• You're never safe


    Regels

    ° Minimum van 300 woorden.
    ° Bestuur enkel je eigen personage, tenzij
    je toestemming hebt van een ander.
    ° Geen Gary-Stu's en Mary Sue's.
    Ik lees alle rollen en zal er ook pietluttig
    op reageren als het niet goed is!
    ° 16+ is toegestaan.
    ° Naamsveranderingen doorgeven.
    ° Alleen ik maak nieuwe topics.
    ° Maximaal 3 personage's, in variatie.
    ° Ruziemaken doe je maar ergens anders.
    ° Reserveringen blijven 5 dagen staan.
    ° Geef mensen de kans om rustig te reageren.
    ° Hou het realistisch!

    Topics

    Rollentopics: 1
    Praattopics: 1
    Speeltopics: 1


    ‘What would you do to survive a zombie apocalypse’


    In een zombie-apocalyps ben je eigenlijk nooit veilig, waar je ook bent en hoe veilig je je ook waant. Dat heeft deze groep wel geleerd, een groep die ontstaan is uit andere groepen, maar de rest is allemaal al dood. Nu hebben ze elkaar gevonden en proberen ze zo goed mogelijk te kunnen overleven.
    Het speelt zich af in een bos en bergachtig gebied, ongeveer een jaar later, waar kleine dorpjes verspreid liggen. Er lopen snelwegen doorheen die naar grotere steden leiden. Eens in de zoveel tijd vinden ze een plek om zich te vestigen, maar ze kunnen er nooit lang blijven. Momenteel verblijven ze in een goedkoop uitziend motel. Sommigen willen er blijven. Ze hebben eindelijk eigen kamers en een beetje privacy. Anderen willen zo snel mogelijk weer weg en een volgende plek zoeken.
    Nu zijn zombies niet het enige gevaar. Mensen kunnen net zo dodelijk zijn, maar uitdroging en ondervoeding ook. Morale kwesties en verschillen verdelen de groep al snel.

    De leeftijden moeten gevarieerd blijven. Maak niet allemaal 18 en 22 jarigen aan, alsjeblieft.

    Rollen

    Vrouwen
    ° Jessica Crimson | 26 | Caffeine 1,4
    ° Elín Nystrøm | 23 | Merlyn 1,1
    ° Evélyne Ophèlie Maely Gagnon | 27 | Amaris 1,1
    ° Lene Nevaeh Undén | 16 | Loctavia 1,2
    ° Isadora Vale | 27 | Sacramental 1,3
    ° Samira Williams | 26 | Michonne 1,4

    Mannen
    ° Solomon Webster | 32 | Michonne 1,2
    ° Benjamin Declan Mitchell | 37 | Sobremesa 1,1
    ° Basilisc Messiah Ainsworth | 29 | Sand 1,3
    ° Ryan Young | 24 | MadCry 1,3
    ° Baily Desmond Alston | 32 | Merrill 1,4
    ° Gabriel Ace Davis | 29 | Shachath 1,3
    ° Merle J. Dixon | 48 | Apocalyptic



    Invullijstjes

    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Verleden: (werk/studie, familie, hobby's)
    Eventuele relaties in de groep:
    Eventuele wapens:
    Extra:


    Zombies

    ° Besmetting komt door een beet, niet door bloed. Het virus hangt in de lucht, dus als je doodgaat, verander je alsnog.
    ° Je doodt ze door door hun hersens te schieten/snijden, wat dan ook.
    ° Hun lichamen vergaan extreem langzaam.
    ° De snelheid van die zombies ligt aan de lichamelijke gezondheid. Vergane/half opgegeten zombies zijn langzamer, maar dikke zombies ook.


    Foto's van het motel
    Het hotel heeft in totaal 12 kamers op de bovenverdieping, allemaal identiek, op de hoekkamers na. Die hebben drie lossen bedden in plaats van een tweepersoonsbed. Beneden zijn geen kamers, maar een keuken, een eetzaal, de lobby en een bar.





    [ bericht aangepast op 1 feb 2015 - 1:26 ]


    Your make-up is terrible

    Oh, awesome. Een old-skool zombie RPG. Een gereserveerde chick voor mij.

    [ bericht aangepast op 27 jan 2015 - 23:17 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Even een "mijn topics". Ik denk er nog even over na!


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Oeh, klinkt leuk ^^ doe mij maar een man.


    “A queen will always turn pain into power.”

    Mag ik een vrouw reserveren c: ?


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    ELÍN NYSTRØM

    Naam
    Elín Nystrøm

    Leeftijd
    Drieëntwintig

    Geslacht
    Vrouwelijk

    Innerlijk
          Elín is wellicht een van de koppigste personen die je ooit zal tegen komen. Zegt iemand A, dan zal zij B doen wanneer zij er van overtuigd is dat dat beter is. Ze is niet enkel koppig wanneer het daar op aankomt, maar ook wanneer ze een doel voor ogen heeft. Ze is iemand die haar doelen zeker wilt halen en geeft niet graag op, als kan ze wel erg gefrustreerd en gestrest raken wanneer iets haar niet lukt, waaruit ook blijkt dat ze een perfectionist is. Doordat ze haar doelen hoe dan ook wilt halen, kan ze ook nogal manipulatief en sluw zijn. Echte hulp van anderen accepteert ze echter niet snel. Ze wilt liever niet te afhankelijk zijn van andere mensen, je weet tenslotte maar nooit wanneer iemand een mes in je rug steekt of je op een andere manier in de steek laat, en met de apocalypse verdwijnen ze enkel eerder. Dit betekent echter niet dat ze niet goed kan vinden met hen. Ze is dan wel liever niet te afhankelijk van mensen, maar is liever niet alleen, niet in de huidige wereld. Wanneer ze alleen rond zou moeten zwerven, zou ze het nooit lang overleven. Elín hecht zich hierdoor over het algemeen meer aan het gezelschap van mensen in plaats van de daadwerkelijke mensen zelf. Met uitzondering van de momenten dat ze even wat tijd voor zichzelf nodig heeft, heeft ze voor de rest het liefst altijd iemand om zich heen, op elk moment van de dag.
          Een ander kenmerk van Elín is, is dat haar humeur zo veranderlijk is als het weer. Het ene moment is ze ontzettend vrolijk en is ze het zonnetje in huis, echter kan dat door een paar verkeerde worden zomaar omslaan en lijkt ze meer een donderwolk en is de wereld te klein. Dit betekent echter ook dat ze gemakkelijk van chagrijnig naar opgewekt gaat. Dit geldt ook voor "actiefheid". Het ene moment kan ze er nog te staan springen om hard te lopen, of een andere actieve bezigheid, terwijl je haar soms het volgende moment letterlijk van de bank af moet sleuren als je wilt dat ze iets gaat doen. Zo werkt dit ook in de ochtend. Ze heeft dagen dat ze er gelijk uitspringt, echter zitten er ook dagen tussen dat je zowat een bak water over haar hoofd moet gooien, om haar uit bed te krijgen.
          Ze kan ook nogal een sarcastische houding hebben, die er aan toe bij draagt aan het gegeven dat enkele mensen vinden dat nogal een attitude heeft, met name leiding gevende types.
          Ze heeft ook een flirterige kant en is niet vies van af en toe een one nightstand, maar stiekem is ze een hopeloze romanticus die droomt van haar prins op het witte paard. Ze heeft meerdere keren gedacht dat ze die gevonden had, alleen werd uiteindelijk toch haar hart steeds opnieuw gebroken, waardoor ze er nu wat voorzichtiger mee is voor ze een relatie met iemand start.
          Elín is zich doodongerust om haar vrienden en familie in Zweden. Ze weet wel dat de apocalypse zich over de hele wereld verspreid heeft, maar doordat er vrijwel geen communicatie meer is tussen landen, heeft ze geen idee hoe het er in Europa aan toe gaat en dat idee maakt haar ontzettend benauwd. Ze vindt het verschrikkelijk dat ze waarschijnlijk de laatste paar jaren of maanden van haar leven niet met hen door kan brengen. Ze weet niet eens of ze nog wel leven, en die onzekerheid vreet haar op van binnen. Dit komt ook doordat wanneer ze om iemand geeft, doet ze dat met heel haar hart en doet ze er alles aan om die persoon te beschermen en dat laatste is nu niet iets wat ze kan. Elke dag gaat er wel een rampscenario van haar vrienden en familie door haar hoofd.

    This is who I am. No one said you had to like it

    •••••
    There is no darkness like that of a confined space.
    It's darker than the inside of eyelids,
    and darker than the night.
    •••••

    I don't want to fall.
    All I want to do is stand on solid ground.


    Uiterlijk
          Elín ziet er haast uit als een half verwilderd elfje, met haar hoge jukbeenderen en volle, rozige lippen. Wat bijdraagt aan dit beeld, is dat vrijwel alles aan haar licht is. Ze heeft licht groene ogen, die om lijst worden door lange, maar lichte wimpers, waardoor ze vrijwel altijd mascara draagt. Dit is samen met lipbalsem dan ook de enige make-up die ze draagt, wat voor de apocalypse ook al het geval was.
          De kleur van haar huid kan ook wel omschreven worden als lelieblank. Haar lichte huid verbrand snel in de zon, waardoor ze er niet bepaald een fan van is. Nu ze in een warm deel van Verenigde Staten zitten, heeft ze vrijwel altijd wel zonnebrandcrème bij zich, want ze wil er niet bij lopen als een kreeft. Daarnaast ergert ze zich er aan dat het snel te zien is wanneer ze een blos op haar wangen heeft. Voor de rest is ze er wel tevreden mee, gezien ze niet snel last heeft van puistjes en dergelijke.
          Haar lokken zijn zo licht, dat mensen vaak vermoeden dat ze het verft, echter is dit niet het geval. Haar platinablonde lokken zijn geheel puur natuur. Sommigen noemen het wel eens pornoblond, iets waar ze zich dood aan ergert. Tot voor de apocalypse had ze haar lokken altijd lang, maar ze begon het steeds onhandiger te vinden en heeft er op een gegeven moment gewoon de schaar in gezet. Eens in de zoveel tijd knipt ze het weer bij. Het zou makkelijker zijn wanneer ze dit aan iemand anders over zou laten, maar ze doet het liever zelf. Ze is goed met een schaar, maar het zit niet altijd perfect recht. Momenteel heeft ze het als een korte bob die tot net boven haar schouders valt. Het vervelende er aan vindt ze wel dat ze geen staart meer kan dragen en ze is geen fan van speldjes, waardoor haar lokken regelmatig in haar gezicht vallen.
          Hoewel ze haar haren dus niet verft, doet ze dat wel met haar wenkbrauwen. Wanneer ze dit niet zou doen, zouden ze vrijwel onzichtbaar zijn, iets wat ze er absoluut niet uit vindt zien.
          Waar Elín ook niet zo blij mee is, zijn haar oren en haar neus. Haar oren vindt ze net wat te groot, waardoor ze eigenlijk altijd haar lichte lokken er over heeft hangen, en haar neus vindt ze net een tikkeltje te breed.
          Ze heeft een lengte van zo'n 173 centimeter, wat ze zelf wel prima vindt. Ze steekt niet boven mensen uit, maar is ook geen onderdeurtje. Toen de wereld nog normaal was, vond ze het fijn dat ze nog hakken kon dragen zonder boven jongens uit te steken. Hakken dragen is nu alleen niet meer zo handig.
          Ze had altijd een slank lichaam met een tikkeltje te brede schouders voor haar postuur, maar sinds de apocalypse is ze wel wat lichter geworden. Echter niet veel, doordat ze nooit echt een eter is geweest. Ze heeft ook rondingen natuurlijk, echter blijft bij een bescheiden cup B.

    Verleden
          Elín heeft nooit echt een bijzonder of turbulent leven gehad. Ze is opgegroeid in Malmö, een stad in het zuiden van Zweden, samen met haar twee oudere broers. Hoewel haar ouders redelijk wat ruzieden, zijn ze bij elkaar gebleven. Ondanks dat Elín het enige meisje was, werd ze net behandeld als een prinsesje, maar gewoon net als haar broers. Toen haar broers nog thuis woonden, stoeide ze regelmatig met hen en haar broer die kickboksen deed heeft haar enkele trucjes geleerd, waardoor ze weet hoe ze zichzelf enigszins moet verdedigen.
          Op school deed Elín het goed. Ze snapte de vakken als wiskunde en biologie, maar waar ze in uitblonk waren de kunstvakken en de talen. Ze is van jongs af aan al een creatief kind geweest verkoos binnen zitten kleuren vaak boven buiten spelen. Ze heeft ook op jonge leeftijd al een interesse voor mode ontwikkelt en ging uiteindelijk naar Beckmans College of Design in Zweden.
          In het laatste jaar van haar opleiding moest je ze stage lopen. Ze had haar ogen gevestigd op modesteden Parijs en Milaan, maar uiteindelijk werkt het New York, waarmee ze ook meer dan tevreden was. Op een gegeven moment kreeg ze een week vrij en wilde ze naar huis. Ze zou via Atlanta reizzen, gezien dat geld scheelde. Echter toen ze aankwam op het vliegveld, bleek dat haar vlucht verlaat was, wat kwam door de eerste verschijnselen van de apocalypse, en uiteindelijk werd haar vlucht, samen met de andere vluchten, volledig gecanceld, waardoor ze vast kwam te zitten in Atlanta.

    Eventuele relaties in de groep

    Wapens
          Wanneer ze oog in oog staat met een zombie, gebruikt ze het liefst haar pistool, omdat ze dan niet te dichtbij hoeft te komen. Echter weet ze wel dat ze niet voor altijd kogels zal hebben, waardoor ze meestal ook een scherp, groot keukenmes bij zich draagt.

    Extra
          Elín is een Zweedse uitwisselingsstudente die door de zombie-apocalypse vast zit in de Verenigde Staten. Hoewel ze erg goed is in Engels, is er alsnog aan haar accent te horen dat ze niet Engels of Amerikaans is. Ook wil ze nog wel eens een woord vergeten.
          Elín heeft claustrofobie.

    [ bericht aangepast op 1 feb 2015 - 23:22 ]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    [ bericht aangepast op 28 jan 2015 - 1:13 ]


    Your make-up is terrible

    KELLAN PIERCE

    Damn ——— it is far easier to love light
    so show me darkness instead.

    29 • Undercover (Narcotics) — Grayson Maynard • Outfit • @ Stripclub / Bar — with Mo

    Kellans blik glijdt door de grootste ruimte van de stripclub — van de stoelen en tafels naar de palen op het podium waar enkele jongedames hun lichaam vertonen aan de gasten van vanavond. Kieran — eigenaar van de stripclub — zou tevreden zijn met een avond (en omzet) als deze. Alhoewel Kellan nooit ofte nimmer binnen is gekomen bij deze uitgaansgelegenheid heeft hij van de andere leden van zijn undercoverteam voldoende informatie gekregen om zichzelf wegwijs te kunnen maken — sterker nog, de afgelopen weken heeft hij de getekende plattegronden in zijn geheugen geprent zodat hij niet te veel uit de toon zou vallen bij de vaste stamgasten. Helaas merkt Kellan vrijwel direct dat enkele gasten hem argwanend aankijken vanuit hun ooghoeken — een nieuweling zou altijd vraagtekens oproepen, wat Kellan tevreden laat zijn over het gegeven dat hij er al meerdere transacties op heeft zitten met Santino en zijn banden met deze bekende drugsbaas zal zorgen voor automatisch respect.
    Kellan schudt zijn schouders naar achteren — geïrriteerd door de strakke stof van zijn colbert om zijn schouders — en stapt dan vol zelfvertrouwen langs de wand van de zaal richting de bar, waar hij met één been op een barkruk leunt. Zuchtend vouwt hij zijn handen samen op de bar, terwijl hij zijn ogen omhoog laat glijden naar de jongedame die hem van drinken kan voorzien. Doordat ze met haar rug naar hem toe staat, kucht hij eenmalig.
          'Whiskey, neat — alsjeblieft.'
          Kellan hield liever van ijs in zijn drankje, maar zijn alterego Grayson was van een ander niveau. Nadat hij maandenlang in de huid was gekropen van Grayson, kon hij het voortaan negeren als iemand hem Kellan noemde en wist hij zich goed te handhaven als de leverancier van narcotica aan drugsbaas Santino Bianchi. Hoofdschuddend kijkt hij omhoog om net op tijd te zien hoe de jongedame achter de bar zich omdraait — waarna hij oog in oog komt te staan met de persoon waar hij al maanden — nee, jaren — naar op zoek is: Monica Prescott. Zijn Mo.
          'Hoe laat zal Tonio arriveren?'
          Kellan spreekt zichzelf in gedachten streng toe omdat zijn stem huiverde bij de gestelde vraag, maar hij dwong zichzelf om in zijn rol te blijven — ook al stond Mo in levende lijve voor hem. Kellan dwong zichzelf te knipperen en naar het podium te kijken, waar één van de jongedames zojuist haar shirt over haar hoofd trok — waarna hij zijn kijkers direct weer richtte op Mo. Hij zou haar tegen zich aan willen trekken, hier weg willen halen. Maar hij wist ook dat hij in de gaten werd gehouden, vooral omdat hij nieuw was hier. Hij mocht geen aandacht op zichzelf leggen en al helemaal niet op Mo.

    [ bericht aangepast op 16 dec 2017 - 20:39 ]


    Merlyn schreef:
    Mag ik een vrouw reserveren c: ?


    -

    Hijacked schreef:
    Graag een man voor mij — love this.


    Als je er genoegen mee kunt nemen om het standaard lijstje in te vullen zeg ik je erbij.


    Your make-up is terrible


    Benjamin 'Ben' Declan Mitchell
    † Naam †
    Benjamin Declan Mitchell, maar door de meesten wordt hij simpelweg Ben genoemd.

    † Leeftijd †
    Ben is 37 jaar oud, alhoewel sommige hem ouder inschatten. Ondanks alles vind Ben dat vervelend, net zoals normale volwassenen die niet midden in een zombie epocalypse zitten.

    † Geslacht †
    Een man.

    † Innerlijk †
    De meest opvallende eigenschap van Benjamin is waarschijnlijk zijn felheid. Op de meeste dingen reageert hij erg fel en overdreven, alhoewel hij het niet zo bedoeld. Zodra hij iets vind of denkt verteld hij dat aan iedereen op een nogal dwingende manier, alsof anderen dat ook meteen moeten gaan denken. Daarnaast ziet hij opmerkingen van anderen snel als iets aanvallends en reageert dan ook aanvallend terug. Ben is snel op zijn teentjes getrapt en ruzie met hem is dan ook makkelijk te krijgen. Als iemand gemeen is tegen hem, reageert hij nog gemener terug. Als iemand over hem roddelt, roddelt hij nog wat meer over de ander. Maar het fijne is, dat als je heel aardig bent, hij nog aardiger terug is.
    Hij laat dingen niet erg snel gaan, en als je bij hem op een slecht blaadje staat zal je dat merken ook. Wraak nemen doet hij meestal ook, want hij wilt mensen niet weg laten komen met wat ze gedaan hebben. Ze moeten begrijpen dat je niet alles zomaar kan flikken, en dat is dus waar Ben dan voor zorgt.
    Benjamin voelt zich ook erg verantwoordelijk. Hij is gekozen tot een soort leider van de groep overlevenden, en dat ziet hij als een grote eer. Het feit dat bijna iedereen hem vertrouwt raakt hem stiekem wel en hij doet dan ook erg zijn best om goed bezig te zijn. Daarom gedraagt hij zich wel eens gezagvol en vertelt hij vaak over wat hij denkt en wat zijn mening is over dingen. Als kind hoorde hij nooit bij een bepaald groepje op school, en nu hij wel ergens bij hoort en het zelfs leidt, profiteert hij daar van. Gelukkig kan Ben ook goed leiding geven.
    Gemeen is Ben niet echt. Wel tegen zombie's, natuurlijk, maar tegen zijn medemens is hij over het algemeen vriendelijk, maar wel formeel. Zijn ware aard komt pas naar boven als hij je echt als een vriend beschouwt, en dan komt er een veel vrolijkere en drukkere Ben tevoorschijn. Hoe gemeen en bloedlustig hij is bij zombie's is bijna eng. Hij heeft zo een diepe, brandende haat aan deze wereldverwoestende dingen en doet alles ze te verslaan. Zijn felheid wordt nog erger - als dat al mogelijk is - als hij in de buurt komt van een zombie. Dan is het enige wat hij wilt zien een zombie's levenloze lichaam.
    Ook is Ben een best optimistisch persoon, en gelukkig maar ook. Soms raakt hij wel eens in een soort depressie over hoe zinloos dit hele gevecht tegen de zombies is, en dat ze het nooit echt kunnen winnen. Maar toch blijft het positieve in hem de overhand houden en hij probeert dat over te brengen op anderen. Deze eeuwige optimisme is een ander kenmerk van hem dat iedereen wel kent.
    Daarnaast is Ben een beetje perfectionistisch. Niet in de zin van 'die punt daar moet iets duidelijker zijn' maar meer qua het afmaken van iets. Doorzetten doet hij altijd, en als hij ergens aan begint wilt hij het afmaken ook. Hoe zwaar het ook wordt of kan gaan worden, hij zal door blijven zetten tot het einde. Ergens is Ben best wel trots over deze eigenschap, maar hij pronkt er niet mee. Qua het zijn van perfectionistisch; hij wilt gewoon dat alles goed gedaan wordt. Als ze een plan maken om ergens heen te gaan, dan moet dat plan tot in de puntjes uit gewerkt zijn voordat het kan worden gedaan. Ben is dan ook niet heel erg spontaan of impulsief. Hij wilt dingen goed uitstippelen zodat de kans dat het mis gaat zo klein mogelijk is.

    † Uiterlijk †
    FC: Eric Bana
    Het eerste wat aan Benjamin opvalt is waarschijnlijk zijn stoppelbaard. Hij doet de moeite meestal niet om zichzelf te scheren, maar toch blijven de stoppels om de één of andere reden staan. Een echte baard wilt maar niet bij hem aangroeien, en waarom begrijpt hij niet. Niet dat hij het wilt - een baard laat hem ouder voelen en zit alleen maar in de weg.
    Ben's haar gaat ook al een beetje naar de grijze kant, alhoewel het nog duidelijk te zien is dat het altijd bruin is geweest. Ook dit irriteert hem - hij wilt niet zo oud worden. Toch is elke minuut die hij nog leeft al een hele prestatie, en ouder worden is bijna onmogelijk in deze nieuwe wereld.
    De ogen van Ben zijn een doorsnee kleur bruin. Zijn ogen zijn een beetje klein volgens hem, maar het is niet dat het hem lelijk maakt. Zijn wimpers zijn kort en donker, en Ben heeft ook niet echt behoefte aan langere. Dat lijkt hem nogal irritant, eigenlijk. Voor de rest is zijn gezicht niet heel erg bijzonder.
    Extreem lang is hij niet, maar klein is hij ook niet te noemen. Gespierd, dat is hij ook zeker wel. Vroeger ging hij graag naar de sportschool en hij heeft ook een tijdje kickbocks les gegeven, wat nu nog weleens handig van pas komt.

    † Verleden †
    Vroeger zat Ben op een normale school met normale ouders in een normale omgeving. Helaas is hij altijd een beetje het buitenbeentje geweest, wat hij nou niet echt geweldig vond. Hij had wel een paar vrienden, maar hij hoorde nergens echt bij. Op de middelbare school en de universiteit is dat altijd zo geweest. Wat Ben fout doet begrijpt hij niet, maar dat is nu verleden tijd voor hem. Hij houdt niet van denken aan de dingen die gebeurt zijn en hij dus niet meer kan veranderen. Liever denkt hij aan wat hij nu moet doen.

    † Eventuele relaties in de groep †
    Wie wilt?

    † Eventuele wapens †
    Een bijl is het wapen van Ben. Dit ding heeft hij vroeger gebruikt om takken af te hakken zodat ze die thuis in hun openhaard konden gooien, en hij vond dit gek genoeg altijd leuk werk. Hij heeft hem meegenomen toen hij vluchtte voor de zombies en gebruikt hem nog steeds. Hij heeft er veel mee geoefend en kan er aardig goed mee gooien en hard op de zombie's in hakken met zijn vertrouwde bijl.

    [ bericht aangepast op 29 jan 2015 - 14:09 ]


    “A queen will always turn pain into power.”

    Mag ik the last woman? (:


    "Satan's friendship reaches to the prison door."





    Naam
          Evélyne 'Eve' Ophèlie Maely Gagnon

    Bijnaam
    • Eve
    • Evvy

          De bijnaam ,Eve' heeft Evélyne simpelweg te danken aan haar naam, waar Eve snel uit te vinden is -- maar ook deels door haar verjaardag. ,All Hallows Eve', oftewel Halloween. Evélyne is aan de dag geboren waar kinderen voor je deur staan met vraag op zoetigheden en werd vrijwel snel door iedereen enkel Eve genoemd. Echter stelt ze zichzelf ook met Eve voor, al zal het bij formaliteiten toch wel de hele naam zijn. De koosnaam ,Evvy' was het werk van haar moeder, zo noemde haar vader haar na de dood van zijn echtgenote.

    Leeftijd
    • 27, 31 oktober

    Geslacht
    • Vrouwelijk

    Innerlijk
          Evélyne was altijd al ,one of the guys.' Voornamelijk kwam dat doordat ze in een gezin met een vader, vijf broers en zonder moeder opgroeide. Haar moeder overleed na de geboorte van Eve, maar Evélyne voelde zich daardoor schuldig op oudere leeftijd -- haar broers en vooral haar vader hebben haar in hun armen getrokken en vaak genoeg hebben ze haar moeten zeggen dat het niet haar schuld is. Hoe dan ook, Eve ging altijd met jongens om; op school, in haar vrije tijd, etc. Het viel ook gelijk op toen ze met twaalfjarige leeftijd boksen ging en alleen tussen jongens, ze was daardoor in haar schooljaren nooit geliefd door de meisjes geweest -- zeker omdat Eve ook niet bepaald verkeerd is. Maar Evélyne verkeerde altijd in mannelijk gezelschap, vooral met haar broers ondernam ze vaak dingen. Eve was nog nooit er meisje geweest die huilt om een gebroken nagel of al snel betrokken is in een puberale meidenoorlog, Evélyne stond ook vrij vaak buiten de kring van meiden en was dus echt meer in buurt van jongens en die soort dingen. Haar familie ondersteunde haar er echter in, haar broers namen Evélyne af en toe mee naar buiten naar de wat beruchtere buurten en haar vader liet haar meehelpen met kisten slepen waar CD's in opgeborgen zaten van zijn schaars muziekwinkeltje die één hele etage innam van het kleine huisje met twee verdiepingen. Er waren ook maar twee slaapkamers die onderling werden verdeeld en één klein badkamertje met een klein keukentje en een woonkamer erbij ingepropt. Eve was in een arme buurt opgegroeid, maar slecht in haar familie voelde ze zich zeker niet.
          Desondanks is Evélyne erg gesloten geworden, sinds de epidemie uitbraak. Ze leerde op zichzelf leven, naarmate ze haar broers verloor. Haar vader is gebeten worden, twee van haar broers zijn gebeten worden en de drie andere zijn door honger, waanzin of ziektes gestorven. De arme Eve heeft dit moeten aanzien, gezien de arme familie als één groep voortging -- waaruit maar één enkel lid uit bleef bestaan. Sindsdien was Evélyne een eenzamere ,loper', al zit ze nu in een groep. Haar vertrouwen gelde alleen voor haar bloedeigen familie en vrienden, waarvan Eve nu niets meer van heeft -- in de groep heef ze niet het grootste vertrouwen, alhoewel ze zelf een erg betrouwbaar mens was. Je zou haar iets kunnen vertellen en zo nodig houdt Evélyne het voor zich. Haar betrouwbaarheid maakte eerder plaats voor wantrouwen en durend opletten. De jonge vrouw is altijd op haar hoede en kan dagenlang niets zeggen, zou het moeten. Misschien kwam het door de stilte, dat ze het overleefd heeft -- maar misschien ook simpelweg doordat ze de goede wapens heeft. Eve is niet bepaald gesloten te noemen, weet je eenmaal hoe de dame in elkaar zit -- zal je haar gevoelens ook met blikken kunnen uitpuzzelen, voor haar geldt eerder de term ,afstandelijk.' Evélyne is zeker niet een angsthaas te noemen, door haar broers heeft ze zich een grote bek verworven -- maar je moet altijd op je hoede zijn, gezien je niet weet of een mens gebeten is of niet en je kan nooit weten of je gebruikt wordt, zo denkt Eve. Ze gaat met haar conclusies recht door de zee en draait er geen verhalen om, haar mening krijg je ook snel en grondig te horen.
          Vroeger werd Evélyne algauw bestempeld als brutaal, nu is het een soort van zelfverdediging. Velen uit haar omwereld snapten toen helemaal niet dat bij dat zachte uiterlijk een zo eigenwijze meid zit, maar Eve was nou eenmaal niet diegene met roze kleding en theekopjes bedoelde vrouw. Zelfs als klein meisje hechtte ze meer waarde aan voetbal, plagerig gestoei en auto's. Een totaal onbegrijpelijk gedrag voor anderen, maar gewoontjes voor haarzelf. De grote mond heeft ze vrij snel overgenomen van haar broers, die al vaker dingen deden die je niet echt braaf kan noemen. Zeker waren ze geen criminelen, maar braaf zeker niet. Evélyne bevond zich altijd wel vaker in het gezelschap met jongens die eerder waren te bestempelen als brutaal, onbeleefd en totaal vreselijk in de omgang. Het gedrag van Eve was nooit slecht, zou ze willen. Evélyne is eigenlijk een goede, moedige en eerlijke meid -- die zich nu wel anders vertoont in gezelschap. Door de ironische opmerkingen en de koele commentaren die af en toe uit haar mond komen, wordt Eve sneller als onbedachtzaam gezien -- alhoewel ze dat zeker niet is.
          Evélyne is juist diegene die met een plan komt, zou het nodig moeten zijn. Haar plannen zijn soms wel ondoordacht of snel uit een beklemmende situatie, maar intelligentie bezit deze dame zeker wel. Haar school is nooit afgerond door de Apocalypse, maar om te zeggen dat Eve dom is -- is ook een foute conclusie. Haar ideeën schieten meestal naar voren in beklemmende situaties, waardoor Evélyne eerder mensen uit de modder helpt. Haar plannen zijn nooit doordacht, maar op een moment als de drempel tussen leven en dood -- weet Eve wel beter. Door haar snelwerkende brein heeft ze zichzelf vaker uit situaties verholpen, waar ze trots op kon zijn. Echter heeft Evélyne allang niet meer iets als trots gevoeld, pas als ze uit deze tijd uit zou zijn -- zou ze trots zijn, opgelucht. Maar zo'n Apocalypse kan je niet zomaar overslaan als een bladzijde van een boek, je moet leren overleven en doorbladeren totdat er ooit iets uitkomt.
          In de vroegere tijden was Evélyne een levenslustiger persoon, maar dat is mede dankzij de epidemie drastisch veranderd. Toch zal je de sarcastische opmerkingen, haar betrouwbaarheid of haar soms voorkomende vriendelijkheid of charmes vaker zien. In de groep zal ze geen grote woordvoerster zijn, maar een gesprek kan ze wel aan en zou het nog zo stroef beginnen. Er zit wel een positief deel in deze jonge vrouw, al komt dat niet meer zo snel voor.

    Uiterlijk
          In feite oogt Evélyne jonger dan ze is, dat ergert haar uiterste mate -- voor de Apocalypse droeg Eve wel is vaker make-up om ouder te lijken, alhoewel het nu simpelweg alleen nog maar om overleven draait.
          Evélyne heeft blonde lokken, die zich in golven om haar gezichtje kransen. Haar haren heeft ze meestal in een vlecht, vroeger had ze echter losse lokken liever. De blonde kleur heeft een soortige kleur meer in de richting van honingblond, al zitten er wat lichtere en donkere plukken erdoor -- maar Eve was altijd meer ,one of the guys' en liet haar uiterlijk alleen veranderen met make-up doormiddel van haar inschatting op haar leeftijd, verder deed ze er ook vrij weinig aan.
          De oogkleur van Evélyne kan je waarschijnlijk een soort zeeblauw noemen, gezien haar oogkleur groene spikkeltjes bevat -- wat haar niet alleen maar de kleur ,blauw' schenkt. Haar ogen worden door donkere wimpers omvat en laten ze naarvoren treden door de ietwat donkere wenkbrauwen.
          De teint van Evélyne is echter meer bleek te noemen en door haar zachte, egale huid -- laat het haar duidelijk jonger lijken dan ze is. Haar redelijk volle lippen en haar ietwat kleine neus laten haar nog jonger blijken, waar Eve tot de grond door een hekel aan heeft.
          Maar Evélyne is voorzien van een ietwat langere lengte, echter zeggen lengtes niets uit over leeftijden in de meeste gevallen. Eve komt uit op totaal honderdzevenenzeventig crntimeter, wat haar degelijk langer maakt. Door haar smalle postuur en de lange, redelijk dunne benen -- komt de lengte nog meer uit. Ook zit het vrouwelijke postuur met rondingen in haar richting, alhoewel het niet gelijk op het oogt valt voor anderen.
          Evélyne draagt meestal afgesleten, oude jeans die zich wel wat strakker bilden -- met oude legerlaarzen. Om haar heupen zit meestal een grote riem waar ze af en toe wapens aan bevestigd, zo ver je het wapens kunt noemen. Bovenom draagt Eve altijd een simpel top met dezelfde camouflage groene vest en dezelfde zwarte, leren jas erover. Haar kledingstijl was nooit echt in de richting van classy of vrouwelijk, alhoewel haar uiterlijk zelf niet echt op zo' slordige look past -- toch voelt Eve zich veel fijner in zulke kleding.

    Verleden
          De ouders van Evélyne, Jonaehtan en Isilde, waren dolgelukkig met hun eerste dochtertje na de vijf jongens; Andrew, Philippe, Trace, Marshall en Gordon. Echter veranderde de blijdschap in rauw toen Isilde vlak na de geboort van Evélyne stierf. Later de jaren begon Evélyne zich schuldig te voelen, maar dat waaide gauw over na de tientallen troostende broers en vader.
          Evélyne is in een arme buurt opgegroeid, een schamper huisje met er totaal zeven mensen in. Haar vader bezat een oud muziekwinkeltje, waar hij platen en CD's verkocht -- echter verdiende hij er niet veel mee, maar Eve had een gezin met toeverlaat en steun op de ander, waardoor de armoede vaak werd weggezaaid en haar broers en Eve lieten hun vader daarmee vaak veel veel beter voelen.
          Door de Apocalypse kon Evélyne nooit haar school beëindigen, alhoewel ze niet dom is. Haar hele gezin ,stierf' door de Apocalypse, wat Eve heel erg gebroken heeft. Het was altijd al haar familie en haar vrienden die haar eerste prioriteit waren, maar nu heeft ze enkel vlugge gedachtes en herinneringen eraan over. Maar Evélyne draagt een medaillon, verborgen onder haar kleren -- met twee mini foto's erin. Aan de ene kant van de opening, het ,mannengezin' en aan de andere kant haar grote vriendengroep waar zij het enige meisje uit was.

    Relaties
    Voor relaties GB/PB
    Gabriel 'Gabe' Ace Davis > Een jongen die vaker in het huis verdween, in het begin had Evélyne geen idee wat hij te doen had in hun huis -- het enigste gegeven was dat het een jongen uit de buurt was, oftewel de buurjongen. Haar broers lieten de jongen bij wat het was en gingen door met hun eigen zaken, voornamelijk doordat ze allemaal een stuk ouder waren en niet in een jonger iemand geïnteresseerd waren -- Eve was integendeel tot haar broers geïnteresseerd, heel erg zelfs. Des te vaker de jongen kwam, namens Gabriel/Gabe -- des te meer leerde ook Evélyne hem kennen en ontwikkelde zich in een goede vriendschap en kwam terecht in de verhalen van zijn vader, zijn gruwelijke vader. Echter maakte Eve zich meer zorgen om de jongen dan over de verhalen van de buurman, het is voor Eve tot nu toe een complot waarom hij plots verdween. Deels maakt het haar woedend, gezien ze het als een goede vriendschap zag en als ze hem ooit weer zou zien, dan zou er een woordje te schillen zijn met Gabe.

    Wapens
    • Evélyne heeft een aantal wapens, sommige heeft ze gevonden en een aantal heeft ze van mensen gekregen -- zoals haar broers. In de riep, die zich om haar heupen spant, heeft ze twee dolken zitten. Één is daadwerkelijk gewoon een zakmes, die heus van pas komt en de andere is een best scherpe dolk waarmee ze zich wel vaker heeft gered van zombies. Bovendien heeft ze sinds dat de Apocalypse begonnen is, een baseballknuppel bij zich, die ze altijd in haar handen heeft. Hiermee kan Eve degelijk wel klappen uitdelen als aan een gebeten mens als aan een zombie, meestal komt daarna haar dolk van pas.

    [ bericht aangepast op 29 jan 2015 - 22:23 ]


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    /jankt.
    Ik vis altijd naast de vrouwen. Damn, waarom zie ik dit soort dingen veel te laat?
    Geef me dan maar een man, ik zat de hele tijd te wachten op een zombie RPG.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Sacramental schreef:
    /jankt.
    Ik vis altijd naast de vrouwen. Damn, waarom zie ik dit soort dingen veel te laat?
    Geef me dan maar een man, ik zat de hele tijd te wachten op een zombie RPG.


    Er zijn nog vrouwen, hoor. 8D Ik heb gewoon niet meer puntjes neergezet, haha.


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    (...)

    Als je er genoegen mee kunt nemen om het standaard lijstje in te vullen zeg ik je erbij.


    Geen probleem.