• STUPID CUPID 💕

    💕 Beeld het je in; je bevindt je op een tropisch eiland met je beste vriendin, je zusje, of in je uppie met je favoriete boek.
          Er is een oneindige keuze aan cocktails, de zon is schroeiend heet maar een waait een bries de je koel houdt en de zoete geur van bloemen met zich meevoert. Je hoeft geen huishouden te doen en het ontbijt staat elke dag netjes op je te wachten.
          Er zijn activiteiten voorzien, zoals paardrijden op het strand, kitesurfen, een dagcruise rond het eiland, beach volley en indien je 's avonds nog niet uitgeput bent kan je in het resort feesten tot je knieën het begeven of op het strand genieten van een kampvuur.
    En het beste van al is; je hoeft geen cent te betalen.

    Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.


    💕 Dat is het ook.
    In dit RPG volgen we een bijeengeraapte bende van vrijgezellen die zich ingeschreven hebben voor een tv-programma, met het idee gratis op luxe-reis te kunnen gaan.
          Wat de spelmakers echter niet verteld hebben is dat ook hun exen zich in het resort zullen bevinden. Na amper één nacht van hun zogeheten droomtrip te kunnen genoten hebben is het tijd voor de ontmoeting; zal de hel losbarsten of bloeit de liefde terug op?

    CHICKS
    💗 IrisWestAllen - Kai Nalani "Nani" Kameāloha - 23 - Vanessa Morgan - Dumb AF
    💗 Elentiya - Jade Olivia Vauhn - 24 - FC - The Rich Bitch
    💗 Morrigann - Delia Ellison - 21 - FC - The Virgin
    💗 Bunbury - Rose Josephine Logan - 22 - FC - The Bookwurm
    💗 Frodo - Chloë Mills- 20 - Jessica Chastain - The Femme Fatale
    💗 Quean - Bay Elaine Wilson - 19 - Audreyana Michelle - The Rebel
    💗 Laguna - Zinnia Taylor - 21 - The Daring Creator

    DUDES
    💙 Amari - Walter Reyes - 23 - FC - The Geek
    💙 Fonollosa - Marcus Juan Garcia - 24 - Joey Diamond - The Male Slut
    💙 Suzuya - Kenai "Prinsje" O'Malley - 23 - Sota Fukushi - The Disney Prince
    💙 MoonchiId - Rex Dale Evans - 24 - FC - The Asshole
    💙 Amren - Nathanaël Stan Gahlman - 23 - FC - The One That's Always A Little Drunk
    💙 xJess - Owen Christopher Davidson - 22 - Wade Poezyn - The Socially Crippled One

         


    💕 REGELS


    💕 De Huisregels van Q zijn van toepassing
    💕 Minimum 250 woorden per post
    💕 Ruzie tussen personages mag, ruzie tussen users leidt tot uitsluiting
    💕 16+ is toegestaan, wel even aangeven boven je post
    💕 Bespreken in het praattopic of via gb
    💕 Alleen MoonchiId[q] of [q]Benu maken nieuwe topics aan, tenzij anders aangegeven
    💕 Maximum 2 rollen p.p. waarvan één per geslacht.
    💕 Wees origineel bij het bespreken van de ex-relaties. Niet elke relatie liep af in ruzie of duurde vier jaar.
    💕 Reservaties blijven 72 uur staan, indien er dan nog niks is ingevuld wordt de reservatie vergeven.

    [ bericht aangepast op 1 juni 2018 - 14:13 ]


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    MT


    kip is lekker daarom heet ik drumstick

    START

    Alle vrijgezellen zijn deze avond mee op een cruise bij zonsondergang. Hier word iedereen vriendelijk verzocht naar het recreatiedek te komen voor een heuse luau-party, zodat het limbo dansen en piñada colada slurpen van start kan gaan.

    Wie zal als eerste zijn/haar ex spotten?



    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    -- Minee!


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Boop


    Bowties were never Cooler

    MT


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    ~MT


    Always though that I might be bad. Now I'm sure that it's true, cause I think you're so good & I'm nothing like you

    MT.


    That is a perfect copy of reality.

