• Een groep jongeren vindt een tijdmachine en gaat twintig jaar terug in de tijd, om schokkende gebeurtenissen te voorkomen die hun ouders hebben meegemaakt tijdens hun zomervakanties. Op deze manier hopen ze het leed in hun families te kunnen doen verdwijnen.

  Personages

  Abigail Evans – 19 (Natas)
  Allison Evers – 22 (Snowqeeun)
  Angel Wings – 18 (Alicia)
  Archie Aegean – 21 (Alicia)
  Ashlee Doren – 19 (Natas)
  Brian Gates – 21 (Rosanne)
  Cyrith Evans – 20 (Natas)
  Damiën van der Galiën – 20 (Marjanne)
  Darwin Phoenix – 17 (Alicia)
  Davey de Waal – 22 (Natas)
  DJ Turner – 17 (Rosanne)
  Ethan de Bruin – 23 (Rosanne)
  Faella Aegean – 19 (Alicia)
  Flynn Aegean – 19 ((Alicia)
  Helen Beekman – 19 (Rosanne)
  Grace Broadsword – 20 (Natas)
  Haloony Kirzer – 20 (Alicia)
  Ilse Keuring – 17 ((Marjanne)
  Jelle Wings – 16 (Alicia)
  Jochem Rademakers – 20 (Alicia)
  Johan Leeuwens -–18 ((Marjanne)
  June Gates – 19 (Natas)
  Lotte Berkman – 18 (Natas)
  Marije Leeuwens – 17 (Marjanne)
  Marit Roetmeier – 19 (Marjanne)
  Marten van der Heide – 21 (Marjanne)
  Mosh de Waal -–18 (Natas)
  Myrthe de Waal – 22 (Marjanne)
  Rachelle Boogaarts - 20 (Dyonne)
  Raphael Evans – 21 (Natas)
  Rosita Wings – 19 (Alicia)
  Ruben van Haagen – 20 ((Marjanne)
  Scorpius Kruzinga – 23 (Natas)
  Shenae Beekman - 21 (Rosanne)
  Simon van der Heide – 18 (Marjanne)
  Steve Farnham – 22 (Natas)
  Thomas de Boer -–18 (Marjanne)


  Plattegrond van de camping:  Informatie
  De camping is gelegen nabij het Griekse plaatsje Mystras. Het bevindt zich in een bosrijk en bergachtig gebied. Om bij de zee te komen, moeten ze de bus nemen, die brengt hen in tien minuten naar het strand.
  Op de camping zelf is een meertje met een strandje waar veel gezwommen wordt, evenals een zwembad. Er is tevens een kampeerwinkeltje, mini-supermarkt, poolcafe en feestgebouw. De camping wordt door twee families gerund: een Griekse familie en een Engelse familie.

  Inschrijftopic
  Overlegtopic
  Schrijftopic 1 x Schrijftopic 2
  Rollenstory.

  [ bericht aangepast op 19 mei 2014 - 21:41 ]


  Every villain is a hero in his own mind.

  ‘Heb je soms zin om te dansen?’ vroeg Raphael aan Marije. Hij vond het een heel leuk meisje en kon zich de laatste keer dat hij met iemand gedanst had niet eens heugen, gezien Grace daar het type niet voor was. Hij kreeg het warm toen hij haar plotseling tussen de menigte zag en het verbaasde hem om haar hier te zien, maar hij knikte toch even naar haar voordat hij zich weer tot Marije wendde.

  -
  Cyrith knikte een beetje wezenloos, zich afvragend of hij hier ook met zijn broertje zou zijn geweest als het allemaal anders was gelopen. Hij wilde nog een slok nemen, maar merkte dat zijn glas al leeg was en zette hem terug op de bar, verwoed zoekend naar een vraag omdat hij niet helemaal onbeleefd wilde overkomen. Hij vond communiceren echter al lastig zonder dat de muziek zijn stemgeluid overstemde en toen hij haar vroeg of ze voor het eerst in Griekenland was, merkte hij direct dat zijn woorden haar oren niet bereikte.


  Every villain is a hero in his own mind.

  'Je moet even naar voren leunen,' grijnsde Ilse. 'Als je iets vraagt.'

  --

  Hoewel ze niet onbeleefd over wilde komen, zei Marije: 'Ik - ik kan niet echt dansen.' Zeker niet met een jongen. Ze sloeg haar ogen neer en aarzelde toen. 'Maar dit is best een leuk nummer.'


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Rosita beklom een barkruk. Abigail had haar vader gevonden, maar zelf had ze niet zo'n zin om naar hen toe te gaan. Ze bestelde nog wat te drinken en keek naar haar oom, die hier met zijn vriendin was alsof er niets gebeurd was. Dat zou Faëlla niet leuk vinden, bedacht ze zich, maar ze had geen zin om dat aan haar nicht te vertellen. Die zou er zelf ook wel achter komen.

  ~ ~

  Haloony had geen sigaretten gehad en was dus naar haar tent gegaan om ze daar te halen. Er waren niet veel rokers, misschien was het nu nog legaal om binnen te roken, bedacht ze zich. Ze bleef echter gewoon buiten staan, omdat ze het wel lekker vond onder de avondlucht.

  ~ ~

  Faëlla had gezien dat haar vader omhelsd werd door een blond meisje dat absoluut niet haar moeder was. Er was geen scène geweest, niets. Daar was ze op zich wel blij om, want haar moeder was gespaard gebleven, maar in plaats daar van danste ze met Mosh! Dat was niet de bedoeling! Er leek echter niemand te zijn die dat erg vond en daar baalde ze het meeste van. Het was alsof het niemand kon schelen dat ze later misschien wel nooit geboren zou worden.
  Ze dronk haar Fanta op en besloot dat ze maar beter weg kon gaan. Ze voelde zich niet erg gewenst en het lukte toch niet meer om haar ouders vandaag nog bij elkaar te krijgen. Dan zou ze Ashlee nog tegen zichzelf op zetten, hoewel ze dat best wilde riskeren als dat zou betekenen dat haar ouders bij elkaar zouden blijven.


  Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

  Brian verveelde zich een beetje. June stond met een paar meiden bij zijn moeder, maar hij had niet zo veel zin om zich aan hen op te dringen. Zijn ogen vernauwden zich even tot spleetjes toen hij zag dat Ashlee gearriveerd was. Hij voelde direct een golf van haat door zijn lichaam stromen en zou het liefst ter plekke haar hele gezicht verbouwen. Die heks had zoveel levens verwoest. Hij kon het niet aan zien om haar te zien lachen.


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  Brian vond het walgelijk om te zien hoe ze Flynn kuste. Hij kon het niet verdragen. Hij ademde diep in en uit en probeerde zijn aandacht ergens anders op te focussen. Het werkte niet echt. Zijn ogen werden naar haar toegetrokken. Hij walgde van haar. Een paar seconden lang zag hij zijn eigen ouders helder voor zich. Nooit volmaakt gelukkig, door het leven dat zij voor hen gecreëerd had. Al die levens, die ze tot een hel had gemaakt. Hij kon niet meer helder nadenken en liep met een stalen blik op het stel af. Hij trok ze met veel geweld uit elkaar en keek haar vol haat aan.
  'Jij,' siste hij.


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  Damiën reageerde snel op Brians actie. Hij liep naar hem toe en pakte Brian bij de schouder. Hij wist dat hij zich tegenover de blondine - ze kon niet anders dan Ashlee zijn - moest verontschuldigen voor zijn vriend, maar kon het niet goed opbrengen.


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Ashlee fronste verbaasd haar wenkbrauwen. 'Ik.'


  Every villain is a hero in his own mind.

  'Wat moet jij hier?' zei hij agressief. 'Maak dat je weg komt, voordat je de boel verziekt. Zoals je altijd doet. Jij hebt alles kapot gemaakt!' schreeuwde hij. Zijn ogen vlamden van woede en hij kon zich niet herinneren dat hij ooit zo veel haat voor iemand gevoeld had.

  [ bericht aangepast op 31 jan 2014 - 20:50 ]


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  Damiën voelde een angst in zich opwellen die hem ervan weerhield Brian direct weg te trekken. Hij was als de dood dat Brian Ashlee nu zo erg tegen zichzelf opzette, dat ze zich tegen hém - en daarmee al zijn vrienden - zou opzetten. Hij hoopte dat Ashlee rustig zou reageren, zodat hij zou kunnen doen alsof Brian dronken was en haar voor een ander aanzag. Hij was daar nog niet toe in staat.


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  'Flikker toch op,' zei Flynn verhit. Deze jongen had zich ongetwijfeld helemaal klem gezopen. 'Ze is hier pas net!'


  Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

  'Hou je erbuiten,' beet Brian hem toe. 'Jij weet helemaal niets van die heks!'


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  'Brian.' Damiën verstevigde zijn greep in Brians schouder en zei in zijn oor, zodat alleen Brian het boven de muziek uit kon horen: 'Onthoudt wie je voor je hebt.'


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Brian schudde Damiens hand weg en negeerde hem. Zijn gedachten werkten op topsnelheid en de adrenaline stroomde door zijn lichaam.


  You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

  'Die heks is mijn vriendin!' zei Flynn verontwaardigd. Ashlee reageerde nogal koel, maar hij vond niet dat ze dit gewoon over zich heen moest laten komen. Die gozer spoorde niet.

  ~ ~

  Haloony gooide haar sigarettenpeuk weg en ging weer naar binnen om Brian te zoeken. Ze hoopte dat hij zich vermaakte en zag hem niet veel later bij een jongen en een meisje staan, waarvan ze de een herkende als Flynn.
  Ze liep grijnzend op hen af, blij dat hij zich niet verveelde, maar zag toen de hatelijke blik in Brians ogen, die haar ineen deed krimpen. Hij had bijna net zo woest naar haar gekeken toen ze met Archie gezoend had.
  'Brian!' riep ze half boven de muziek uit. 'Brian, wat doe je?'


  Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

  'Brian!' Damiën kon nu echt niks anders meer dan verontschuldigend naar Ashlee en Flynn te kijken. Hij pakte Bruan steviger vast. 'Kom. We gaan even naar buiten.'


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain