• Prins Stephen is de Kroonprins van Varonia, één klein Europees land in de middellandse zee. Als Kroonprins wordt er van hem verwacht dat hij ooit zijn vader, Koning Konstantine, zal gaan opvolgen. En omdat Varonia allang geen Koningin meer heeft, omdat Stephen's moeder al op jonge leeftijd kwam te overlijden, kwam de Koning met één idee om jongedames uit de nodigen van verschillende nobele huizen uit heel Europa.
    Stephen was het daar niet mee eens, en wist de dames na één week al weer naar huis te sturen. De Koning van Varonia was woest, en dreigde zijn oudste zoon zijn titel af te pakken en die aan zijn jongere broer Prins Edward te geven.
    Stephen kon niet anders dan naar zijn vader luisteren, en besloot hij alvast één groot vrijgezellen feest te geven. Hij nam zijn drie broers mee naar de Verenigde Staten waar hij nog even zichzelf kon zijn, voordat zijn nachtmerrie als echtgenoot zal gaan beginnen.
    Op de terug weg maakten de vier prinsen één tussenstop in Londen, waar hun moeder vandaan kwam, om haar te herdenken, en daar in het hart van Londen begint Stephen's avontuur pas echt wanneer hij één serveerster ontmoet die hem op één idee brengt om van zijn toekomstige nachtmerrie af te komen.



    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus