• Experium



    • • Experium High is een school, afgelegen in de Amerikaanse woestijnen. Het is een school voor jongeren tussen 15 en 25 jaar, met ieder een bijzondere gave. Op deze school kunnen ze lessen volgen om hun gaven te optimaliseren, en vanuit daar een gezamenlijk doel te bereiken:
    • • Het scheppen van de ultieme mens. • •

    Aangezien de school te groot wordt en het aantal experimenten onoverzichtelijk, heeft de school het Zuiveringstoernooi uitgeroepen. De vijf houses gaan tegen elkaar strijden, in een poging hun plek te verdienen aan Experium High. De winnaars krijgen de grote school-trofee. De verliezers worden van school verwijderd, wat dat ook mag betekenen.




    Je personage komt terecht op een vrij normale high school, met uitzondering van het feit dat je dagelijks verschillende onderzoeken moet ondergaan om te zien hoe je je gaves ontwikkelen. Ook zijn er bijzondere vakken voor de verschillende gaves, zoals bijvoorbeeld ......
    Er heerst een competitieve sfeer tussen de leerlingen, want elke leerling weet; mocht je gave niet genoeg ontwikkelen (of zich niet laten zien) dan verdwijn je op mysterieuze wijze.


    Nodige informatie
    * Het is een experimentenschool, je personage ondergaat dus ook allerlei onderzoeken naar de werking van je gave.
    * Een naam moet je verdienen. Een nieuwe leerling komt binnen met alleen zijn experimenten nummer. De naam die je verdient, heeft te maken met de gave die je hebt! Je nummer heeft max. 4 cijfers.
    * Je herinnert je niets meer van voor je 15e. Deze herinneringen zijn met zeer goede zorg gewist. Je kunt dus nog wel talenten hebben van voor die tijd, maar je weet er niets meer van.
    * Je bent als personage geboren met de gave of je hebt als tiener een injectie toegediend gekregen om te zien hoe je erop reageert.
    * Je maakt deel uit van een house, waar in totaal 10 personen in zitten.


    Personages

          • Naam • Leeftijd • Gave • Mentor • User
    Onyx. 23 Muziek en dromen Maneur Croweater
    (studieobject) 8175 (Adam) 17 Tijdreizen Margeaux Croweater
    Jester Madcap 20 Overtuiging Cackle ProngsPotter
    (studieobject) 7223 (Michiel) 16 Gedaanteverwisseling Moreau Slughorn
    Yrla 18 Superspeed Williams Slughorn

    Vienna 20 Telekinese Maxwell Slughorn
    Fayr Fixfault 19 Repareren Navkar ProngsPotter
    (studieobject) 8102 (agami) 15 Helderziend Mentor? ProngsPotter
    Dezi 20 Samenvloeien met draak Naam Croweater
    Fersephone 19 Slopen Gates Slughorn
    Bijpersonages
    • Naam •House • Gave

    Fire Lions Vuur
    Fox Lions Dieren veranderen.
    Astreal Lions Astral projection.
    Tony Lions Onzichtbaar in het donker.
    Emil Lions Dupliceren
    Onna Lions Ondoordringbare huid
    Vera Lions Vliegen
    Serena Lions Tijdelijk beheersen van iemand dmv stem.
    Heidi Lions Groene vingers.
    8226 Lions Praten met dieren




    Kamerindeling
    Panthers
    Jongens (boven)
    • Onyx en Jester
    • 7223 en 8175
    • Yrla


    Meisjes (beneden):
    • Vienna en Fayr
    • Dezi en 8102
    • FersePhone
    Lions
    Jongens:
    • Fire en Astreal
    • Fox en Tony
    • Emil

    Meisjes:
    • Onna en Heidi
    • Serena en Vera
    • 8226

    Elephants
    Jongens:


    Meisjes:
    • onbekend
    Rhino's
    Jongens:
    • Romeo

    Meisjes:
    • Maaya
    Buffalo's
    Jongens:


    Meisjes:

    Rooster

    Directeur Dubois
    Panthers
    Maandag
    * GeschiedenisSogat
    * Muziek /CreatiefWish
    * Les rondom je gaveEigen Mentor
    * Lunch
    * Wiskunde Margeaux
    * Engels Cackle

    Dinsdag
    * Sociale training Navkar
    * Gymnastiek Williams
    * Onderzoeken
    * Lunch
    * Aardrijkskunde Maxwell
    * Natuur/scheikunde Gates

    Woensdag
    * Engels Cackle
    * Maatschappijleer Maneur
    * Gave training Eigen mentor
    * Lunch
    Vrije tijd

    Donderdag
    * Biologie (Blokuur) Moreau
    * Biologie (Blokuur) Moreau
    * Wiskunde Margeaux
    * Lunch
    * Muziek/ Creatief Wish
    * Geschiedenis Sogat

    Vrijdag
    * Aardrijkskunde Maxwell
    * Natuur/scheikunde Gates
    * Gave training Eigen Mentor
    * Lunch
    * Vrije tijd.


    Speeltopic 1: Klik ^^
    Speeltopic 2: Klik ^^
    Speeltopic 3: Klik ^^
    Speeltopic 4: Klik ^^
    Speeltopic 5: Klik ^^


    Rules
    * Een reservering blijft 24 uur staan
    * Je bent ten alle tijden welkom, vraag even aan ons op welke hoogte we zijn.
    * Reageer vooral vanuit je eigen personage. Je mag voor een ander reageren als je dit overlegt hebt.
    * Maak niet een te uitgebreide persoonsbeschrijving. Het is leuk als je personage zich ontwikkeld tijdens de RPG.
    * Meedoen? -> Klik voor het rollentopic


    Jester - Dezi - Yrla - Phone - Adam - Merrin - Onyx - Fayr - 8102 - Vienna

    [ bericht aangepast op 23 maart 2020 - 12:30 ]


    It's never gonna happen, Guys.

    Studieobject 7223

    Dat Jester ook ineens zo lovend deed, werd hem bijna te veel. 7223 mompelde ook een zachte dankje naar Jester en betrapte hemzelf erop dat hij de naam wel heel erg leuk vond. Goed, nog twee te gaan. Vienna en Yrla. Heel even keek hij naar die laatste jongen. Hij bereidde zich nu al voor. Dezi zei dingen die 7223 allang wist, maar Yrla was een heel ander geval. Zou hij openlijk waar iedereen bij was de strijd met hem aangaan?


    It's never gonna happen, Guys.

    Agami

          "Een hele hoop alcohol drinken?" De avondlucht was koel op haar gezicht en Agami haalde een keertje diep adem. Ze hield wel van de avond en de nacht. Dan was alles een stuk rustiger en leek ook de tijd stiller te staan. Meer massief. Of nou, dat stelde ze zich zelf altijd voor, maar waarschijnlijk vonden de anderen dat maar belachelijk.


    Three words, large enough to tip the world. I remember you.

    Dezi

    Dezi had haar vuist samengeknepen totdat haar nagels het balletje hadden doorboord. Onyx was een stuk leuker toen hij nog een koelbloedige, krankzinnige maar vooral stille creep was. Sinds hij met Jester het bed deelde was hij besmet geraakt met diens bijdehantheid en het haalde haar het bloed onder haar nagels vandaan. Hoe dúrfde hij haar bij haar nummer te noemen, puur omdat ze de waarheid verkondigde? Hij dacht dan wel dat hij alles kon maken, maar hij was niet onschendbaar, en als hij haar nog lang in de weg bleef zitten dan zou hij dat gaan berouwen.


    Every villain is a hero in his own mind.

    Vienna

    Vienna keek even naar Yrla, in afwachting wat hij zou doen. De jongen bleef echter stil, waardoor Vienna zich gedwongen voelde eerst te gaan. Ze slaakte een zucht. "Het enige wat ik weet van veranderen, is als ik denk aan een van de favoriete personages uit een van mijn boeken. Hij heet Pantalaimon, maar ik denk dat het slimmer is om voor jou gewoon kort te gaan, dus Pan." Ze schonk 7223 een glimlachje. Ze wist dat haar naam niet veel soeps was, maar ze had de hele middag na zitten denken, niet wetende wat ze kon doen.


    It's never gonna happen, Guys.

    Studieobject 7223

    Hij knikte Vienna even toe en schreef de naam op het bord. Dat liet Yrla over als laatste. 7223 zette zich al schrap en had in de gaten dat iedereen naar de blonde jongen keek.


    It's never gonna happen, Guys.

    Yrla

    Hij zou net zo kut kunnen doen als Dezi, hij zou hier een tirade kunnen afsteken over hoe grote sukkel 7223 wel niet was. Het had echter geen zin. Hij had een naamceremonie verdiend en Yrla zag niet in hoe dat oneerlijk kon gaan. Daarnaast wilde hij zich niet laten kennen zoals Dezi op het moment deed. Ze stelde zich absoluut verschrikkelijk aan. Een huivering ging over zijn huid heen en hij wist zeker dat Dezi de kamer met een paar graden zojuist had afgekoeld. "Dorian," zei hij na een lange stilte. "Het komt van Nymphedora Tonks, je weet wel," Hij grijnsde, omdat hij toch nog een beetje 7223 hiermee kon plagen. "Die chick die ook haar haar kon kleuren als ze boos werd."

    [ bericht aangepast op 21 maart 2020 - 20:17 ]


    It's never gonna happen, Guys.

    Adam

    'Alcohol drinken?' Hij wist niet dat dat hier was toegestaan. Zouden ze Michiel straks dronken voeren? Omdat het zijn feestje was? Hij begon zich een beetje zorgen om zijn vriend te maken. Hoe zou hij dronken zijn? Hoe zou hij zélf dronken zijn? Stel je voor dat hij dan verkeerde dingen zei! Voorlopig was dat niks om zich zorgen over te maken, het duurde vast nog wel een paar weken voordat hij zijn naam haalde. Of zou er morgen ook drank geschonken worden? Hij wist helemaal niet hoe hij erop reageerde, hij zou er maar zo ver mogelijk vandaan blijven. 'Heb jij weleens alcohol op?' vroeg hij nieuwsgierig. 'Sinds je hier bent, dan?'


    Every villain is a hero in his own mind.

    Studieobject 7223

    Hij knipperde nog een paar keer verbaasd met zijn ogen, op het moment dat Yrla zonder belediging een naam voor hem bedacht. Even schudde hij met zijn hoofd en schreef de naam op het bord, waarvan hij betrapte dat hij hem stiekem nog wel leuk vond ook. Onderaan schreef hij zijn eigen naam op die hij samen met Adam bedacht had. Daarna zette hij de dop op de stift en zette hij een paar stappen achteruit. Wat was dit moeilijk! Hadden de anderen dit ook zo moeilijk gevonden als hij nu vond? Merrin, Melion, Michiel Het leek allemaal op elkaar en het was misschien een naam waar hij ook makkelijk aan kon wennen, aangezien Adam en hij de naam 'Michiel' al gebruikte. Echter hoewel hij gewend was geraakt aan Michiel, wilde hij een naam uitkiezen die de anderen voor hem uitgekozen hadden. Het voelde daardoor meer dan een eer. Ook de naam van Yrla trok hem ergens wel, maar zou hij echt voor de naam gaan die hij van een pestkop had gekregen? "Nu moet ik kiezen, niet waar?"


    It's never gonna happen, Guys.

    Jester Madcap



    Heel even was het alsof Yrla nooit van de een op de andere dag had besloten een lul te zijn. De naam die hij aandroeg was een mooie naam, goed over nagedacht en persoonlijk. Niet op een kutte manier, maar passend bij de student die hier zijn Naamceremonie had. 7223 was een jaar lang naamloos geweest en nu hoorde hij erbij. Wat Dezi niet leek te begrijpen, maar waar Yrla zich wel naar aanpaste.
          Zo was het toch altijd? Naamlozen kregen een hoop shit over zich heen, maar zodra ze het examen haalde, hadden ze zich bewezen.
          Jester nam nog een slok en richtte zijn blik weer op het bord. Het was jammer dat Yrla de rest van de tijd wel een complete klootzak was.
          "Als je niet voor altijd als 7223 door het leven wil, dan raad ik je dat wel aan, ja," zei hij plagend.

    [ bericht aangepast op 21 maart 2020 - 20:27 ]


    Three words, large enough to tip the world. I remember you.

    Studieobject 7223

    Hij voelde even een blos op zijn wangen ontstaan en hakte toen voor zichzelf de knoop door. "Ik ga voor de naam die Fersephone bedacht had, Merrin klinkt cool," zei hij met een grijns. Hij hoorde Fersephone juichen en met een tuig sloeg ze haar hele wijntje achterover. Merrin schoot zachtjes in de lach bij het zien van haar reactie. Het betekende moedig, of althans was afgeleid van iemand die als moedig werd gezien. Zo wilde hij wel verder, met iemand die moed toont. Dat kon hij aan zichzelf bewijzen. Hij pakte zelf onwennig zijn colaatje van de tafel en stak zijn glas in de lucht. "Proost dan maar?" vroeg hij aarzelend.


    It's never gonna happen, Guys.

    -

    [ bericht aangepast op 21 maart 2020 - 20:38 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Jester Madcap



          "Juist, een toost." Jester schoot overeind om het glas cola uit Merrins handen te pakken en wisselde het om voor zijn glas whiskey. "Het is traditie om je glas in één keer leeg te drinken," fluisterde hij in Merrins oor en knipoogde. Het glas cola liet hij ergens in een kast achter. "Bedenk een paar leuke woorden," zei hij toen, luider deze keer terwijl hij een nieuw glas van tafel griste, "eindig met een strijdkreet en het feest kan beginnen." Hij schonk een nieuw glas in en draaide zich verwachtingsvol om naar 7223.


    Three words, large enough to tip the world. I remember you.

    Merrin

    "Uh.." zei hij ongemakkelijk. "Zuipen tot we kruipen?" vroeg hij aarzelend, terwijl hij het glas whisky in de lucht hief. Hij was niet helemaal zeker van wat hij gekregen had, maar wist dat hij zich niet zou laten kennen. Merrin had nog nooit alcohol gedronken, maar nu hij bij de Namen hoorde, wilde hij niet onder doen voor zijn huisgenoten. Hij hief zijn glas in de lucht als proost en gooide toen de gehele inhoud achterover. De alcohol brandde in zijn keel en Merrin begon spontaan te hoesten van het gevoel. Wel, goed begin van zijn feestje...

    [ bericht aangepast op 21 maart 2020 - 20:44 ]


    It's never gonna happen, Guys.

    Onyx

    Net als de anderen joelde Onyx ook, waarna hij zelf ook zijn glas achterover sloeg. Vroeger was hij altijd voorzichtig met alcohol geweest omdat hij zijn reputatie niet wilde schaden. Tegenwoordig gaf hij echter nog maar weinig om die reputatie. Dit ging het eerste namenfeestje worden waar hij ook goed aan mee zou doen, in plaats van ergens chagrijnig aan de zijkant te zitten. Het zag er naar uit dat Dezi zijn rol had overgenomen en het beviel hem best.


    Every villain is a hero in his own mind.

    Yrla

    Hij proostte met de rest mee. Het was lang geleden dat ze een feestje hadden gehad, en ergens had hij er wel zin in. Het zou dit keer zeker anders zijn, omdat hij waarschijnlijk niet met Jester samen moppen stond te tappen. Hij gooide de laatste slokken van zijn bier achterover en liep naar de koelkast voor zijn volgende refill. Even stond hij twijfelend te kijken, zou hij al op de sterke drank overgaan? Yrla schudde zijn hoofd. Waarschijnlijk werd vanavond toch al erg, rustig aan beginnen dus. Hij trok een pilsje uit de koelkast en een tweede voor Merrin. Hij drukte het groene flesje in zijn nog lege hand en liep zonder iets te zeggen door. Hij plofte uiteindelijk naast Phone op de bank.

    [ bericht aangepast op 21 maart 2020 - 20:56 ]


    It's never gonna happen, Guys.