op het spekje en eet verder. 'ik mag er vast en zeker nog wel een'met puppy ogen kijk ik hem lachend aan


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Jullie zijn echt facking geweldig! Hebben Jullie Twitter Ofzo? Xoo Ps, Hoe Oud Zijn Julliex?xxx


    we're not a boy-band we're a band - Ashton Irwin

    (Kunnn jukkie nog iemand gebruiken als personagen? :s )x


    we're not a boy-band we're a band - Ashton Irwin

    { Harry is er uit gestapt, die kan je wel doen :) Maar ik denk dat een extra meisje ook niet erg is aangezien er niet veel reageren... :$ Oh en ik ben 14 :) }


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    [ahhahahaahha drooog kik den keen begeleider is wel altijd handig maar het isn iet de mijne, sorry geen twitter. wel instagram ik ben btw 16[]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Erik:

    'Oh my god ahahhahahaah' lacht hij. Ik snap het grappige niet... Okee wel, een begeleider die zo onhandig is om een spekje in de fik te steken. 'Dit moeten ze ook missen' zegt Niall tegen me. Ik knik 'Jammer dan, ik vind het wel gezellig' zeg ik tegen hem. 'ik mag er vast en zeker nog wel een' vraagt hij. Ik kijk hem aan en zie zijn puppyogen. Ik schiet in de lach. 'Haha, tuurlijk! Wil je die van mij anders?' vraag ik terwijl ik het druppende, aangebrande spekje voor zijn neus houd. Met een brede grijns kijk ik hem aan.


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Ik wil wel een exstra meisje zijn heb alleen geen leptop meer alleen samsung tablet 10.2 en bb bold 9900 dus kan dan niet altijd snel reageren kn ook die andere 2eventueel doen, hebben juklie whap? Makkelijker praten x ik bn 15 xlove.


    we're not a boy-band we're a band - Ashton Irwin