• DAVENPORTPRIVATESCHOOL


    ♛ MONEY TALKS ♛


    ♚ AND I LISTEN ♚




    THE BEGINNING

    Het is maandag 20 augustus 2018: de eerste schooldag van het jaar. Alle studenten van Davenport Private School worden naar Hudson overgevlogen vanuit hun flamboyante, immense optrekjes in hun woonstad om weer een jaar onderwijs van de bovenste klasse te gaan volgen. Alle ouders/verzorgers hebben tijdens de zomervakantie een brief ontvangen met daarbij een contract. In dit contract worden de nieuwe, aangescherpte regels van de school omschreven. Iedere ouder en student dienen het contract te tekenen voordat zij terug konden keren naar Davenport om te voorkomen dat iemand ontkent op de hoogte te zijn van de nieuwe regels. Het is 09:00u en iedereen druppelt langzaam aan het schoolgebouw in om zich weer te settelen in hun slaapkamers. De lessen beginnen pas op 21 augustus zodat iedereen de tijd heeft om aan te komen en spullen uit te pakken.

    Temperatuur: ☼ 25 ºc
    Extra: Alle tassen worden bij aankomst doorzocht op alcohol, drugs of andere illegale middelen. Ook dit stond in het contract, dus de studenten kunnen hier niks tegenin brengen. 's Avonds zal er een welkomst borrel plaatsvinden. Hier mogen alle leerlingen één glas champagne drinken om te proosten op het nieuwe jaar en eigen gekozen kleding dragen.
    Graag vermelden boven een post: Naam • Leerjaar • Status • Locatie • Pratend met wie

    [ bericht aangepast op 26 maart 2018 - 19:41 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Boe.


    I, Tahani Al-Jamil, shall do my level best to make every event too much.

    mt


    Bowties were never Cooler

    MT


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    MT


    kip is lekker daarom heet ik drumstick

    MT.


    Ik loop hopeloos achter, maar hier ben ik : D


    Mhm?

    Howdy.


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    - MT

    Mt


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    Moi! (:


    I have seen my own sun darkened

    LINCOLNLINKDARLING



    The Troublemaker • Senior • 17 • The Great Hall • Alone • Outfit

    Een vlucht van vijf uur was zelfs voor de energieke Link iets te veel van het goede. Er was weinig aan te merken op de vlucht zelf. Link reisde met een privévliegtuig en het vliegen ging bijzonder vlekkeloos, maar helaas voor Link kon hij pas 's nachts vertrekken waardoor hij amper geslapen had en 's ochtends vroeg aankwam in Hudson. Gelukkig voor hem, en de rest van de school, kon Link goed tegen slaaptekort maar hij moest eerlijk bekennen dat hij zich weleens beter had gevoeld dan die ochtend.
          De zomervakantie had hij doorgebracht op de jacht van zijn ouders met het hele gezin. Sinds het ongeluk van zijn zus besloten Link's vader en moeder om zich minder in grote steden te mengen, omdat dat niet goed was voor Brooklyn. Link werd nog steeds verplicht om met zijn ouders op vakantie te gaan, ondanks dat hij zichzelf daar al te oud voor vond. Echter, hij had weinig te klagen gehad. Drie weken lang reisde hij de hele wereld rond met de zon op zijn gezicht, cocktails in beide handen en de ultieme rust om zich heen. Hij kon zich ergere dingen voorstellen.
          Zijn moeder had erop gestaan dat Link naar school gebracht werd door zijn privéchauffeur, Arthur, maar Link kon dat niet accepteren. Voor hem was het onzin dat de man hem van New York naar Hudson moest brengen als hij ook gewoon een taxi kon nemen. Link genoot ervan dat hij een chauffeur voor zich had, maar op sommige momenten wilde hij ook graag zelf iets kunnen ondernemen zonder dat zijn ouders daarvan wisten. Daarom had hij eindelijk een taxi geregeld bij het vliegveld en werd hij gauw naar de buitenwijken van Hudson gereden.
          Link had ondanks alles nog steeds veel zin in zijn laatste schooljaar op Davenport. Als hij ooit gedwongen werd om te gaan studeren, was dit het laatste jaar dat hij rustig aan kon doen. De regels waren misschien wel aangescherpt, dat betekende nog niet dat iedereen zich er netjes aan ging houden - ze moesten gewoon wat subtieler in hun aanpak zijn.
          Na een flinke taxirit werd Link afgezet voor de deur van de school. Acuut werd hij opgewacht door enkele medewerkers. Hij wist dat zijn tassen gecontroleerd zouden en hoewel hij het niet helemaal eens was met die nieuwe regel, liet hij het toe. Hij had immers toch niets te verbergen. Daarom keek hij met zijn armen nonchalant over elkaar toe hoe twee mannen door zijn spullen speurden, op zoek naar iets dat ze toch niet zouden gaan vinden. 'Onderhand al klaar?' vroeg Link lachend. Eén van de twee mannen keek geïrriteerd op. 'Ja, klaar,' sprak hij bot. Hij gaf Link zijn spullen terug en wachtte de volgende student op. Link fronste lachend zijn wenkbrauwen en wandelde richting zijn kamer. Eenmaal aangekomen in zijn kamer liet hij acuut zijn koffers los en plofte op bed. Het liefste zou hij zijn ogen sluiten om even een dutje te doen, maar hij wilde zijn vrienden niet missen. Daarom stond hij meteen weer op en verliet de kamer alweer, onderweg naar de grote zaal.

    No matter how many fish in the see, it'll be so empty without me

    [ bericht aangepast op 26 maart 2018 - 19:35 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Hiii


    El Diablo.

    MIDAS RYDELL

    I'm here for a good time, not for a long time
    Senior • The Wild One • Arriving • with Amara

    Met het luide geronk van mijn motor komen Amara en ik na een lange rit aan. Ik ben doodop, en onze dag moet nog beginnen. Toegegeven; het was niet ons beste idee om daags voor de eerste schooldag nog even een festival 150 km verderop mee te pakken, maar ik kan niet zeggen dat ik er spijt van heb. Na nog een keer flink gas gegeven te hebben rijd ik door tot op het midden van de binnenplaats. Dat ik hiervoor kort door de hal heen moet is mijn zorg niet. Ik heb wel ergere dingen uitgespookt en om eerlijk te zijn voel ik me helemaal niet afgeschrikt door die nieuwe regelgeving. Bring it, zou ik zo zeggen; ze hebben geen poot om op te staan. Nergens in de hele waslijst met regels staat dat ik dit niet mag doen.
    Met een brede grijns breng ik het gevaarte tot stilstand, waarna ik afstap en het beestje behendig op de pikkel plaats. Vervolgens help ik ook Amara van de motor af en open de klep van haar gepersonaliseerde helm die ik haar voor haar laatste verjaardag cadeau had gedaan.
    "Hoe is het met je kont gesteld?" grinnik ik, wetend dat ze na een uurtje meestal behoorlijk onrustig begint te worden en we er net een rit van bijna twee uur op zitten hebben. "Zal ik een ijszak halen of smelt die dan gelijk aan je hete lijf?" ga ik verder terwijl ik haar plagerig por. Dat ze mijn beste vriendin is betekent natuurlijk niet dat ik blind ben, ik zie ook wel dat ze smoking hot is.
    Ik doe nu ook mijn eigen helm uit en hang deze aan het stuur. Zodra het zonlicht in mijn ogen valt knipper ik een keer flink en voel ik de hoofdpijn waarmee ik opgestaan was weer opkomen. Wat ben ik blij, dat we een hotel niet ver van het festival vandaan geboekt hadden, zodat we niet in een tent hoefden te slapen. Ik voel me nu al brak genoeg.
    Nadat ik mijn lederen jack uit gedaan heb, en daarmee de spuuglelijke rode uniform-trui onthuld heb, hang ik het nonchalant over mijn schouder alvorens Amara mijn vrije arm aan te bieden. Gelukkig had ik mam en pap zover gekregen dat ze mijn koffers wilden laten overbrengen, zodat ik deze zelf niet mee hoefde te sleuren.
    "M'lady," spreek ik mijn maatje, met een bekakt Brits accent - in de mate dat ik dat voor elkaar krijg, aan. "Ready to rumble?"

    [ bericht aangepast op 28 maart 2018 - 16:25 ]


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    Mt.


    Tommi, ich glaub, ich hab' Heimweh. Ich will mal wieder am Rhein stehen.

    Isak Finlay Faulkner
    17 || The Gay™ || Senior || The yard || Final year and still no plans. Still life is great and f*cking gay! || Carter and Gary

    Het was een lange trip van Portland naar Hudson. We hadden prima kunnen vliegen, maar Gary had het daar niet zo op, dus inmiddels zaten we al voor de 4e dag in het busje. Nu hadden we wel geslapen in luxe comfortabele hotels met heerlijk ontbijt en een service voor Gary, maar het was toch vermoeiend om 4 dagen in een busje te zitten. Toch waren we gelukkig nu niet ver meer verwijdert van de school. Ik had best veel zin in dit schooljaar. Het was het laatste jaar, voor mij dan, en ondanks dat ik nog geen plannen had voor het leven na Davenport, had ik er wel zin in. Zelfs al zag ik er op dit moment voor mijn gevoel uit als een zwerver, in mijn stal kleding die ik al 2 dagen aan had en mijn haren die ik vanochtend in alle vroegte niet in model had gekamd na het borstelen.
    De chauffeur reed de wagen het terrein van de school op en parkeerde. Ik knikte naar hem en mijn kindermeisje. Zij was vooral mee om de laatste dingen te regelen voor ik hier weer een heel jaar zou verblijven. In de vakantie had ik mijn ouders welgeteld 3 dagen gezien, wat meer dan genoeg was, en alleen omdat ze een stom contract moesten tekenen over de nieuwe regels van de school. Alsof iemand zich daar aan zou houden. We zouden zien, maar ik maakte me er niet te veel zorgen over.
    Toen de wagen stilstond sprong ik eruit om Gary uit te laden. Onze spullen zouden ze wel naar mijn kamer en de stallen brengen, maar Gary haalde ik liever zelf uit de trailer. Ik had het kleine mannetje er net uit, nog volledig ingepakt in regenboogkleurige transportbeschermers, toen ik het meisje zag aanlopen, waarmee ik toch niet de beste verstandhouding had: De verleidster zonder gaydar.
    Ik keek rond, maar het leek me wel erg onbeleefd om geen hallo te zeggen. Ik stapte met Gary aan de hand op haar af. Zo kon de pony ook zijn stijve beentjes een beetje strekken. "Hiya! Zin in ons laatste jaar?" riep ik naar haar toe. Het was fijn om eindelijk weer vrij te kunnen lopen en frisse lucht in te ademen. Misschien was het laatste jaar ook wel om hier en daar vrede te sluiten, maar alleen als de anderen ook welwillend waren om die vrede te bewaren en niet weer op mijn zenuwen te werken. Ik zou wel zien wat er nu gebeurde, maar ik hoopte wel dat een van mijn vrienden snel zou komen opdagen, want van hen wist ik zeker dat we het gezellig zouden hebben samen.


    My hair is the straightest part of me

    And it's curly


    [ bericht aangepast op 27 maart 2018 - 0:16 ]


    Bowties were never Cooler