• A DIFFERENT BEAT



    Evelyn en Chris kennen elkaar al vanaf de kleuterklas. Ze groeiden op als beste vrienden en hadden ze allebei een grote passie voor muziek. Evelyn hield vooral van zingen, en Chris van het maken van muziek op zijn laptop. Het stel ging uiteindelijk ook samen naar de Herman Brood Academie waar ze allebei verder wouden komen in de muziekwereld. Het was voor Evelyn een droom om in de toekomst haar stem te laten horen voor een echt publiek, en wou Chris maar al te graag zijn muziek laten horen in verschillende clubs.
    Evelyn en Chris begonnen elkaar meer als vrienden te zien, en begonnen ze met daten wat voor hun allebei nieuw was. Evelyn was aan zijn zijde toen het nummer Animals naar buiten werd gebracht en meteen populair werd. Chris kreeg een contract bij Spinnin' Records en ging het daarna al erg snel. Zijn droom kwam uit.
    Chris groeide uit tot de zoveelste top DJ van Nederland, en probeerde Evelyn hem te steunen. Hoe populairder Chris werd, hoe meer hun relatie verwaterde. Terwijl Chris de wereld overvloog, kwam Evelyn in een dilemma te zitten. Ze besloot om te stoppen met school om bij haar zus te gaan wonen in Ibiza, waar zij jaren geleden was heen geëmigreerd. Ibiza werd haar tweede thuis, en zag ze daar een toekomst voor haarzelf. Alles verloopt soepel voor haar, tot dat ze op een dag weer oog in oog komt te staan met een schim uit haar verleden. Chris. Nu wereldberoemd.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus