• Storybrooke, wie kent het niet. Een stad vol met sprookjesfiguren die een tijd niet hebben geweten wie ze waren en waarom ze in de echte wereld leefden. Verschillende figuren hebben achtergebleven kinderen die in de sprookjeswereld leven. De kinderen zelf weten hier niets van en weten ook niet wie hun ouders zijn.
    Wanneer een aantal kinderen bericht krijgen vanuit een andere wereld, de mensenwereld, beginnen er vragen te komen. Zijn hun ouders daar? Hoe zullen ze hun ouders ooit ontmoeten? Zullen ze dat überhaupt wel kunnen...


    Rollen:

    - James Jones | 22 | Zoon van Killian Jones/Captain Hook | KillianHook
    - Kaiser "Kai" Jones | 20 | Dochter van Killian Jones/Captain Hook | Anakin

    - Max Pan | 17 | Zoon van Peter Pan | CrushOnLuke
    - Kenzie Scott | 18 | Dochter van Peter Pan | RocketRaccoon

    - Tate Hayward | 24 | Zoon van The Mad Hatter | WillNotLearn

    - | Zoon van Robin Hood | Luna2013
    - | Zoon van Graham | Derek_Hale
    - | Zoon van Rumpelstiltskin | XY390
    - Lilith Mills | 20 | Dochter van Regina | Sempre
    - Scarlett Lupa | 21 | Dochter van Red Riding Hood | MissSwan
    - | Dochter van Belle | MissMills
    - | Dochter van Sleeping Beauty | LadyStark
    - Catriona Wood | 15 | Dochter van SnowWhite | Thaluke


    Invullijstje:
    Rol;
    Naam:
    Leeftijd:
    Kind van:
    Innerlijk:
    Uiterlijk met foto:
    Woont bij:
    Extra’s:


    Regels:

    - Maximaal twee rollen per persoon. Graag of een sprookjesfiguur en kind of een jongen en een meisje.
    - Houd de jongens en meiden gelijk. Wanneer er een overschot op komt moet ik een van de twee tijdelijk sluiten.
    - We volgen hier geen van alle verhaallijnen in welk sprookje dan ook. Relaties die al bestonden hoeven dus niet persé gebruikt te worden.
    - Minimaal 200 woorden. Een keer iets minder is geen probleem, maar als dit aanhoud dan word het vervelend en krijg je een waarschuwing.
    - Reserveringen blijven staan voor drie dagen vanaf de dag van reserveren.
    - Géén perfecte personages. Iedereen heeft gebreken.
    - Je bestuurd alleen je eigen personage. Dit is om irritatie en verwarring te voorkomen.
    - Alleen ik open nieuwe topics, tenzij anders aangegeven.
    - Wanneer je langer dan twee/drie dagen niet reageert zonder reden zal ik je een GB sturen. Wanneer je hier niet binnen één dan op reageert dan stuur ik je nog een laatste kans, en dan lig je uit het RPG.
    - Plezier hebben is wel een grote regel hier. Dus we kraken elkaar NIET af!

    Speeltopic

    [ bericht aangepast op 21 sep 2014 - 12:40 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Rol;


    Kind van
    Naam:
    James Jones. Echter weet James zijn achternaam niet. Hij is voor iedereen gewoon James.
    Leeftijd:
    22
    Ouder van/kind van:
    Kapitein Haak/Killian Jones
    Innerlijk:
    James is vaak moeilijk te doorgronden. Hij praat niet veel over zichzelf en probeert mensen hun vertrouwen altijd te winnen door middel van trucjes. James zegt wat hij denkt. Wanneer hij zich ergens aan ergert zal hij dit ook wel goed duidelijk maken met een grote mond.
    James kan er niet tegen wanneer er tegen hem gelogen wordt. Hij kan dan flink boos worden. Eigenlijk is dit onredelijk want James verzint zelf ook heel wat leugens. James is altijd wel opzoek naar avontuur, want dat is zijn, zoals hij het zegt, 'leven'. Wanneer James ook maar geen beetje spanning in zijn leven heeft verveelt hij zich.
    Er is een angst die James heeft en die hij ook zoveel mogelijk probeert te dwingen; Hij is bang om te sterven. Wanneer hij mensen over de dood hoort praten of er iemand in zijn bijzijn sterft dan heeft hij hier erg veel moeite mee. Hij probeert kalm te blijven, maar van binnen is hij helemaal van slag. Echter praat hij hier met niemand over. Zelfs niet de mensen die hij kent.
    James is niet echt betrouwbaar als het gaat om geheimen die hem verteld worden. Hij heeft altijd de neiging en drang om het te vertellen aan andere mensen. Ook is James niet bang voor een beetje bloed. Wanneer mensen hem echt tot het uiterste drijven kan hij klappen uit gaan delen. Aangezien James best snel geïrriteerd is, gebeurd dit ook wel regelmatig. Hij heeft hier vrij weinig controle over.
    James is best wel een jaloers type. Wanneer hij een vrouw aantrekkelijk vind en misschien ook wel leuk, en hij ziet een andere man naar haar kijken/naar haar toe gaan dan kan hij flink uitbarsten tegen die persoon. Niemand komt aan 'zijn vrouwtje'.
    Uiterlijk met foto:
    James heeft donkerblonde haren en blauwe ogen. Hij heeft een lengte van ergens rond de 1.75 en is slank gebouwd met iets bredere schouders. Omdat hij het lievelingetje van zijn kapitein is, krijgt hij wat duurdere kleren van hem. James draagt voornamelijk donkergekleurde kleren.
    Woont bij:
    Het komt niet aan als een verrassing als ik zeg dat James op een piratenschip woont en werkt. Hij voelde zich altijd al thuis op zee en wilde graag op een schip werken. Hij heeft echt piratenbloed in zijn lichaam. James mag van zijn kapitein al achter het stuur staan en het schip besturen. Wanneer hij daar niet staat is hij bezig op het dek.
    Extra’s:
    James is vroeger erg goed bevriend geweest met Max Pan. Maar sinds dat James gekozen heeft voor het piratenleven wil Max niet zo heel veel meer met hem te maken hebben. James voelt zich verraden door Max en heeft daarom nu ook een gruwelijke hekel aan die jongen. Hij kan hem niet normaal aankijken.
    James is goede vrienden met Lillith en heeft ook een oogje op haar. Wanneer hij Lillith ziet dan vergeet hij veel dingen om zich heen.

    [ bericht aangepast op 19 sep 2014 - 19:24 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.


    Scarlett Lupa
    “Scar”

    You can’t save me from the monster, you can’t save me from myself.


    Scarlett = Rood
    Lupa = she-wolf, deze achternaam heeft ze zichzelf gegeven bij gebrek aan een betere.


    Rol: Eén van de kinderen

    Leeftijd: 21, verjaard op 3 Juni, wat haar een tweeling van sterrenbeeld maakt.

    Kind van: Red riding hood “Red”/ Ruby, dit betekent dat ze de familievloek heeft geërfd en een weerwolf is.

