• STOP OP VROUWEN!

    Het verhaal:

    Het speelt zich af in 2046. De stad Londen wordt geterroriseerd door een grote groep vampiers. Voordat de hele stad natuurlijk leeggezogen en vernadert is, moeten de vampiers worden gestopt. Hiervoor is een groepje vampier-hunters ingehuurd. Dit groepje zorgt ervoor dat de vampiers beperkt blijft en Londen is gered. Toch zijn er rare dingen aan de hand tussen de vampiers en de hunters. Is er liefde in het spel of is er nog meer aan de hand dan dat?




    Naam:
    Leeftijd:
    Ras:
    Karakter:
    Uiterlijk: (het liefst met foto's)
    Geschiedenis:
    Wapens:
    Specialiteit:

    Speeltopic

    Rollenlijst:
    Vampiers Hunters:
    - Alan Dean Mccain~22~0hitsjusther
    -
    -
    -

    - Katelynn Megan Crowley~19~Dangerx
    - Moire Beaulieu~21~geleninja
    - Isabelle Eloise McCallan~18~Pebble
    -

    Vampiers
    - Deangelo "Dean" Skinner~19~Linkin
    - Daniël Alexander Priceton~299~Pebble
    - Ivanec Jeruzalem~49~geleninja
    -

    - Raven Juliette Smith~314EIijah
    - Gereserveerd voor wytskebizzle
    - Gereserveerd voor Dauntlessone
    - Gereserveerd voor Dangerx


    DE REGELS:
    -Geen gepest of schelden! Laat mensen gewoon hun gang gaan! Iedereen heeft zo zijn eigen manier van een rol spelen!
    -RESERVATIES BLIJVEN MAX. 3 DAGEN STAAN!
    -Graag uitgebreid beschreven en laten checken!
    -Max. van 2 personages
    -Minimaal een stuk van 250 woorden. Het is makkelijk haalbaar voor iedereen en zo blijft het niet dood.
    -Controleer je eigen rol! We weten allemaal hoe rot het is als iemand anders je rol bestuurt, dus bestuur alleen je eigen
    -Problemen of vragen? Kom bij mij en leg het graag allemaal uit

    [ bericht aangepast op 30 maart 2014 - 11:46 ]


    "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

    Naam: Katelynn Megan Crowley (Wordt het liefst Megan genoemd)
    Leeftijd: 19, jarig op 27 November
    Ras: Vampire-Hunter
    Karakter: Katelynn heeft een lief uiterlijk, maar van binnen is ze een ware duivel. Sinds ze haar ouders kwijt geraakt is, is ze snel volwassen geworden en neemt haarzelf snel in bescherming. Daarom is ze erg bot en kortaf tegen mensen die ze net ontmoet. Tegen haar vrienden is ze een lieve en aardige meid, maar zij weten waarom ze in het begin zo'n bitch is tegen mensen. Ze begrijpen haar en accepteren haar zoals ze daadwerkelijk is.
    Uiterlijk: Katelynn heeft bruin krullend haar dat tot haar middel loopt. Ze heeft een dunne taille en een aardige kont en boezem. Ze is 1,72 lang en ze weegt 53 kilo. Haar huid is perzik kleurig en is super zacht. Haar vingers zijn dun en redelijk lang. Haar benen zijn dun en gespierd, dit komt door haar training



    Geschiedenis: Katelynn groeide op in Londen en woonde in een prachtig oud huis, maar zodra de vampiers kwamen was haar leven een hel. Door de vampiers is ze haar geliefde ouders op jonge leeftijd verloren. De vampiers hadden haar ouders leeggezogen en sinds dien heeft Katelynn haar ouders nooit meer teruggezien. Sinds die dag heeft Katelynn gezoren om op die vampiers te jagen en ze de verdoemenis in te sturen. Ze is opzoek gegaan naar een manier om te leren hoe ze de vampiers killt en wat ermee te doen. Katelynn ging in de leer bij een oude man genaamd Chi Yen. Hij leerde haar hoe ze moest vechten en wapens moest gebruiken.
    Wapens:


    Specialiteit: Katelynn kan erg goed omgaan met wapens en heeft hoogst haalbare in de vechtsport. Ze trainde veel en kan daar nu de vruchten van plukken. Katelynn heeft maar een beperking aan kleding, maar haar wapens. Daar staat haar apartement vol mee.

    [ bericht aangepast op 26 feb 2014 - 18:38 ]


    "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

    Mag ik een vampier?


    you don't love me the way that i love you // Heizer is nu Fagerman

    OhSoAria schreef:
    Mag ik een vampier?


    man of vrouw?


    "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

    Can I has a Vampire. A guy please :Y)

    [ bericht aangepast op 3 maart 2014 - 18:03 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mag ik een vampier? Vrouw? (cat)


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Oke, aangezien ik deze rpg het wel waard vindt.. Ga ik dus een filmpje maken voor deze rpg ^-^


    "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

    Mag ik een vampier jageres reserveren?


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    geleninja schreef:
    Mag ik een vampier jageres reserveren?


    zal je erbij zetten

    [ bericht aangepast op 3 maart 2014 - 21:50 ]


    "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

    Naam: Moire Beaulieu (Mo voor Eloise)
    Leeftijd: 21 (26 september)
    Ras: Vampire hunter en non
    Karakter: Moire is zacht, warm, trouw en kuis. Ze is een non en neemt haar eden heel serieus. Haar missie is om licht te brengen in Gods creatie en dit is dan ook meestal het enige wat haar gedachten bezig houd. Tenminste als ze zich niet zorgen maakt of haar zus te veel gedronken heeft of met wie haar zus nu weer naar bed gaat. Ze kan behoorlijk koppig en bijdehand zijn en ze kan er slecht tegen als ze iets niet weet of iets niet lukt en ze dit nodig heeft tijdens een jacht of een opdracht. Moire is naar mensen haast nooit gewelddadig, behalve als het mannen zijn die haar of andere vrouwen lastig vallen.
    Tijdens de jacht is ze serieus en genadeloos. Ze heeft er geen problemen mee om een vampier te martelen voor informatie en hen doden geeft haar voldoening. Vampieren zijn slecht, zielloos en gevaarlijk voor de wereld dus moeten ze dood.
    Moire is niet dol op mannen en ze vertrouwd de meesten ook niet. Een van de redenen dat ze non is geworden is haar vader. Hij probeerde zijn familie te vermoorden en daar is ze nooit helemaal over heen gekomen.
    Uiterlijk:


    Geschiedenis: Moire en haar tweeling zus Eloise zijn geboren in Frankrijk. Toen ze twee jaar oud waren veranderde een vampier hun vader, waarna hun moeder hem in brand stak om te voorkomen dat hij zijn familie zou uitmoorden. Hun moeder veranderde daarna haar leven drastisch en liet zich trainen in de vampier jacht om haar dochters te kunnen beschermen, mocht dit nodig zijn. Ze trainde haar dochters vanaf dat ze zes jaar oud waren. Hun moeder stierf echter toen de zusjes negen waren aan een hartaanval. De zusjes werden toen in een klooster geplaatst waar ze in hun vrije tijd op henzelf verder gingen met trainen. De andere meisjes die in het klooster verbleven vonden hen daardoor raar en de meeste nonnen probeerde hen over te halen om te stoppen met de gevechts- en conditieoefeningen. Toen Moire veertien werd vroegen de nonnen haar of ze van plan was de eden af te leggen om non te worden. Bij Eloise deden ze niet de moeite want die viel in slaap tijdens de mis en had meerdere vriendjes gehad die geen van de nonnen acceptabel vonden voor een jonge vrouw. Moire daarin tegen was van de twee zussen altijd het stuudje geweest en nam ieder woord van de mis in zich op. De nonnen dachten dat dit was zodat ze een goede non kon worden, Moire zag het als een kans om woorden te leren die vampieren van haar weg zouden houden. Moire legde tot verbazing de eden af en zwoor voor kuisheid en haar leven in teken te laten staan van God en de strijd om het licht. Doordat ze een non is kunnen vampieren haar bloed niet drinken, want het brand hen zoals heilig water hen brand. Toen de zussen zestien waren verdwenen er mensen in een dorp in de buurt om daarna geheel leeg gezogen terug te vinden. De zusjes twijfelde geen moment en begonnen de jacht op de vampier. Ze namen daarna afscheid van de nonnen en andere wezen in het klooster om een nomaden bestaan te leven en vampiers te bejagen. Soms werken ze samen met andere jagers, maar vaak werken ze met zijn tweeën. Bij de jagers staan ze bekend als the lover and the virgin. Ze hoorde van de vampiers in London net nadat ze een nest in Venetië bijna geheel onschadelijk gemaakt hadden. Eloise is achtergebleven in Venetië om de laatste vampier die wist te ontsnappen uit te roeien terwijl Moire naar Londen is gegaan. Ze hebben een aantal keer eerder apart van elkaar gewerkt en dit kunnen ze ook prima, hoewel Moire toch het liefst samen met haar zus jaagt.
    Wapens: Moire gebruikte het liefst de combinatie van een zweep die ze doopt in heilig water voor extra effect, en een dolk waarmee ze de kelen en harten van vampiers kan uit snijden. Ook heeft ze altijd in haar beenholster een bijbel zitten, waarmee ze met de woorden van God vampieren kan afhouden.


    Specialiteit: Moire is de slimme van de twee zussen. Ze is de gene die alle informatie die ze nodig hebben opzoekt en ieder werk op vampier jagen waar ze haar handen op kon leggen gelezen heeft.

    [ bericht aangepast op 18 maart 2014 - 21:38 ]


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    Naam:
    Deangelo "Dean" Skinner

    Leeftijd:
    19

    Ras:
    Vampier

    Karakter:
    KOMT

    Uiterlijk:


    Dean heeft donkere haren die speels opzij steken. Hij doet ook niet erg veel aan zijn haar, maar houd het wel netjes. Dean is ietwat aan de kleine kant. hij is 1.69 lang en heeft een gewicht van 49 kilo.
    Dean is altijd in zwarte kledij te vinden. Vaak draagt hij een lange jas die tot iets boven zijn knieholten komt. Hij heeft ook vrijwel altijd een capuchon over zijn hoofd puur omdat hij er niet zo van houd andere te zien en dat andere naar hem kijken.
    Dean heeft een redelijk lichte huid, maar je zult er niet meteen van zeggen dat hij Vampierwit is, het ziet er gewoon naar uit dat hij nooit in de zon komt. Wanneer Dean glimlacht zal je zien dat hij redelijk witte tanden heeft. Zijn ogen zijn lichtbruin van kleur en zijn lippen licht roze.

    Geschiedenis:

    Wapens:

    Specialiteit:

    [ bericht aangepast op 5 maart 2014 - 14:23 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mannelijke Hunter voor mij, alsjeblieft. Ik vul de rol direct in.


    "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

    Lacey schreef:
    Mannelijke Hunter voor mij, alsjeblieft. Ik vul de rol direct in.


    Ik zal je erbij zetten!


    "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

    • Naam: Zane Caleb Hunter.

    • Leeftijd: Vierentwintig. Hij is geboren op drie juni.

    • Karakter: Zane wordt beschreven als een stille jongeman die misschien een tikkeltje arrogant kan zijn, hoewel dit laatste compleet misplaatst is. Hij is weliswaar erg koppig en nogal trots, waardoor hij niet graag naar anderen luistert en bovenal zijn eigen gang gaat, maar over het algemeen is hij erg vriendelijk en is hij altijd wel in voor een interessante discussie.
    Zane is erg geduldig en is goed in het kalmeren van anderen, vooral omdat achter zijn harde buitenkant een verstandige, zorgzame jongeman schuilt. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen, wil je zijn respect verdienen, maar je kan er zeker van zijn dat hij een goede vriend is. Zane is namelijk erg eerlijk en hoewel hij misschien niet zoveel praat en nogal moeilijk een gesprek gaande kan houden, staat hij wel altijd voor je klaar en is hij een erg beschermend type. Eigenwijs zal hij altijd blijven en je kan hem maar beter niet adviseren, aangezien hij je adviezen en goedbedoelde woorden niet zal aannemen; daar is hij nou eenmaal veel te trots voor.
    Zane staat ook bekend om zijn sadistische humor, hoewel hij absoluut geen gewelddadig type is. Natuurlijk is hij een Hunter, maar hij schiet niet snel uit zijn slof. Wat dat betreft is hij veel te rustig. Hij is weliswaar niet het type waar je erg makkelijk mee om kunt gaan, vanwege zijn trots- en eigenwijsheid, maar hij is wel erg loyaal aan zijn naasten.

    • Uiterlijk: [FC: Ian Somerhalder] Zane heeft ravenzwarte haren en zeeblauwe ogen, die mooi op elkaar zijn afgestemd. Zijn wenkbrauwen zijn ietsjes donkerder dan zijn haren en aan de borstelige kant, hoewel ze nog steeds een vrij mooie vorm hebben. Hij heeft een ietwat smalle neusbrug en brede neusvleugels. Zijn lippen zijn smal en rozig. Over het algemeen scheert hij zijn gezichtsbeharing altijd weg, hoewel hij het soms wel eens een dagje of twee laat staan.
    Zane heeft een lengte van één meter vierentachtig en is hiermee zeker niet aan de kleine kant. Zijn lichaamsbouw is gespierd en breed, iets wat hem gevaarlijker doet ogen dan hij werkelijk is. Hij heeft welgeteld één tatoeage aan de binnenkant van zijn rechterarm.
    Over het algemeen draagt hij graag strakke broeken die hem niet storen tijdens zijn werk en simpele shirts. Qua schoeisel draagt hij graag gympen of sneakers; als hij maar werkzaam kan blijven. De enige belemmering die hij draagt is een zilveren kettinkje. Hoewel andere Hunters hem vaak genoeg hebben gezegd dat hij deze moet afdoen, weigert Zane hem thuis te laten of in zijn broekzakken te stoppen. Hij is namelijk veel te bang dat hij het kostbare sieraad verliest.

    • Geschiedenis: Zane is opgegroeid in een gezin van vier personen. Zijn moeder was erg zorgzaam en was een echte huisvrouw, terwijl zijn vader daarentegen een zakenman was. Toen Zane vier jaar oud was, werd zijn kleine zusje Amelia geboren. Toen hij negentien jaar oud was en hij officieel als Hunter ging werken, gaf zijn zusje hem de zilveren ketting mee, zodat hij altijd iets van thuis bij zich droeg.
    Over het algemeen heeft Zane een gemakkelijke jeugd gehad. Hij was op school weliswaar een buitenbeentje, maar hij heeft nooit echte problemen gehad. Zijn thuissituatie was prima en hoewel hij zijn vader vaak moest missen, trok Zane graag op met zijn moeder en zusje. Hierdoor heeft hij ook geleerd om respect voor vrouwen te tonen en weet hij maar al te goed hoe hij met ze moet omgaan.

    • Wapens: Zane gebruikt een ouderwetse, houten staak en een speciaal geweer, dat is ontworpen om vampiers af te remmen. Hij kan met het geweer geen vampiers doden, maar hij kan ze wel ernstig toetakelen en verzwakken. Alleen de staak zal hij kunnen gebruiken, mocht hij een vampier willen doden.

    • Specialiteit: Zane is erg behendig en snel, hoewel zijn lange, slungelige lichaam hem af en toe een beetje in de weg lijkt te zitten. Hij is erg sterk in zijn armen en kan zijn eigen lichaamsgewicht gemakkelijk tillen, wat vooral van pas komt als hij over muurtjes moet klimmen of in bomen moet klauteren. Ook is hij erg goed met zijn geweer. Als hij zijn doelwit namelijk op de juiste plek raakt, kan Zane met zijn houten staak de vampier gemakkelijk doden. Natuurlijk blijven het bovennatuurlijke wezens en zijn ze niet gemakkelijk te vinden én te vangen, maar met Zane's ervaring en vele oefeningen kan hij zichzelf zeker geen slechte Hunter noemen.

    [ bericht aangepast op 4 maart 2014 - 20:30 ]


    "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

    Een vriendin van mij wil misschien ook meedoen.


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.

    Oh sorry voor de late reactie. Ik wil een vrouwelijke vampier.


    you don't love me the way that i love you // Heizer is nu Fagerman