    REX DALE EVANS

    24 | The Asshole | Ex van Rose | @Cruise Luau Party | Owen

    Uiteindelijk wist men Owen en mezelf -dan wel onder veel protest en met duidelijke tegenzin- op de boot te krijgen. Toen men dan echter ook nog eens probeerde me een strooien rokje aan te smeren heb ik toch voet bij stuk gehouden. Ik mag toch verdorie zelf wel weten wat ik aan wil trekken of juist niet? Eén ding is zeker; ik wil niet dood gevonden worden in zo'n onding.
    Nog steeds niet helemaal eens met het feit dat ik hier ben slenter ik naar het recreatiedek toe, Owen zoals altijd aan mijn zijde. Het had een vakantie voor ons tweetjes moeten worden, en die camera's had ik er wel bij genomen. Maar natuurlijk had ik moeten weten dat er een keerzijde aan de medaille zou zijn. Het leek ook veel te mooi om waar te zijn, maar ik weet dat we ons zo'n reis anders nooit zouden kunnen veroorloven en geloof het ook niet; ook wij willen er gewoon een keertje tussenuit. Ik ben er alleen nog niet uit welke verrassingen ze precies uit hun mouw zullen toveren, maar ik doe mijn best te genieten van het nu.
    "Hé, Owen, kijk hoe grappig," lach ik hem toe, waarna ik hem één van mijn oortjes toe stop. Ter voorbeeld houd ik mijn andere oor dicht, zodat alleen mijn muziek hoorbaar is. Nu lijkt het net alsof de feestgangers de limbo dansen op Throne van Bring Me The Horizon. Hoe langer ik luister en kijk, hoe hilarisch het wordt in mijn ogen en het duurt niet lang voor de tranen langs mijn wangen stromen.


    Bicycle, unicycle, unitard. Hockey puck, rattlesnake, monkey, monkey, underpants.

    Hi c:


    El Diablo.

    Mt


    chaos makes the muse

    ———————————————————————————
    •••
    ———————————————————————————

    ——————————————————————————

    ———————————————————————————
    •••
    ———————————————————————————

    Jade Olivia Vauhn

    ”High standards only scare men who have none

    • 24 • Writer • The Rich Bitch • . . . • Outfit[/rul] •

    Ik had mezelf al neuriënd opgefrist en omgekleed, waarna ik me op mijn eigen tempo richting het cruiseschip bevonden had. Nieuwsgierig gleed mijn blik onderweg rond en eenmaal op de gigantische boot aangekomen kon ik het opnieuw niet helpen rond te kijken. Tot nu toe kon ik oprecht zeggen dat ik genoot van de reis waaraan ik deel had genomen met nog een paar vrijgezellen dames; het was een moment waarin ik tot mezelf kon komen en hopelijk over een poosje met een frisse start terug thuis kon beginnen. Maar dat was voor later.
          In een langzame pas had ik het dek bereikt, waar de limbo met volle overgave gedanst werd. Grinnikend keek ik toe en beet zacht op mijn onderlip als ik sommige bewegingen nog niet eens in mijn eigen verbeelding na kan doen. Wanneer er een dienblad voor mijn neus danst, met daarop enkele kleurrijke cocktails bedank ik de jonge ober door er eentje van te nemen. Met een korte knik en een warme glimlach begroet ik ober en blik vervolgens terug op het dans gebeuren. Ik was zelf niet zo 1, 2, 3, van plan om eraan deel te nemen, nu nog niet althans. Straks misschien. Nu hoopte ik eerst een van de meiden te spotten.


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    MT! ^^


    I have seen my own sun darkened

    Owen Davidson


    22 • The Socially Crippled One • Cruise Luau Party • Rex • outfit


    Waarom was hij hier ook al weer? Dat was de vraag die hij zichzelf stelde toen hij op het recreatiedek aan kwam met Rex. Hij had een hekel aan feestjes en hij snapte niet waarom hij zich om had laten praten door Rex en de rest. Misschien omdat een feestje meestal betekende dat er alcohol was maar eigenlijk voelde hij maar weinig voor de cruise. Hij was hier gekomen om vakantie te vieren met Rex, om even weg te zijn uit alle zooi die ze 'thuis' noemden. Om even geen gezeur aan zijn hoofd te hebben en nu werden ze dus al 'verplicht' om mee te gaan.
    ''Hé, Owen, kijk hoe grappig.'' Hij keek om naar Rex, die lachend een oortje aan hem gaf. Hij rolde eens met zijn ogen en stak met tegenzin het oortje in zijn oor om te luisteren naar wat er nu zo grappig was. Hij keek toe hoe Rex zijn andere oor dichthield en het duurde niet lang voor Rex huilde van het lachen. Owen kon een geïrriteerde zucht niet onderdrukken, simpelweg omdat hij er de lol niet echt van in zag. Hij bromde dan ook enkel iets in zichzelf en haalde het oortje weer uit zijn oor. Soms snapte hij echt niets van de humor van Rex. Hij zuchtte eens en keek op toen een ober met een dienblad vol cocktails langs kwam. Hij had eigenlijk een hekel aan cocktails - ze zagen er veel te vrolijk uit en naar zijn zin zat er meestal te weinig alcohol in. Aangezien hij geen zin had om naar de bar te gaan en Rex er niet naar uit zag alsof hij voorlopig de oortjes met rust zou laten, nam hij dan toch maar een cocktail. Hij nam er een slok van en kon nog net voorkomen dat hij een vies gezicht trok - veel te zoet naar zijn zin. Owen besloot om het drankje toch maar op te drinken en dan zou hij zometeen wel naar de bar gaan om - hopelijk - iets sterkers te scoren. Hij keek eens rond, er waren nog maar weinig mensen op het 'feest' en hij zag geen één van de jongens die hij eerder vandaag gezien had. Great. Hij hoopte maar dat de rest snel op kwam dagen, al was het maar zodat ze er niet zo alleen uit zagen. En hij hoopte maar dat Rex hem niet straks alleen liet staan voor één van de jongens of voor een meid die hij zou zien. Hij kon het Rex niet kwalijk nemen maar Owen had er een hekel aan als hij maar alleen achter bleef, dan ging hij liever terug naar zijn bed om daar gewoon in te gaan liggen en zijn ogen dicht te doen. Dan was hij maar saai, het kon hem bar weinig schelen.



    Because alcohol tastes better than tears

    NATHANAËL “NATE” STAN GAHLMAN
    23 - The One Who Is Always A Little Drunk - Alone > Dee

    De enige reden waarom Nate op deze cruise was gestapt was het feit dat er cocktails aanwezig waren en het een ‘gratis’ vakantie was. Oh, en omdat er de limbo werd gedanst, zoals nu bleek. Nate was altijd al een pro in het limbo raken geweest. Oftewel, hij kon voor geen meter limbo dansen. Al hield iets niet kunnen Nate er nooit weervan om het ook daadwerkelijk niet te doen.
          Op dit moment stond hij nog aan de zijkanten, niet meedoend aan het feest. Hij pakte een cocktail van het dienblad van een naderende ober en nam een slok. Nate keek rond, van de gozers met wie hij gekomen was, had hij nog niemand gezien. Niet dat hij nu perse een conversatie met hun wilde starten, maar bekende gezichten waren altijd wel prettig.
          Niet veel later stond hij met een strooien rokje over zijn korte broek aan, een ketting met rozenblaadjes om zijn nek en een cocktail in zijn hand. Hij liep al dansend de limbo, wat – zoals verwacht – hem niet helemaal goed afging. Een lach verliet zijn mond toen hij in aanraking kwam met de limbostok en de cocktail over hem heen vloog.
          Toen hij eenmaal besloten was dat dit niks voor hem was, was hij weer naar de zijkanten gelopen en liet hij zijn blik gaan over de andere gasten op deze cruise. Zijn blik bleef even hangen op een aantrekkelijke jongedame (Jade), waarna hij haar een korte glimlach gaf, in de hoop dat ze hem zag.
          Hij liet zijn blik verder gaan, tot dat hij weer stopte bij een blondharig meisje dat hij maar al te goed herkende. “Delia?” fluisterde hij tegen zichzelf. Hij keek even naar zijn outfit, dat ging geen goede indruk maken, moest hij wel naar haar toelopen? Na enkele seconden getwijfeld te hebben, besloot hij toch om naar haar toe te lopen.
          Eenmaal dichterbij wist hij zeker dat het Delia was. Hij bleef een beetje schuin achter het meisje staan. “Wat doe jij hier nou?” floepte de jongen er toen uit. Very classy, Nate.

    [ bericht aangepast op 23 april 2018 - 20:15 ]


    That is a perfect copy of reality.

    CHLOË MILLS
    The Femme Fatale || 20 || Attending Cruise luau party || outfit







    Vanavond was het eindelijk zover. Ik had me wekenlang verheugd op deze vakantie en kon dan ook niet wachten om mijn kamer te verlaten. Ik wierp nog een laatste blik in de spiegel. Het gele, strapless jurkje dat ik aan had deed mijn rondingen goed tot uiting komen. Ook de fonkelende ketting rond mijn hals trok de aandacht ernaar toe. Precies zoals ik het graag had. Ik knipoogde naar mijn spiegelbeeld en draaide toen op mijn zwarte stiletto's richting de deur, waarna ik hem zorgvuldig op slot deed. Het was een mooie zomeravond en het geluid van de golven maakte me blij. Eventjes bleef ik aan de rand van het schip staan, om met mijn ogen het opspattend water te volgen.
    Toen ik de beschrijving van de vakantie las, was ik meteen verkocht. Een resort om al je zorgen te vergeten. En God wist dat ik er maar al te veel had, sinds het vertrek van Owen.
    Ik schudde mijn hoofd en zette een stap achteruit. Ik zou geen seconde langer verspillen aan die klootzak. Deze vakantie was van mij en van - misschien - een flirt hier of daar. Ik zou Owen uit mijn hoofd zetten, en wel nu.
    Ik gooide mijn lange lokken naar achter en liep lichtjes heupwiegend het dek op. Het feestje begon reeds op gang te komen en met veel plezier gooide ik me in het feestgedruis. Ik nam een cocktail van één van de tafels en liep toen naar de limbo-stand.


    [ bericht aangepast op 23 april 2018 - 20:21 ]


    “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien