• 10 juni 2014. Een vliegtuig stort neer in de zee, zonder overlevenden. Of tenminste - dat is wat ze denken.


    Wat ze niet weten, is dat er 6 overlevenden zijn. Ze zijn op een onbewoond eiland terechtgekomen en moeten daar zien te overleven. Wat zal er met hen gebeuren? Zullen ze het wel redden, met de matige overlevingstechnieken die ze kennen? Zullen er banden tussen hen ontstaan - zowel positieve als negatieve? En zullen ze uiteindelijk een manier kunnen vinden waarop ze gered kunnen worden?



    Rollen:
    - Harry Styles - Osborn
    - Louis Tomlinson - Envidia
    - Liam Payne - xParkerx
    - Niall Horan - LouisPan
    - Zayn Malik - Pennybags
    - Onbekend personage - Floreale

    Invullijstje:

    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Innerlijk [minimaal 150 woorden]:
    Uiterlijk [foto + korte beschrijving]:
    Geschiedenis:
    Extra:


    Regels:

    - One Direction bestaat niet in deze RPG.
    - Je hebt maximaal 48 uur om je rol in te vullen. Hierna komt je rol te vervallen.
    - Geen perfecte personages.
    - Zorg ervoor dat de rollen gevarieerd zijn qua persoonlijkheid of geschiedenis.
    - Maximaal één personage per persoon (tenzij het te lang duurt, dan mag iemand eventueel een dubbelrol op zich nemen).
    - Let op je Nederlands.
    - Speel alleen je eigen rol.
    - Heb je iets te melden of heb je een idee voor de verhaallijn? Geef het aan!
    - Het minimaal aantal woorden dat je moet schrijven is 200. Iets eronder? Dat is geen groot probleem, maar probeer het woordenaantal 150 of hoger te houden.
    - Er wordt in deze RPG één onbekend personage gespeeld. Dit is omdat we anders niet uitkomen met de rollen.
    - Verander je je naam? Geef het door!
    - Dingen die niets met de RPG te maken hebben graag tussen [], () of {} zetten. Doe dit niet al te vaak, als je een gesprek wil voeren of iets wil afspreken over een gebeurtenis kan dit via het spreektopic.
    - Deze RPG hoeft geen ontzettend snelle RPG te zijn, maar het zou fijn zijn als je minstens 2 à 3 keer per week zou reageren. Lukt dat niet? Meldt het eventjes!
    - Alleen Pennybags maakt nieuwe topics.

    [ bericht aangepast op 8 mei 2014 - 14:39 ]


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Harry?


    Because I love him, do I need another reason?

    Liam?


    How far is far

    Heb jullie erbij gezet!


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Nialler


    Bowties were never Cooler

    Je staat erbij (:

    [ bericht aangepast op 3 mei 2014 - 21:58 ]


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Lou?


    "Family don’t end in blood”

    Je staat erbij!


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.




