• Hallo, hallo,

    Ondanks dat we hier een heel stel leuke mensen hebben die al een tijdje rondhangen op deze site, lijkt het me ook leuk om een hele golf nieuwe leden te krijgen. Een nieuwe generatie? Dan kunnen we Q-parents worden.
    Momenteel zijn de leden alweer een beetje ouder geworden en zelfs ik ben inmiddels volwassen. Ik heb het idee dat kinderen van tegenwoordig (over het algemeen) niet meer zo bezig zijn met dit soort sites, maar er zitten ongetwijfeld een heleboel hele leuke en creatieve zielen tussen die hier wel interesse in hebben en die deze site weer kunnen laten opbloeien.
    Sounds good, right?

    Zelf heb ik hier geen verstand van enzo, maar ik denk dat we samen best met iets heel leuks kunnen komen als we zouden willen. Ik zat namelijk te denken dat er op de homepage een leuk (interactief?) inleidend tekstje kan komen voor bezoekers van de site die niet zijn ingelogd. Denk aan een kannaltrailer die de meeste kanalen op youtube ook hebben. Zo is het duidelijk voor nieuwe mensen wat dit nou eigenlijk voor site is en dat het ontzettend leuk is!
    Misschien heb ik niet de beste ideëen, dus voel je vrij om commentaar te leveren en zelf ook wat toe te voegen, want zou het niet leuk zijn als Quizlet wat meer leven kreeg en onze creaties meer waardering, aandacht en liefde?

    Genoemde punten die voor nieuwe leden zouden kunnen zorgen:
    • Een welkomstboodschap op de home-page
    • Het vernieuwen van de lay-out
    • Meer opties om je profiel te customizen (denk bijvoorbeeld aan tumblr).
    • Een visuelere weergave van je creaties op je profiel. Klikkie

    En waar blijven m'n preview-buttons? (Zie vorig suggestie-topic van moi ^^)


    [ bericht aangepast op 6 dec 2017 - 15:03 ]

    Dit is een goed doel!

    84.4% (27 stemmen)
     
    Ja!

    3.1% (1 stem)
     
    Nee!

    12.5% (4 stemmen)
     
    Anna, je bent te enthousiast.


    look at the stars, look how they shine for you;

    'Schrijf je nu in bij Quizlet en ontvang een gratis iPad!'
    Wie wil dit financieren? :Y)

    Nee, even serieus. Nieuwe leden lijken me echt super en je hebt gelijk. Misschien als we er met z'n allen eens goed over nadenken, dat we op leuke acties kunnen komen om nog meer leden te krijgen.


    Maflodder -> Rozenthee / "Would you like an adventure now, or shall we have tea first?"

    Ik ben helemaal voor. Alles voor nieuwe leden. :Y)

    Ik hoop vooral écht dat er een app gaat komen, want ik weet dat dit het grootste struikelblok is voor nieuwe leden. Ik merk dat er best wel behoefte is aan zulke online schrijfsites, maar Q mag wel iets meer met de tijd meegaan. :'P


    Every villain is a hero in his own mind.

    *raises hand* Ik vind mezelf nog steeds een nieuw lid. Maar meer zijn natuurlijk altijd welkom. Voel ik me niet zo nieuw meer, haha.


    Go ahead and leave me paralyzed.

    Ik wil net als Natas nog steeds m'n app though! Hehe. Maar yaa nieuwe users.


    Heaven is a place that we all have

    Als ik het zou kunnen, zou ik een app maken. Als ik verder ben met m'n studie kan ik wel een mock-up maken hahaha (maar daar hebben we niet echt iets aan)


    look at the stars, look how they shine for you;

    Op dit moment boeit het mij allemaal niet meer. Ik heb zo vaak suggesties gedaan die niet door zijn gekomen of waar gewoon niets aan gedaan is. Want ''Quizlet is een Quizzen en schrijf website, geen profielen website''

    Ik kan niet voorder zijn! :Y) Oké nee even serieus, ik ben inmiddels al drie jaar lid (alhoewel ik mezelf nog steeds als spiksplinternieuw lid zie idk) en ik kan niet anders dan beamen dat ik het aantal leden enkel de voorbije drie jaar al heb zien dalen. Daarom denk ik echt dat dit (of iets anders om users te ‘lokken’) een goed idee is though.


    [Dragonneau > Osha] Valar Morghulis

    Als jullie ideeen hebben, zeg het! Wij zijn als qrew ook hard aan het denken om er iets aan te doen, maar alle leden van Q hebben meer creativiteit dan alleen de Qrew, dus zeg het vooral! En als je een app kan maken, contacteer ons en misschien wordt het ooit nog wat!


    Maar allemaal dragen we in ons hart een inwendig Ithaka.

    Ik vind eigenlijk dat de lay-out ook wel een touchup mag krijgen. Niet dat hij zo niet goed is of zo, maar een meer moderne look is altijd aantrekkelijk.


    Heaven is a place that we all have

    Benet schreef:
    Ik vind eigenlijk dat de lay-out ook wel een touchup mag krijgen. Niet dat hij zo niet goed is of zo, maar een meer moderne look is altijd aantrekkelijk.


    Heel erg mee eens.

    En Mare, ik heb er nu niet echt skills voor, maar ik volg een opleiding waar ik als het goed is dat soort dingen leer en als ik ooit op het level zit waarop ik kan helpen, zal ik zeker bij jullie aankloppen ^^


    look at the stars, look how they shine for you;

    FireKeeper schreef:
    'Schrijf je nu in bij Quizlet en ontvang een gratis iPad!'
    Wie wil dit financieren? :Y)

    Nee, even serieus. Nieuwe leden lijken me echt super en je hebt gelijk. Misschien als we er met z'n allen eens goed over nadenken, dat we op leuke acties kunnen komen om nog meer leden te krijgen.

    I lol'd.

    Alhoewel ik wel de laatste tijd merk dat er meer nieuwe users komen en wat actiever zijn hier op Quizlet.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Hier zijn suggesties die ik heb gedaan waar niet naar geluisterd werd, ondanks iedereen er mee eens was.
    -Een soort like button voor topic posts/reacties
    -Een App
    -Een Nachtmodes
    -Een modernere layout
    -Meer opties voor je profiel (Waarom denk je anders dat Tumblr en Myspace zo populair zijn geweest lol)
    -Een hele Quizzen update (Zoiets als buzzfeed zal waarschijnlijk niet kunnen, maar je kan niet eens het lettertype veranderen lol)
    -Meer emoticons, de emoticons van Quizlet zijn gewoon kut. Period
    -Custom achtergrond, ja ik weet dat je Biebers face niet overal wilt zien maar waarom maakt Quizlet ze niet gewoon waar je uit kan kiezen? Ohja, Quizlet is geen profielen website lol

    Even voor de duidelijkheid. Ik hou van Quizlet. Ik wil dus ook totaal niet negatief of ondankbaar overkomen. Het is gewoon dat ik graag nieuwe gezichten zie komen en dat zie ik sneller gebeuren met wat kleine aanpassingen en bijvoorbeeld een modernere lay-out.


    look at the stars, look how they shine for you;

    -Alle secties worden ge-updated die vergeten zijn (Vragenlijsten, Blogs lol)
    -Dingen duidelijker vinden (Vragenlijsten worden niet meer gebruikt omdat het onmogelijk is te vinden)
    -Meer acties. Als jullie echt meer popularietijd willen en/of geld verdienen, moet je meer bieden dan alleen Premium membership. Neem als voorbeeld Steam of DeviantArt. Het is juist te aantrekkelijk geld uit te geven/de website blijven gebruiken.
    -Meer secties, iets met videos of fotos plaatsen/kunst (een soort instagram achtige sectie)

    Zelf denk ik trouwens dat het ook een goed idee zou zijn als credits wat minder expensive zouden zijn. Toegegeven ik heb ze vroeger een keer gekocht toen ik 14 was ofzo, maar als student en twintiger let je toch wat beter op je geld. Ik vind de credits zelf best duur en misschien hoeft de prijs niet eens standaard omlaag, maar misschien acties zoals 'Cadeautjes van de Kerstman, dubbel aantal credits van 24 tot en met 26 december!'. Iets in die richting wellicht?


    You were born original, don't die as a copy.