• I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER




    31 augustus ⦁ 20:15 ⦁ 23 graden


    Na een enerverende zomer hebben de studenten hun weg teruggevonden naar Prescott. Sommigen zullen enkele dagen eerder al zijn gearriveerd, anderen zullen hun koffers nog onaangeroerd in hun dorm hebben staan. Tijd om uit te pakken is er echter niet, want traditiegetrouw wordt het nieuwe academisch jaar geopend met een groots vreugdevuur nabij de campus. Het feest is om exact 20:00 geopend door de directrice, Eloise Johansson, die in een toespraak vooruit heeft geblikt op het komende jaar. Het onderwerp Bethany Young is – al dan niet bewust – vakkundig vermeden. Op een memorial op de binnenplaats van het hoofdgebouw na, is het alsof Bethany nooit bestaan heeft.

    Schijn bedriegt uiteraard, want voor het gros van de studenten zijn hun koffers niet het enige wat ze aan bagage hebben meegenomen dit jaar. Met het tweede studiejaar voor de deur, dat nog uitdagender zal zijn dan het eerste, is het bagage die ze kunnen missen als kiespijn. De brandende vraag is dan ook vooral: wie is er tegen de druk bestand? Lukt het iedereen om de geesten van het verleden te laten rusten of zal de ware toedracht van Beths einde spoedig als een lopend vuurtje rond gaan?

    Cheers to that, and welcome back to Prescott University!






    MESSAGE #001



    I know what you did last summer


    — To all


    [ bericht aangepast op 5 okt 2021 - 22:16 ]


    She's imperfect but she tries

    MINE.


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    MT🦈


    Tommi, ich glaub, ich hab' Heimweh. Ich will mal wieder am Rhein stehen.

    MT


    Mt


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    MT


    Adventurer at heart, but oh how she loved to be home

    MT


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    MT

    MT.


    Nothing is impossible in my own powerful mind.

    MT!


    I have seen my own sun darkened

    MT! Let's gooooo

    MT 🤩

    [ bericht aangepast op 5 sep 2021 - 12:17 ]


    someone out there feels better because you exist

         
          Jude staat middenin de menigte, maar voelt zichzelf eenzamer dan ooit tevoren — alsof een onzichtbare bubbel rondom zijn lichaam heen is gevouwen. Gedurende de zomervakantie is dat gevoel ontstaan, de oorzaak daarvan voorheen deskundig ontweken door de directrice in de openingsspeech van het studiejaar. Bethany. Bethany. Bethany. Jude's geheugen speelt direct op, beelden omhoog komend van de gebeurtenissen van haar onfortuinlijke overlijden. Plus het gezicht van de verantwoordelijke persoon, welke Jude liever zou vergeten.
          Ongebruikelijk heeft hij vanmiddag zijn koffers geplaatst in het appartement, waarna hij meteen is verdwenen — niet wachtend op zijn kamergenoot en vriend. Wat zou hij moeten zeggen? Jude wil zichzelf niet bemoeien met de gebeurtenissen rondom Bethany, hetgeen zijn verleden bloot zou kunnen leggen.
          Vandaar dat hij zichzelf compleet heeft afgezonderd, zijn gezichtsuitdrukking allesbehalve gelukkig uitstralend. Alhoewel hij zin heeft in het schooljaar, weet hij dat het moeilijk zal worden — hij zal in angst leven, de gehele periode. Wat als Bethany zijn geheim heeft doorverteld? Wat als ze zijn geheim ergens op heeft geschreven? Wat als iemand anders erachter zou komen? Jude zou zijn carrière opzij moeten schuiven, voor altijd een verloren zaak. Moordenaarszoon, zouden ze fluisteren — zijn reputatie bedoezeld in rechtszalen.
          Ongelukkig steekt hij zijn beide handen diep in zijn broekszakken, overspoeld door de toekomstige onzekerheden. Wellicht had hij ook zijn voornaam moeten veranderen voor studeren. Wellicht had Bethany dan niets kunnen vinden. Maar, dat is achteraf allemaal gemakkelijk te zeggen. Jude moet verder, niet wetend hoe. Voor nu de avond doorkomen, een gemakkelijk te halen doel — zelfs voor hem, die voornamelijk nuchter bleef op deze feesten. Jude nam geen risico's geheimen te delen in dronken buien.

    Alone or not — You've got to walk forward

    Jude Thompson

    21 • Dromer • Outfit • @ Bonfire • & —


    MT.


    That is a perfect copy of reality.

    MT

    MT (: