• • The Realm of Roariën •
    Het Elfenrijk Roariën is een prachtig eiland gelegen midden in de atlantische oceaan. Het bestaat uit eindeloze heuvels, hoge bergen, donkere bossen, heldere meren en enorme rivieren. Verspreid over het eiland zitten vier verschillende oeroude stammen.
    Met uitzondering van een aantal kleine conflicten tussen andere dorpen is Roariën over het algemeen een vredig eiland. Dat verandert echter gauw wanneer een groep mensen op het eiland stuiten en erachter komen dat er veel te plunderen valt in Erigroth. De Elvar zien de aanval niet aankomen en een aantal gaan op pad om hulp te vragen aan de machtige stad Lathuindal, tot ze erachter komen dat het ook daar niet zo vredig is als het lijkt.
    Later ontstaat er een grote discussie over wie het rijk moet overnemen om controle te hebben over onder andere Lathuindal. Beide de Elvar en de Aerin vinden dat deze taak de hunne is, maar wie zal er werkelijk heersen?

    Hoewel de drie volken (Aerin, Elvar en Vyari) over het algemeen goed met elkaar kunnen opschieten, zijn er wel grenzen. Vriendschappen worden toegestaan, maar romantiek tussen twee verschillende volken is verboden. Zodra je hiermee wordt betrapt worden beide elfen direct verbannen en zijn ook zij nergens meer welkom. Een Elvar kan dus nooit in het huwelijk stappen of een kind krijgen met een elf die niet van hetzelfde ras is.
    De kaart in het groot (klik). Inzoomen is mogelijk.

    • Soorten elfen •

    The Realm of Erigroth • Elvar • "Zij die stromen" • De onbevreesde elfen


    • Blonde haren
    • Groene ogen
    • Krijgers
    • Sportief
    • Sterk
    • Avontuurlijk

    The Realm of Erigroth ligt aan de noordzijde van The Last Mountains, een set enorme bergen bovenaan het eiland. Hier wonen de Elvar, "zij die stromen", de onbevreesde elfen. Lang geleden werden zij geschapen door de god Odin, de oppergod en de god van de strijd en de oorlog, wat hen tot machtige krijgers maakt.

    Wanneer iemand adel wordt als Elvar moet hij/zij door een overgangsceremonie, waar de elf onder andere zilver tot wit haar krijgt om zich te onderscheiden van de gewone elf.
    De Elvar gaan voornamelijk gekleed in een hard pantser of soepel leer. Hun lengte ligt rond één meter zeventig, iets kleiner dan de gemiddelde elf. Het zijn harde werkers en de beste bouwers van heel Roariën. Daarbij zijn het echte avonturiers en kunnen ze er niet tegen om stil te zitten en niets te doen. Als een Elvar eenmaal iets in zijn hoofd heeft, krijg je dat er niet meer uit. Ze zijn enorm koppig en erg perfectionistisch. Hierdoor is hun stad zeer dynamisch en het bouwen stopt nooit.
    Toch zijn het ook uiterst sociale elfen en geven ze graag feestjes. Vrienden maken ze snel en ze zijn fijn gezelschap.
    De Elvar heeft het vaak ook moeilijk iets te aanvaarden. Wanneer een vriend bijvoorbeeld sterft, zullen ze het eerst ontkennen voordat ze in een diepe rouw vallen. Ze zijn heel erg gehecht aan elkaar. Tussen de Elvar en de Aerin zit af en toe wat spanningen, maar vaak op een speelse manier. Puur omdat ze in bepaalde opzichten heel anders zijn.
    Bovenal zijn de Elvar krijgers: ze zijn enorm goed in vechten en ravotten vaak voor plezier. In heel Roariën zijn er geen betere krijgers te vinden dan in Erigroth. Onbevreesde avonturiers, zo kan je ze wel noemen.

    Foto's:

    Mannelijke elf:



    Vrouwelijke elf:

    + omslag.

    Tempel (hoger in de bergen):



    Kleding:


    Elvar koppel:


    Dorp voor de adel:


    Dorp voor de gewone elfen:




    Amigarth • Aerin • "Zij die zien" • De wijze elfen


    • Zwarte haren
    • Grijze ogen
    • Meest intelligente elfen
    • Strategisch
    • Beleefd
    • Gesloten

    De Aerin wonen in Amigarth, in de valleien tussen de Awelt Peaks. Aerin, "zij die zien", de wijze elfen. Zij zijn geschapen door de god Mimir, de god van de wijsheid en de kennis.

    De Aerin zijn prachtige elfen met grijze ogen en gitzwarte haren. Ze zijn de langste van alle elfen, met een minimale lengte van één meter negentig, zowel man als vrouw. In het dagelijks leven gaan ze gekleed alsof ze allemaal koninklijk bloed hebben: hun gewaden zijn lang, chique, formeel en vaak prachtig bewerkt met zilver. De gewaden vallen altijd tot op de pols, de enkel en reiken tot aan de nek. De Aerin houdt niet van bloot. Hun haren worden meestal op ingewikkelde manieren gevlochten, waar je hen aan herkent.
    Qua persoonlijkheid zijn ze volledig anders dan de gezellige Elvar. Ze zijn altijd vriendelijk, maar formeel en introvert. Ze zijn plichtbewust en kijken neer op fysiek contact in een publieke omgeving.
    In tegenstelling tot de Elvar, zijn de Aerin geen echte krijgers. Mocht het tot een gevecht komen dan kunnen ze zich zeker redden, maar ze zullen er eerst alles aan doen om het anders op te lossen. De Aerin zijn namelijk de meest intelligente elfen van alle elfen op Roariën. Het zijn absolute denkers en streven naar een oplossing zonder geweld. Ze weten echter zelf ook dat ze dat zijn en dat maakt ze vaak arrogant. Dat zij het beter weten, daar zijn ze van overtuigd en daardoor schuiven ze al gauw de mening van een niet-Aerin opzij. De Aerin vind zichzelf het meest verheven elfenras.
    Foto's:

    Mannelijke elf:



    Vrouwelijke elf:
    Zie omslag.

    Landschap in de vallei:


    Het dorp:


    Geheime liefde Aerin - mens:


    Het dorp in het bos:




    Drohmnir • Vyari • "Zij die beschermen" • De aardelfen


    • Bruine haren
    • Blauwe ogen
    • Optimistisch
    • Open
    • Wakend
    • Vegetariërs

    Beschermende spreuk:

    Chant:
    By steam and smoke
    I now invoke
    The element air
    To hear my prayer
    May my intent immediately
    Be made into reality

    Dragon’s blood and parchment burn
    Bring the thing for which I yearn
    O sacred, ancient element fire
    I ask thee now grant my desire

    Water element, flowing free
    Streem and river, lack and sea
    Let thy power work the best
    So my intent can manifest

    By these magick words of rhyme
    Element earth, I summon thee
    May that which my heart desires
    Now become reality

    By the power of this charm
    Guard against harm and enemies
    This is my will, so be it!


    Charm:
    Angelica, Balm of Gilead, Basil, Betony, Dill, Elder berries, Fennel, Garlic (of course), Horehound, Hyssop, Mistletoe, Mugwort, Mullein, Rose Geranium, Rosemary, Rue, St John’s Wort, Tarragon and Vervain.
    Use three of the above herbs, mix them together and place them in the center of a red or white piece of cloth. (One made of Elderberries, Rosemary and Tarragon has a really delightful fragrance if it is to be used indoors.) Gather up the corners, tie and charge the sachet saying words like:
    By Water, Earth, Fire and Air,
    Protect that for which I care!

    Repeat the chant three times, with greater strength and authority each time. Carry the charm with you. To protect the home, place it in the highest point of the house or near the hearth (the kitchen if you don’t have a fireplace).

    De vredige Vyari daarentegen, zijn weer heel anders. Vyari, "zij die beschermen", de aardelfen. Ze zijn geschapen door de godin Jörd, de godin van de aarde en overigens de dochter van Odin. Ze wonen in het uitgestrekte Drohmnir Forest.

    Het is de kleinste soort op Roariën, met een gemiddelde lengte van één meter vijfenzestig. Hun lengte is geschikt, want zo kunnen zij zich snel en ongezien door de bossen begeven. Hun haren zijn bruin en hun ogen helderblauw. De Vyari is van alle elfen het meest aantrekkelijk, maar lijken daar het minst om te geven.
    De Elvar en Aerin hebben grote steden en prachtige buitenwijken, maar de Vyari niet. Zij hebben slechts Eirwleye, de King’s Tree, in het midden van hun bos, op een indrukwekkende open weide. Daar woont hun koning en komen ze bijeen voor bruiloften, feesten, vergaderingen en dergelijke.
    Het volk zelf woont verspreid over het hele bos. Soms woont er een klein groepje samen, maar meestal vind je ze alleen: dat zijn ze het liefst. Dat wil niet zeggen dat het geen sociale elfen zijn, ze zijn namelijk heel goed gezelschap. Je zult ook merken dat de Vyari het meest open is van alle elfen en dat het ontzettend zachtaardige, maar ook passievolle wezens zijn.
    De Vyari zijn één met de natuur en doen hun uiterste best om hun bos te beschermen. Dit doen ze echter niet met wapens, daar zijn ze strikt op tegen. Ze hebben immers een hekel aan geweld. Vandaar dat ze beschikken over de mogelijkheid een beschermende spreuk te spreken over iets of iemand. Dit zal datgene dat ze willen sparen, behoeden van schade.
    Mensen verafschuwen ze. Dit komt omdat mensen vaak erg op macht gericht zijn en daar vaak misbruik van maken. Daarbij heeft de mens absoluut geen respect voor de natuur en laten ze vaak een spoor van vernieling achter als ze op het eiland komen.
    De meeste Vyari vind je langs de rivier, de Nuhlan, wat "naar de berg" betekent, naast meren of dichtbij andere kleine stroompjes. Dit komt omdat de Vyari zelfvoorzienend zijn en dus niet afhankelijk zijn van hun soortgenoten, zoals de Elvar en de Aerin dat wel zijn. Iedere Vyari bouwt zijn of haar huisje helemaal zelf, maar doet dat enkel met ‘afvalmateriaal’. Zij hakken geen bomen om en trekken geen planten uit de grond. Zij wachten tot de takken van zichzelf vallen, tot de struik sterft en ze de zaadjes van een plant zelf kunnen planten. Iedere elf heeft een eigen moestuin en verbouwt zijn eigen eten. Ze zijn allemaal vegetariërs en zullen nooit een dier kwaad doen. Dieren zien ze als gelijken en ze zijn ervan overtuigd dat het niet aan hun is om te bepalen wanneer een dier sterft, en dan vooral niet omdat "iemand een beetje honger heeft". Hierdoor hebben de Vyari ook geen huisdieren, hoewel ze soms wel een band kunnen opbouwen met een wezen. Ze zullen ze echter nooit opsluiten.
    Het enige tekort voor Vyari is kleding. Hiervoor ruilen zij met de Elvar en zij krijgen daar fruit, groenten en kruiden voor terug. Ze dragen elegante, lichte kleding in natuurlijke kleuren die gemakkelijk zitten.
    De Vyari maakt geen gebruik van geld. Ze ruilen onder elkaar. Zo heb je een kilometer links van Eirwleye een klein open grasveld, gebruikt als marktplaats, ruilplaats.
    Foto's:

    Klik
    Vrouwelijke elf:
    Klik
    Klik
    Klik

    Eirwleye:
    Klik
    Geheime liefde Vyari - mens (uitzonderlijk):
    Klik


    Lathuindal • Telenor • "Zij die bedriegen" • De edele elfen

    • Rosse haren
    • Gelige ogen
    • Ijdel
    • Misleidend
    • Gemakzuchtig
    • Intelligent
    • Ambitieus

    Als laatste hebben we nog de Telenor, een bijzonder volk. Geschapen door Loki, de god van de chaos en de leugens. Door Loki's misleidingen was het ook hem gelukt een volk te schapen, het volk uit Lathuindal.
    Lathuindal is een enorme stad in het zuidoosten van Roariën. Het ligt op The Southern Hillside van de heuvel Ferenogh. Op The Northern Hillside doen ze aan mijnen om hun grondstoffen te verkrijgen.

    De Telenor is intelligent en zeer ambitieus, maar ook danig lui. Zij hebben de controle over Lathuindal, maar doen bijna niets zelf. De stad draait dankzij slaven: elfen uit de drie dorpen die naar Lathuindal kwamen, op zoek naar het paradijs en erachter zijn gekomen dat het niet is wat het lijkt. Enkel de oorspronkelijke Telenor zelf en zij die getrouwd zijn met een Telenor hebben een goed leven in Lathuindal. Eenmaal in de stad is het onmogelijk om die nog te verlaten. Dit, om meerdere redenen: de Telenor houden je in de gaten, je geraakt niet weg uit de stad en het is streng bewaakt. Daarbij ben je verbannen uit je eigen rijk zodra je vertrekt naar Lathuindal. Het is in Erigroth, Amigarth en Drohmnir namelijk een schande om je eigen volk te verlaten en je bent daarna ook nooit meer welkom, evenals eventuele kinderen die er komen.
    De slaven van Lathuindal wonen in een vallei buiten de stad, goed uit het zicht. Het leven is hier slecht en er is geen kans op verbetering. Soms worden slaven vermoord als ze hun werk niet voldoende doen. Slaven maken ook hun eigen kleding, gemaakt van resten stoffen die ze kunnen krijgen van hun meesters.
    Een elf kan niet sterven aan ouderdom, dus zal hij tot in de eeuwigheid moeten werken voor de Telenor. Mocht het hem al lukken om te ontsnappen, is hij sowieso verbannen uit zijn oorspronkelijke dorp en moet hij zich constant blijven verstoppen voor de Telenor en de drie andere grote rijken. Zij zijn namelijk nergens meer welkom.
    Foto's:
    Vrouwelijke elf:
    Klik
    Klik
    Klik
    De stad:
    Klik
    Het dorp in de vallei (slaven):
    Klik



    De mensen


    Foto's:
    Mannelijke krijger:
    Klik
    Klik
    Vrouwelijke krijger:
    Klik



    • De rollen •
    Wanneer er een vakje van leeg naar vol gaat, voegen we nog een leeg vakje toe, tot er genoeg elfen of mensen zijn. Vanaf dan staat er een duidelijke stop op.

    Telenor
    Een oorspronkelijke bewoner van de Telenor kan je niet zijn. Die worden gespeeld door iedereen. We spelen enkel personages uit de andere dorpen: dus ook personages die zijn verbannen uit hun dorpen of personages die naar Lathuindal waren verhuisd en nu slaaf zijn (of aangetrouwd met adel).
    Adel - Leeg
    Slaaf - Leeg

    Vyari1
    Koning/koningin - Leeg
    Adel - Gereserveerd door oiseau, prins
    Adel - Leeg
    Elf - Leeg

    Aerin 1 + 1
    Koning - Gereserveerd door Sasannach
    Adel - Gereserveerd door Bisou
    Adel - Leeg
    Elf - Leeg

    Mensen
    Leider - Leeg
    Krijger met blauw bloed - Leeg
    Krijger - Leeg

    Elvar 2 + 1
    !Tijdelijke stop op vrouwelijke adel!
    Koning - Gereserveerd door Richonne
    Adel - Gereserveerd door Sasannach
    Adel - Gereserveerd door Bisou
    Adel - Leeg
    Elf - Leeg

    Verbannen elfen
    Vermeld ook uit welk dorp je bent verbannen en waarom je verbannen bent.
    Elf - Gereserveerd dooroiseau



    • Regels •

    X Huisregels van Quizlet.
    X 16+ toegestaan, mits vermeld boven je post.
    X Houd het gezellig.
    X Reservering blijft 48 uur staan.
    X Je personages worden nagekeken door Sasannach of Richonne voor ze worden toegestaan.
    X Minimaal één keer per week posten.
    X Meld het als je afwezig bent.
    X Zorg dat je personage op een deftige manier het verhaal verlaat wanneer je, om welke reden dan ook, uit de RPG moet stappen. (Denk aan bijvoorbeeld het sterven van je personage), (deze regel geldt uiteraard niet bij ernstige gevallen).
    X Maximaal 2 personages per persoon.
    X OOC tussen haakjes.
    X Bestuur alleen je eigen personages!
    X Enkel ik (Sasannach) en Richonnemaken topics aan.
    X Dit RPG concept wordt niet gebruikt door iemand anders dan Richonne en Sasannach, tenzij door ons goedgekeurd.


    • Invullijstje •

    Naam:
    Leeftijd:
    Rol (dorp/ras):
    Geslacht:
    Politieke voorkeur (Elvar/Aerin):
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Geschiedenis:
    Relaties/familie:
    Extra (talenten):



    • Meer •

    Koningen of koninginnen worden verkozen door het volk en mede door de vorige koning(in). De dichte familie van de verkozene (tot derdegraads verwanten) wordt daarmee adel. Verder bestaat de adel uit elfen die tot adel wordt benoemd door de huidige koning(in) of andere familieleden.
    Goedkeuringen worden enkel gedaan door Richonne en Sasannach.
    Vragen kunnen gesteld worden aan dezelfde twee spelers.
    Bekijk alle foto's hier in het groot: hier en hier. De dorpen lijken kleiner op de foto's dan het in werkelijkheid is. Je ziet immers enkel een deel van het domein.
    De gebruikte foto's zijn niet ons eigendom.

    [ bericht aangepast op 7 dec 2017 - 11:29 ]


    Geloof niet alles wat je denkt

    Mag ik 2 meisjes?

    volken:
    Elvar (adel) &Aerin (adel)

    [ bericht aangepast op 18 dec 2016 - 19:00 ]


    Life is tough, my darling, but so are you - Stephanie Bennet Hendry

    Een adel van Vyari (prins)
    En een verbannen elf (vrouwelijke elf)


    Dauntless — The Brave [Oiseau - DauntIess]

    @Bisou en oiseau: Ik zet jullie er zo bij!

    [ bericht aangepast op 18 dec 2016 - 19:16 ]


    Geloof niet alles wat je denkt

    Ik begin alvast aan 1 van mijn rollen xD


    Life is tough, my darling, but so are you - Stephanie Bennet Hendry

    N A A M
    Neráida.

    L E E F T I JD
    — Leeftijd • 18 Jaar.
    — Geboorte datum • 27 December.
    — Lijkt op een • 19 jarige

    I N N E R L I JK
    Positief
    Intelligent
    Nieuwsgierig
    Creatief
    Lieftallig
    Behulpzaam
    Negatief
    Sarcastisch
    Naief
    Denkt niet vaak goed na
    Koppig

    U I T E R L I J K
    — Gezichtsvorm • Ovaal
    — Wenkbrauwen. • Lichtbruin.
    — Oogkleur • Blauw/grijzig.
    — Bril of lenzen • Nee.
    — Neus • Strak.
    — Lippen • Donker-roze en slank.
    — Huidskleur • Blank.
    — Kenmerken • Haar doordringende ogen.
    — Haarkleur •.Zilver/wit.
    — Haarstijl • Stijl met altijd een versiersel.
    — Stem • Kalm.
    — Handicaps • Geen.
    — Kledingstijl • Chique.
    — Favoriete kledingstuk • Een jurk.
    — Accessoires • Een ring die ze heeft gekregen.
    — Tatoeages • Geen.
    — Piercings • Geen.

    R O L
    Adel van Elvar, uit The Realm of Erigroth.

    V O O R K E U R
    Haar eigen land.

    G E S C H I E D E N I S
    Neráida wordt geboren in The Realm of Erigroth. Neráida groeit op in een creatieve wereld, met veel mensen op haar heen. De ene keer speelt ze met de dochter van een rijke koopman van adel en de andere keer met de arme zoon van het volk. Neráida leerde echter van haar vader ook zwaard vechten en het voor haarzelf opnemen, omdat niet altijd iedereen je als je vriend ziet. Neráida snapte dit niet, wie vindt haar nou niet leuk? Al snel wordt haar vraag beantwoord, op haar veertiende wordt ze ontvoerd door haar vijanden die jaloers op haar zijn. Neráida wordt gebruikt als werkster, ook al verzet ze zich erg goed door haar moedige eigenschappen. Op 16 jaar wordt ze gered door een oude vriend, hij vraagt om haar hand en drie dagen later is er een groot feest, maar hen geluk duurt ook niet lang. Wanneer ze allebei 18 zijn sterft haar vriend in een gevecht en is Neráida weer alleen, ze ontkent dat ze pijn heeft maar echter is dat niet de waarheid...

    E X T R A


    R E L A T I E S

    [ bericht aangepast op 20 dec 2016 - 19:32 ]


    Life is tough, my darling, but so are you - Stephanie Bennet Hendry

    N A A M
    Charitoména, ook wel bekend als Char.

    L E E F T I JD
    — Leeftijd • 20 jaar.
    — Geboorte datum • 09 mei.
    — Lijkt op • Een 23 jarige.

    I N N E R L I JK
    Positief
    Intelligent
    Behulpzaam (voor sommige mensen)
    Beschermend
    Nieuwsgierig
    Negatief
    Sarcastisch
    Koppig
    Sluw
    Wantrouwig
    Licht arrogant

    U I T E R L I J K
    — Gezichtsvorm • Ovaal
    — Wenkbrauwen. • Donkerbruin.
    — Oogkleur •
    — Bril of lenzen • Geen.
    — Neus • Strak.
    — Lippen • Vol, donker-roze.
    — Huidskleur • Bleek.
    — Kenmerken • Sierlijke dingen in haar haar.
    — Haarkleur •.Zwart.
    — Haarstijl • Stijl.
    — Stem • Kalm, rustig.
    — Handicaps • Geen.
    — Kledingstijl • Chique.
    — Favoriete kledingstuk • Jurk.
    — Accessoires • Een armband.
    — Tatoeages • Geen.
    — Piercings • Geen.

    R O L
    Een adel van het Aerin uit Amigarth.

    V O O R K E U R
    Natuurlijk Aerin.

    G E S C H I E D E N I S
    Char wordt geboren in Amigarth op 9 mei. Ze groeit vredig op bij haar ouders en krijgt alles wat haar hartje begeert, maar op 13 jarige leeftijd is de geluk in èèn klap verdwenen. Char haar beste vriend verdwijnt op onmogelijke wijze uit Amigarth en wordt later gevonden, dood, in het water. Char liegt tegen haar familie dat ze treurig is en voegt geen enkele emotie toe, maar eigenlijk ging ze kapot, nu is het nog steeds zo. Je kan haar wel raken, maar ze toont geen enkele emotie.

    E X T R A
    — Handicaps •
    — Likes • Vlechten, goud, kleren, mode.
    — Dislikes • Arrogantie, sarcastische/domme opmerkingen.
    — Wapens • Pijl en boog.
    — Talenten • Vlechten, mode ontwerpen.
    — Hobby's • Mensen helpen, naaien.


    R E L A T I E S

    [ bericht aangepast op 20 dec 2016 - 19:19 ]


    Life is tough, my darling, but so are you - Stephanie Bennet Hendry

    Face claim: foto1

    Ik had het idee dat mijn meisje uit Aerin kwam, maar per ongeluk zwanger werd van iemand uit Telenor en toen is verbannen, omdat die vijanden van elkaar zijn. Waar gaan verbannen elven eigenlijk heen?

    [ bericht aangepast op 18 dec 2016 - 19:37 ]


    Dauntless — The Brave [Oiseau - DauntIess]

    x

    [ bericht aangepast op 18 dec 2016 - 19:41 ]


    Dauntless — The Brave [Oiseau - DauntIess]

    oiseau schreef:
    Face claim: foto1

    Ik had het idee dat mijn meisje uit Aerin kwam, maar per ongeluk zwanger werd van iemand uit Telenor en toen is verbannen, omdat die vijanden van elkaar zijn. Waar gaan verbannen elven eigenlijk heen?


    Dorpen die ze hebben opgestart. Ze zijn wel in zeg maar een keizerlijke ban, wat betekent dat wanneer ze gevonden worden in het domein van een van de volkeren, ze zonder straf mogen worden vermoord of bestolen.

    Het enige probleem aan jouw verhaal is dat de drie volkeren (Vyari, Aerin en Elvar) nog geen contact hadden met de Telenor totdat de Elvar nu naar Lathuindal ging. Ze denken namelijk dat Lathuindal een soort paradijs is, maar enkel door verhalen.

    @Bisou: Het meisje uit Amigarth hoort zwart haar te hebben.

    [ bericht aangepast op 18 dec 2016 - 19:48 ]


    Geloof niet alles wat je denkt

    Sasannach schreef:
    (...)

    Dorpen die de hebben opgestart. Ze zijn wel in zeg maar een keizerlijke ban, wat betekent dat wanneer ze zijn gevonden worden in het domein van een van de volkeren, ze zonden straf mogen worden vermoord of bestolen.

    Het enige probleem aan jouw verhaal is dat de drie volkeren (Vyari, Aerin en Elvar) nog geen contact hadden met de Telenor totdat de Elvar nu naar Lathuindal dal ging. Ze denken namelijk dat Lathuindal een soort paradijs is, maar enkel door verhalen.


    Dan uit iemand van Vyari


    Dauntless — The Brave [Oiseau - DauntIess]

    @oiseau: Prima!


    Geloof niet alles wat je denkt

    Mageía




    Naam:
    Mageía, haar achternaam weet ze niet.

    Leeftijd:
    Mageía is 19 jaar.

    Rol
    Een verbannen elf.

    Geslacht:
    Vrouw.

    Voorkeur
    Heeft ze niet, ze is bang dat ze daar misschien later spijt van krijgt.

    Innerlijk:
    Positief
    Intelligent
    Moedig
    Sluw
    Wantrouwig
    Negatief
    Licht arrogant
    Naïef
    Koppig
    Onhandig

    Uiterlijk:
    — Gezichtsvorm • Ovaal.
    — Wenkbrauwen. • Zwart.
    — Oogkleur • Grijsblauw.
    — Bril of lenzen • Geen.
    — Neus • Wipneus.
    — Lippen • Roze, slank.
    — Huidskleur • Blank.
    — Kenmerken • Haar haren.
    — Haarkleur • Zwart.
    — Haarstijl • Gekruld, gevlochten.
    — Stem • Kalm, rustig.
    — Handicaps • Ze is zwanger.
    — Kledingstijl • Chique.
    — Favoriete kledingstuk • Een jurk.
    — Accessoires • Een ketting, met een speciaal bedeltje.
    — Tatoeages • Geen.
    — Piercings • Geen.


    Geschiedenis:
    Mageía wordt geboren in Amigarth, maar haar moeder is ziek en haar vader stootte haar af. Haar moeder sterft 3 maanden na haar geboorte, en haar vader liet haar achter in het bos. Hij gaf haar nog wel de ketting van haar moeder, want hij was echter wel trouw aan haar. Na een week wordt Mageía gevonden door een vrouw die haar nog verder op voet. Mageía leert jagen, koken en hoe ze haar haar vlecht. Wanneer Mageía 18 jaar is moet ze voor de vrouw naar de markt. Wanneer ze in de stad is ziet ze een mooie man, die haar ook heeft gezien. Hij loopt op haar af en misleid haar naar zijn herberg. Die zou Mageía, want hij deed iets wat zij nooit kon stoppen. De volgende ochtend wordt ze wakker door mannen die de kamer in stormen en haar man meenemen. Blijkbaar kwam de man uit The Realm of Erigroth, de vijanden van Amigarth. Mageía wordt ook meegenomen. De man wordt aan de galg gehangen en zij wordt verbannen. Ze krijgt 15 minuten om haar dierbare spullen in te pakken en afscheid te nemen van geliefden. Alsof de vrouw wist dat ze eraan kwam had ze een noodpakket voorbereid en nam ze snel afscheid. Mageía moest van haar naar Telenor gaan om daar een slaaf te worden. Mageía accepteerde het en ging naar Telenor, maar ontdekte midden in haar reis dat ze zwanger was.
    Relaties

    Ggynaíka - de vrouw (haar peetmoeder) - 89 jaar
    Pria - man (de vader van haar kind) - 28 jaar


    Extra
    — Handicaps •
    — Likes • Koken, werken, liefde, haar huis, haar familie.
    — Dislikes • Arrogantie, sarcastische/domme opmerkingen.
    — Wapens • Een speer&pijl en boog.
    — Land waar ze uit verbannen is • Amigarth.
    — Talenten • Schieten, mensen helpen, werken, naaien,koken.
    — Hobby's • Koken, mensen helpen, naaien.

    [ bericht aangepast op 19 dec 2016 - 17:14 ]


    Dauntless — The Brave [Oiseau - DauntIess]

    Archon




    Naam:
    Archon komt van Archontiá, dat Adel betekend.

    Leeftijd:
    21 Jaar, geboren op 23 december.

    Rol
    Adel van Vyari.

    Geslacht:
    Man.

    Voorkeur
    Zijn voorkeur gaat natuurlijk naar Vyari.

    Innerlijk:
    Positief
    Beschermend
    Moedig
    Intelligent
    Kalm
    Negatief
    Naïef
    Wantrouwt snel buitenstaanders
    Sarcastisch
    Onhandig

    Uiterlijk:
    — Gezichtsvorm • Ovaal.
    — Wenkbrauwen. • Donkerbruin.
    — Oogkleur • Helderblauw.
    — Bril of lenzen • Geen.
    — Neus • Strakke neus..
    — Lippen • Roze, slank.
    — Huidskleur • Blank.
    — Kenmerken • Zijn glimlach en kalmte..
    — Haarkleur • Donkerbruin.
    — Haarstijl • stijl, met een vlecht in het midden.
    — Stem • Kalm, rustig.
    — Handicaps • Hij is een keer door een mens in zijn knie geraakt, daar heeft hij snel last van.
    — Kledingstijl • Hij draagt alleen dingen die anderen ook dragen.
    — Favoriete kledingstuk • Een broek.
    — Accessoires • Een ketting, met een bedeltje die al jaren in de familie is.
    — Tatoeages • Geen.
    — Piercings • Geen.


    Geschiedenis:

    Relaties



    Extra
    — Handicaps •
    — Likes • De natuur, oogsten, s' avonds met zijn allen bij het kamp vuur.
    — Dislikes • Vechten, ruzies, mensen die de natuur pijn doen.
    — Wapens • Een pijl&boog voor nood, wat niemand weet..
    — Talenten • .Gitaar spelen, zingen, dichten, tekenen.
    — Hobby's • Planten, tekenen, dichten, zingen, gitaar spelen.

    [ bericht aangepast op 18 dec 2016 - 20:54 ]


    Dauntless — The Brave [Oiseau - DauntIess]

    Mijn rol komt morgen! (krul)


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    Richonne schreef:
    Mijn rol komt morgen! (krul)


    Ik heb nog 2 elven xd


    [ bericht aangepast op 19 dec 2016 - 18:08 ]


    Life is tough, my darling, but so are you - Stephanie Bennet Hendry