• Heyhoi! :')
    Om meteen met de deur in huis te vallen: ik heb zonet een filmpje gezien over een tweeling die uit de kast komt voor hun vader.
    Ze zijn beide homoseksueel en dat heeft me op het denken gezet en nu heb ik even een vraag waarop ik het antwoord niet meteen weet. Misschien jullie wel?
    Dus: als een van de eeneiige tweeling homoseksueel is, is de ander dat dan ook? Of niet per se?
    Het is misschien een rare vraag, maar ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht en nu plots wel. :')

    Sorry als het topic verkeerd staat.


    Birds born in a cage think flying is an illness.

    Eerlijk gezegd zou ik het niet weten. Ik denk niet dat dat hoeft, want dat je homoseksueel bent heeft toch met je karakter te maken, en een eeneiige tweeling heeft wel twee verschillende karakters, misschien is het hier gwn toeval?


    ~My Mind Is Free~

    Nee, natuurlijk niet. Het zijn alsnog twee verschillende personen :'D.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Nee, bij een eeneiige tweeling hoeven niet beide dezelfde sexuele preference te hebben, kan wel, Is een leuke toevalligheid^^. Ook hoeven ze niet dezelfde romantic preference te delen en een van de twee kan net zo goed zich met een ander gender identificeren, dat soort dingen hebben, voor zover ik altijd geleerd heb, niet te maken met of je een eeneiige tweeling bent of niet...


    We've lived in the shadows for far too long.

    Dat is een goede vraag. (:
    Ik zou het niet weten. Hangt er vanaf of homoseksualiteit werkelijk aangeboren is of niet. (:


    Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.

    Geen idee, eigenlijk. Ik ken wel een eeneiige tweeling waarvan één linkshandig is en één rechtshandig. Heeft er niet zo veel mee te maken tho. :')

    [ bericht aangepast op 15 jan 2015 - 18:13 ]


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Tsuchiya schreef:
    Nee, natuurlijk niet. Het zijn alsnog twee verschillende personen :'D.


    26 - 02 - '16

    Tsuchiya schreef:
    Nee, natuurlijk niet. Het zijn alsnog twee verschillende personen :'D.


    "Everytime I see the red hair bouncing so gracefully, I remember how much damage I did to that magnificient flower..."

    Een vraag waar je eigenlijk al een antwoord op kan vinden. Nee, ook al is het een tweeling en hebben ze hetzelfde uiterlijk, zijn het alsnog twee andere personen met een verschillende persoonlijkheid. Dat deze tweeling allebei homoseksueel is, is gewoon toevallig. Het is dus niet dat elke tweeling meteen beiden op jongens/meisjes valt als een dat wel doet. De seksuele oriëntatie ligt echt bij de persoon zelf. (:

    [ bericht aangepast op 15 jan 2015 - 18:58 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Als geaardheid daadwerkelijk is aangeboren zou je dat wel verwachten, maar ik ben geen bioloog haha. Toevallig ken ik wel een tweeling die allebei homoseksueel zijn.


    i put the fun in funeral

    Het zit wel in je genen, dus de kans is erg groot dat als één van de twee homo is, de ander dat ook is ja. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Ik ken een tweeling die ook allebei transgenders zijn dus dat bevestigd die theorie wel vind ik.


    I'm like Coca Cola, I can open happiness too.

    Nee, dat klopt niet. De genen zijn wel hetzelfde, maar dat betekent niet dat die dezelfde persoonlijkheid, geaardheid en dergelijke hebben.


    Ex astris, sciencia

    Mulford schreef:
    Nee, dat klopt niet. De genen zijn wel hetzelfde, maar dat betekent niet dat die dezelfde persoonlijkheid, geaardheid en dergelijke hebben.


    Maar geaardheid zit toch in de genen?


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Aire schreef:
    (...)

    Maar geaardheid zit toch in de genen?

    Maar voor de helft. Niet volledig dus.


    Ex astris, sciencia

    Ik ben even nieuwsgierig geworden en stuitte op het eerste artikel dat zei dat seksuele geaardheid bij mannen wél in de genen zit. Op het X-chromosoom, om precies te zijn. Ze kunnen dus wel dezelfde genotype hebben (genen), maar de fenotype (milieu of omgeving) is dan verschillend (zelfs tweelingen maken niet alles samen mee, dus elke ervaring beïnvloedt hen persoonlijk). Dus of de genen tot uiting komen dat ligt eraan. Bij de één wel, bij de ander niet.
    Ik kan niet zeggen dat het artikel of het onderzoek betrouwbaar is, ik vond het alleen interessant. Ik weet zelf niet of ik het wel of niet moet geloven.

    *is weer verder gaan zoeken *
    Wauw... Ik kom een artikel tegen waarin wetenschappers zeggen dat mannen door teveel vrouwelijk testosteron in de baarmoeder en meisjes door teveel mannelijk testosteron homoseksueel worden. Als ik er zo over nadenk alleen al is dat bullshit, lijkt me. Dan lijkt me die theorie over genen en opvoeding toch net iets logischer.

    Misschien dat ik over een paar jaar meer hierover kan zeggen. Ik ga namelijk een studie doen over het menselijk brein en de verbanden tussen biologische deel en psychologische deel. :Y)


    Deep inside, I've never felt alive

    Wat de rest zegt, wel toevallig.
    En ik vind ze echt adorable.

    [ bericht aangepast op 15 jan 2015 - 20:54 ]


    Everything is illuminated by the light of our past.