• » Lost memories, awful screams and endless sadness. The things are happened one moment, the moment that we crashed into that island. «




    Het is 2085. Een groep jongeren, die allemaal studenten zijn - gaan een paar maanden weg naar allemaal dezelfde plek; London. Ze denken dat ze gewoon een reis maken met andere studenten. Een reis om hun studie af te sluiten.
    Wat ze niet weten dat ze naar een andere plek worden gebracht, Vilhüyr. Een gigantisch eiland, maar toch verborgen voor de normale wereld.
    Voordat ze überhaupt aankwamen op het eiland, omving een zware storm ze - gevolgd doordat iedereen flauwviel `voordat het vliegtuig neerstortte`. Echter hadden ze daar geen idee, dat ze zouden overleven of terecht zouden komen in een laboratorium.
    Ze krijgen zowel eten, als sport en hebben reusachtige kamers om met één enkele partner te delen. Op het eiland zijn zelfs bars en verschillende feesttenten. Maar de studenten weten niet dat ze allemaal als laboratoriumratten worden gebruikt, om experimenten op uit te testen.


    Invullijstje:
    † Naam
    † Bijnaam
    † Leeftijd ( Minimaal achttien )
    † Innerlijk
    † Uiterlijk
    † Geschiedenis ( Hier kun je ook de studie bijvoegen )
    † Eventuele relaties
    † Kamergenoot
    † Extra


    Rollen:
    † Meiden VOL
    - Lorette Francille Waldorf - Gently
    - Verityy
    - Pheline Hayley Castle - Frary
    - Hannah Monae - Deers
    - Evelynn Adriana Tavares - Lethifold

    † Jongens VOL
    - Miska Howey - Bostick
    - Tom Writer - Ganna
    - NialJamesHoran
    - Timothy Jonathan Cleaver - Eloquentiae
    - Luke_Pinguin

    † Laboranten
    - Lost_Voice
    - Cyrille Muron - Bostick
    - Alecxander Mischa Jeltsin - Lethifold
    -


    Regels:
    † Minimum is 200 woorden.
    † Geen ruzies buiten de RPG.
    † Er worden geen andere personages gespeelt, zonder toestemming.
    † Niemand buiten sluiten of iets dergelijke.
    † 16 + mag als je wilt, liefst onder een spoiler.
    † Vragen zijn altijd welkom !
    † © Gently

    [ bericht aangepast op 4 dec 2014 - 20:00 ]


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    ` You have to work for a good thing, it can`t work if you aren`t are ambitious. `
    - LOREN WALDORF

    • Naam


    Lorette Francille Waldorf.
    • Bijnaam
    Loren of Lore; ze vindt haar hele naam soms niet echt leuk en stelt zich voornamelijk met Loren of Lore voor.
    • Leeftijd
    Lorette is negentien en verjaart op de 2e van december.
    • Innerlijk
    Lorette is altijd al het stille meisje geweest, ze hield zich voornamelijk op de achtergrond. Het nette, beleefde meisje van de school. Doordat de ouders van Loren erg veel verdienen, heeft Lore de sjieke manieren geleerd hoe ze zich moet gedragen of voorstellen. Automatisch werd dit natuurlijk overgedragen aan haar. Meestal is het toch in haar voordeel, ze heeft er niet veel problemen mee.
    Ook is ze erg intelligent, wat je duidelijk merkt aan haar uitstraling. Lorette houdt zich liever op de achtergrond, maar ze is een zeer intelligent meisje. Ze had altijd al netjes haar huiswerk af, goede cijfers etc. Daardoor is haar studie goed gevallen op haar plaats, gezien ze onderzoeker oftewel bioloog wil worden - met gespecialiseerd te zijn op het leven in water. Ze heeft een erg goede studie aan een universiteit gevonden en zit in haar laatste jaar, daarna wil Lorette erg graag voor haar werk een wereldreis maken.
    Het meisje is een soort multicult en heeft ook veel van de talen weg, gezien haar vader Duits is en haar moeder Engels. Met z`n viertjes wonen ze in Amerika, maar Loren kan hierdoor vloeiend het Engelse Engels en Duits. Ze heeft ook veel aandacht aan Frans en Italiaans besteed, wat ze nu redelijk kan. Het is eigenlijk een erg ambitieus meisje, dat vaak wegvalt door haar stille persoonlijkheid.
    Ook deels door haar verleden houdt zich Loren meer op de achtergrond, maar wat een beetje raar is bij de modieuze kleding die ze draagt en haar mooie uiterlijk. Ze had al twee relaties op de rug, maar die liepen algauw weer de klippen op doordat vele mensen haar gewoon uitscholden alhoewel het een super lieve meid is.
    Haar ouders kennen haar namelijk als de lieve, beleefde en mooie Lorette. Voor haar ouders en broer zou ze alles overhebben en ook alles voor ze doen, ondanks dat haar ouders veel weg waren door hun werk - gaven ze veel liefde aan Jonaeh en Lorette. Die twee hebben ook niet te klagen, maar meestal doet Loren zich anders voor thuis om haar ouders niet teleur te stellen. Voor haar is het namelijk erg belangrijk de familie te houden en als ze begint over de pesterijen die ze krijgt, zou ze bang zijn dat ze er niet meer bij hoort.


    Desondanks is Lorette erg lief en betrouwbaar voor vrienden, zoals haar beste vriendin; Justine. Die twee hebben het echt goed en Justine komt meestal op voor Lore met haar grote mond, al wil ze dat zelf liever niet. Meestal wordt Justine ook dan tegengehouden door Lorette.
    Maar eigenlijk is ze erg lief, betrouwbaar en ambitieus.
    • Uiterlijk
    Lorette is eigenlijk een mooie, en ook kalme verschijning. Met haar blonde haren en haar bleke huid, is ze zeker wel mooi. Het is niet dat ze er zelf mee opschept, maar dingen zoals eyeliner en mascara doet ze wel op.
    Haar lichtblonde haren heeft ze van haar vader, waar ze eigenlijk best blij om is. Haar moeder integendeel heeft zwarte haren, net zoals haar broer. Lorette doet best veel met haar haren om het er verzorgd uit te laten zien. Na de shampoo komt er altijd conditioner bij, bijvoorbeeld. Ze kamt haar blonde lokken goed door en af en toe krult ze haar haren helemaal, of laat ze ze juist stijl - soms ook wat vlechten of een hoge knot. Van nature heeft Loren er een slag in, maar als ze haar lokken stijlt of krult - valt dat vaak weg.
    Haar bleke huid en de ietwat donkerde wenkbrauwen passen perfect bij haar kapsel. Loren doet dan ook geen foundation of poeder op, wat ze dus zonde vindt van haar huid. Je ziet ook niet veel aan de egale huid, wat ze persoonlijk erg fijn vindt.
    Lorette heeft grijsblauwe ogen met een groene gloed erover, die ze dan wel weer van haar moeder heeft en de felgroene ogen heeft haar broer dan weer van zijn vader. Die twee zijn echt een mengelmoes tussen hun ouders, zonder dat ze allebei op elkaar lijken. De ogen van Loren worden dus omringt van donkere wimpers die meestal gesierd zijn met een beetje mascara en daarover eyeliner. Het laat de kleur van haar ogen nog meer uitkomen, alhoewel Lore natuurlijk er nog mooier uitziet. Haar volle zalmroze lippen en haar smalle neus zorgen voor nog een apart plaatje, tussen haar verlegen karaktertje in. Het is echt dat je haar beter moet kennen, om te weten wie ze is of kan zijn.
    Net zo heeft ze een mooi lichaam, die meestal wordt gesierd met elegante en modieuze kleding. Vaak doet Lorette ook hakken aan, dat haar eigenlijk erg goed staat bij die lange slanke benen. Met haar 1m72 is ze redelijk gemiddeld bij de vrouwenlengte, maar door haar slanke postuur en haar lange benen - komt het er meer uit. Doordat Loren zo slank is, vallen de rondingen niet gelijk op - alhoewel die er toch wel zitten. Zie je haar met een strakke blousetje en een jeans - merk je gelijk de mooie curves op.
    Eigenlijk is ze erg mooi, al zou de koppige Loren dat nooit toegeven.
    © AnnaSophia Robb
    • Geschiedenis
    † Phillip Carl Waldorf ( 42 )
    † Mariah Louisana Waldorf-Thompson ( 42 )
    † Jonaeh Louis Waldorf ( 20 )
    † Lorette Francille Waldorf ( 19 )
    Opgegroeid in een rijke familie, getogen en geboren in Denver. Lorette heeft een redelijk goede jeugd gehad, voordat ze naar de Highschool ging. Haar ouders, Phillip en Mariah, zijn beide advocaten en daarom vaak onderweg - zeker omdat ze hun werk erg goed doen en zo wil Loren dus ook zijn.
    Toen ze naar de Highschool ging, werd ze gelijk aangevallen door vele meiden. Haar bijnamen van hun waren; hoer, slet of nerd. Ondanks dat Loren zo mooie kleding draagt en nog zo aardig deed, werd ze door die meiden neergehaald - hierdoor veranderde Loren dus op school erg. Eigenlijk is het een domme reden waarom ze zo gemeen deden, gewoon omdat veel jongens de aandacht aan Lore gaven - terwijl Lorette maar twee relaties had en die waren ook maar kort.
    Ze volgt nu al sinds twee jaren een studie; gericht op biologie. Haar ouders betalen haar alles, voor hard werk. Natuurlijk is deze jonge dame erg ambitieus en ook geliefd door leraren op de universiteit, daar leerde ze ook haar beste vriendin Justine leren kennen - die journalisme studeert. De twee zijn net Ying en Yang, doordat ze zo verschillend zijn. Maar laatste tijd is Loren behoorlijk verwaarloosd door Justine, omdat iemand haar wijsmaakte dat Lorette met de vriend van Justine flirt, alhoewel Justine ergens weet dat Lore zoiets nooit zou doen. Sindsdien is de vriendschap min of meer vervallen.
    • Eventuele relaties
    - Timothy Jonathan Cleaver; crush op hem.
    - Hannah Monaeh; goede vriendinnen.
    - Miska Howey; vrienden.
    • Kamergeno(o)t(e)
    Timothy `Tommy` Jonathan Cleaver.
    • Extra
    Door de roem van haar ouders, kon Loren meerder instrumenten leren. Ze bespeelt inmiddels de klassieke instrumenten; viool en harp. Een erg getalenteerd meisje en wanneer ze harp speelt, zingt ze er zachtjes bij - alhoewel het meer opera is. Het klinkt best wel goed, maar doordat Lore een wat normalere stem heeft - klinkt die opera niet echt geweldig, beter zou ze zijn in pop.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 19:07 ]


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Meisje?


    -

    Verityy schreef:
    Meisje?


    Natuurlijk !


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Jup, guy for me (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 18:36 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    † Naam:
    Tom Writer
    † Bijnaam:
    Tommie.
    † Leeftijd:
    19, geboren op 16 december.
    † Innerlijk:
    - Eigenwijs
    Hij is eigenwijs, maar in staat meningen van anderen te verdragen. Hij staat duidelijk achter zijn mening en is bereid deze te laten horen, mocht dit nodig zijn.
    - Hoogbegaafd
    Tom is in staat een hoop dingen in zeer korte tijd in zich op te nemen en deze ook permanent op zijn harde schijf op te slaan. Echter heeft hij een zwaardere vorm van dyslexie en zal hem een hoop moeten worden voorgelezen.
    - Verwaand
    Tot op zekere hoogte is Tom wat verwaand. Hij vindt het moeilijk bescheiden te blijven omdat hij, zoals hij het zelf vaak beschrijft, zoveel beter en slimmer is dan anderen. Soms wordt hij beschreven als narcistisch, dit is echter zeer zeker niet aan de orde;
    - Onzelfzuchtig
    Hoewel Tom soms wat egoïstisch overkomt, heeft hij een hart van goud en zal nooit iemand opzettelijk willen kwetsen.
    - Passief
    Passief zal dan wel niet helemaal het juiste woord zijn; als het van levensbelang zou zijn zal hij niet doelloos toe zitten kijken, maar alles wat in zijn macht ligt doen om te helpen. Met schoolwerk werkt hij liever alleen, maar als hij een keer moet samenwerken zal hij eigenlijk al het werk doen omdat iedereen eigenlijk alles verkeerd doet in zijn ogen.
    † Uiterlijk:
    (FC: Will Merrick) Een slanke jongeman, 1.83m lang, weinig spieren. Roodoranje haar dat meestal niet in model blijft zitten. Heldere, blauwgroene ogen.
    Zijn kledingsmaak varieert van casual-T tot nettere kleding als smokings - welke hij overigens graag draagt. Altijd gecombineerd met zijn geliefde rode All-Stars.
    Verder heeft Tom een bril; een gitzwarte bril met rode zijkanten. Ook heeft hij lenzen, waardoor hij deze bril niet altijd op heeft.
    † Geschiedenis:
    Tom is geboren in Cambridge, hij heeft een aardig normale jeugd gehad. Geen geldproblemen of problemen tussen zijn ouders. Pas later in zijn leven, op twaalfjarige leeftijd, werd hij gediagnostiseerd met dyslexie. Toch lukte het hem, met een hoop hulp op school, steun van zijn ouders en een hoop inzet van zichzelf, om op een studie voor bioloog te komen. Vraag hem echter niet om iets voor te lezen, dat gaat geheid verkeerd - zelfs op deze leeftijd.
    † Eventuele relaties:

    † Kamergenoot:

    † Extra:
    Dyslectisch, aseksueel, biromantisch.

    [ bericht aangepast op 5 dec 2014 - 11:48 ]


    - Happiness resides not in possessions, and not in gold, happiness dwells in the soul. -

    Blijf je dezelfde rol gebruiken? Vind je variatie niet leuker?


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Bostick schreef:
    Blijf je dezelfde rol gebruiken? Vind je variatie niet leuker?


    Klopt. Ik ben niet echt het typetje voor variatie. Plus, Tom is een nieuwe OC (Original Character, ik weet niet of dit een bekende term is hier), die moet ik nog wat inspelen :']


    - Happiness resides not in possessions, and not in gold, happiness dwells in the soul. -

    Ganna schreef:
    (...)

    Klopt. Ik ben niet echt het typetje voor variatie. Plus, Tom is een nieuwe OC (Original Character, ik weet niet of dit een bekende term is hier), die moet ik nog wat inspelen :']


    Of het bekend is, nee nog nooit van gehoord. Natuurlijk is het bekend hier ;'D
    Nja, eigen keuze.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 15:00 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Meisje voor mij?


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    Frary schreef:
    Meisje voor mij?


    I don't know if life is greater than death — but love was more than either

    Bostick schreef:
    (...)

    Of het bekend is, nee nog nooit van gehoord. Natuurlijk is het bekend hier ;'D
    Nja, eigen keuze.


    Ik ken mensen die er eerder nog nooit van gehoord hebben, dus voor de zekerheid heh xD

    Ik doe liever mijn best voor één char die ik steeds blijf hergebruiken - ja lui - dan dat ik steeds weer hele lappen tekst moet genereren voor iemand die ik maar één keer gebruik x] En dan de site waar ik het geleerd heb.. Daar viel - valt - alles na een week of twee dood, ook een van de redenen dat ik met OC's werk x]


    - Happiness resides not in possessions, and not in gold, happiness dwells in the soul. -



    HANNAH MONAE

    "I don't agree with Beyoncé, I can't see your halo."


    ________________________________________________________


    † Bijnaam †

    Voornamelijk 'Han'.

    † Leeftijd †

    Twintig jaar. [28-2-1994]

    † Innerlijk †

    Hannah is eigenlijk altijd wel 'one of the guys' geweest. Je zult haar eerder tussen de jongens dan tussen de meisjes aantreffen. Dit komt voornamelijk doordat ze is opgegroeid met drie broers, waarvan één tweeling. De jongens hebben haar haar 'manieren' - om het zo maar even te noemen - volledig afgenomen door hun gedrag. Hierdoor is ze zich net zoals haar broers gaan gedragen, waardoor je haar niet echt meer een 'meisjes-meisje' meer kan noemen.
    Ook is Hannah vrij rechtdoorzee. Je zult altijd haar eerlijke mening horen, en geen kwatsch waarvan geen enkele letter waar is. Omdat Hannah zo rechtdoorzee is wordt ze vaak als een bot kreng beschouwd. Enkel wil Hannah gewoon eerlijk zijn, om zo de persoon die het vraagt duidelijk te laten weten hoe het nou écht zit.
    Ook sarcastische opmerkingen is iets waar Hannah veel mee doet. Ze maakt graag gebruik van sarcasme, om zo de persoon - één, duidelijk te maken wat ze ervan vindt en twéé, om de lol erin te houden. Hannah is absoluut een meisje waar je grappen mee kan maken en een lolletje mee te trappen. Ze vindt erg veel dingen allemaal wel best, maar wanneer er ook maar íéts over haar streep gaat zal je haar niet erg vrolijk meemaken.
    Hannah heeft een soort 'anti-meisjes-muur' om haar heen gebouwd, puur omdat ze vindt dat veel te veel meisjes bitches zijn. Enkel zal je, wanneer je vriendschap met haar wil sluiten als meisje, eerst moeten bewijzen dat jij géén bitch bent, enkel dan zal ze je toelaten en zal je een goede vriendin aan haar overhouden. Ze zal naar je luisteren, je helpen, je zal haar kunnen vertrouwen en al je geheimen aan haar door kunnen vertellen. -- Zo zie je maar weer dat niet ál haar meisjeseigenschappen zijn afgenomen door haar broers.
    Tot slot is het dat wanneer mensen Hannah met een dier zouden moeten vergelijken ze haar zouden vergelijken met een 'kittig katje'. Wanneer je aan haar vrienden komt zal ze je met haar klauwen aan stukken scheuren, figuurlijk. Ook is Hannah een uitdagend type, en af en toe kan ze nog wel eens gewelddadig overkomen.

    † Uiterlijk †

    Hannah heeft gitzwarte haren die tot een klein stuk onder haar schouders komen - in deze haren zit een natuurlijke slag. Enkel de voorste plukken van haar haren zijn lichtroze geverfd. (zie foto) Ze heeft haar haren vrijwel altijd los zitten, en doet er vaak nog een beanie bovenop. Het meisje heeft helderblauwe ogen, die je altijd intimiderend aankijken. Haar wangen zijn erg lichtroze, en hierin komen lichte kuiltjes als ze lacht. Haar lippen hebben bijna dezelfde kleur als haar huid, die een bleke kleur heeft.
    Haar grootte is 1.69, en het meisje heeft maar een dun, tenger lichaam. Wat de kledingstijl van het meisje betreft kleedt ze zich graag in zwart. Ze draagt voornamelijk zwartleren jacks, een zwart T-shirt eronder, een zwarte jeans met kettingen en zwarte All-Stars gympen.

    † Geschiedenis †

    Hannah is geboren op een koude 2 Februari in 1994, en is hiermee de jongste van het gezin. Ze heeft drie broers. Haar oudste broer, Raymond van zevenentwintig jaar en haar tweelingbroers, Tyler en Max, allebei drieëntwintig. Toen Hannah vijftien was tekenden haar ouders het scheidings-document, waarmee haar ouders niet langer meer samen waren. Voor haar studie verhuisde Hannah samen met haar moeder naar Parijs. Hannah is hier haar studie kleding-ontwerpen begonnen. Je zou het niet verwachten van Hannah, maar ze wil graag kleding gaan ontwerpen wanneer de tijd er is. En denk dan niet aan galajurken, maar meer aan de Denim-stijl.
    Enkel heeft Hannah, omdat ze naar Parijs was verhuisd, wel Frans móéten leren spreken, wat ze nu dan ook vloeiend kan. Enkel wilde Hannah laatst een vliegtuig nemen naar Londen, om haar vader en broers weer te zien. Haar moeder zou zich wel redden in Parijs. Enkel toen Hannah het vliegtuig nam, stortte het vliegtuig neer op een eiland, en Hannah raakte bewusteloos.

    † Eventuele relaties †

    Lorette Waldorf -- Goede vriendinnen.

    Who more wants?

    † Kamergenoot †

    Miska Howey.

    † Extra †

    Hannah rookt, en wanneer de gelegenheid er is zal ze ook aan de alcohol en drugs doen. Maar het grootste deel van de tijd rookt ze. Ook zal je Hannah vrij snel horen schelden, puur omdat ze daarmee haar woede kan uiten. Tot slot speelt Hannah gitaar, zowel akoestische als elektrische gitaar, wat ze vrij goed kan.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 19:07 ]


    I don't know if life is greater than death — but love was more than either

    Mag ik een jongen?


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik een jongen?


    #dealwithit (cool) NecklessOfHope --> Trohman