    Innerlijk: Scarlett is een echte speurder en jager. Buiten haar sterkere zintuigen heeft ze er een goed oog voor welke details van belang zijn en welke niet. Ze kan zich snel en soepel bewegen en is van naturen sluw ingesteld. Ze is dan ook zeker niet dom. Haar strategisch inzicht is goed ontwikkelt, waardoor ze makkelijk kan uitvogelen wat de beste optie is en hoe ze een probleem op kan lossen. Dit neemt echter ook met zich mee, dat ze de beste optie voor zichzelf goed in kan schatten en ook geen problemen heeft voor zichzelf te kiezen. Liegen tegen mensen waar ze verder niks mee heeft, is niet iets waar ze vies van is en als het nodig is zal ze ook haar charmes in de strijd gooien. Gelukkig houdt daar haar egoïsme op. Andere mensen pijn doen of de dood in jagen ligt namelijk niet in haar aard. Onbekenden beschermen is niets voor haar, maar ze maakt de situatie er voor anderen ook meestal niet erger op. In ieder geval niet opzettelijk.
    Scarlett is iemand die dol is op puzzelen en graag bezig is. Bovendien vindt ze de buitenlucht heerlijk en is graag vrij in haar doen of laten. Luisteren naar anderen ligt niet in haar aard. Ze kan zeer eigenwijs zijn en hierdoor makkelijk goede raad in de wind slaan. Ze zoekt de dingen liever zelf uit. Regels en grenzen zijn geen dingen waar ze fan van is en ze laat zich ook niet makkelijk tegenhouden. Vrijheid is zeer belangrijk voor haar en opgesloten en geketend aan regels zal ze zichzelf snel vervelen. Ze verveelt zich over het algemeen sowieso snel en moet dus ook bezig blijven, wil ze niet gek worden. Te lang met hetzelfde bezig zijn is ook niks voor haar. Afwisseling vindt ze heerlijk. Ze kan hierdoor minder gefocust overkomen en soms ietwat wispelturig zijn in wat ze wil, maar zo is ze nou eenmaal. Bovendien kan ze zich dus ook niet heel goed aan langdurige afspraken houden en is hard werken naar een einddoel dat zeer ver weg ligt niks voor haar. Misschien is samenwerken met haar dus niet altijd het beste idee. Vooral omdat ze ook niet de meest lange concentratieboog heeft. Een puzzel moet daarom wel oplosbaar zijn en niet oneindig en hopeloos lijken. Dan raakt ze gefrustreerd en gaat ze op zoek naar iets anders om te doen.
    Scarlett is geen dromer, maar wel fantasierijk. Dromen ziet zij namelijk als iets dat je al heel lang wil, hopen op een betere toekomst bijvoorbeeld. Zij leeft in het hier en nu en zal dromers ook meteen zeggen dan iets te ondernemen en het zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Te lang hetzelfde hopen is ook maar saai. Wat dat betreft is Scarlett ook helemaal niet spiritueel of mysterieus. Ze is duidelijk, maar veranderlijk volgens zichzelf. Het is dus niet lang hetzelfde, maar op het moment zelf is het wel duidelijk wat er in haar omgaat. Tenzij ze liegt natuurlijk om haar doel van dat moment te behalen, maar af en toe liegen is iets anders dan mysterieus zijn over jezelf en hoe je in elkaar zit. Al met al is logica veel meer een woord dat haar aanspreekt dan geloof en hoop. Dat vindt zij maar vage begrippen.
    Hoewel Scarlett niet de behoefte heeft om lang in de boeken te zitten, is ze wel nieuwsgierig naar een heleboel. Haar interesses zijn zeer uiteenlopend en ze zoekt graag dingen uit. Het feit dat ze dit het liefst op een vlot tempo doet, gezien ze anders haar zin en concentratie verliest, maakt dat het zeer handig is dat ze een goed stel hersenen heeft, dat makkelijk logische verbanden kan leggen en kan toepassen. Hierdoor leert ze makkelijk en snel.
    Scarlett kan soms kinderlijk overkomen. Haar nieuwsgierigheid en korte concentratieboog zorgt ervoor dat ze levendig, druk en jeugdig door het leven gaat. Men kan haar soms lastig bijhouden en bovendien kan ze moeilijk lange serieuze gesprekken voeren. Ook haar eigenwijsheid sluit hierop aan en voor de rustige verstandige mens, die opzoek is naar een diep filosofisch gesprek, is ze dan ook niet de juiste gesprekspartner. Sterker nog, voor dit soort mensen kan ze uitermate irritant zijn.
    Ondanks haar redelijk actieve en vrije instelling heeft Scarlett natuurlijk wel iets dat haar remt, haar grote harige probleempje. Dit maakt dat ze toch wel teruggetrokkener en rustiger is dan vroeger, maar ze blijft toch ook gewoon nog wel zichzelf. Niet alles van Scarlett is verdwenen en verwoest door de wolf, hoewel ze nu wel degelijk een grens en angst ergens in kent. Rond volle maan is ook het enige moment dat ze daadwerkelijk ieder ander probeert te beschermen, tegen zichzelf. Ook is het het enige waar ze echt altijd serieus mee om zal gaan en iets dat ze diep verborgen houdt van zichzelf, terwijl ze verder de dingen die bij haar horen niet verbergt.

    Uiterlijk met foto: Scarlett heeft dezelfde donkerbruine haren als haar moeder en ook hun huidskleur komt overeen. Echter zijn de ogen van Red iets groener dan die van Scarlett, welke wat meer bruin bevatten. Scar is met haar 1,60m ook korter, maar ze hebben dan weer dezelfde slanke lichaamsbouw. Wat kleren betreft draag Scarlett het liefst gemakkelijke kleren die niet teveel opvallen in de bossen. Haar schoeisel bestaat meestal uit een paar laarsjes en de kleuren die ze het meeste draagt zijn bruinig en groenig, wat matcht bij de bomen in het bos. Als wolf heeft ze een donkere vacht, net zoals haar moeder. Al met is er dus best wat gelijkenis tussen de twee.




    Woont bij: Scarlett heeft een hele tijd bij pleegouders gewoond, maar haar weerwolven-kwaal was toen nog niet bekend. Ze had een prima leven, want haar pleegouders waren niet zomaar mensen, nee het waren een koning en koningin die haar in huis hadden genomen, omdat de koningin het niet over haar hart kon verkrijgen het kindje te laten sterven van de honger en de kou en dus besloot de koning het toe te staan Scar in huis te laten. Echter is ze altijd anders behandelt dan haar pleegzus, de toekomstige koningin. Zij was perfect, geweldig, het voorbeeld en Scar was gewoon Scar. Hoewel Scar niet het meest jaloerse type was, heeft dit haar toch veel pijn gedaan. Sluwe gemene plannen spookten jaren in haar hoofd rond zonder deze uit te voeren en dit was geen goede combinatie met haar weerwolven kwaal.
    Een heel aantal jaren ging het dus goed, tot Scarlett twaalf was en ze zonder te beseffen in een nacht toen de volle maan helder aan de hemel scheen haar zus heeft vermoord. De koning en koningin begrepen niet wat er was gebeurd en zagen haar aan voor een koelbloedige moordenaar, een monster en dus werd ze verbannen uit het koninkrijk. Sindsdien heeft ze geen opvang meer gezocht en is ze redelijk snel terecht gekomen bij het verlaten huisje in de bossen net buiten het dorp waar Lilith woont. Iedere volle maan zorgt ze ervoor dat ze opgesloten zit in de kelder onder het huis en zo niemand behalve zichzelf kan verwonden. Langzamerhand begint ze te leren hoe ze ervoor kan zorgen dat ze bij zinnen blijft en geen black-outs meer heeft, maar ze heeft nog een lange weg te gaan en sluit zichzelf daarom voor de zekerheid nog telkens op. In het dorp vinden sommigen haar misschien vreemd, maar doordat ze nog niemand daar heeft vermoord, gaat het tot nu toe goed.

    Extra’s: Ze is bevriend met Lilith en zij is op het moment ook de enige waar Scarlett echt om geeft. Scar is dan ook zeker iemand die minstens een iemand nodig heeft om lastig te vallen met haar soms avontuurlijke plannen en gezien beide dames er niks tegen hebben om buiten in de natuur te zijn, klikt het prima tussen de twee. Natuurlijk is Scarlett wel wat drukker dan haar redelijk rustige en ietwat mysterieuze vriendin, maar doordat ze niet exact gelijk zijn en Lilith zeker niet de meest simpele persoon is, gaat het Scarlett nooit echt vervelen. Tegen haar vriendin is Scarlett altijd eerlijk, behalve over de redenen waarom ze nooit rond volle maan met haar afspreekt. Het weerwolven geheim, heeft Scarlett immers nog nooit met iemand gedeeld.
    Om te jagen in gebruikt Scarlett meestal een boemerang, hoewel ze ook andere eigen gemaakte wapens kan hanteren. Ze was natuurlijk redelijk vroeg op zichzelf aangewezen en moest dus ook zelf voor haar eten zorgen. De boemerang is prima om mee te jagen en om aan haar eten te komen. Bovendien kan ze het overige vlees ook weer verhandelen en zo aan spullen als kleren en andere gebruiksvoorwerpen komen. Eigenlijk kan je het zien als haar baan. Verder werkt ze namelijk niet. Dat is haar te veel vastigheid en gebondenheid. Waarschijnlijk zou ze een normale baan nooit lang kunnen volhouden.

    [ bericht aangepast op 19 sep 2014 - 21:39 ]


    Happy Birthday my Potter!

    Dan kunnen de reservaties die je eerst niet toestond van bijvoorbeeld Ellie (zoon Mad hater) er toch ook bij?


    Happy Birthday my Potter!

    Huh ik snap het even niet. Hoe zit het nou?


    Spoiler alert: you will save yourself

    De verhaallijn is aangepast (zie praattopic voor het overleg). De enige rollen die er nu nog zijn, zijn de kinderen. Ik denk dus dat je je personage (zoon van Graham toch?) prima opnieuw kan reserveren. Omdat het is aangepast, is er een nieuw rollentopic en zal de andere gesloten worden c;


    Happy Birthday my Potter!

    Asmodom schreef:
    De verhaallijn is aangepast (zie praattopic voor het overleg). De enige rollen die er nu nog zijn, zijn de kinderen. Ik denk dus dat je je personage (zoon van Graham toch?) prima opnieuw kan reserveren. Omdat het is aangepast, is er een nieuw rollentopic en zal de andere gesloten worden c;


    Precies (:


    Iedereen kan zijn rol uit het andere topic dus opnieuw reserveren als ik die er niet bij heb gezet. Ook kopieer je gewoon je rol en plak je hem hier in (niet quote maar gewoon plakken) ^^


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    O oké dan reserveer ik gewoon weer de zoon van Graham.

    De tijd is toch ook bevroren geweest in hun land? Want dat maakt best wel veel uit qua verhaallijn


    Spoiler alert: you will save yourself

    Derek_Hale schreef:
    O oké dan reserveer ik gewoon weer de zoon van Graham.

    De tijd is toch ook bevroren geweest in hun land? Want dat maakt best wel veel uit qua verhaallijn


    Uhm, ja dat zou wel kunnen. Dat ze gewoon flink achterlopen in tijd en zo (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Asmodom schreef:
    Dan kunnen de reservaties die je eerst niet toestond van bijvoorbeeld Ellie (zoon Mad hater) er toch ook bij?


    Jup (:
    Zal even een gb sturen


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Rol; Zoon
    Naam: Max Pan, al weet hij niet dat Pan zijn achternaam is.
    Leeftijd: 17 jaar
    Ouder van/kind van: Peter Pan
    Innerlijk: Rustig - Avontuurlijk - op zichzelf - beschermend.
    Rustig;
    Max is over het algemeen een rustige jongen. Hij trekt zich niet zo veel van de mensen om zich heen aan. Vinden anderen hem niet aardig? Oke, moeten ze zelf weten. Voordeel daarvan is dat Max zich rustig kan houden, zodat anderen niet snel door hebben of hij boos is of niet. Hij laat niet snel zien als hij gekwetst is, maar dat kan ook in zijn nadeel werken. Hij toont zijn grenzen niet, dus mensen gaan er gemakkelijk overheen.

    Avontuurlijk
    Ook al is Max rustig, hij zal nooit zijn neus optrekken voor een avontuur. Als hij echt in actie komt is hij ineens veel opener. Maar soms wordt hij roekeloos en gaat over zijn eigen grenzen zonder dat hij dat door heeft.

    Op zichzelf
    Max is niet een persoon dat veel over zichzelf praat. Hij kan goed luisteren naar verhalen van anderen, maar zodra zij iets persoonlijks aan hem vragen, slaat hij dicht. Max heeft ook niet altijd gezeldschap nodig. Hij heeft wel vrienden, vaak, maar loopt ook wel vaak van hen weg. Omdat hij dan gewoon alleen wil zijn.

    Beschermend
    Als Max je eenmaal als vriend ziet, zal hij wel alles doen om je te beschermen. Of dat nou tegen een gevaarlijk monster is, of alleen maar tegen een pestkop; hij zal er voor je zijn. Hij zal voor je door het vuur gaan. Aan de andere kant, dat betekend dus dat hij je vertrouwt. Schaadt je dat vertrouwen, dan ben je hem kwijt. Voor goed.
    Uiterlijk met foto: Max heeft bruin haar, is ongeveer 1,80 lang en vrij dun gebouwd. Hij heeft niet heel veel spier aanleg maar het is duidelijk dat hij wel hard kan rennen.


    Woont bij: Max is opgegroeid in een vissersdorpje, vlak bij de zee. Zijn hele jeugd is hij goede vrienden geweest met James (Bij KillianHook). Samen waren de jongens al vaak op zee te vinden. Ookal voelde Max zich daar nooit helemaal veilig. Nu woont Max eigenlijk een beetje op zichzelf, overal en nergens in de sprookjes wereld.
    Extra’s: Max kent James van vroeger. Ze waren goed vrienden, maar hebben nu een hekel aan elkaar.


    You got teeth like a wolf, but you cry like a sheep

    Hm. Is het mogelijk dat een ouder meer dan één kind heeft? Dus dat een kind dan een broer of zus heeft?


    Rise and rise again until lambs become lions

    Anakin schreef:
    Hm. Is het mogelijk dat een ouder meer dan één kind heeft? Dus dat een kind dan een broer of zus heeft?


