• Iedereen heeft problemen, maar hoeveel zijn er zo erg dat je naar een inrichting moet? We weten allemaal dat een beroemdheid ook problemen heeft, maar hebben ze problemen die ze hun carrière kan kosten? Je merkt het misschien niet, maar bij sommigen word dit probleem steeds groter. Het word zo erg dat ze de inrichting wel in móeten, voordat het echt mis gaat.. Volg het leven van de beroemdheden in de inrichting, waar ze allemaal proberen van hun grote probleem af te komen.



    Tis echt vaag, maargoed... Je mag alle beroemdheden spelen. Jong en oud! Van muzikanten tot voetbalspelers, van modellen tot acteurs..


    Beroemdheden:
    - Zayn Malik || Ernstige faalangst - Malino
    - Cristiano Ronaldo || Agressiestoornis - Malino

    - Niall James Horan || Depressief en een eetprobleem - IrishNialler
    - Doutzen Kroes || Eet en Slaapstoornis - Xerces
    - Jamie "JJ" Hamblett || Depressie - ChayChay
    - Nathan James Sykes || Bang voor kleine ruimtes en het donker - Nessje
    - Beau Peter Brooks || Faalangst en een alcoholprobleem - Nessje

    - Mackenzie Christine Foy || Angst voor scherpe dingen en de dood - IrishNialler
    - Grant Gustin || Drugsverslaving - Malino
    - Alexander William Gaskarth || Paniekaanvallen -KiliOfDurin
    - Selena Marie Gomez || Angst voor geesten - Zaynieboo
    - "Lil Twist" Christopher Lynn Moore || Psychise Problemen - Appa
    - Jordan Mark Witzigreuter || Drugsverslaafd en alcholist - Roww
    - Taylor Alison Swift || Paniekaanvallen - Roww

    - Daniel Howell || Xenophobie en Pleinvrees - KiliOfDurin

    Overig (Psycholoog, begeleider enz.):
    - Nevaja Aurelya Diania Hocking - Xerces
    - Alexia Rosie Romano - Malino

    - Precilla Watson - IrishNialler en KiliOfDurin


    Regels:
    - Minstens 4 regels!
    - 16+ mag
    - Geen ruzie OOC
    - OOC tussen haakjes [ ] - { } - ( )
    - Geen perfecte personen!
    - Alleen ik start de topics of ik geef toestemming aan iemand!
    - Het is geen sneltrein, zorg dat iedereen het kan volgen!
    - Maximaal 3 personages!
    - Have fun!

    [ bericht aangepast op 27 aug 2013 - 8:04 ]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Niall Hran. Pff gister nog alles getypt waa topic vol

    "Fijn verhaal, Niall." Jack kwam naar ons toe tenmiste alsbik het goed onthouden had en zie dat hij Zack kust. Moeilijk kijk ik er van weg.. . "Drink je drinken maar op, Niall. Dat zal je goed doen." zegt Zack. Ik weet er drie mini slokjes uit te drinken en gooi snel het bekertje weg. Het was te zoet en je werd er dik van. Eigenlijk vroeg ik me af qat ze van mij vonden. Hun waren in een rockband en ik een broekie van een popband die heel de tijd huilde. Ik kijk weg van het geklef. Misschien gemeen omdat Alex en ik ook heel de tijd klef waren maar ik moest telkens aannAlex denken en aan One Direction


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Mijn topics


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    MT


    Bowties were never Cooler

    Zack
    Ik zag hoe hij met moeite het drinken dronk. Het was niet fijn om te zien hoe slecht dit broekie er aantoe was. Hopelijk kreeg Alex het voor elkaar hem weer te laten eten... Als die wakker zou worden. Ik kreeg nog een kus van Jack. "Ik zal wat eten voor jullie halen." zei hij voor hij wegliep. Voor hem was het niet minder moeilijk dan voor Niall. Zijn allerbeste maatje lag daar op de OK. Alex en Jack waren namelijk altijd de clowns van het stel. Een soort vreemde jut en jul. Hij leek er erg rustig onder, maar het feit dat hij rustig en serieus was en niet eens probeerde eengrap te maken vertelde me genoeg.


    Bowties were never Cooler

    Niall

    Ik staar verdrietig voor me uit terwijl zo af en toe een drubbel mijn ogen verlaat Ik zal wat eten voor jullie halen" ik schud mijn hoofd. " ik hoef niet, ik heb geen homger, " nu Alex hier zo lag had ik helemaal geen trek meer of zin om uberhapt moeite te doen. Alex zou mij helpen en als hij dat niet lan dan hielp niemand me


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Cher Lloyd

    Blij keek ik Mackenzie aan. 'Ik bel Niall wel even, of hij en Alex komen. Justin vraag ik zo wel en Twist ook. Natuurlijk krijgen ze een uitnodiging maar voor het geval dat' zei ik. Mijn iPhone viste ik zo uit mijn zak en ik typte het nummer van Niall in.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    morgen tot half vijf pff. ben bezig met huiswerk

    Mackenzie Foy

    ; Ik bel Niall wel even. Of hij en Alex komen. Justin vraag ik zo ook wel en Twist ook. Natuurlijk krijgen ze een uitnodiging maar voor het geval dat' Ik knik dat het goed is.

    Niall Horan

    Ik voel mijn mobiel trillen en sta op. 'Ik word gebeld ik kom zo terug' zeg ik zachtjes en loop richting de uitgang. Buiten neem ik detelefoon op. 'Met Niall' zeg ik zachtjes


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Cher Lloyd

    'Nialler! Ik wilde je wat vragen. Jij en Alex krijgen de uitnodiging nog, maar kom je op mijn bruiloft? Ik heb Craig hebben besloten om op mijn twintigste te trouwen en dus is het al bijna' glimlachte ik.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Niall Horan

    Nialler! Ik wilde je wat vragen. Jij en Alex krijgen de uitnodiging nog, maar kom je op mijn bruiloft? Ik heb Craig hebben besloten om op mijn twintigste te trouwen en dus is het al bijna' ik zucht zacht 'Ik weet het niet Cher, ik weet niet of dat gaat lukken' zeg ik zacht en gebroken.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Cher Lloyd

    Mijn glimlach zakte weg. 'Maar, waarom niet? Het is een belangrijke dag en ik wil graag dat jullie erbij zijn' mompelde ik. Ik keek ineens een stuk minder vrolijk. Als Niall er niet zo zijn zou het een stuk minder leuk zijn. 'En of jij en de andere vier lads dan wilden zingen' voegde ik er zacht bij.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Niall Horan

    'Maar, waarom niet? Het is een belangrijke dag en ik wil graag dat jullie erbij zijn' mompelt ze. Ik haal even diep adem. 'Omdat Alex in het ziekenhuis ligt en ik niet weet of hij dit gaat over leven maar als hij dit niet overleefd wil ik niet meer leven.' zeg ik zacht maar duidelijk 'En of jij en de andere vier lads dan wilden zingen' 'Ook dat weet ik niet, het is dom om te zeggen maar dit hangt echt van Alex af en ik weet niet of ik nog wil zingen Ik vind het hardstikke leuk en vor jou zal ik echt wel een uitzondering maken Cher want dat verdien je maar ik weet niet of mijn stem het aankan en mijn lijf en de lads het willen' zeg ik eerlijk. 'En als Justin er is kan ik beter niet komen voor de gezelligheid te verpesten en dan dood hij me aangezien dat zijn doel is'


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Cher Lloyd

    'Oh' de teleurstelling was duidelijk in mijn stem te horen. Ik wilde Niall niet belachelijk gaan maken omdat ie eerst iets met Zayn had waardoor ie een zelfmoordpoging had gedaan, dat ik had gehoord dat ie met Justin vreemdging en een zelfmoordpoging had gedaan en nu ook weer wilde doen als Alex niet bijkwam, want hoe stom het ook klonk ik snapte hem helemaal. 'Ik kan ervoor zorgen dat jij en Justin elk aan de andere kant van de kamer zitten bij de receptie, en hij doet je heus niks aan want het is een bruiloft. Ik wil gewoon dat je komt' Mijn stem was van zachter naar een fluistering gegaan.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    [omg Brooke mijn docent voor Burgerschap heet Cornet ahah en ze is super chille antilliaan en voo Crea Drama hebbwn we een belg van 60 haah maar Drama is echt super leuk


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Niall Horan

    'oh' het biljft even stil. 'Ik kan ervoor zorgen dat jij en Justin elk aan de andere kant van de kamer zitten bij de receptie, en hij doet je heus niks aan want het is een bruiloft. Ik wil gewoon dat je komt' fluisterd ze. 'Ik beloof je Cher dat ik zal komen oke, met of Zonder Alex. Het is jou dag dus ik zal komen voor jou maar dan ook echt alleen om jou gelukkig te maken' beloof ik haar zachtjes


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Cher Lloyd

    'Dankjewel, Niall. Je bent geweldig, ik hou van je. De uitnodiging is onderweg, morgen heb je hem binnen, denk ik. Waar ben je trouwens?' Ik had hem al eventjes niet gezien. Dadelijk was ie in Canada, of in Las Vegas. Nee, niks voor Niall. Ierland misschien? Hij zou vast nog in het land zijn. Dadelijk was ie nog op loopafstand.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."