    Volledige naam: Zayn Javadd Malik.
    Leeftijd: 21 jaar.
    Innerlijk: Zayn is een jongen die andere mensen niet zomaar toelaat tot de diepere lagen van zijn karakter. Op het eerste gezicht zie je alleen maar de stille, mysterieuze en misschien zelfs wel gevaarlijke Zayn. Dat is ook deels hoe zijn karakter is; hij vind het moeilijk om met nieuwe mensen om te gaan, en zelfs bij zijn huidige vrienden is hij het meest terughoudend. Hij heeft eens in de zoveel tijd dan ook echt zijn tijd alleen nodig. Ook is hij niet altijd een lieverdje. Als hij je niet aardig vind zal hij dat zeker laten merken en het zou niet de eerste keer zijn dat hij op een niet al te rustige manier voor zijn familie of vrienden opkwam. Zijn lontje is niet al te lang en als je hem boos maakt zul je het merken ook. Ook wanneer hij jaloers is, wat bij hem niet al te moeilijk gebeurt, kan hij erg geïrriteerd uit de hoek komen.
    Wanneer je verder kijkt dan dat zul je echter zien dat hij echt niet alleen maar de mysterieuze, snel aangebrande jongen is. Als je de moeite neemt om zijn vertrouwen te winnen zie je dat hij eigenlijk een redelijk gevoelige jongen is. Wanneer je hem op een gevoelig punt raakt trekt hij het zich wel aan en zal het soms nog lang door zijn hoofd rond blijven spoken, ook al zou hij dat niet snel laten zien. Voor de rest is hij een goede vriend die maar al te graag naar je verhalen luistert en erg zijn best doet om je advies te geven, al heeft hij soms wel moeite met het bij zich houden van geheimen. Ondanks het feit dat hij niet de meest aanwezige persoon is, zul je merken dat hij toch een leuk persoon is om mee om te gaan. Lange gesprekken zijn geen probleem bij hem, maar hij is ook altijd in om iets buitenshuis te gaan doen.
    Uiterlijk: Zayn heeft een exotisch uitziend uiterlijk, wat komt door zijn deels Pakistaanse bloed. Zijn donkerbruine ogen kunnen van warm naar ijskoud gaan, wat je dan ook meteen zal merken. Toch zullen ze meestal een vriendelijke blik geven. Hij heeft ravenzwart haar, wat hij meestal in een kuif doet, al doet hij voor het gemak soms ook wel een beanie op. Hij is een vrij kleine jongen en heeft ook een ontzettend slank lichaam; wanneer hij sport gaat er eerder vet af dan dat er spiermassa bij komt. Zijn huid is volgezet met tatoeages, die hij voor het grootste deel zelf heeft ontworpen. Het liefste draagt hij skinny jeans - al moet het niet té strak zitten - met een tanktop of bandshirt. Zijn stijl wisselt echter om de zoveel tijd.
    Geschiedenis: Zayn is opgegroeid in Bradford. Hij heeft een ontzettend grote familie met tientallen neven en nichtjes, wat maakt dat hij een echt familiemens is geworden. In principe is zijn jeugd best wel goed verlopen, ondanks het feit dat hij op de middelbare school best wat rotopmerkingen heeft gehad over zijn afkomst. Dit werd er niet bepaald beter op toen hij uit de kast kwam. Toch was dit ergens ook wel goed voor hem; hij leerde wie zijn echte vrienden waren en werd er hard van. Na zijn middelbare school besloot hij om Engels te studeren, zodat hij leraar kon worden aan een universiteit.
    Extra: Al sinds Zayn klein was vond hij het leuk om creatief bezig te zijn. Tot de dag van vandaag is hij graag bezig met schilderen en tekenen, en hij spuit zelfs graffiti. Ook schrijft en leest hij erg graag, wat maakt dat hij bezig is met een opleiding Engels. Zijn muzieksmaak is erg gevarieerd; hij luistert naar bands als Blink-182 en Green Day, maar zegt ook geen nee tegen R&B-muziek. Wat je misschien ook wel over hem wil weten is, zoals ik al aangegeven heb, dat hij gay is.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2014 - 19:19 ]


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Waarschuwing; voor de meesten van jullie komt de rol over minder dan 24 uur te vervallen!


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Morgen middag


    Bowties were never Cooler


    Volledige naam: Liam James Payne.
    Leeftijd: 20, 29 Augustus.
    Innerlijk: Bij Liam is het simpel: "What you see, is what you get" hij zou nooit voor iemand anders veranderen. Ook staat Liam over het algemeen bekend over zijn eeuwige goedheid, en dat hij eigenlijk gewoon over zich heen laat lopen. Hij durft mensen er niet op te wijzen dat bepaalde woorden hem pijn doen, of dat hij het niet leuk vind. Hij is veels te bang om mensen te kwetsen. Toch zegt hij wel waar het op staat als hij het ergens niet mee eens is, en als iemand anders in een hoek gedreven word. Anderen verdedigd hij wel, alleen zich zelf niet, en dat is nou juist een van zijn grootste problemen, en toch kan hij een aardig potje knokken, en als je hem tot het uiterste gedreven hebt moet je echt voor je leven rennen. Toch, ook al zou je het niet zeggen, heeft hij nul komma nul zelfvertrouwen. Hij wil altijd iedereen helpen waar hij kan, en zou nooit iemand laten stikken, hoe erg hij diegene ook niet mag. Hij is vrij naïef, en vertrouwd mensen te snel, wat hem al vaker in de problemen heeft gebracht. Ook word hij vaak als "te serieus" en "rustig" beschouwd, terwijl hij zichzelf niet zo ziet. Hij vind dat hij gewoon goed dingen overweegt voordat ze fout kunnen gaan, hij heeft bovendien ook zeker een gekke, en onvoorzichtige kant, en hij is gewoon verstandig, en wil overal ook een plan B voor hebben, stel dat het mis gaat, en wil liever ongelukken ook voorkomen. Toch kan hij erg lang boos blijven, en kan hij ook wel eens scherp uit de hoek komen, ook al meent hij het nooit, nou ja, vrijwel nooit. Hij heeft gewoon liever geen ruzie, en zou het liefste zien dat iedereen er zo over denkt. Liam ziet altijd het goede en positieven in mensen, en zal ook nooit voor oordelen. Hij heeft er een hekel aan als mensen ruzie hebben, en doet er dan ook alles aan om ze uit elkaar te krijgen. Liam is ook zeker iemand die je blindelings kunt vertrouwen, en op wie je kunt bouwen, hij zal er altijd voor je zijn, en zal je dan ook nooit verraden. Meestal is hij eerlijk, maar denk er om, hij kan ook glashard liegen. Hij veranderd ook vaak van mening, en emotie. De ene dag wil hij niets liever als dat iedereen vrede met elkaar heeft, en de andere dag heeft hij aan alles haat, en is hij stik chagrijnig, en kan je maar beter uit kijken voor dat je iets tegen hem zegt, of je krijgt iets naar je hoofd gesmeten. Nee, als hij echt boos of chagrijnig is kan je hem maar beter met rust laten voor je eigen veiligheid. Als hij boos of verdrietig is, is hij ook liever alleen. Hij wil niemand anders lastig vallen met zijn verdriet of kwaadheid, maar ook al denk je van niet, hij is over het algemeen gewoon liever alleen, dan kan hij nadenken. Ondanks zijn serieuze kanten kan je ook ontzettend met hem lachen, en heeft hij humor, en laat hij zijn vreemde kant zien. Ook is hij erg zorgzaam en bezorgd over degene van wie hij houd, en gaat voor hun door het vuur. Al met al is hij gewoon een jongen met een hart van goud, die zo af en toe een paar scherpe randjes heeft.
    Uiterlijk: Liam heeft een vrij normale lengte voor zijn leeftijd met zijn 1,78. Zijn lichaam is aardig getraind, wat mede door zijn vele sporten komt. Hij heeft helder bruine ogen, die je als hij je smekend aankijkt je zo alles kunnen laten doen, wat zo af en toe in zijn voordeel is. Ook kan je in zijn ogen precies zien hoe hij zich voelt. Als hij blij is heeft hij een vrolijke twinkeling in zijn ogen. Die zelfde twinkeling is te bekennen als hij iets van plan is. Maar als hij boos is, is die vrolijke twinkeling als sneeuw voor de zon verdwenen, en lijken zijn ogen wel zwart, en duister. Hij heeft bruin haar, wat meestal in een kuif omhoog zit. Of als hij geen gel en een kam in de buurt heeft zet hij erg gewoon een beanie of een snapback over, en is het probleem opgelost. Ook heeft hij een paar tattoos, waar hij ook goed over na gedacht heeft, maar het zijn ook zeker niet zijn laatste. Liam heeft een simpele look, meestal draagt hij gewoon een Adidas sweater, of een simpel shirt, met skinny jeans er onder, en om het af te maken sneakers.
    Geschiedenis: Liam is opgegroeid in een liefdevol gezin van twee zussen, Ruth en Nicola, zijn moeder Karen, en zijn vader Geoff. Ondanks dat hij een liefdevolle familie had was hij niet gelukkig. Sinds hij naar school ging werd hij al getreiterd, niet dat dat het ergste was. Dat waren nog maar een paar plagerijen. Tot dat hij toegaf dat hij homoeksueel was. Mensen begonnen hem gay, faggot, en nog veel meer te noemen, en hem bij alles buiten te sluiten. Hij trok zich er niks van aan, maar toch deed het pijn, maar het toegeven deed hij niet. Toen zijn ouders er achter kwamen zeiden ze dat ze het niet erg vonden, maar dat vonden ze wel degelijk, vooral zijn vader. Liam heeft door al die rot opmerkingen een vreselijke hekel aan zichzelf, en is er erg onzeker door geworden, en zou zich graag veranderen.
    Extra: Liam ontkend het in alle toonaarden, maar hij is toch echt gay.

    [ bericht aangepast op 15 mei 2014 - 21:31 ]


    How far is far




    Volledige naam: Niall James Horan
    Leeftijd: 20, 13 September
    Innerlijk: Voor bekenden is Niall een vrolijk en spontane jongen. Hij is vrij druk, gek en een grapjas, maar zal nooit te ver gaan met zijn grappen. Hij is snel enthousiast en wil dan ook direct her idee uitvoeren als het eenmaal in zijn hoofd zit. Toch kan Niall ook best serieus en verstandig zijn als het nodig is. Ondanks zijn spontaniteit spreekt hij maar moeizaam over zijn ware gevoelens, zeker als ze negatief zijn. Deze houd hij van binnen opgekropt en laat ze alleen naar buiten als iemand die hij echt vertrouwd erop aandringt of hij gitaar aan het spelen is. Iets wat hij vaak doet op hele rare tijdstippen. Sinds hij klein was speelt hij al gitaar en hij vind het geweldig om met muziek bezig te zijn. Dit doet hij dan ook het liefst dag en nacht, maar dat gaat niet altijd. Hij is een jongen die erg beschermend en zorgzaam is tegenover zijn familie en vrienden en hij geeft echt heel veel om hen. Zij zijn het belangrijkst in zijn leven. Niall staat heel positief in het leven en probeert van alles en iedereen het goede in te zien, hierdoor kunnen situaties waarin dat niet gaat hem zwaar vallen. Toch is hij door zijn familie en vrienden weer snel op te vrolijken als alles er eenmaal uit is. Al duurt dat soms wel even.
    Voor vreemden is Niall anders. Hij is stil, gesloten, koud en kwetsbaar. Hij laat niemand snel dichtbij komen en als je eenmaal zijn vertrouwen hebt geschaad is er bijna geen mogelijkheid het weer terug te krijgen. Hij koestert normaal gesproken wraak en pijn heel lang en vergeeft heel moeilijk, zeker als hij de reden voor je daden niet inziet of snapt. Al lijkt hij vaak vergevingsgezind, zeker als hij je eenmaal mag, je slechte daden zal hij echt niet snel vergeten. Toch is hij erg snel gebroken. Een gemene opmerking die onder zijn huid kruipt, of iets wat hem aan een slecht moment in zijn jeugd doet terugdenken en de jongen barst in huilen uit
    Uiterlijk: Niall is een kleine jongen met vaalblond haar, een witbleke huid en ijsblauwe ogen. Zijn ogen verstopt hij meestal achter een donkere zonnebril en zijn haren onder een pet. Hij lijkt wat mollig omdat hij eigenlijk altijd dikke truien en vesten en door zijn babyface draagt, maar niets is minder waar. Niall is eerder erg mager, ondanks dat hij alles eet wat los en vast zit. Als hij geen kleding draagt dat zijn lichaam verstopt, dus zijn trui, zonnebril en pet, dan staat hij op het podium of slaapt hij. Daarna gaat alles ook altijd direct weer aan Alleen als hij helemaal alleen is speelt hij nog wel eens gitaar in alleen zijn boxers. Niall heeft geen tatoos of piercings en ziet er gewoon uit als een kleine kwetsbare puppy of een klein engeltje.
    Geschiedenis: Niall is geboren in een warm gezin in west Ierland. Hij groeide daar op samen met zijn grote broer Greg. Hij had een redelijke zorgeloze jeugd tot hij er op zijn 13e achter kwam dat hij op jongens viel in plaats van op meisjes. Opeens besefte de jongen dat opgroeien helemaal niet zo leuk was, zeker niet als het perfecte plaatje niet voor jou was weggelegd. Hij haatte zichzelf ervoor en heeft erdoor tijden met zichzelf in de knoop gelegen. Het hoort niet en is een zonde, maar hoe hard hij ook probeerde, hij kon zichzelf niet veranderen. Hij is uit huis gegaan en in London met een beurs aan het Conservatorium gaan studeren. Hier was hij toch anoniemer, kon zijn gevoelens soms uiten door in zijn moedertaal, die maar weinigen verstaan, te schrijven en zat lekkerder in zijn vel. Toch vind hij het nogsteeds lastig om te weten wie hij is, wat hij is, en hoe fout dat wel niet is. Hij wil ondanks zijn seksualiteit nogsteeds zijn liefdevolle ouders, die volgens hem van niets een weet hebben, teleurstellen.
    Extra: Niall heeft altijd zijn gitaar bij zich en een klein schrijfblokje voor als hij inspiratie krijgt of gewoon zin om te spelen. Zodra je dus een gitaar ook maar hoort weet je vrij zeker dat de kleine Ier in de buurt is. Ook altijd als er eten in de buurt is zal de Ier niet ver weg zijn.
    Niall heeft het heel moeilijk gehad met uit de kast komen, eigenlijk zit hij er nogsteeds in. Zijn ouders, familie en vrienden hebben het eigenlijk allemaal al lang geaccepteerd, maar hij zelf nog niet. Zij zien namelijk duidelijk dat Niall nooit van zijn leven op een meisje zal vallen, ondanks dat hij het zelf niet aan hen of zichzelf wil toegeven. Deze onzekerheid en angst maakt hem nog kwetsbaarder.

    [ bericht aangepast op 5 mei 2014 - 13:40 ]


    Bowties were never Cooler

    Volledige naam: Harry Edward Styles.
    Leeftijd: Twintig. (Éen februari.)
    Innerlijk: Harry is vooral een hele lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. De jongen kan er namelijk niet tegen als hij gebruikt word. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin of vriend te kwetsen en doet juist alles om diegene gelukkig te maken. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft. Vreemdgaan is volgens hem het onvergeeflijkste dat er is en dan is hij ook niet bang om gelijk zijn relatie te verbreken als zijn partner hem dat geflikt heeft, al doet het natuurlijk ontzettend veel pijn. Over het algemeen komt hij heel zelfverzekerd en arrogant voor, maar dat is alleen omdat hij stiekem best onzeker is. Degenen die hem echt kennen snappen hoe dat zit en bij hen doet hij dan ook normaal. Daar is hij dan ook aanhankelijker dan een puppy bij en wordt vrij snel jaloers als hij even niet meer het middelpunt van hun aandacht is. Veel mensen voelen zich geïntimideerd als ze hem voor het eerst ontmoeten, vanwege zijn lengte en aardige verzameling tatoeages, maar de jongen is de onschuldigheid zelve. Daardoor hebben mensen ook al snel een vooroordeel klaar, en dan doet hij er alles aan dat te veranderen. Normaal gesproken is hij erg sociaal en wil overal mee in betrokken worden, omdat hij zich anders buitengesloten voelt, en wilt altijd graag helpen met allerlei dingen. Toch heeft hij ook zo zijn dagen dat hij zich het liefst op zijn kamer opsluit en de hele dag naar muziek luistert, en dan moet je het ook niet wagen om hem te storen, want anders is de kans groot dat je moet rennen voor je leven. Door het feit hoe hij is behandelt in zijn verleden, is hij nog aanhankelijker geworden dan hij al van zichzelf was, en stort compleet in als iemand hem verlaat, al is het voor korte tijd. Het is meer uit de hand gelopen verlatingsangst.
    Uiterlijk: Met zijn 1.80 is Harry wat langer dan de gemiddelde mensen, maar zeker niet de meest intimiderende. Zijn lengte maakt hem vaker klungelig dan intimiderend. Op het eerste gezicht is zijn lichaam dun en tenger, maar als je wat beter kijkt zie je dat de jongen wel degelijk een stel goede spieren beschikt, al beschrijven de meeste mensen een aantal van zijn vormen als vrouwelijk. Zijn huid is licht gebruind door het vele in de zon zitten, niet dat hij graag zont of iets dergelijks, maar hij komt gewoon graag buiten. De jongen heeft vrolijke bruine krullen, die nu ze te lang worden achterover worden gehaald en hij nog langer lijkt. Hij heeft de meest groene ogen die je ooit zult zien, die zowel vriendelijkheid als moordlust kunnen uitstralen. Diezelfde ogen kunnen niks weergeven over zijn gevoelens of juist boekdelen spreken, dat ligt aan zijn stemming. Ook niet onopvallend zijn -zijn volle, rozige lippen, wat meestal het tweede ding is dat mensen gelijk zien, naast zijn sprekende ogen. Hij heeft een aardige verzameling tatoeages die op verschillende plekken op zijn lijf zitten, de een opvallender dan de ander. Niet allemaal even mooi, maar stuk voor stuk met een betekenis. Van sommige heeft hij wel degelijk spijt, en compenseert dat door en andere tattoo er overheen te laten zetten. Zijn kledingstijl is verder een beetje apart. Zijn zwarte skinny jeans en bruine, afgetrapte laarzen missen nooit bij zijn outfit, maar wat hij er bovenop aanheeft kan flink verschillen. Meestal zie je hem wel met een shirt met v-hals of een met de bovenste knoopjes los.
    Geschiedenis: De jongen is opgegroeid als enige jongen en ook nog eens de jongste van het gezin, samen met zijn vier jaar oudere zus Gemma en zijn moeder. Een vaderfiguur heeft Harry eigenlijk nooit gehad, waardoor hij nogal vrouwelijke trekjes is gaan vertonen. Om die reden is op de basis- en middelbare school nooit echt geaccepteerd, maar niet zo erg dat hij werd gepest. Het was vooral een tijd alleen, het kon hem niks schelen. Op zijn vijftiende kreeg hij een vriendje, wat voor ophef in de school zorgde. Nu werd hij wel gepest, samen met zijn vriendje. Het ging van kwaad tot erger, zelfs tot ze uiteindelijk uit elkaar gingen omdat ze het niet meer aankonden. Om te bewijzen dat hij geen freak was heeft Harry nog een keer een relatie gehad met een meisje, waarvoor hij eigenlijk niks voelde. Na haar heeft hij niemand meer gehad, simpelweg omdat hij het zat was om minderwaardig te zijn voor zo'n stomme reden.
    Extra: Harry is biseksueel, met een voorkeur naar jongens. Zelf is hij er erg open over en het kan hem niet schelen wat mensen van hem denken.


    Because I love him, do I need another reason?

    Ik wil wel het onbekende personage! (:


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Als er een rol vrij komt zou ik die dan mogen?
    En anders is het jammer, haha