    Natuurlijk is dit mogelijk ^^
    Van wie wil je de broer/zus zijn? (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Is het mogelijk dat ik de dochter van Snowwhite zou kunnen reserveren?


    The monsters running wild inside of me. I'm faded

    Thaluke schreef:
    Is het mogelijk dat ik de dochter van Snowwhite zou kunnen reserveren?


    Dat is mogelijk (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.



    † Gotta get up and try †
    † Rol † Eén van de kinderen.
    † Naam † Catriona Wood. Al ze zichzelf meestal Suspiria(~=Ademnood in het Latijn) noemt tegen onbekenden. Later als ze je vertrouwd verteld ze wel haar echte naam. Al krijgt ze hier niet vaak de tijd voor. De achternaam Wood heeft ze zelfbedacht toen ze 11 was. Omdat ze toen in het bos woonde en met de dwergen ook.
    † Leeftijd † Ze is vijftien jaar oud. En verjaart midden in de winter. Oftewel 12 februari. Wat haar het sterrenbeeld waterman geeft.
    † Kind van † Ze is de dochter van Snowwhite.
    † Innerlijk † Catriona houdt zich liever op de achtergrond, en doet dit ondertussen ook nog. Ze is redelijk slim. Zij is het meisje dat ook het avontuur opzoekt in plaats ervan weg te lopen. Catriona is aardig als je dat ook voor haar bent. Zo simpel als wat. Ben je dit niet? Dan is zij dit ook niet. Punt uit. Toch zal ze eerst altijd iemand proberen te leren kennen voordat ze wat van hem of haar denkt. Natuurlijk zijn er kleine vooroordelen, maar dat doet iedereen toch? Je kunt redelijk goed kattenkwaad met haar uithalen, en lachen. Ze is een gezellige meid met het hart op de goede plaats. Boos krijg je haar niet snel. Ongeduldig is ze wel. Ze kan soms ook nogal wat…druk zijn. Dit is enkel als je haar kent. Want als ze je nog niet kent is ze redelijk verlegen en zegt ze niet veel, wat ze sowieso al niet altijd doet. Je kunt haar ook goed vertrouwen, en dan probeert ze je ook te helpen. Catriona voelt zich ook redelijk snel ongemakkelijk. Ze kan er niets aan doen. En het maakt niet uit bij wie, ze zal bijna altijd op een gegeven moment. Ze is een schuw en mysterieus iemand. Dit kun je ook wel zien aan dat ze nooit meteen haar echte naam noemt.
    †Uiterlijk † Wat opvalt aan Catriona zijn haar zwarte haren. Deze lokken komen tot onder haar borsten en zijn stijl. Vaak zitten ze los al ze soms ze in een vlecht heeft. Of een bloem erin doet. Haar haren doen haar lichte huid nog ietsjes lichter lijken, omdat deze dat al is. En ook niet snel bruin wordt. Catriona heeft groene ogen. En dan mosgroene ogen, niet van die hele felle. Al het soms door de zon wel zo lijkt. Deze kijkers worden omringd door een rij met lange, zwarte wimpers. Catriona is zo'n 1 meter en 65 centimeter lang. Wat dus niet erg groot is. Helemaal niet eigenlijk. Dit boeit haar niet veel. Zo kan ze tenminste klimmen en dergelijke. Ze heeft haar lange jurken en al dat spul gescheurd en er wat kortere van gemaakt, zodat ze zich iets vrijer kan bewegen. Bijna alle kledij van haar is zwart of wit. Soms donker rood of blauw. Ook loopt ze op blote voeten.
    † Woont bij † Overal en nergens. Op het ene moment is ze in het bos en op het andere moment in een oude boerderij. Tot haar tiende heeft ze bij de zeven dwergen gewoond, alleen is ze weggelopen daar. Omdat ze het avontuur wilde op zoeken. Ze heeft wel van de dwergen geleerd om te leren boogschieten, en hier is ze ze ook dankbaar voor. Aangezien dit erg handig is als ze hier en daar is. Vroeger had ze hier moeite mee, maar ze probeerde het gewoon keer op keer. En nu kan ze het erg goed.
    † Extra’s †

    [ bericht aangepast op 20 sep 2014 - 20:10 ]


    The monsters running wild inside of me. I'm faded